Merhaba Zeynoomm
Ooo güzel gelişmeler varmış sende de maşallahhAllah ayırmasın sizleri
Bende iyiyim çok şükür
Hoşgeldin canım.
Allaha şükür diyelim..
Odanı bende görmek istiyorummmmhotmailden atarsınnn?
İyiymiş
İşteyim bende maalesef ki. Her zaman ki gibi çalışasım yok
Zaten herkes abuk sabuk konuşmayı çok sever. Nasıl bekledin? sıkılmadın mı? askere gidince ayrılırsınız siz gibi
nasıl beklediğini sormuşlar ya. devamında sıkılmadınmı dicekler sandımo yüzden üstteki cmleyi yazdım silmeye üşendim sonradan
Aşkınız gün be gün alevlensin, hiç azalmasın, mutlu mutlu aşk çocuklarınız olsun inşşşşşşşşAllaaaaaaaaaaaaaaah :119:
Anladim tatlim ben de sevgilime diyorum kredi cek dugun takilariyla oderiz diyorum
Ya ben dersleri 3 yilda bitirecegim diye ugrastim ve oluyor dugunu erken tarihe cekelim diyorum sevgilime
Bosuna mi 3 yilda bitirdim eylul ekimde evlenelim iste dedim
Dusunecekmis
Evet kuzum takılarla emin ol çok rahat ödersiniz belki bir iki borç kalır ama çalıştıktan sonra herşey hallolur
Seninki henüz şoklardadırErkekler bizler gibi hemen evet diyemiyorlar. Hakkınızda hayırlısı olsun kuzum. Yinede Allahtan hayırlısını dile
Anlaştık
Hoşbulduk tatlım
Gittiğmde kendim çekerim resimlerini atarım canımm
Sen neler yaptın ?
Nasıl bekledin, Sıkılmadın mı bunu o kadar çok soran oldu ki kuzum anlatamam. Sanırım sen benden bi 3-4 yıl daha fazla duymuşsundur
Askere gidince ayrılırsınız, üniversiteye gidince ayrılırsınız bunuda duydumAma bunları düşünen herkese çok güzel kapak oluyor mutluluğumuz
Seni yerim kısss Allahımmm ne tatlı, ballı arkideşlerim var benim yahuuuRabbim böyle güzel yürekli insanları çevremden hiç mi hiç eksik etmesin. Duanada kocaman bir Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn diyeyimdee
Sende benim gibi yıllandın artık kuzum. İnşallah bu kadar sene beklememizin mükafatını da çok güzel bir şekilde alırız. Rabbim seni benden daha çok mutlu etsin inşallahhh.. Tez zamanda da kavuş sevdiiğine...
Bak ezanlar okunurken dua ettim inşallah kabul olur
Anlaştık
Dün aşkitleydim bende. Gezmekten ayaklarım öyle kötü ağrımış ki kendimi eve zor attım
anneme yakaladı beni gardrobumu düzenledik beraber kışlıkları cıkardık anlayacağın baya yoruldum dün
Kesinlikle öyle canım benim büyük bir engel kalkacak inşallahh
Ben de iyiyim canim nolsun gunleri öldürüyoruz
Canım benim hoşgeldin çok sevindim ki odanız bitmiş maviş mi ne ferahtır kimbilir maşallahHeyooo ben geldim
Babişkomm geldi sonunda dün akşam, nişanlım da geldi dün çok güzel bi gün geçirdim
Evimin parkeleri, boyası bitmiş. Mutfak dolabına başlanıyormuş
Mavişş küçük oturma odamız çok tatlı olmuş :97:
Sizler nasılsınız ?
Boncuk nasılsınMillet baktı gördü bunlar ayrılmıcak - eeee hadi düğün ne zaman, demeye başladılar
Oyy, Allah razı olsun canım kocca bi Amiiiiiiiiinnn dedim bende
İyi ki varsın
Olsun yeter ki sevdiceğin olsun da ayaklarının ağrımasına razısındır dimii
Ahahhaa allahtan benim kışlık yazlıklar ayrı yoksa bende kaçamazdım
Canım benim hoşgeldin çok sevindim ki odanız bitmiş maviş mi ne ferahtır kimbilir maşallahherşey gönlünüzce olsun
İnşallah kuzum bugün çok yoğunum yine
Aynen canım günleri geçiriyoruz azıcık zamanımız kaldı ahaha kendimi böyle avutuyorum
Canım benim hoşgeldin çok sevindim ki odanız bitmiş maviş mi ne ferahtır kimbilir maşallahherşey gönlünüzce olsun
Boncuk nasılsın
Öyle tabisi :82:
ay ne rahatt. yaz gelince yazlıkları çıkar. kış gelince kışlıkları.
He ya kolay kolay olmasına da dolap yetmiyor artık. Dün annemle atışıyorduk az kala
Nişanlım gelince üstümü giymek için dolabı açtım, bakınıyorum bakınıyorum birşey beğenip giyemiyorum of ya hiç birşeyim yok dedim.
Annemde başladı söylenmeye olmadığı için mi dolap yetmiyor yok şöyle yok böyle üstüme hemen bi pantolon tunik geçirdim kaçtım evden
hep öyle olur zaten
bize göre giyecek bişeyimiz yoktur ama dışardan bi insan görse kaç kişi giyinir dolaptaki kıyafetlerle
gözümüz doymuyo
İyiyim Zeynom çok güzel olmuştur kesin mavi ve tonlarını çok severim ferak sade ve şık duruyorHoşbulduk NehirimNapıyosun, nasılsın
Evet hani sana bi renk göstermiştim ya, o rengin biraz daha açık tonu. Ama çok şeker olmuş
Günlük açık ton duruyor, akşam karanlığında koyu mavi duruyor
İyilik güzellik nehirim sen nasılsın
nasıl geçti haffta sonun
İyiyim Zeynom çok güzel olmuştur kesin mavi ve tonlarını çok severim ferak sade ve şık duruyorGüle güle kullanmak nasip olsun tatlım
Yazık ya:18:.
Yok ya doymuyo doymuyo
Geçen hafta bi gömlek aldım şu yeni çıkanlar var ya önü kısa arkası uzun severek aldım ama şimdi giymek istemiyorum dolapta eskiyecek
İyiyim Zeynom çok güzel olmuştur kesin mavi ve tonlarını çok severim ferak sade ve şık duruyorGüle güle kullanmak nasip olsun tatlım
İyiyim boncuğum sen nasılsın güzel geçti cumartesi harika pazar sıkıcı tahmin et neler yaptım cumartesi gezdim pazar evdeydim
Yazık ya:18:.
ben onu önceden çok yapardım, şimdi giyemeyecğim şeyi almıyorum.Arada giy yine be
Dolapta çok giymediğim kıyafet var bebeğim, benim gibi biri olsa durumu iyi olmayan vereceğim ama bakalım :44:
Zaten eşyalar falan toplanırken giymediklerimi bırakacağım, illa ki çıkar biri annemde verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?