2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Fıstığım

herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim.

asker beklemek dışardan birine çok kolay gibi görünse de , bekleyen bilir diyorum ama inan bu günlerde gececek sağ salim gelicek ve kavuşacaksınız Senin bu dik duruşun alkışlanacak bi durum, herkes sen gibi olamaz canımm
*

Yıldönümüzmüş. 41 kere maaşşallah Beraber nice yıllarınız olsun büş'üm

Tatlımmm

Elimden geldiğince sevdiğime destek olmaya çalışıyorum. Dediğin gibi kolay gibi görünsede yaşayan çok daha iyi bilir. Allahın izniyle bizde o yolları aşarak, kavuşmak için direnicez

#direnbusra

Sağol kuzum benimm Ne güzel şeyler söylüyosun öyle yaa Ağzından bal damlıyor

Bizimkilere kalsa yine çok geciktireceklerdi canım ama tayin işi var riske atamayız dedik öyle kabul ettiler ancak.
Siz kararlı olursanız onları da daha kolay ikna edersiniz canım.
Hadi sıra size gelsin inşallah çabucak

Edoşuuum imam nikahınız da kıyıldı mııı, ay ne güzel ya çok sevindim canım. Hayırlı olsun tatlım, o çok başka bir his diyorlar. Naptılar peki nikahta bi şeyler sordular mı? Ben heyecandan unuturum her şeyi.Nişanlıcan da resmi nikahın ardından kıyalım diyor ama bilemiyorum. Çiçeğin nasıııl, eklesene görelim kuzum. Gelinliğin de gözünün önünde olur ne güzel.Ve eeveeeeeeet biz de evleniyoz

Allah kavuştursun canım, sağlıkla gitsin gelsin inşallah

Evet senin bugün başına üşüşürler artık :26:

İyiyim bende kuzucum çok şükür

*
İnşallah tatlım, Allah yardımcınız olsun. bugünlerde anı olarak kalacak. :98:

*
3-4 gündür yoklardı ya, kim geldi kim gitti ödemeler var mı vs. anca yalnız kaldım

ay gecen hafta ne güzeldi oysa ki

Anladim canim kredi cekeceksiniz madem halledersiniz o zaman
Ne kadar butce gerekir yasadiginiz sehre gore degisir sanirim kuzum
Orada dugun salonlari kirasi yuksek degilse 20bin tl yeter sanirim

İyiyim canımcım sen nasılsın bakalım görüşemiyoruz ne zamandır

Ben de iyiyim canim nolsun gunleri öldürüyoruz

Canlar nasılsınızzz

Hayırlı,bereketli çabucak geçen bi hafta olur inşAllah

İnsaAllah canim meraba :)

Anladim canim iyi etmissiniz cok uzuldun yeter gayri mutluluk vakti

.Naber fıstık, napıyosun bakalım

Kesinlikle canım. Bende dün öyle bir aklıma geldide. Diyorum ki yaşadığımız bize anı kalan ne kadar çok şey olmuş bu 6 yılda. Herkes nasıl beklediğimi v.s. soruyorda ben iyiki beklemişim diyorum. Bana birşey sorulduğunda nişanlımla ilgili gün saat olarak bildiğimi söylediğimde insanların gözlerindeki parıltıyı görüyorum resmen. 5 aydır nişanlıyız ama ben onu 6 yıldır ezberlemişim meğersem yeni farkediyorum

Gelmesin onlar gitsinler

Anladim canim kredi cekeceksiniz madem halledersiniz o zaman
Ne kadar butce gerekir yasadiginiz sehre gore degisir sanirim kuzum
Orada dugun salonlari kirasi yuksek degilse 20bin tl yeter sanirim

Evet kuzum kredi çekeceğiz. Düğünde takılan paralar ile bir kısmını kapatmayı düşünüyoruz ama sadece para ile altınlarımıza dokunmayacağız.

İstanbulda Anadolu yakasındayız biz. Maksimum bu zamana kadar duyduğum 5.000 tl düğün salonları. Ama tanıdık olan yerlerde var belki daha uyguna bile tutarız. Zamanı bir gelsin de

Heyooo ben geldim

Babişkomm geldi sonunda dün akşam, nişanlım da geldi dün çok güzel bi gün geçirdim
Evimin parkeleri, boyası bitmiş. Mutfak dolabına başlanıyormuş
Mavişş küçük oturma odamız çok tatlı olmuş :97:

Sizler nasılsınız ?

İyidir tatlim ne olsun geziyorum dolaniyorum
Sen napiyosun nasilsin
İyiymiş

İşteyim bende maalesef ki. Her zaman ki gibi çalışasım yok

Zaten herkes abuk sabuk konuşmayı çok sever. Nasıl bekledin? sıkılmadın mı? askere gidince ayrılırsınız siz gibi

nasıl beklediğini sormuşlar ya. devamında sıkılmadınmı dicekler sandım o yüzden üstteki cmleyi yazdım silmeye üşendim sonradan

Aşkınız gün be gün alevlensin, hiç azalmasın, mutlu mutlu aşk çocuklarınız olsun inşşşşşşşşAllaaaaaaaaaaaaaaah :119:

Anladim tatlim ben de sevgilime diyorum kredi cek dugun takilariyla oderiz diyorum
Ya ben dersleri 3 yilda bitirecegim diye ugrastim ve oluyor dugunu erken tarihe cekelim diyorum sevgilime
Bosuna mi 3 yilda bitirdim eylul ekimde evlenelim iste dedim
Dusunecekmis

Merhaba Zeynoomm

Ooo güzel gelişmeler varmış sende de maşallahh Allah ayırmasın sizleri

Bende iyiyim çok şükür

Hoşgeldin canım.

Allaha şükür diyelim..

Odanı bende görmek istiyorummmm hotmailden atarsınnn?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…