2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Kuzenlerin filan yok mu? ben teyzemin kızını amcamın kızına veriyorum direkt.

Evet çeyizin gidecekken ayırırsın, olmadı ihtiyacı olan birine verirsin.

9 tane kız kuzenim var ama 4 tanesi bekar sadece ve biri benden 8 yaş küçük Diğer 3 tanesi de benden kalıplı malesef ki yavrum o yüzden öyle bi şansım olmuyor. Geldiklerinde deniyorlar ama pantolon ya iliklenmiyor, gömleğin ya önü kavuşmuyor

Öyle kuzum yapacak birşey yok

kızlaaarrr bizde dün ewimizi yerleştirdik o kadar güzel o kadar şirin olduki anlatamam çok korkmuştum yerleşemez itmez diye ama öğlen 12 de başladık akşam 12 de bitirdik çok şüküür bu dertten de kurtulduk

Çok sevindim kuzum benimm herşey yolunda harika

Aminn...

Bende ne yapayım işte dün nişanlımın kuranı ve asker eğlencesi vardı. Onu yaptık. Çokta güzel oldu Salı geceside gidiyor Allahın izniyle

Evet canim hayirlisi
Yaa sizler ailenizle yasamaktan sıkılmıyor musunuz şahsen ben mezun oluyorum diye beni sıkıntı bastı
Baba evinde kalmak istemiyorum alısmısım univ hayatım boyunca aileden ayrı yasamaya

Yok kuzum bende üniversiteyi dışarda okudum ama baba evi gibi yok. Ben sabah evimden çıkıp işime geldiğimde bile evimi özlüyorum. Babam bazı konularda sıkıcıdır ama olsun babam sonuçta ne kadar kötülüğümü isteyebilir. Bende sabrediyorum evlenene kadar. Evlendikten sonra zaten karışmayacak. En azından onun yanındayken gönlünü kırmak istemiyorum. Babamın yüzü asık olduğunda inan yaptığım hiç bişeyden zevk almam. Ailemle oturmamak gibi bir düşünce aklımdan hiç geçmedi

Trabzonlu musun kız sen yoksa mavi kırmızı falangüzel olur kuzum lacivert kırmızı daha hoş olur gibi maviyle pembeyi kombinleseneAmin canım benim inşallah
Temizlik mi yaptın

Pazar günleri niye çıkmıyosun?
Yok hiç halim yoktu bütün gün film izledim Cumartesi işim için görüştük pazar geç dönseydim babam şüphelenirdi ee kuzum babamın daha hiç birşeyden haberi yok şüpheleniyor :18:

Canım benim güle güle mutlulukla kullanmak oturmak nasip olsun siz döşersiniz de şirin olmaz mı

Çok sevindim kuzum benimm herşey yolunda harika

Aminn...

Bende ne yapayım işte dün nişanlımın kuranı ve asker eğlencesi vardı. Onu yaptık. Çokta güzel oldu Salı geceside gidiyor Allahın izniyle

Şükür herşey güzelce gelip geçmiş bebeğim Allahın izniyle seneye bu zamanlarda heyecandan kıpır kıpır olacaksın bebeğim
Su gibi gelip geçer inşallahhh büşbüş

benimkilerde benden 8-9 yaş küçük. birinin tipi aynı ben gibi hepsi oluyo ama diğeri kup kuru bişey

maşallah

Allah ağız tadıyla oturmayı, güle güle geçinmeyi nasip etsin.

Ama fotosuz olmuyo böyle foto bekleriz kiiiiii

Tamda dediğin gibi oldu kuzum Düğün ne zaman, kaç bilezik takıldı, neler yapıldı, nerden eşya alacaksınız, ne kadara aldınız falan filan.. İnsanlar iyiliğini istemediği zaman sana yapılmamış yada istemediğin birşey olduğu zaman ki halini kollar oldular. Rabbim öyle insanları bizden uzak tutsun..

Sende iyiki varsın meleğimm benimm

Trabzonlu musun kız sen yoksa mavi kırmızı falangüzel olur kuzum lacivert kırmızı daha hoş olur gibi maviyle pembeyi kombinleseneAmin canım benim inşallah

Trabzona gelin oluyorum yavrum Benim memleket ordu Mutfak dolapları beyaz kuzum arkasındaki taşlamalar kırmızı olacak o yüzden pembeyi oturma odasında kullanabilirim ancak

Babam bana kimle gidiceksin derdi, bu ara hiç demiyoo

Arkadaşlarını sok araya. bi hafta x'le görüştük. diğer hafta y gelememişti y ile beraberdik dersin

ben arkadaşlarlayım demekten arkadaşlarımı göremez oldum

Aynen öyle kuzucum. Bu millet insanda huzur bırakmaz valla. Neyse ki biz onlara kulak asmıyoruz

Hepsine inat seviyorum, mutluyum ve evleniyorum

Aynen öyle kuzucum. Bu millet insanda huzur bırakmaz valla. Neyse ki biz onlara kulak asmıyoruz

Hepsine inat seviyorum, mutluyum ve evleniyorum

En iyisini yapıyorsunuz bebeğim kulak asarsanız çok zor olur

Kızlar ben beze tarifi aldım netten onu yapmaya gidiyoruz. Görüşürüzz

Trabzona gelin oluyorum yavrum Benim memleket ordu Mutfak dolapları beyaz kuzum arkasındaki taşlamalar kırmızı olacak o yüzden pembeyi oturma odasında kullanabilirim ancak
Oo ondan O zaman lacivert düşün derim kuzum
Bende bir o kadar boşum

Veeee yarın izinliyimmmmmmmmmmm
Şansa bak ya sen hayırdır kız niye izinlisin

Ah ahh yalanlar tükendi artık inanmıyor inanmış gibi yapıyor nişan oluyor düğün oluyor arkadaşlarla sinema oluyor çeyiz alışverişi oluyor ee haklı adam hiç mi bitmiyor bunlarAllah'ım affetsin aşkım için yalanlar söylüyorum ve dediğin gibi arkadaşlarımla görüşemiyorum

Puhahah. kaç bilezik takıldı hatta ve hatta kaç gram diyolar dimi

ahahhahaah orası öyle tabi de bizim de bi pazarımız var canım Allah Allah

Pembik yalan bunlar :18:

ahahhahaah orası öyle tabi de bizim de bi pazarımız var canım Allah Allah

Pembik yalan bunlar :18:

Pazar günü görüşüyoruz aslında ama ek işler çıkınca cumartesi pazar kendimize izin veriyoruz yoruluyor insanhafta içi de görüşünce işte insan bizde hiç boş durmuyoruz yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…