2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

günaydın cnm safak 4 süpersin darısı başımızaa nasıl gidiyor işlerini kolaylaştırdınmı

Ay canim ya pek kalmadi bisi elalemin yemesi icmesini dusunuyorum hep annem daha a yorulsun diye yaaa markete gitmekten canim cikti yaa havala da hep yagmurlu yandim valla

Evet kuzum sınavlar epey zorluyormuş çevremde var bir kaç kişi düşünüyorlar ama kursları bile maşallah epey tuzlu. Sevdiğin ne okuyor peki? Kendi mesleği için birşey demedin de :44:

Canim benim sarjim bitiyor senin de mesai bitiyor
İlgilendigin icin sagol tatlim
Devam ederiz yarin :116:

Allah kolaylik versin canim siz bir olun da yeter eksikler gedikler nasil olsa tamamlanir

Hayirli olsun tarih canim neredeyse 1.5 yıl var yaa baya erken almissiniz tarihi
saol tatlm evet erken alndı biraz ama bize uygun olan baska tarih yok o yüzden garantiye alalım dedik

İyi yapmissiniz canim kesin ve net bir karar kutlarim ikinizi de erkenden halletmek cok mantikli hayirlisi olsun canim tez vakitte dugun gununuz gelir insallah zaman sular seller gibi akar gider
inşallah canım çok sağol tesekkür ederim

Hımm iyi yapmışsınız o zaman canım. Hayırlı olsun tekrardan

sağol tesekkür ederim canım :) sende en iyisini yapmıssın seni ağlarken hatırlamasın gülerkenki halinle hatırlasın hep canım arkasından ağla içinde biriktirme ona güçlü görün her zamn.Rabbim sağ salim gidip gelmeyi nasip etsin inşallah

Ay canim ya pek kalmadi bisi elalemin yemesi icmesini dusunuyorum hep annem daha a yorulsun diye yaaa markete gitmekten canim cikti yaa havala da hep yagmurlu yandim valla

Allah c.c kolaylik versin cnm yaa yokmu kardes fln seninde kendine göre işlerin olur bizdede ole bi sıkıntı var erkek tarafı biraz adet çıkarıyor nişanlımla konuscm bende buyuk açık oturum var bu hafta vallahi hayırlısı olsun düğün arifesinde inş papaz olmayız millet yuzundn insanlara eziyettn başka bişey değil vallahi

Kuzum bana soracak olursan en kötü ihtimal garsonluk yapmaktan çok çok daha iyidir muhasebecilik yapmak. Asla mesleğini yadırgamasın hiç yoktan iyidir deyip masa başında bir iş bulsun ve sınavlara o şekilde hazırlansın. Hem mesai saati daha kısa hem kendinede vakit ayırır. Bence sen bu şekilde sevgilinin aklına gir. İnternet cafe açmak için üniv mezunu olmasına gerek yok ki dediğin gibi. Sadece sermayesi olsun yeter :44:

Allah kolaylik versin canim siz bir olun da yeter eksikler gedikler nasil olsa tamamlanir

Öyle tabikide kuzum. Bizimde tek dileğimiz sağ salim askerden gelsin para dediğin her zaman kazanılır sağlık olduktan sonra. Rabbim kolaylığını verir bizede inşallah bu yolda

Teşekkür ederim canım benimm.. Rabbim inşallah sevdiğime kavuştuğum günleride gösterir bana.. Bende öyle düşünüyorum beni en son o şekilde görürse onun için çok kötü olacaktır.. Bu nedenle şuan güçlü görünmeye, durmaya çalışıyorum

Haklisin canim ben annemin tel cocuguyum babam rahmetli oldu yalniziz o yuzden teyzelerim falan hep erkenden geldiler yardima guya ama sofra kur sofra topla baska bir ise yaradikari yok iste sirf annem yorulmasin diye ben kosturuyorum ortalikta valla ayiptir soylemesi kuafore agda icin zor gittim vakitsiz vakitsiz sacmasalak islerle ugrasmaktan iste insan en guzrl gunlerinde is yapmaktan heyecanini yasayamiyor amin insallah Allah hepimize kolayliklar versin

Öyle tabikide kuzum. Bizimde tek dileğimiz sağ salim askerden gelsin para dediğin her zaman kazanılır sağlık olduktan sonra. Rabbim kolaylığını verir bizede inşallah bu yolda

İnsallah solisim seni de burdan hayirlisiyla ugurlayacagiz ben cok duygulanirim yaaa;(

Tamam Tatlim geldiginde cevap yazarsin :)
Direk muhasebeci olabilir mi sevgilim? Sanirim muhasebeci olmak icin de sinav varmis?
Bence de yani garsonluk yapacagina gecici olarak muhasebeci olsun

selam kızlar nasılsınız günler azaldıkça iyiden iyiye stres olmaya başladım ben şu işler bi bitseydi başka bişey istemiyorum yani

selam kızlar nasılsınız günler azaldıkça iyiden iyiye stres olmaya başladım ben şu işler bi bitseydi başka bişey istemiyorum yani

Aynı sıkıntı bende de var. Babam başka yer istiyor ben başka nikahı öne aldık kpss için ama kararsızım acaba aynı gün mü olsaydı

5 Mayıs 2014...
Kaç Gün mü Kaldı :123::119:​

2014 GELİNLERİMİZ

darkmore - 9 Mayıs 4 Gün :123:
edaa91 - 11 Mayıs 6 Gün :123:
CennetiMelegiM - 16 Mayıs 11 Gün :123:
anatkh018 - 18 Mayıs 13 Gün :123:
seh_tim - 24 Mayıs 19 Gün :123:
tutkku - 31 Mayıs 26 Gün :123:

anabelgunes - 7 Haziran 33 Gün :123:
mutlugul - 7 Haziran 33 Gün :123:
biblodeniz - 13 Haziran 39 Gün :123:
hemera14 - 14 Haziran 40 Gün :123:
Esmer54 - 15 Haziran 41 Gün :123:
sosyolog07 - 15 Haziran 41 Gün :123:
tugce0107 - 19 Haziran 45 Gün :123:
myiimmortal - 21 Haziran 47 Gün :123:
Zeyno61 - 21 Haziran 47 Gün :123:

ciida67 - 2 Ağustos 89 Gün :123:
glsmn - 2 Ağustos 89 Gün :123:
yengec123 - 9 Ağustos 96 Gün :123:
AskInihan - 12 Ağustos 99 Gün :123:
kedifatos - 23 Ağustos 110 Gün :123:
BolSekerli - 24 Ağustos 111 Gün :123:
MeLeZGuZeL - 24 Ağustos 111 Gün :123:
Ebisssss - 30 Ağustos 117 Gün :123:
bal_hatun - 31 Ağustos 118 Gün :123:
eddaozkan - 31 Ağustos 118 Gün :123:

ecm - 4 Eylül 122 Gün :123:
AYNISC - 5 Eylül 123 Gün :123:
arzu_91_03 - 7 Eylül 125 Gün :123:
evrembus - 14 Eylül 132 Gün :123:
tugce86 - 14 Eylül 132 Gün :123:
umutugce - 20 Eylül 138 Gün :123:

seker000 - 10 Ekim 157 Gün :123:

serysery - 15 Kasım 194 Gün :123:

Perim35 - 19 Aralık 228 Gün :123:
bujucloud - 27 Aralık 236 Gün :123:

2015 GELİNLERİMİZ​

SimgeD - 26 Nisan 356 Gün :123:

PammukSeker - 30 Mayıs 390 Gün :123:
hayalperisiii - Mayıs 390 Gün :123:
Mutella - Mayıs 390 Gün :123:

AiqiNa - 14 Haziran 404 Gün :123:
YEKTA61 - Haziran 422 Gün :123:

december90 - Temmuz 452 Gün :123:

Zeydemor - Ağustos 483 Gün :123:

_Soleil_ - 6 Eylül 489 Gün :123:

Arkadaşlar Gelmeyenler Listeden Silinecektir ve Listeye Eklenmek İsteyenler Olursa Lütfen Özel Mesaj Atsınlar

aynen tatlım en doğrusu bu :) Allah sabır versin canımm

amin cnm inşallah abuk subuk şeylerle bende ugrasıyorum anlıyorum seni çok zor vallahi insanda ne mutlulugunu tam yasayabiliyor nede evleneceğini hissediyor

Aynı sıkıntı bende de var. Babam başka yer istiyor ben başka nikahı öne aldık kpss için ama kararsızım acaba aynı gün mü olsaydı

valla canım şöylemi olsaydı böylemi olsaydı derken bir buçuk ay kaldı düğünüme haliyle kararsızlıklarla sonuna geldik artık sende içine nasıl siniyosa nasıl istiyosan öyle yap bizimki düğünde olucak ama sizinki gibi bi engelimiz yok bizim o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…