2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Günaydın nehirciikkk nasılsın bakiim napıyorsun
Günaydın tatlım iyiyim çok şükür sen nasılsın

Günaydın canım benim saç makyaj yapıldığında tamamlanınca beğeniceksin kötü olman mümkün değil Amin inşallah canım herşey gönlümüzce olsun

canım benim geçen seneden 5 gün iznim var zaten bu senede yıllık izinim 14 gün e bide evlilik izni eklenince 5+14+3=22 gün oluyor ben bunun 18ini kullanmak istiyorum işte yani şimdi kullanmicam da ne zaman kullancam

iim bende canım nolsun iewlilik iznimi ayarlamaya çalışıyorum =)

günaydın bebişimmmm

yok bebeğim yaa evi mecburen tutucaz, tayinler açıklanırsa da artık bi kira ödemiş olucaz napalım
ama eşyaları almicaz, tayinden sonra alırız

iim bende canım nolsun iewlilik iznimi ayarlamaya çalışıyorum =)
Canım senelik hakkın 1 hafta + 3 günü maaşından kesmeden verirler merak etme daha fazlasını bazı şirketler bir anda vermiyor mesela bizimkisi 14 günlük yıllık iznimde olsa bir anda kullandırmıyor parçalıyor ben o zaman 1 hafta +3 gün kullanabileceğimdaha sonra da artık 1 hafta değerlendirilirEki Görüntüle 1102257
günaydın bebişimmmm

Nasılsın canımcım

canım benim geçen seneden 5 gün iznim var zaten bu senede yıllık izinim 14 gün e bide evlilik izni eklenince 5+14+3=22 gün oluyor ben bunun 18ini kullanmak istiyorum işte yani şimdi kullanmicam da ne zaman kullancam

ooo baya warmış senin yaaaa

kullan hepsini gitsin napcana artıkk

aynen canım bana da 1 hafta+3 gün wercekler ama bu 1 haftasını persoel müdürü ücretsiz diyince şaşırdım

kendi müdürümle de konuştum ücretsiz mi olacak yoksa iyıllık iznmden mi gideek diye yarın hatırlat konuşuruz dedi....

yarın tekrar konuşcam bakalım nolcak...

bi de ben işe başlayalı 7 ay oldu kesmezler inşallah..

selam canlar uzun süredir yokum mobilyalarım için bursaya gittim bana fikir verin evim evim güzel evimde konu açtım

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=716604
Hoşgeldin canım bakıyorum hemencik

Çok saçma yani 1 senen sigortalı olarak dolmadı yani o yüzden ücretsiz diyor ama sonuçta dolacak o zaman yıllık izninden kullanmış olacaksın inşallah kesmezler canım:26:

iyiyim kuzucumm sen nasılsın:)
kına listesi hazırlamaya çalışıyorum :)

Hazırlayan var mı? ya da yardımcı olmak isteyen

ewet kesilmemesi lazım zaten yaz tatil iznimi de kullanmış olcam seneye yaza kadar hastalık olmadığı sürece izin kullanmam zaten...

iznimden gitsin demiştim o yüzden...

kesmeseler iyi olck....

ewet kesilmemesi lazım zaten yaz tatil iznimi de kullanmış olcam seneye yaza kadar hastalık olmadığı sürece izin kullanmam zaten...

iznimden gitsin demiştim o yüzden...

kesmeseler iyi olck....
İnşallah kesmezler canım sonuçta yaz geldi yazın izin kullanacaktın dediğin gibi
bebeğim öncelikle, kına gecem için düğün salonu tuttuk, kız-erkek karışık olacak
aslında her telden olabilir müzik :)))
hoşuna gidenler var mı?

Müzikten bol ne var kuzum nasıl havalardan istiyorsan evde olsaydım listem vardı da burada aklıma azıcık şeyler gelir ankara havalarından hoşlanırmısın çingene havalarından karadeniz sen tarzını söyle ortaya karışıkmı yapacağız Sezen aksu rakkas şarkısı bir kere kesinlikle çalınmalı kına gecesinde kalçalar sallanmalıGaride gari müziği kesinlikle olmalı düğünde bile çaldırmayı düşünüyorum ben ama düğün sonuna doğru ilk başlarda oynarsam almaktan vazgeçerler deli gibi oynuyorum ahahah bir sürü ingene havaları var karagözlü cingenemden tut tepecikliye kadarankara havalarından bize heryer ankara,hayatı tesbih yapmışım,dar geldi sana ankara,ankaranın bağları favorilerimden onları söyleyenlerin diğer müziklerine bakabilirsinkaradeniz havaları istersen recebim çok iyi koçariden tut hey gidi heye kadar bir çok parça bulabilirsin you tubedan dinlemeye başla zaten yanlarda çıkacaktır onlara yakın parçalardiğer oyun havaları zaten mevcut oluyor konyalım olabilir çekirge çiftetelli falan halay için damat halayı çalınır genelde bir halayım vardı ama uzun adını hatırlayamadım uzun bir halay parçası bulursan 5 dakika 10 dakika arasında onuda çıkarmış olursun aradanaklıma geldikçe yazacağım evde bir listem vardı ya dünden söyleseydin yanımda getirirdim

Kasap havası evet buldum sonra mezdeke yine kına gecelerine yakışır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…