- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Yok kuzum bende üniversiteyi dışarda okudum ama baba evi gibi yok. Ben sabah evimden çıkıp işime geldiğimde bile evimi özlüyorum. Babam bazı konularda sıkıcıdır ama olsun babam sonuçta ne kadar kötülüğümü isteyebilir. Bende sabrediyorum evlenene kadar. Evlendikten sonra zaten karışmayacak. En azından onun yanındayken gönlünü kırmak istemiyorum. Babamın yüzü asık olduğunda inan yaptığım hiç bişeyden zevk almam. Ailemle oturmamak gibi bir düşünce aklımdan hiç geçmedi
Anladim canimekmek elden su gölden aslında evde coook rahatım ama oglan cocugu gibiyim kendi evim olsun tek basıma yasayayım diyorum
Ya da evleneyim ikisinden biri
Allah baslarimizdan eksik etmesin onlari :)
Ailene hiç açtın mı peki bu konuyu. Mesela mezun olduktan sonra ayrı bir evde oturmak gibi :44:
Zaten sürekli bana bi ev mi alsak diyorum öyle bakınıyoruz dusunuyoruz ama daha icraat yok :44:
Ya da evlensem mi diyorum iste yazın dersler bitince
Ayrı eve cıksam sanki eve sevgilimi alacakmsm imajı yaratmak da istemiyorum
Ayrı ev istemendeki sebebi anlamadım kuzum. Ailenden dolayı mı yani çok mu karışırlar diye istemiyosun ailenle oturmayı :44:
Merhabaaa :)
Bende aranıza geldimmmmmmm:)
Daha Tarih almadık ama sanırım önümüzdeki yaz yapmayı düşünüyoruzzzz
Hayırlı olsun hoşgeldin
Yok canım ailem hic sıkmaz beni hic de karismaz ben ildisi yurtdisi cok gezerim hatta
Kendi duzenim olsun istiyorum ondan
Kendi evim
Kendi salonum
Kendi mutfagim ne biliyim :116:
Kendi ayaklarım uzerinde durmak istiyorum galiba :116:
Çok uykum geldi yevrum solişimmmm
Hoşbulduk canımmmmm :) senın az kalmış artık nasıl geçiyor gunler :)
Haklısın canım ama okul sonrası birazda olsa ailenle yaşamanı öneririm
çok yoğun koşuşturma bol aksiyon stres aşk sinir geçiyo gidiyo anlamıtyorum valla bende
Neden bebeğimm
Bende yorgunum hemde çok. Sabah geldim iş yerine cilt bakımı randevum vardı ona girdim. 1 saat boyunca yattımBirde uzmanım sağolsun yüzüme çok güzel bir masaj yaptı tüm yorgunumu aldı Akşam başım ağrıyordu öylece zor uyudum sabah masaj iyi geldi
Valla kolay gelsınn zor etrafımdakılerde anlatıyor korkuyorum bazen bu son aylardan :)
Hmmmmm
Neyse okul bitince stajim var benim tum gun evde durmayacagim yine de olabilir sabah gidip aksam donecegim sonucta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?