2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Merhaba Zeynoomm

Ooo güzel gelişmeler varmış sende de maşallahh Allah ayırmasın sizleri

Bende iyiyim çok şükür

Dün süpriz yaptı geldi yanıma büşbüşş Allahım bi mutlu oldum ki Evimizin resimlerini çekmiş falan
Akşam da babam geldi memleketten, adam 1 ay içinde sakalları iyice beyazlamış kilo da vermiş bi tuhaf oldum ya :26: Atladım hemen boynuna tabi
Haftaiçi de babamla gideceğiz evi görmeye bakalım beğenecek mi

Rabbim hiç birimizi ayırmasın bebeğimm

Allah iyilik versin bacım Sen neler yaptın bakim ?

Nasıl bekledin, Sıkılmadın mı bunu o kadar çok soran oldu ki kuzum anlatamam. Sanırım sen benden bi 3-4 yıl daha fazla duymuşsundur

Askere gidince ayrılırsınız, üniversiteye gidince ayrılırsınız bunuda duydum Ama bunları düşünen herkese çok güzel kapak oluyor mutluluğumuz

Seni yerim kısss Allahımmm ne tatlı, ballı arkideşlerim var benim yahuuu Rabbim böyle güzel yürekli insanları çevremden hiç mi hiç eksik etmesin. Duanada kocaman bir Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn diyeyimdee

Sende benim gibi yıllandın artık kuzum. İnşallah bu kadar sene beklememizin mükafatını da çok güzel bir şekilde alırız. Rabbim seni benden daha çok mutlu etsin inşallahhh.. Tez zamanda da kavuş sevdiiğine...

Bak ezanlar okunurken dua ettim inşallah kabul olur

Evet kuzum takılarla emin ol çok rahat ödersiniz belki bir iki borç kalır ama çalıştıktan sonra herşey hallolur

Seninki henüz şoklardadır Erkekler bizler gibi hemen evet diyemiyorlar. Hakkınızda hayırlısı olsun kuzum. Yinede Allahtan hayırlısını dile

Evet canim hayirlisi
Yaa sizler ailenizle yasamaktan sıkılmıyor musunuz şahsen ben mezun oluyorum diye beni sıkıntı bastı
Baba evinde kalmak istemiyorum alısmısım univ hayatım boyunca aileden ayrı yasamaya

Hoşbulduk tatlım

Gittiğmde kendim çekerim resimlerini atarım canımm

Sen neler yaptın ?
Anlaştık

Dün aşkitleydim bende. Gezmekten ayaklarım öyle kötü ağrımış ki kendimi eve zor attım

anneme yakaladı beni gardrobumu düzenledik beraber kışlıkları cıkardık anlayacağın baya yoruldum dün

Millet baktı gördü bunlar ayrılmıcak - eeee hadi düğün ne zaman, demeye başladılar
Oyy, Allah razı olsun canım kocca bi Amiiiiiiiiinnn dedim bende

İyi ki varsın

Olsun yeter ki sevdiceğin olsun da ayaklarının ağrımasına razısındır dimii

Ahahhaa allahtan benim kışlık yazlıklar ayrı yoksa bende kaçamazdım

Kesinlikle öyle canım benim büyük bir engel kalkacak inşallahh
İnşallah kuzum bugün çok yoğunum yine
Ben de iyiyim canim nolsun gunleri öldürüyoruz

Aynen canım günleri geçiriyoruz azıcık zamanımız kaldı ahaha kendimi böyle avutuyorum
Canım benim hoşgeldin çok sevindim ki odanız bitmiş maviş mi ne ferahtır kimbilir maşallahherşey gönlünüzce olsun
Millet baktı gördü bunlar ayrılmıcak - eeee hadi düğün ne zaman, demeye başladılar
Oyy, Allah razı olsun canım kocca bi Amiiiiiiiiinnn dedim bende

İyi ki varsın
Boncuk nasılsın

Büşbüşşş şu asker muhabbetlerine hep bi daha yenisi ekleniyor, mesela önce nazarın dediği gibi ayrılırsınız, bu kız seni beklemez muhabbetleri..
Sonra baktılar ayrılma durumu yok, ne zaman geliyor askerden diye sorular. Sonra şafak azaldıkça düğün ne zaman soruları..
Milleti ağzı torba değil ki büzesin !

Olsun yeter ki sevdiceğin olsun da ayaklarının ağrımasına razısındır dimii

Ahahhaa allahtan benim kışlık yazlıklar ayrı yoksa bende kaçamazdım

Öyle tabisi :82:

ay ne rahatt. yaz gelince yazlıkları çıkar. kış gelince kışlıkları.

Canım benim hoşgeldin çok sevindim ki odanız bitmiş maviş mi ne ferahtır kimbilir maşallahherşey gönlünüzce olsun

Hoşbulduk Nehirim Napıyosun, nasılsın

Evet hani sana bi renk göstermiştim ya, o rengin biraz daha açık tonu. Ama çok şeker olmuş
Günlük açık ton duruyor, akşam karanlığında koyu mavi duruyor

İyilik güzellik nehirim sen nasılsın

nasıl geçti haffta sonun

Öyle tabisi :82:

ay ne rahatt. yaz gelince yazlıkları çıkar. kış gelince kışlıkları.

He ya kolay kolay olmasına da dolap yetmiyor artık. Dün annemle atışıyorduk az kala
Nişanlım gelince üstümü giymek için dolabı açtım, bakınıyorum bakınıyorum birşey beğenip giyemiyorum of ya hiç birşeyim yok dedim.
Annemde başladı söylenmeye olmadığı için mi dolap yetmiyor yok şöyle yok böyle üstüme hemen bi pantolon tunik geçirdim kaçtım evden

hep öyle olur zaten

bize göre giyecek bişeyimiz yoktur ama dışardan bi insan görse kaç kişi giyinir dolaptaki kıyafetlerle

gözümüz doymuyo

hep öyle olur zaten

bize göre giyecek bişeyimiz yoktur ama dışardan bi insan görse kaç kişi giyinir dolaptaki kıyafetlerle

gözümüz doymuyo

Yok ya doymuyo doymuyo

Geçen hafta bi gömlek aldım şu yeni çıkanlar var ya önü kısa arkası uzun severek aldım ama şimdi giymek istemiyorum dolapta eskiyecek

İyiyim Zeynom çok güzel olmuştur kesin mavi ve tonlarını çok severim ferak sade ve şık duruyorGüle güle kullanmak nasip olsun tatlım
İyilik güzellik nehirim sen nasılsın

nasıl geçti haffta sonun

İyiyim boncuğum sen nasılsın güzel geçti cumartesi harika pazar sıkıcı tahmin et neler yaptım cumartesi gezdim pazar evdeydim

İyiyim Zeynom çok güzel olmuştur kesin mavi ve tonlarını çok severim ferak sade ve şık duruyorGüle güle kullanmak nasip olsun tatlım

Mavi özellikle istedim bebeğim çünkü evin baş rengi mavi olacak gibi gözüküyor, mutfak takımı da mavi Ama mutfak ta mavi kırmızı beyaz tonları düşünüyorum nasıl olur sence Amin bebeğim, en güzelleri senin olsun

Yok ya doymuyo doymuyo

Geçen hafta bi gömlek aldım şu yeni çıkanlar var ya önü kısa arkası uzun severek aldım ama şimdi giymek istemiyorum dolapta eskiyecek
Yazık ya:18:.

ben onu önceden çok yapardım, şimdi giyemeyecğim şeyi almıyorum.Arada giy yine be

Temizlik mi yaptın

Pazar günleri niye çıkmıyosun?

Yazık ya:18:.

ben onu önceden çok yapardım, şimdi giyemeyecğim şeyi almıyorum.Arada giy yine be

Dolapta çok giymediğim kıyafet var bebeğim, benim gibi biri olsa durumu iyi olmayan vereceğim ama bakalım :44:
Zaten eşyalar falan toplanırken giymediklerimi bırakacağım, illa ki çıkar biri annemde verir

Dolapta çok giymediğim kıyafet var bebeğim, benim gibi biri olsa durumu iyi olmayan vereceğim ama bakalım :44:
Zaten eşyalar falan toplanırken giymediklerimi bırakacağım, illa ki çıkar biri annemde verir

Kuzenlerin filan yok mu? ben teyzemin kızını amcamın kızına veriyorum direkt.

Evet çeyizin gidecekken ayırırsın, olmadı ihtiyacı olan birine verirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…