günaydın cnm safak 4 süpersindarısı başımızaa nasıl gidiyor işlerini kolaylaştırdınmı
Evet kuzum sınavlar epey zorluyormuş çevremde var bir kaç kişi düşünüyorlar ama kursları bile maşallah epey tuzlu. Sevdiğin ne okuyor peki? Kendi mesleği için birşey demedin de :44:
Aynen kuzum en kötü yanı o zaten. Biz şu şekilde düşündük. Askerden geldikten 4 ay sonra olacak düğünümüz Allahın izniyle. Geldikten sonra babası kredi çekecek. O şekilde eşyalar alınacak. Emekli olduğu için babası rahat kredi çekiyor. Altınlarım ise hazır olduğu için sadece ev masraflarımız olacak. Ne kadar bütçe ayırmamız gerek net bilemiyorum ama genelde bakıldığında 15.000-20.000 tl arası gidiyor.
saol tatlm evet erken alndı biraz ama bize uygun olan baska tarih yok o yüzden garantiye alalım dedikHayirli olsun tarih canim neredeyse 1.5 yıl var yaa baya erken almissiniz tarihi
inşallah canım çok sağol tesekkür ederimİyi yapmissiniz canim kesin ve net bir karar kutlarim ikinizi de erkenden halletmek cok mantikli hayirlisi olsun canim tez vakitte dugun gununuz gelir insallah zaman sular seller gibi akar gider
Hımm iyi yapmışsınız o zaman canım. Hayırlı olsun tekrardan
Yarın gece 1:30 da gidicek kuzummmAma hiç üzülmüyorum biliyo musun? İlk zamanlar gibi değilim. Ağlayan insanları gördükçe, sevdiğiminj yüzündeki o mutluluğu gördükçe neden ağlıyorum dedim. Ağlayıpta sevdiğimin aklı bende mi kalsın dedim. Üzülmüyorum herkesede göğsümü gere gere söylüyorum. Allahın izniyle askerliğini yapıp gelicek. Ben üzülsemde üzülmesemde gelecek ama onu belli etmeden gitsin istiyorum..
Ay canim ya pek kalmadi bisi elalemin yemesi icmesini dusunuyorum hep annem daha a yorulsun diye yaaa markete gitmekten canim cikti yaa havala da hep yagmurlu yandim valla
İsletme okuyor tatlim isletme mezunu napar istenya kpss girer ya bankaya girer ya muhasebeci olur ya mali musavir olur yani iste
Bunlardan biri olana kadar mecbur gecici bir is yapacak
İnternet kafe acayim filan diyor beni cinnet kiyilarinda dolandiriyor
Cafe acmak icin univ mezunu olmaya gerek yok ki
Kabul etmiyorum internet cafe acmasini
Canim benim sarjim bitiyor senin de mesai bitiyor
İlgilendigin icin sagol tatlim
Devam ederiz yarin :116:
Allah kolaylik versin canim siz bir olun da yeter eksikler gedikler nasil olsa tamamlanir
saol tatlm evet erken alndı biraz ama bize uygun olan baska tarih yok o yüzden garantiye alalım dedik
inşallah canım çok sağol tesekkür ederim
sağol tesekkür ederim canım :) sende en iyisini yapmıssın seni ağlarken hatırlamasın gülerkenki halinle hatırlasın hep canım arkasından ağla içinde biriktirme ona güçlü görün her zamn.Rabbim sağ salim gidip gelmeyi nasip etsin inşallah
Allah c.c kolaylik versin cnm yaa yokmu kardes fln seninde kendine göre işlerin olur bizdede ole bi sıkıntı var erkek tarafı biraz adet çıkarıyor nişanlımla konuscm bende buyuk açık oturum var bu hafta vallahi hayırlısı olsun düğün arifesinde inş papaz olmayız millet yuzundn insanlara eziyettn başka bişey değil vallahi
Öyle tabikide kuzum. Bizimde tek dileğimiz sağ salim askerden gelsin para dediğin her zaman kazanılır sağlık olduktan sonra. Rabbim kolaylığını verir bizede inşallah bu yolda
Kuzum bana soracak olursan en kötü ihtimal garsonluk yapmaktan çok çok daha iyidir muhasebecilik yapmak. Asla mesleğini yadırgamasın hiç yoktan iyidir deyip masa başında bir iş bulsun ve sınavlara o şekilde hazırlansın. Hem mesai saati daha kısa hem kendinede vakit ayırır. Bence sen bu şekilde sevgilinin aklına gir. İnternet cafe açmak için üniv mezunu olmasına gerek yok ki dediğin gibi. Sadece sermayesi olsun yeter :44:
İnsallah solisim seni de burdan hayirlisiyla ugurlayacagiz ben cok duygulanirim yaaa;(
Bizden sonraki nesil biraz dombili yetişiyo sanırsam
Oo ondanO zaman lacivert düşün derim kuzum
selam kızlar nasılsınız günler azaldıkça iyiden iyiye stres olmaya başladım ben şu işler bi bitseydi başka bişey istemiyorum yani
Teşekkür ederim canım benimm.. Rabbim inşallah sevdiğime kavuştuğum günleride gösterir bana.. Bende öyle düşünüyorum beni en son o şekilde görürse onun için çok kötü olacaktır.. Bu nedenle şuan güçlü görünmeye, durmaya çalışıyorum
amin cnm inşallah abuk subuk şeylerle bende ugrasıyorum anlıyorum seni çok zor vallahi insanda ne mutlulugunu tam yasayabiliyor nede evleneceğini hissediyorHaklisin canim ben annemin tel cocuguyum babam rahmetli oldu yalniziz o yuzden teyzelerim falan hep erkenden geldiler yardima guya ama sofra kur sofra topla baska bir ise yaradikari yok iste sirf annem yorulmasin diye ben kosturuyorum ortalikta valla ayiptir soylemesi kuafore agda icin zor gittim vakitsiz vakitsiz sacmasalak islerle ugrasmaktan iste insan en guzrl gunlerinde is yapmaktan heyecanini yasayamiyor amin insallah Allah hepimize kolayliklar versin
Aynı sıkıntı bende de var. Babam başka yer istiyor ben başkanikahı öne aldık kpss için ama kararsızım acaba aynı gün mü olsaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?