2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

ay sağol canım ya bayıldım süper bi liste buuuu
hepsini ekliyorum:)))))))

bizmde düğün salonunda kız erkek karışık olcak coşucaz

Ben kınayı sadece bayanlara özel yapmayı düşünüyorum düğünde zaten nasipse karışık olacak kına bize ait olsun bayan bayana ben aslında öncesinden farklı planlarımda var yine kız kıza kuzenlerle falan

benmde hayalim hep bayanlarla yapmaktı ama bizim adetler böleymiş takı da takılacakmış falan o yüzden karışık olcak... aslında kız arkadşları falan toplayıp ewde iyi bi kurt dökmek lazımda bakalım belki öle bşy yapablrm

Benim öncesinde bir hamam hayalimde var annemler kardeşler kuzenler falan cümbür cemaat kim gelmek isterse

selam kızlar yine hasta oldum ben yaa :26::26: ağzım yüzüm yamuldu yine pöfff bi sürüde işim var yaa

sizlerden de uzak kaldım iyimisiniz

aaaa süper olur heee kekler börekler poğçalar müzikler göbek taşında oyna zıpla ye iç oh oh yandan yandan

ayyy bende mi öle yapsam napsam yaaaa
Düşün bence canım evde yaparsınız birşeyler kuzenlerin falan varsa 3-4 kişi de olsa aynı zevk 20 kişide olsa aynı ben çok istiyorum müzikte olursa ohh hamamda sefa yaparız düğün öncesi kirlerimizi de atarız iyi gelir
selam kızlar yine hasta oldum ben yaa :26::26: ağzım yüzüm yamuldu yine pöfff bi sürüde işim var yaa

sizlerden de uzak kaldım iyimisiniz

Hoşgeldin canım geçmiş olsun ne oluyor sana böyle niye şifayı kapıyorsun hemen bir doktora git az zamanın kaldı iyi olman gerek stresten yorgunluktanmı yeniliyor hastalık acaba

ewet belki benm hamamda olmayabilir ama ew müsait yapılabilir tabiii düşüncem bunu kesinlikle

hoşbulduk tatlım ,valla bende bilmiyorum ya izmir de hava bi sıcak bi serin kapıyoruz şifayı :2::2: tabi stres ve yorgunlukta cabası

burun akıntım dışında bişeym yok tabi haliyle biraz halsizlik te var ama adaçayımı düşürmüyorum elimden

kınamda döktürrüm zaten neyse en iyisi yormayım ben kendimi 2 gün üst üste döktürcem zaten
Bence de çok yorucu olur canım ben çeyiz serildikten sonraki hafta falan düşünebilirim ya da yarını yani en az aralarında 1 hafta olması gerek

Canım ince gezme bu aralar ben hala şalımı falan hiç çıkarmadım ince yağmurluğumda hep sırtımdadır ne olur ne olmaz İstanbul'da öyle o yüzden dikkatli olmalıyız hadi beni anladım ama sen gelin olacaksın yahu bol bol limonlu çay ıhlamur falan iç güç enerji veren şeyler tüket tatlım

doğru diyorsun çok teşekkür ederim canım bende ofiste hırkayla oturuyorum gelen geçen bakıyor

hımmm sen 1 hafta ara weriyorsun.. benmkii cmtsi kına, pazar öğlen 1 de düğün

uzun zamandır yoktum arada gelip bakıyorum ama girmiyorum napıyosunuz bakalım çogunuzun dügünü olcak rabbim hayırlısıyla istediginiz şekilde olmasını nasipetsin inşaalllaaahhhh canlarımm

karadeniz şarkıısı olarak recebim,ayhan alptekin,cimilli ibo vs
roman havası olarak izmirli erco,izmirli taaylan vs

aklıma bunlar geldişimdilik =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…