2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Evet biliyorum kuzum ben. Sen daha önce söylemiştin diğer topikte.

Haklısın canım eğer sen bu kadar cabalayıp okulunu 3 yılda bitirdiysen artık işin ciddi boyutunda da adım atması lazım sevgilinin. O neden düşünücem dedi onu anlamadım. En azından bi söz, nişan olsun da sizde yolunuza işinize gücünüze bakarsınız da. Ona göre hayatınız şekil alır :44:

O maddiyattan dolayi dusuneyim diyo canim elde avucta hic para yok
Hani daha once de anlatmistim ya ailesi de destek olmuyor
O nedenle napsak diyorum 20bin lira kredi ceksek mesela
Cok mu olur ki

O maddiyattan dolayi dusuneyim diyo canim elde avucta hic para yok
Hani daha once de anlatmistim ya ailesi de destek olmuyor
O nedenle napsak diyorum 20bin lira kredi ceksek mesela
Cok mu olur ki

Bence en ideal para ama şöyle durum var işiniz garanti mi?

Seninde onunda şuan çalıştığınız yada kısa sürede iyi bir iş bulabilecek imkanınız var mı? Senin mesleğin gayet güzel hemen başlayabilirsende süper olur. Sevgilin ne iş yapıyor bilmiyorum en son garsonluk yaptığını biliyodum :26:

İvet yarından sonra konuşabilirükk

Akşam ollur nazar kaçar
*
Canımcım yarın musmutlu bi gün geçir . sevdiğine doya doya sarıl,öp.

zihninde hep o anların kalsın

yarın akşamda şimdiki gibi olmanı , dimdik ayakta olmanı istiyorum

Çarşamba sabahı görüşürüz.

Benim meslegim garanti Allahm izmiyle stajda da maas alacagim yani eylulden itibaren maasli olacagim
Evet mezun olana kadar garsonluk yapiyor da mezun olduktan sonrasini daha ner bir sekilde konusmadik ne is yapacak diye
Yazin gecici olarak da resepsiyonistlik yapacak ama sonrasi hakkinda bir sey demiyor
Mali musavirlik dusunuyor onun sinavini gecene kadar gecici garsonluk fln devam eder sanirim

Zaten ailem laf edip duruyor sen avukat o garson olur mu oyle is diye de
Bilmiyorum ki ne diyeyim sevgilime mali musavir lik de ha deyince olmuyor

Kurban olurum sana yaa Sağol kuzum benimm

Bugün ve yarın çok güzel zam geçireceğimden emin olabilirsin

Çarşamba günü moralim çok iyi bir şekilde karşınısda olucam

Ağlamak yok

Evet kuzum sınavlar epey zorluyormuş çevremde var bir kaç kişi düşünüyorlar ama kursları bile maşallah epey tuzlu. Sevdiğin ne okuyor peki? Kendi mesleği için birşey demedin de :44:

Evet kuzum sınavlar epey zorluyormuş çevremde var bir kaç kişi düşünüyorlar ama kursları bile maşallah epey tuzlu. Sevdiğin ne okuyor peki? Kendi mesleği için birşey demedin de :44:

İsletme okuyor tatlim isletme mezunu napar istenya kpss girer ya bankaya girer ya muhasebeci olur ya mali musavir olur yani iste
Bunlardan biri olana kadar mecbur gecici bir is yapacak

İnternet kafe acayim filan diyor beni cinnet kiyilarinda dolandiriyor
Cafe acmak icin univ mezunu olmaya gerek yok ki
Kabul etmiyorum internet cafe acmasini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…