- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Günaydın tatlım iyiyim çok şükür sen nasılsınGünaydın nehirciikkk nasılsın bakiim napıyorsun
günaydın şirineem
valla ben gelinlikten çok kendimi içine yakıştıramadım istediğim gibi olmadı çünkü bakalım belki saç baş yapılınca beğenirim kendimiRabbim engel çıkarmasın inşaAllah hiç birimize kolaylıkla halledelim işlerimizi
wercekler mi o kadar izin kızz..
bende bugün konuştum 3 gün ewlilik iznim war 1 hafta da balayı için verdiler ama o 1 hafta iznimden mi gidecek yoksa ücretsiz mi olacak bilemiyorum onu da yarın konuşcaz...
sennki bu durumda ücretsiz olur herhalde..
Günaydın tatlım iyiyim çok şükür sen nasılsın
Günaydın canım benim saç makyaj yapıldığında tamamlanınca beğeniceksin kötü olman mümkün değilAmin inşallah canım herşey gönlümüzce olsun
Günaydın kuzum Rabbim yardımcın olsun azıcık kalmış herşey çok güzel olacak gelinliğinde çok güzel olmuştur telaştan beğenmiyor insan emin ol
Günaydın çıtır gelin oo hayırlı olsun çok güzel kigüle güle kullanın
Günaydın canımcım
abartmıyorum bebeğim gerçekten öyle üst kısmım taşıyor resmenkeşke çekseydim resimde gösterseydim kadın da dedi fazla sıkmicaz arkayı o zamn dedi inşaAllah üstten veriririm de güzel oturur o zamana kadar noldu sizin görev işi ev baktığınıza göre burdasın herhalde işin zor kuzum Allah yardım etsin bizim ev var eşya eksik tv alıncak bugün daha çekyat falan almayı düşünüyoruz küçük odamıza onlar var bakalımm kına müziklerini hiç sorma 30-40 tane olsun diorum dönüp dönüp çalsın durmadan hiiç kardeşim el atcak ama zevklerimiz uymuyor ya o başka telden ben başka kına yakılırken bu çalsın diorum hayır benim istediğim çalcak diyo akşam çıldırttı beni dövecektim az kalsın yaa
haftaya hiç gelmim diyorum bakalım daha hiç konuşmadımm 3 hafta olmicam yani hesabıma göre bakalım onlar ne dicek
Canım senelik hakkın 1 hafta + 3 günü maaşından kesmeden verirler merak etme daha fazlasını bazı şirketler bir anda vermiyor mesela bizimkisi 14 günlük yıllık iznimde olsa bir anda kullandırmıyor parçalıyor ben o zaman 1 hafta +3 gün kullanabileceğimiim bende canım nolsun iewlilik iznimi ayarlamaya çalışıyorum =)
günaydın bebişimmmm
canım benim geçen seneden 5 gün iznim var zaten bu senede yıllık izinim 14 gün e bide evlilik izni eklenince 5+14+3=22 gün oluyor ben bunun 18ini kullanmak istiyorum işte yani şimdi kullanmicam da ne zaman kullancam
Canım senelik hakkın 1 hafta + 3 günü maaşından kesmeden verirler merak etme daha fazlasını bazı şirketler bir anda vermiyor mesela bizimkisi 14 günlük yıllık iznimde olsa bir anda kullandırmıyor parçalıyor ben o zaman 1 hafta +3 gün kullanabileceğimdaha sonra da artık 1 hafta değerlendirilirEki Görüntüle 1102257
Nasılsın canımcım
Hoşgeldin canım bakıyorum hemencikselam canlar uzun süredir yokum mobilyalarım için bursaya gittim bana fikir verin evim evim güzel evimde konu açtım
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=716604
aynen canım bana da 1 hafta+3 gün wercekler ama bu 1 haftasını persoel müdürü ücretsiz diyince şaşırdım
kendi müdürümle de konuştum ücretsiz mi olacak yoksa iyıllık iznmden mi gideek diye yarın hatırlat konuşuruz dedi....
yarın tekrar konuşcam bakalım nolcak...
bi de ben işe başlayalı 7 ay oldu kesmezler inşallah..
Canım senelik hakkın 1 hafta + 3 günü maaşından kesmeden verirler merak etme daha fazlasını bazı şirketler bir anda vermiyor mesela bizimkisi 14 günlük yıllık iznimde olsa bir anda kullandırmıyor parçalıyor ben o zaman 1 hafta +3 gün kullanabileceğimdaha sonra da artık 1 hafta değerlendirilirEki Görüntüle 1102257
Nasılsın canımcım
iyiyim kuzucumm sen nasılsın:)
kına listesi hazırlamaya çalışıyorum :)
Hazırlayan var mı? ya da yardımcı olmak isteyen
Hoşgeldin canım bakıyorum hemencik
Çok saçma yani 1 senen sigortalı olarak dolmadı yani o yüzden ücretsiz diyor ama sonuçta dolacak o zaman yıllık izninden kullanmış olacaksın inşallah kesmezler canım:26:
Kına listesi derken kuzum ne gibi birşeyler yapıyorsun seve seve yardımcı olurum tabisi
İnşallah kesmezler canım sonuçta yaz geldi yazın izin kullanacaktın dediğin gibiewet kesilmemesi lazım zaten yaz tatil iznimi de kullanmış olcam seneye yaza kadar hastalık olmadığı sürece izin kullanmam zaten...
iznimden gitsin demiştim o yüzden...
kesmeseler iyi olck....
bebeğim öncelikle, kına gecem için düğün salonu tuttuk, kız-erkek karışık olacak
aslında her telden olabilir müzik :)))
hoşuna gidenler var mı?
İnşallah kesmezler canım sonuçta yaz geldi yazın izin kullanacaktın dediğin gibi
aynen canımm bakalım yarın belli olcak artık =)
Müzikten bol ne var kuzum nasıl havalardan istiyorsan evde olsaydım listem vardı da burada aklıma azıcık şeyler gelir ankara havalarından hoşlanırmısın çingene havalarından karadeniz sen tarzını söyle ortaya karışıkmı yapacağızSezen aksu rakkas şarkısı bir kere kesinlikle çalınmalı kına gecesinde kalçalar sallanmalı Garide gari müziği kesinlikle olmalı düğünde bile çaldırmayı düşünüyorum ben ama düğün sonuna doğru ilk başlarda oynarsam almaktan vazgeçerler deli gibi oynuyorum ahahah bir sürü ingene havaları var karagözlü cingenemden tut tepecikliye kadar ankara havalarından bize heryer ankara,hayatı tesbih yapmışım,dar geldi sana ankara,ankaranın bağları favorilerimden onları söyleyenlerin diğer müziklerine bakabilirsin karadeniz havaları istersen recebim çok iyi koçariden tut hey gidi heye kadar bir çok parça bulabilirsin you tubedan dinlemeye başla zaten yanlarda çıkacaktır onlara yakın parçalar diğer oyun havaları zaten mevcut oluyor konyalım olabilir çekirge çiftetelli falan halay için damat halayı çalınır genelde bir halayım vardı ama uzun adını hatırlayamadım uzun bir halay parçası bulursan 5 dakika 10 dakika arasında onuda çıkarmış olursun aradan aklıma geldikçe yazacağım evde bir listem vardı ya dünden söyleseydin yanımda getirirdim
Dualarım seninle canımcım güzel haberlerle gel inşallah
Kasap havası evet buldum sonra mezdeke yine kına gecelerine yakışır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?