yaaa bildirim gelmiyo bana nedense :26:
bi de çok yoğun geçiyor bebeğim18günün kalmış neler yapıyosun yetiştirebildin mi, nelerin eksik kaldı :26: ben daha evsizim
topiğin dizaynı bile değişmişve 12 günüm kalmış Rabbim yardım et banaaa :18::18::18::18::18::18:
günaydın kızlar bugün perdelerimi alıcz inşallah patron izin verirse nişanlım izin alıck bakalm
Kurban olurum sana yaaSağol kuzum benimm
Bugün ve yarın çok güzel zam geçireceğimden emin olabilirsin
Çarşamba günü moralim çok iyi bir şekilde karşınısda olucam
Ağlamak yok
Yok yavrum ya onu yapıcağıma mor beyaz yaparım
wuuuu süperrrr
12 gün ne demek yaaa bitmiş kııızzz heycan normal ben bile şimdiden başladım heycanlanmaya
inşallah herşey çok güzel olur o kadar mutlu ol o kadar mutlu olkii mutluluktan havalara uç canıımmmm
Günaydın bebeişlerimmm nasılsınızz çok yoğunum kızlarrr ondan uğrayamıyorum çünkü yazınca aklım burda kalıyor
çok az kaldı zamanım eksiğim çok haftaya salonda provamız var gelinliğim hazır zayıf zayıf dediniz bana ama gögüs kısmını kapatmak için sıktıkça etlerim taşıyoro yönden beğenmedim kendimi gelinlikte eşyalarımız geldi bu pazarda çeyizim gidecek Allah ın izniyle evde hüzünlü hava oluşmaya başladı ben o moda girmiyorum girenlere de kızıyorum hemen kına müziklerim hazır değil dans müziklerim de öylee sürekli karar değiştiriyorum falan sizler napıosunuz??
bende çok yoğunum bendeee işleri bitirmeye çalışıyorum ki arkamda laf edilmesintatlımm inşaAllah hallettin ev işini çok az kaldı çünkü
canımmm benimm yaasenin dee nickin gibi olsunn masall gibi geçsin düğünün inşaAllah bebeğimm sorma telaşlar teleaşlaar yerimde duramıyorum desem yeridir
Günaydın bebeişlerimmm nasılsınızz çok yoğunum kızlarrr ondan uğrayamıyorum çünkü yazınca aklım burda kalıyor
çok az kaldı zamanım eksiğim çok haftaya salonda provamız var gelinliğim hazır zayıf zayıf dediniz bana ama gögüs kısmını kapatmak için sıktıkça etlerim taşıyoro yönden beğenmedim kendimi gelinlikte eşyalarımız geldi bu pazarda çeyizim gidecek Allah ın izniyle evde hüzünlü hava oluşmaya başladı ben o moda girmiyorum girenlere de kızıyorum hemen kına müziklerim hazır değil dans müziklerim de öylee sürekli karar değiştiriyorum falan sizler napıosunuz??
Günaydın kuzum Rabbim yardımcın olsun azıcık kalmış herşey çok güzel olacak gelinliğinde çok güzel olmuştur telaştan beğenmiyor insan emin oltopiğin dizaynı bile değişmişve 12 günüm kalmış Rabbim yardım et banaaa :18::18::18::18::18::18:
Günaydın çıtır gelin oo hayırlı olsun çok güzel kiGünaydın çıtırcıklar, gelincikler
Biz buzdolabımızı aldık kiiiii :119:
Eki Görüntüle 1102149
Günaydın canımcımGünaydın canımm, bende önümüzdeki haftalarda gelinliğimi almya gidicem
bence sen yine abartıyosuneminim çok güzel bi gelin olucaksın
Biz de ev bakıyoruz çook yoğunum
kına müziklerini hiç düşünmedim bile
Günaydın kuzum Rabbim yardımcın olsun azıcık kalmış herşey çok güzel olacak gelinliğinde çok güzel olmuştur telaştan beğenmiyor insan emin ol
Günaydın çıtır gelin oo hayırlı olsun çok güzel kigüle güle kullanın
Günaydın canımcım
Günaydın canımm, bende önümüzdeki haftalarda gelinliğimi almya gidicem
bence sen yine abartıyosuneminim çok güzel bi gelin olucaksın
Biz de ev bakıyoruz çook yoğunum
kına müziklerini hiç düşünmedim bile
Amin canım beniim çok saoll
normaldir o telaşlar =)
naptın iznini ayarladın mı bakim?
Teşekkür ederim canım arkadaşım
İnşallah güle güle kullanıcazb
Günaydın kuzum Rabbim yardımcın olsun azıcık kalmış herşey çok güzel olacak gelinliğinde çok güzel olmuştur telaştan beğenmiyor insan emin ol
abartmıyorum bebeğim gerçekten öyle üst kısmım taşıyor resmenkeşke çekseydim resimde gösterseydim kadın da dedi fazla sıkmicaz arkayı o zamn dedi inşaAllah üstten veriririm de güzel oturur o zamana kadar noldu sizin görev işi ev baktığınıza göre burdasın herhalde işin zor kuzum Allah yardım etsin bizim ev var eşya eksik tv alıncak bugün daha çekyat falan almayı düşünüyoruz küçük odamıza onlar var bakalımm kına müziklerini hiç sorma 30-40 tane olsun diorum dönüp dönüp çalsın durmadan hiiç kardeşim el atcak ama zevklerimiz uymuyor ya o başka telden ben başka kına yakılırken bu çalsın diorum hayır benim istediğim çalcak diyo akşam çıldırttı beni dövecektim az kalsın yaa
haftaya hiç gelmim diyorum bakalım daha hiç konuşmadımm 3 hafta olmicam yani hesabıma göre bakalım onlar ne dicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?