Şükür herşey güzelce gelip geçmiş bebeğimAllahın izniyle seneye bu zamanlarda heyecandan kıpır kıpır olacaksın bebeğim
Su gibi gelip geçer inşallahhh büşbüş
Trabzonlu musun kız sen yoksa mavi kırmızı falangüzel olur kuzum lacivert kırmızı daha hoş olur gibi maviyle pembeyi kombinlesene Amin canım benim inşallah
Yok hiç halim yoktu bütün gün film izledimEki Görüntüle 1101028 Cumartesi işim için görüştük pazar geç dönseydim babam şüphelenirdi ee kuzum babamın daha hiç birşeyden haberi yok şüpheleniyor :18:
Canım benim güle güle mutlulukla kullanmak oturmak nasip olsun siz döşersiniz de şirin olmaz mı
benimkilerde benden 8-9 yaş küçük. birinin tipi aynı ben gibi hepsi oluyoama diğeri kup kuru bişey
maşallah
Allah ağız tadıyla oturmayı, güle güle geçinmeyi nasip etsin.
Ama fotosuz olmuyo böyle foto bekleriz kiiiiii
İzin versinler tabi, kızın nişanlısı askere gidicek.hatta ertesi gün bile izin vermeleri lazım. gece baya geç binicek, ertesi sabah nasıl kalkıpta gidicen
Pazar günü görüşüyoruz aslında ama ek işler çıkınca cumartesi pazar kendimize izin veriyoruz yoruluyor insanhafta içi de görüşünce işte insan bizde hiç boş durmuyoruz yahu
OleyyyAmniiin bebeğim teşekkür ederim =)
Aaaa doğru bak keşke çekseydim onları da bi ara unutmazsam çekeymde göstereym size yaaa
Birşey olmaz kuzum ben kalkarım. Yarın geç kalkarım biraz 10 gibi uykumu alırımSonra sevdicekle birşeyler yaparıs En azından ertesi gün işte olayım ki vakit geçsin
Amin canımcım inşallahayy amiiin canım benim çok saolll
darısı her ewlenenmek isteyenlerin başına inşallah
o kaar mutlu oldukki nişanlımla ew temizlenince yerleşince gözümüze çok güzel göründü =)
artık bundan sonrası tatil alışwerişine kaldı dini nikahımız da kıyılır kurtuluruz =)
Aynı mahalle mihe hafta içi de görüşebiliyosanız sıkıntı yok.
mesela aşkit bu hafta 8-4 .dün beraberdik. bu akşamda çıkıcam dışarıyarın çıkmam belki belli olmaz. ertesii gün çıkarım.
bazen üst üste çıktığım günlerde oluyo. bazen 4 - 5 gün görüşemiyoruz. (4-12 vardiyasında özellikle )
aynı mahallede oturmanın avantajı
Şansa bak ya sen hayırdır kız niye izinlisin
Puhahah. kaç bilezik takıldı hatta ve hatta kaç gramdiyolar dimi
Oleyyy
Bekliyoruz cicili bicili yeni gelin evini
Oleyyy
Bekliyoruz cicili bicili yeni gelin evini
Napcaksınız peki
Güne dışarda kahvaltıyla başlayın bence
Yarın gece nişanlım gidecek ya kuzum. Son günü diye izin istedimm
Amin canımcım inşallahİnşallah nikahta yapılınca içinize bir huzur dolacak gör
Canım benim ya iyi yapmışsın çok güzel geçsin saatleriniz
evetttAmin canımcım inşallahİnşallah nikahta yapılınca içinize bir huzur dolacak gör
Aynı mahalle midaha ne istersin kız ben olsam var ya babam uyuduktan sonra hep görüşürdüm ahahah erken uyurda babam sizde iyi görüşüyormuşsunuz maşallah kuzum
Aynen kuzum ya sanki beni nüfusuna geçirecek beğenirse
Düşünmüyor değilim açıkcasıBakalım planlar projeler dönecek
evettt
uyuduktan sonra cesaret edemiyorum da genelde dışarı cıkar babam. bende peşinden kaçarım
*
çarşamba günü duygu ve düşüncelerini alırız bibiğim
evettt
uyuduktan sonra cesaret edemiyorum da genelde dışarı cıkar babam. bende peşinden kaçarım
Komşuya kadar gittim dersin dimi seni seni
mahalleden bi kız var, oraya indim diyorumkızı en son ne zaman gördüm acebaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?