2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Anladim canim ekmek elden su gölden aslında evde coook rahatım ama oglan cocugu gibiyim kendi evim olsun tek basıma yasayayım diyorum

Ya da evleneyim ikisinden biri

Allah baslarimizdan eksik etmesin onlari :)

Anladim canim ekmek elden su gölden aslında evde coook rahatım ama oglan cocugu gibiyim kendi evim olsun tek basıma yasayayım diyorum

Ya da evleneyim ikisinden biri

Allah baslarimizdan eksik etmesin onlari :)

Ailene hiç açtın mı peki bu konuyu. Mesela mezun olduktan sonra ayrı bir evde oturmak gibi :44:

Ailene hiç açtın mı peki bu konuyu. Mesela mezun olduktan sonra ayrı bir evde oturmak gibi :44:

Zaten sürekli bana bi ev mi alsak diyorum öyle bakınıyoruz dusunuyoruz ama daha icraat yok :44:
Ya da evlensem mi diyorum iste yazın dersler bitince
Ayrı eve cıksam sanki eve sevgilimi alacakmsm imajı yaratmak da istemiyorum

Merhabaaa :)

Bende aranıza geldimmmmmmm:)
Daha Tarih almadık ama sanırım önümüzdeki yaz yapmayı düşünüyoruzzzz

gelinlerrrr ben geldimmmm özledim sizi

iyisinizdir umarım hepiniz ben çok yoğun bir döneme girdim ya

dün minnak evimizin tadilatı için gerekli olan malzemeleri seçtik onlar gelicek bugun yarın sabahta hayırlısıyla usta gelip vurucak banyonun fayanslarına

onun dışında bugun davetiyelerimi gittim aldım tanıdık vardı baya ucuza aldım

birdee tv nin arkasına duvar kağıdı yapıcam bugunde çok cüzzi bi fiyata onu aldım

bu aralar yoğunum çok işten çık derse git ordan eve iş yapmaya bitiriyortum yorgunluktan ama bugunlerde geçicek elbet

ya anlayamadığım bir yoğunluk var bu sıralar iş yerimde burakın buraya girmeyi neti bile açamaıyorum geçen gün tam şifreyi girdim patron geldi yanıma

neyse ben iyiyim bazı sıkıntılarım var ama geçicek inşallah

Ayrı ev istemendeki sebebi anlamadım kuzum. Ailenden dolayı mı yani çok mu karışırlar diye istemiyosun ailenle oturmayı :44:

Ayrı ev istemendeki sebebi anlamadım kuzum. Ailenden dolayı mı yani çok mu karışırlar diye istemiyosun ailenle oturmayı :44:

Yok canım ailem hic sıkmaz beni hic de karismaz ben ildisi yurtdisi cok gezerim hatta
Kendi duzenim olsun istiyorum ondan
Kendi evim
Kendi salonum
Kendi mutfagim ne biliyim :116:
Kendi ayaklarım uzerinde durmak istiyorum galiba :116:

Yok canım ailem hic sıkmaz beni hic de karismaz ben ildisi yurtdisi cok gezerim hatta
Kendi duzenim olsun istiyorum ondan
Kendi evim
Kendi salonum
Kendi mutfagim ne biliyim :116:
Kendi ayaklarım uzerinde durmak istiyorum galiba :116:

Haklısın canım ama okul sonrası birazda olsa ailenle yaşamanı öneririm

Çok uykum geldi yevrum solişimmmm

Neden bebeğimm

Bende yorgunum hemde çok. Sabah geldim iş yerine cilt bakımı randevum vardı ona girdim. 1 saat boyunca yattım Birde uzmanım sağolsun yüzüme çok güzel bir masaj yaptı tüm yorgunumu aldı Akşam başım ağrıyordu öylece zor uyudum sabah masaj iyi geldi

ya ne güzel bi yerde çalışıyosuuuuuuuuuuuunnnn

boş boş oturmaktan , neden olcak

Valla kolay gelsınn zor etrafımdakılerde anlatıyor korkuyorum bazen bu son aylardan :)

korkucak bişey yok desem de inanma :18::18:

en önemlisi erkek ailesi ben bunu yaşadım çünkü nişanlın ne kadar sağlan dursada illa bişeyler sokmaya çalışıyorlar aklına aran bozulsun diye dikkatli ol sadece o kadar

Hmmmmm
Neyse okul bitince stajim var benim tum gun evde durmayacagim yine de olabilir sabah gidip aksam donecegim sonucta

Ne alemsin kıs Bu yaşta evli olmadığım sürece hayatta ayrı evde olmak istemem. Evet kendi evim, salonum, mutfağım olsun isterim ama o evin birde beyi olsun isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…