Kızlarrrr Günaydınnnn
Çok güzel bir hafta sonu geçirdim. Karışık duygular vardı. Hüzün, mutluluk, sevinç hepsi bir aradaydı. Öğle namazından sonra nişanlım için kuran okutuldu. Dualarımızı ettik, yemeklerimizi dağıttık. Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin inşallah. Sevdiğimde sağ salim gidip gelsin..
Akşam 18:30 gibi eğlencemiz başladı. Ben çok garip bir haldeydim sevdiğimde öyle.. Sanki bir başkasının eğlencesini yapıyor gibiydik. Çok rahattım. Ağlamadım da. Üzüldüm ama belli etmedim. Bir ara şaka yapılmış nişanlıma. Büşra çok ağladı zor susturduk diyeNişanlım soluğu yanımda aldı. Ağladın mı doğru söyle diye. Vallahi ağlamadım sana verdiğim sözü tutucam dedim. Alnımdan öptü teşekkür ederim dedi. Gözyaşlarını görmek istemiyorum dedi
Harikaydı eğlence her ne kadar olmasından yana olmasamda. Marşlar söylendi, oyunlar oynandı. En son konvoy yapıldı.. Allahın izniyle yarın gece 1:30 da askerimi yolcu edeceğizRabbim bu zamana kadar hep yüzümüzü güldürdü. Her şey de nasipli olduk. Rabbime şükürler olsun ki bu günleri yaşattığı, gösterdiği için.. Allahım tüm askerlere ve ailelerine sabırlar versin. Hem çok gurur verici hemde çok zor dayanılan bir durum..
Bu arada bugün bizim günümüzBugün 5 Mayıs bizim Yıl Dönümümüz Rabbim bir ömür boyu ömrünü ömrüme nasip etsin inşallah
Canlar nasılsınızzz
Hayırlı,bereketli çabucak geçen bi hafta olur inşAllah
Günaydın Boncukumm
Nasılsın
Fıstığım
herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim.
asker beklemek dışardan birine çok kolay gibi görünse de , bekleyen bilir diyorumama inan bu günlerde gececek sağ salim gelicek ve kavuşacaksınız Senin bu dik duruşun alkışlanacak bi durum, herkes sen gibi olamaz canımm
*
Yıldönümüzmüş. 41 kere maaşşallahBeraber nice yıllarınız olsun büş'üm
Eh işte canım idare eder şuanlık tekim hemen koştum geldim. sabahtan kalabalıktı burası pof
sen nasılsın
Nişanlandıgını biliyorum tatlım da iyi nikahî cok geciktirmemisler yani ikna etmissin agustosta da dugunun varmis
Sevindim gercekten yagozunuz aydin :)
Biz de sevgilimle kafamizda bi tarih belirledik bakalım canım
Sevgilim biraz daha emin davranirsa ısrar edecegim ben de
Nişan icin tamam da dugun icin konusmadik daha ailelerle
iyi bari sagolsunlar canımbana kalırsa aksesuar işini daha sonraya bırak derim canım sakin kafayla en iyisi bak bizim ayakkabılık bile kaldı tv zaten dügünden sonra ara ara bulamadım istedigim gibi ayakkabılık olmadı yaptırırız
kuzum iyi sennn
oyyyyy kuzum yaaaa masallah size bir ömür mutlu olun inşallahhhh
neeeeeeeeeeeee
ayyyyyevetttt azıcık kaldıııı bizim bugün imam nikahımız kıyıldı..sol tafaımda babam oturuyordu yüzüne bakınca gözlerim doldu birden aglıcaktım zor tuttum kendimi :26: veee gelinligimi teslim aldım gelin ciceginide yaptıklarını düzenlemişler begendim hatta bugün görenler aaa ne güzelmiş cicegin dedi bende aramaktan kurtuldum zaten daha güzelini bulamadım bulsam :44::44:cok az kaldı cok azzzz
nehirim bu arada o gün baktım ama yazmaya fırsat olmadı sagol canım yükledigin içinnncok sade geldiler ama ben gelin basımı buldum sayılır en azından önünü
Aminnn kuzum teşekkür ederim.. Evet çok farklı bir durumda oluyorlar orada. Bende onu anlamaya çalışıyorum. Destek olmaya çalışıyorum kendimce. Bende o şekilde görüyorum zorunluluk. Er yada geç olacak mı olacak. En azından şimdi gidip geliyor ve artık ondan sonra önümüze bakacağız, mutluluğumuza bakacağız diyorumm
Tatlımmm
Elimden geldiğince sevdiğime destek olmaya çalışıyorum. Dediğin gibi kolay gibi görünsede yaşayan çok daha iyi bilir. Allahın izniyle bizde o yolları aşarak, kavuşmak için direnicez
#direnbusra
Sağol kuzum benimmNe güzel şeyler söylüyosun öyle yaa Ağzından bal damlıyor
Evet senin bugün başına üşüşürler artık :26:
İyiyim bende kuzucum çok şükür
Aynen kuzum en kötü yanı o zaten. Biz şu şekilde düşündük. Askerden geldikten 4 ay sonra olacak düğünümüz Allahın izniyle. Geldikten sonra babası kredi çekecek. O şekilde eşyalar alınacak. Emekli olduğu için babası rahat kredi çekiyor. Altınlarım ise hazır olduğu için sadece ev masraflarımız olacak. Ne kadar bütçe ayırmamız gerek net bilemiyorum ama genelde bakıldığında 15.000-20.000 tl arası gidiyor.
İyiyim canımcım sen nasılsın bakalım görüşemiyoruz ne zamandır
Canlar nasılsınızzz
Hayırlı,bereketli çabucak geçen bi hafta olur inşAllah
Bizimkilere kalsa yine çok geciktireceklerdi canım ama tayin işi var riske atamayız dedik öyle kabul ettiler ancak.
Siz kararlı olursanız onları da daha kolay ikna edersiniz canım.
Hadi sıra size gelsin inşallah çabucak
Edoşuuum imam nikahınız da kıyıldı mııı, ay ne güzel ya çok sevindim canım. Hayırlı olsun tatlım, o çok başka bir his diyorlar. Naptılar peki nikahta bi şeyler sordular mı? Ben heyecandan unuturum her şeyi.Nişanlıcan da resmi nikahın ardından kıyalım diyor ama bilemiyorum. Çiçeğin nasıııl, eklesene görelim kuzum. Gelinliğin de gözünün önünde olur ne güzel.Ve eeveeeeeeet biz de evleniyoz
Allah kavuştursun canım, sağlıkla gitsin gelsin inşallah
Anladim canim kredi cekeceksiniz madem halledersiniz o zaman
Ne kadar butce gerekir yasadiginiz sehre gore degisir sanirim kuzum
Orada dugun salonlari kirasi yuksek degilse 20bin tl yeter sanirim
Ben de iyiyim canim nolsun gunleri öldürüyoruz
İnsaAllah canim meraba :)
Allah kavuştursun canım, sağlıkla gitsin gelsin inşallah
Anladim canim iyi etmissiniz cok uzuldun yeter gayri mutluluk vakti
.Naber fıstık, napıyosun bakalım
Teşekkür ederim canım benimm
Sizide tebrik ederim şimdiden Allahım bir yastıkta kocatsın
*
İnşallah tatlım, Allah yardımcınız olsun. bugünlerde anı olarak kalacak. :98:
*
3-4 gündür yoklardı ya, kim geldi kim gitti ödemeler var mı vs. anca yalnız kaldım
ay gecen hafta ne güzeldi oysa ki
Anladim canim kredi cekeceksiniz madem halledersiniz o zaman
Ne kadar butce gerekir yasadiginiz sehre gore degisir sanirim kuzum
Orada dugun salonlari kirasi yuksek degilse 20bin tl yeter sanirim
İyiymişİyidir tatlim ne olsun geziyorum dolaniyorum
Sen napiyosun nasilsin
Kesinlikle canım. Bende dün öyle bir aklıma geldide. Diyorum ki yaşadığımız bize anı kalan ne kadar çok şey olmuş bu 6 yılda. Herkes nasıl beklediğimi v.s. soruyorda ben iyiki beklemişim diyorum. Bana birşey sorulduğunda nişanlımla ilgili gün saat olarak bildiğimi söylediğimde insanların gözlerindeki parıltıyı görüyorum resmen. 5 aydır nişanlıyız ama ben onu 6 yıldır ezberlemişim meğersem yeni farkediyorum
Gelmesin onlar gitsinler
Evet kuzum kredi çekeceğiz. Düğünde takılan paralar ile bir kısmını kapatmayı düşünüyoruz ama sadece para ile altınlarımıza dokunmayacağız.
İstanbulda Anadolu yakasındayız biz. Maksimum bu zamana kadar duyduğum 5.000 tl düğün salonları. Ama tanıdık olan yerlerde var belki daha uyguna bile tutarız. Zamanı bir gelsin de
Heyooo ben geldim
Babişkomm geldi sonunda dün akşam, nişanlım da geldi dün çok güzel bi gün geçirdim
Evimin parkeleri, boyası bitmiş. Mutfak dolabına başlanıyormuş
Mavişş küçük oturma odamız çok tatlı olmuş :97:
Sizler nasılsınız ?
Heyooo ben geldim
Babişkomm geldi sonunda dün akşam, nişanlım da geldi dün çok güzel bi gün geçirdim
Evimin parkeleri, boyası bitmiş. Mutfak dolabına başlanıyormuş
Mavişş küçük oturma odamız çok tatlı olmuş :97:
Sizler nasılsınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?