ya ne güzel bi yerde çalışıyosuuuuuuuuuuuunnnn
boş boş oturmaktan , neden olcak
korkucak bişey yok desem de inanma:18::18:
en önemlisi erkek ailesi ben bunu yaşadım çünkü nişanlın ne kadar sağlan dursada illa bişeyler sokmaya çalışıyorlar aklına aran bozulsun diye dikkatli ol sadece o kadar
Ne alemsin kısBu yaşta evli olmadığım sürece hayatta ayrı evde olmak istemem. Evet kendi evim, salonum, mutfağım olsun isterim ama o evin birde beyi olsun isterim
Evet kuzum valla çok güzellGüzelliğe dair ne varsa burda var ama ben pek ilgilenemiyorum Böyle kampanya falan olduğunda işte yararlanıyorum ona bile eriniyorum ama bakma
Bende boş boş oturuyorum hadi iki muhabbet edek
Eheh evet haklisin yaaa musluklar bozulunca tamir edecek, ampuller patlayinca degistirecek, perde asacak biri lazım
En iyisi bi bey olsun evde
ben lazere gittim 1 sene. orda ki kızlara gıcık olurdum zorla giderdimsonrada bıraktım zaten
açalım bi konu
Tabiside
Beysiz sakın ev tutma sen
sen bulursun bişilerEvet benimde sevmediklerim var. Suratsız şeyler
Açalım açalım ne olsun ki :44:
merhaba
sen bulursun bişiler
merhaba hoşgeldiniz
Sen yenisin galiba?
tanışalımmm
aslında yenı sayılmam fırsat oldukça girmeye çalışıp konuları okuyorum :) ama bu aralar bıraz zor
eda ben bu arada :))))
Neden bebeğimm
Bende yorgunum hemde çok. Sabah geldim iş yerine cilt bakımı randevum vardı ona girdim. 1 saat boyunca yattımBirde uzmanım sağolsun yüzüme çok güzel bir masaj yaptı tüm yorgunumu aldı Akşam başım ağrıyordu öylece zor uyudum sabah masaj iyi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?