2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

doğru diyorsun çok teşekkür ederim canım bende ofiste hırkayla oturuyorum gelen geçen bakıyor
Bende hep şalla kalın sweatlerle oturuyorum baksınlar hastayken bize üzülmüyorlar ama
hımmm sen 1 hafta ara weriyorsun.. benmkii cmtsi kına, pazar öğlen 1 de düğün
Yok canım düğünle kına arasına vermiyorum onlar 1 gün arayla lacak gibi hamam da ayrıca yaparsam o 1 hafta önce olur yani

hıııı anladım canımmm şimdi

bende 1 hafta arayla yapıyorsun sandım

hıııı anladım canımmm şimdi

bende 1 hafta arayla yapıyorsun sandım

Çok uzun oluyor öyle ya sanki iki kere evleniyormuşsun gibi insanlar adapte olamazlar uzaktan gelenlerde olacak nasipse 1 hafta nasıl insanları misafir edelim onlar nasıl işlerinden izin alsınlar bir de öyle olursa kınaya gelemezler az kişi oluruz bayan bayanayız zaten kınaya gelseler düğüne kalamazlar düğün az olur o yüzden 1 gün ara yeterli bana kalsa ara vermem ama insan yoruluyormuş gerçektencumartesi düğün olursa perşembe kına biraz tuhaf olacak ama napalım

insanları yormamak lazım bence kınanın ertesi günü düğün olmalı .. bizimde uzaktan bi sürü akraba gelecek mesela yormak istemediğim için hem yer sıkıntısı da olcağı için öle düşünüyorum...

Eki Görüntüle 1102565

Arada 1 gün bırakılmalımı sence cumartesi düğünü olacaksa perşembe kına sanki çok hafta ortasına gidiyor gibi

bence hiç 1 gün ara bırakma canım düğünün cmtsi günüyse cuma kına olsun..

perşembe kına olsa, cuma boş boş dursanız, cmtsi düğün olsa 3 gün nasıl uğraşacaksınız insanlarla..

zaten aradaki 1 günde dinlnemezsn bence cuma yap kınanı cmtsi düğün olsun bitsin

Selam gelinciklerr

Hoşgeldin gelincik nasılsın

Dimi bende öyle düşünüyorum ya çok mu yorulurum ki kınada kibar kibar takılırım ben zaten evde misafir bol olur hangi ara uyuyacağım sabah erkenden uyanırım heyecandan

illakii yorulursunda çok da hoplayıp zıplama yani yorma kendini.. ertesi sabah da erken kalkcam ben 7 de gözlerim şişmez umarım zaten dünyaın makyajı sürülecek

kına bitince güzel bi duş al yat uyu hemen .. gerçi heycandan bende uyuyamazsam yandım demektir

Hoşbulduk nehirim Bugün migrenle uyandım :26: Ve hala tam şiddet zonkluyor başım
Bi uğrayıp kaçayım dedim. Sen nasılsın, napıyosun

Öyle uğra kaç tabi geçmiş olsun canım git dinlen tabi migren fenadır anannemden biliyorum iyiyim bende ne olsun gün bitiriyoruz bitmiyor da aneee bugün Salı ya bende diyorum niye geçmiyor

İşte bende uyuyamam gibi zaten bütün kuzenler falan toplanırlar başımda kına gecesi en geç 2 de falan anca duş alma falan nasıl uyuyupta sabah erkenden uyanacağım gözlerin şiş olması da var yok yok 1 gün ara olmalı mı korktu gözüm :18:

benm kararımdan dönme şansım yok herşey ayarlandı ama bişey olmaz yaaa o yorgunlukla yatıp uyu milletlke hiiç muhattap olma onlarda anlayış gösterirler artıkk

benm kararımdan dönme şansım yok herşey ayarlandı ama bişey olmaz yaaa o yorgunlukla yatıp uyu milletlke hiiç muhattap olma onlarda anlayış gösterirler artıkk

İnsan aslında muhabbet etmek istemiyor değil kınalarımız yakılır sabaha kadar sohbet muhabbet falan anemm kınadan erken dönmek gerek öyle olacaksa

İnsan aslında muhabbet etmek istemiyor değil kınalarımız yakılır sabaha kadar sohbet muhabbet falan anemm kınadan erken dönmek gerek öyle olacaksa

doğru beni bıraksalar bende sabaha kadar oturur kına kayakr dedikodu yapardım ama mümkün değil artıkk

zaten öteki gün de uyuyamazsınki yaaa heycandaan

doğru beni bıraksalar bende sabaha kadar oturur kına kayakr dedikodu yapardım ama mümkün değil artıkk

zaten öteki gün de uyuyamazsınki yaaa heycandaan

Evet zaten öteki türlü de sabah erkenden uyanırım yapacak bir şeyde yok yarını beklemek bu sefer dahada sabırsızlanır insan sadece gece belki erken uyuyabilirim o şekilde

Evet zaten öteki türlü de sabah erkenden uyanırım yapacak bir şeyde yok yarını beklemek bu sefer dahada sabırsızlanır insan sadece gece belki erken uyuyabilirim o şekilde

Zaten kınadan sonraki gecede erken yatsan uyuyamazsın o zamn yine kuzenler bilmem neler ewde olcak hadi bi de o gün oturalım dersin zaten çok da heycanlanırsın lafla et derken yine uyuyamazsın sen beni dinle kınayı cuma yap ewe gelnce de duşunu al yat aşağı kimseylede konuşma odayı kapat yat uyu yorgunluktan mecbur uyursun zaten

Doğru diyorsun canım evde fazla misafir tutmamak gerek uyarırız kızları uyuyacağım zorla da olsa herkes evine misafirler bir odada Allahım o günler nasıl geçer acaba uyuyacak yatak bulabilir miyim uzaktan gelecek çok fazla kişi sayısı :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…