2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Şükür herşey güzelce gelip geçmiş bebeğim Allahın izniyle seneye bu zamanlarda heyecandan kıpır kıpır olacaksın bebeğim
Su gibi gelip geçer inşallahhh büşbüş

Evet kuzum şükürler olsun bu günlerimizede

Evet seneye bu zamanlar ben yerimde duramayacağım

ayy amiiin canım benim çok saolll

darısı her ewlenenmek isteyenlerin başına inşallah

o kaar mutlu oldukki nişanlımla ew temizlenince yerleşince gözümüze çok güzel göründü =)

artık bundan sonrası tatil alışwerişine kaldı dini nikahımız da kıyılır kurtuluruz =)

Amniiin bebeğim teşekkür ederim =)

Aaaa doğru bak keşke çekseydim onları da bi ara unutmazsam çekeymde göstereym size yaaa

İzin versinler tabi, kızın nişanlısı askere gidicek. hatta ertesi gün bile izin vermeleri lazım. gece baya geç binicek, ertesi sabah nasıl kalkıpta gidicen

Birşey olmaz kuzum ben kalkarım. Yarın geç kalkarım biraz 10 gibi uykumu alırım Sonra sevdicekle birşeyler yaparıs En azından ertesi gün işte olayım ki vakit geçsin

Pazar günü görüşüyoruz aslında ama ek işler çıkınca cumartesi pazar kendimize izin veriyoruz yoruluyor insanhafta içi de görüşünce işte insan bizde hiç boş durmuyoruz yahu

he hafta içi de görüşebiliyosanız sıkıntı yok.

mesela aşkit bu hafta 8-4 .dün beraberdik. bu akşamda çıkıcam dışarı yarın çıkmam belki belli olmaz. ertesii gün çıkarım.

bazen üst üste çıktığım günlerde oluyo. bazen 4 - 5 gün görüşemiyoruz. (4-12 vardiyasında özellikle )

aynı mahallede oturmanın avantajı

Amniiin bebeğim teşekkür ederim =)

Aaaa doğru bak keşke çekseydim onları da bi ara unutmazsam çekeymde göstereym size yaaa
Oleyyy

Bekliyoruz cicili bicili yeni gelin evini

Birşey olmaz kuzum ben kalkarım. Yarın geç kalkarım biraz 10 gibi uykumu alırım Sonra sevdicekle birşeyler yaparıs En azından ertesi gün işte olayım ki vakit geçsin

Napcaksınız peki

Güne dışarda kahvaltıyla başlayın bence

Amin canımcım inşallah İnşallah nikahta yapılınca içinize bir huzur dolacak gör
Aynı mahalle mi daha ne istersin kız ben olsam var ya babam uyuduktan sonra hep görüşürdüm ahahah erken uyurda babam sizde iyi görüşüyormuşsunuz maşallah kuzum

evettt

uyuduktan sonra cesaret edemiyorum da genelde dışarı cıkar babam. bende peşinden kaçarım

Aynen kuzum ya sanki beni nüfusuna geçirecek beğenirse

Düşünmüyor değilim açıkcası Bakalım planlar projeler dönecek

*
çarşamba günü duygu ve düşüncelerini alırız bibiğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…