- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
fatih ürek'in hoşgeldin yar yüreğime boşwer be elalaem ne derse desin hadi hadi hadi hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
şarkısı da manyak olur ben çaldırcam bunu da
Ahahah çıldır tabi canım kına bize ait çıldırmalıyız
İnşallah kesmezler canım sonuçta yaz geldi yazın izin kullanacaktın dediğin gibi
Müzikten bol ne var kuzum nasıl havalardan istiyorsan evde olsaydım listem vardı da burada aklıma azıcık şeyler gelir ankara havalarından hoşlanırmısın çingene havalarından karadeniz sen tarzını söyle ortaya karışıkmı yapacağızSezen aksu rakkas şarkısı bir kere kesinlikle çalınmalı kına gecesinde kalçalar sallanmalı Garide gari müziği kesinlikle olmalı düğünde bile çaldırmayı düşünüyorum ben ama düğün sonuna doğru ilk başlarda oynarsam almaktan vazgeçerler deli gibi oynuyorum ahahah bir sürü ingene havaları var karagözlü cingenemden tut tepecikliye kadar ankara havalarından bize heryer ankara,hayatı tesbih yapmışım,dar geldi sana ankara,ankaranın bağları favorilerimden onları söyleyenlerin diğer müziklerine bakabilirsin karadeniz havaları istersen recebim çok iyi koçariden tut hey gidi heye kadar bir çok parça bulabilirsin you tubedan dinlemeye başla zaten yanlarda çıkacaktır onlara yakın parçalar diğer oyun havaları zaten mevcut oluyor konyalım olabilir çekirge çiftetelli falan halay için damat halayı çalınır genelde bir halayım vardı ama uzun adını hatırlayamadım uzun bir halay parçası bulursan 5 dakika 10 dakika arasında onuda çıkarmış olursun aradan aklıma geldikçe yazacağım evde bir listem vardı ya dünden söyleseydin yanımda getirirdim
bizmde düğün salonunda kız erkek karışık olcak coşucaz
ay sağol canım ya bayıldım süper bi liste buuuu
hepsini ekliyorum:)))))))
Ben kınayı sadece bayanlara özel yapmayı düşünüyorum düğünde zaten nasipse karışık olacak kına bize ait olsun bayan bayana ben aslında öncesinden farklı planlarımda var yine kız kıza kuzenlerle falan
benmde hayalim hep bayanlarla yapmaktı ama bizim adetler böleymiş takı da takılacakmış falan o yüzden karışık olcak... aslında kız arkadşları falan toplayıp ewde iyi bi kurt dökmek lazımda bakalım belki öle bşy yapablrm
Benim öncesinde bir hamam hayalimde var annemler kardeşler kuzenler falan cümbür cemaat kim gelmek isterse
Düşün bence canım evde yaparsınız birşeyler kuzenlerin falan varsa 3-4 kişi de olsa aynı zevk 20 kişide olsa aynı ben çok istiyorum müzikte olursa ohh hamamda sefa yaparız düğün öncesi kirlerimizi de atarız iyi geliraaaa süper olur heee kekler börekler poğçalar müzikler göbek taşında oyna zıpla ye iç oh oh yandan yandan
ayyy bende mi öle yapsam napsam yaaaa
selam kızlar yine hasta oldum ben yaa :26::26: ağzım yüzüm yamuldu yine pöfff bi sürüde işim var yaa
sizlerden de uzak kaldım iyimisiniz
Düşün bence canım evde yaparsınız birşeyler kuzenlerin falan varsa 3-4 kişi de olsa aynı zevk 20 kişide olsa aynı ben çok istiyorum müzikte olursa ohh hamamda sefa yaparız düğün öncesi kirlerimizi de atarız iyi gelir
Hoşgeldin canım geçmiş olsun ne oluyor sana böyle niye şifayı kapıyorsun hemen bir doktora git az zamanın kaldı iyi olman gerek stresten yorgunluktanmı yeniliyor hastalık acaba
ewet belki benm hamamda olmayabilir ama ew müsait yapılabilir tabiii düşüncem bunu kesinlikle
Evde ne yapcan kızzhee döktürmek diyorsun ama kına yerinde döktürürsünüz erkekte olsa canını sıkma sen
Düşün bence canım evde yaparsınız birşeyler kuzenlerin falan varsa 3-4 kişi de olsa aynı zevk 20 kişide olsa aynı ben çok istiyorum müzikte olursa ohh hamamda sefa yaparız düğün öncesi kirlerimizi de atarız iyi gelir
Hoşgeldin canım geçmiş olsun ne oluyor sana böyle niye şifayı kapıyorsun hemen bir doktora git az zamanın kaldı iyi olman gerek stresten yorgunluktanmı yeniliyor hastalık acaba
Bence de çok yorucu olur canım ben çeyiz serildikten sonraki hafta falan düşünebilirim ya da yarını yani en az aralarında 1 hafta olması gerek
kınamda döktürrüm zaten neyse en iyisi yormayım ben kendimi 2 gün üst üste döktürcem zaten
hoşbulduk tatlım ,valla bende bilmiyorum ya izmir de hava bi sıcak bi serin kapıyoruz şifayı :2::2: tabi stres ve yorgunlukta cabası
burun akıntım dışında bişeym yok tabi haliyle biraz halsizlik te var ama adaçayımı düşürmüyorum elimden
Bence de çok yorucu olur canım ben çeyiz serildikten sonraki hafta falan düşünebilirim ya da yarını yani en az aralarında 1 hafta olması gerek
Canım ince gezme bu aralar ben hala şalımı falan hiç çıkarmadım ince yağmurluğumda hep sırtımdadır ne olur ne olmaz İstanbul'da öyle o yüzden dikkatli olmalıyız hadi beni anladım ama sen gelin olacaksın yahubol bol limonlu çay ıhlamur falan iç güç enerji veren şeyler tüket tatlım
Canım ince gezme bu aralar ben hala şalımı falan hiç çıkarmadım ince yağmurluğumda hep sırtımdadır ne olur ne olmaz İstanbul'da öyle o yüzden dikkatli olmalıyız hadi beni anladım ama sen gelin olacaksın yahubol bol limonlu çay ıhlamur falan iç güç enerji veren şeyler tüket tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?