Kuzenlerin filan yok mu? ben teyzemin kızını amcamın kızına veriyorum direkt.
Evet çeyizin gidecekken ayırırsın, olmadı ihtiyacı olan birine verirsin.
Dün süpriz yaptı geldi yanıma büşbüşş Allahım bi mutlu oldum kiEvimizin resimlerini çekmiş falan
Akşam da babam geldi memleketten, adam 1 ay içinde sakalları iyice beyazlamış kilo da vermiş bi tuhaf oldum ya :26: Atladım hemen boynuna tabi
Haftaiçi de babamla gideceğiz evi görmeye bakalım beğenecek mi
Rabbim hiç birimizi ayırmasın bebeğimm
Allah iyilik versin bacımSen neler yaptın bakim ?
Evet canim hayirlisi
Yaa sizler ailenizle yasamaktan sıkılmıyor musunuz şahsen ben mezun oluyorum diye beni sıkıntı bastı
Baba evinde kalmak istemiyorum alısmısım univ hayatım boyunca aileden ayrı yasamaya
Trabzonlu musun kız sen yoksa mavi kırmızı falanMavi özellikle istedim bebeğim çünkü evin baş rengi mavi olacak gibi gözüküyor, mutfak takımı da maviAma mutfak ta mavi kırmızı beyaz tonları düşünüyorum nasıl olur sence Amin bebeğim, en güzelleri senin olsun
Yok hiç halim yoktu bütün gün film izledimTemizlik mi yaptın
Pazar günleri niye çıkmıyosun?
kızlaaarrr bizde dün ewimizi yerleştirdik o kadar güzel o kadar şirin olduki anlatamam çok korkmuştum yerleşemez itmez diye ama öğlen 12 de başladık akşam 12 de bitirdik çok şüküür bu dertten de kurtulduk
Çok sevindim kuzum benimm herşey yolunda harika
Aminn...
Bende ne yapayım işte dün nişanlımın kuranı ve asker eğlencesi vardı. Onu yaptık. Çokta güzel olduSalı geceside gidiyor Allahın izniyle
benimkilerde benden 8-9 yaş küçük. birinin tipi aynı ben gibi hepsi oluyo
9 tane kız kuzenim var ama 4 tanesi bekar sadece ve biri benden 8 yaş küçükDiğer 3 tanesi de benden kalıplı malesef ki yavrum o yüzden öyle bi şansım olmuyor. Geldiklerinde deniyorlar ama pantolon ya iliklenmiyor, gömleğin ya önü kavuşmuyor
Öyle kuzum yapacak birşey yok
kızlaaarrr bizde dün ewimizi yerleştirdik o kadar güzel o kadar şirin olduki anlatamam çok korkmuştum yerleşemez itmez diye ama öğlen 12 de başladık akşam 12 de bitirdik çok şüküür bu dertten de kurtulduk
Anlaştık
Dün aşkitleydim bende. Gezmekten ayaklarım öyle kötü ağrımış ki kendimi eve zor attım
anneme yakaladı beni gardrobumu düzenledik beraber kışlıkları cıkardık anlayacağın baya yoruldum dün
Millet baktı gördü bunlar ayrılmıcak - eeee hadi düğün ne zaman, demeye başladılar
Oyy, Allah razı olsun canım kocca bi Amiiiiiiiiinnn dedim bende
İyi ki varsın
Trabzonlu musun kız sen yoksa mavi kırmızı falangüzel olur kuzum lacivert kırmızı daha hoş olur gibi maviyle pembeyi kombinlesene Amin canım benim inşallah
İnşallah kuzum bugün çok yoğunum yine
Trabzonlu musun kız sen yoksa mavi kırmızı falangüzel olur kuzum lacivert kırmızı daha hoş olur gibi maviyle pembeyi kombinlesene Amin canım benim inşallah
Yok hiç halim yoktu bütün gün film izledimEki Görüntüle 1101028 Cumartesi işim için görüştük pazar geç dönseydim babam şüphelenirdi ee kuzum babamın daha hiç birşeyden haberi yok şüpheleniyor :18:
Canım benim güle güle mutlulukla kullanmak oturmak nasip olsun siz döşersiniz de şirin olmaz mı
Büşbüşşş şu asker muhabbetlerine hep bi daha yenisi ekleniyor, mesela önce nazarın dediği gibi ayrılırsınız, bu kız seni beklemez muhabbetleri..
Sonra baktılar ayrılma durumu yok, ne zaman geliyor askerden diye sorular. Sonra şafak azaldıkça düğün ne zaman soruları..
Milleti ağzı torba değil ki büzesin !
benimkilerde benden 8-9 yaş küçük. birinin tipi aynı ben gibi hepsi oluyoama diğeri kup kuru bişey
Bende bir o kadar boşum
Veeee yarın izinliyimmmmmmmmmmm
Aynen öyle kuzucum. Bu millet insanda huzur bırakmaz valla. Neyse ki biz onlara kulak asmıyoruz
Hepsine inat seviyorum, mutluyum ve evleniyorum
Ohoo vallahi çok iyi bende hepsinde sıska olduğum için malesef olmuyo
Oo ondan
Trabzona gelin oluyorum yavrumBenim memleket ordu Mutfak dolapları beyaz kuzum arkasındaki taşlamalar kırmızı olacak o yüzden pembeyi oturma odasında kullanabilirim ancak
Şansa bak ya sen hayırdır kız niye izinlisinBende bir o kadar boşum
Veeee yarın izinliyimmmmmmmmmmm
Babam bana kimle gidiceksin derdi, bu ara hiç demiyoo
Arkadaşlarını sok araya. bi hafta x'le görüştük. diğer hafta y gelememişti y ile beraberdik dersin
ben arkadaşlarlayım demekten arkadaşlarımı göremez oldum
Tamda dediğin gibi oldu kuzumDüğün ne zaman, kaç bilezik takıldı, neler yapıldı, nerden eşya alacaksınız, ne kadara aldınız falan filan.. İnsanlar iyiliğini istemediği zaman sana yapılmamış yada istemediğin birşey olduğu zaman ki halini kollar oldular. Rabbim öyle insanları bizden uzak tutsun..
Sende iyiki varsın meleğimm benimm
Oo ondanO zaman lacivert düşün derim kuzum
Şansa bak ya sen hayırdır kız niye izinlisin
Ah ahh yalanlar tükendi artıkinanmıyor inanmış gibi yapıyor nişan oluyor düğün oluyor arkadaşlarla sinema oluyor çeyiz alışverişi oluyor ee haklı adam hiç mi bitmiyor bunlar Allah'ım affetsin aşkım için yalanlar söylüyorum ve dediğin gibi arkadaşlarımla görüşemiyorum
ahahhahaah orası öyle tabi de bizim de bi pazarımız var canım Allah Allah
Pembik yalan bunlar:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?