Kızlarrr bu cumartesileri çalışmayı hiç sevmiyorum ya
Aynen yaaa, bi de bizim mesai 8 de başlıyo, 5 e kadar. Normal hafta içi gibi. Geldiğimize de değmiyor, Yapacak hiç iş yok, bütün müşteriler tatil. Biz saçma saçma oturuyoruz burda.
Aynen sabah kalkıosun o yetiyor insana.Öğleye kadar çalışsanda yoruluosun.Eve gidince haftaiçinden farkı yok.Evlenince napıcaz bakalım
İnşallah iyi olur canım kaçta görüşmen
İnşallah canım
Pek iş arkadaşım olmayacak sanırım günde 1-2 saat görme şansım olacak onları
Evlenince bu tempoda çok zor valla, olmazsa ben benimkinin eline veririm süpürgeyi toz bezini, cumartesi ben işteyken
Vericeksin tabi tatlım.Tatlı dille hadi kocacım hadi kocacım diye.Çalışan bayana yardımcı koca.Yanımdaki abla eve 15 günde 1 bayan çağırıodu baya rahatlamıştı.Yüzü güler olmuştu.İlk zamanlar o tempoya alışmak baya güç.Ama artık razıyım yeter ki kavuşayım artık 6 sene oldu yiterrr bu kadar.
Vericeksin tabi tatlım.Tatlı dille hadi kocacım hadi kocacım diye.Çalışan bayana yardımcı koca.Yanımdaki abla eve 15 günde 1 bayan çağırıodu baya rahatlamıştı.Yüzü güler olmuştu.İlk zamanlar o tempoya alışmak baya güç.Ama artık razıyım yeter ki kavuşayım artık 6 sene oldu yiterrr bu kadar.
evet canım gerçekten hem iş hem ev çok zor heleki tek izin günün pazarsa temizlik mi yapıcan kendine mi vakit ayırıcan arkdaşlarınamı eşinemi herşey birbirine giriyorBizim ofisteki bayan her cuma anlaşmalı olduğu biri geliyor dert yok tasa yok tabi birazda maddi güce bakıyor
Evlendiğimiz zaman maddi durumlar uygun olursa ben de düşünüyorum onu:44:
Bizim de 4 sene oldu, evlenene kadar 6 seneyi bulacak yahuu
evet canım gerçekten hem iş hem ev çok zor heleki tek izin günün pazarsa temizlik mi yapıcan kendine mi vakit ayırıcan arkdaşlarınamı eşinemi herşey birbirine giriyorBizim ofisteki bayan her cuma anlaşmalı olduğu biri geliyor dert yok tasa yok tabi birazda maddi güce bakıyor
Her şey paraya bakıyor valla, çeyiz için para, temizlik için para... İnsan bunalıyor.
Ben mutfak eşyalarımı bernarodan almıştım, oraya da taksit ödüyorum. Dün gece uyurken uykumdan sıçrayarak uyandım bernardonun parasını ödemedim diye, gerisini sen düşün artık
Benim de evlendikten sonra tek endişem temizliği yetiştirememek, eve iyi bakamamak doğrusu..
Her şey paraya bakıyor valla, çeyiz için para, temizlik için para... İnsan bunalıyor.
Ben mutfak eşyalarımı bernarodan almıştım, oraya da taksit ödüyorum. Dün gece uyurken uykumdan sıçrayarak uyandım bernardonun parasını ödemedim diye, gerisini sen düşün artık
Benim de evlendikten sonra tek endişem temizliği yetiştirememek, eve iyi bakamamak doğrusu..
Kesinlikle çok zor.Ev,iş,eşine zaman ayırma,kendine zaman ayırma tabi ki bunlar görevden öte şeyler ama rutine girince eyvah eyvah.Aynen bende maddi yönden zorlanmazsak istiyorum.Bide erkekler bu konuda pek anlayışlı olmuyormuş çoğu evli söylüyor bana zaman ayır diyormuş.Eee o da haklı tabi.Ama kadının işi çok zor cidden.
Haklısın canım bende bir senedir taksit ödüyorum hisardan setimi almıştım bu ay sonunda bitti ama bitirene kadar bende bittim .İnsanda sıkıntı stres yaratıyor ya ve daha yolun başındayım
bu arada bernardo dan memnunmusun canım
Canım malum daha kullanmadım ben ama geçen temmuzda kuzenim aldı aynı yerden, o memnun, bi şikayeti olmadı. Bir de ordaki personelin yaklaşımı çok iyiydi, senin avantajına olabilecek ne varsa onları gösteriyor, bunu şimdi almayın, sonra alırsınız, ama bunu alın falan diye yol gösteriyordu. O yüzden bernardo benim için +1 önde her zaman
ben geldim kızlar nasılsınız bakalım keyifler nasılah izmirde dışarıda yağmur hava kapalı insanın uyuyası geliyor ama ders çalışmak zorundayım
Hoşgeldin canımm bu hava ne ders çalıştırır ne iş yaptırırrr
kızlaaarrrr ben geldim... para para paraaa hepimizin derdi bu galiba.. Allah yardım etsin hepimize.. ben de taksit ödüyorum cancağızımla bankada altın hesap açtırdık az az orayada koyuyoruz. bide elimden geldikçe almaya başladım çeyizde.sandık içim hemen hemen hazır .ama hala çooook eksiğim var:18:
ben geldim kızlar nasılsınız bakalım keyifler nasılah izmirde dışarıda yağmur hava kapalı insanın uyuyası geliyor ama ders çalışmak zorundayım
aynen öyle ama mecbur iştenaparsın tatlım kikikiki şimdiden söz kıyafeti bakmaya başladım ahhh 7 ay var ama ancak hazırlanırım gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?