2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

bende çok düşünüyorum o günleri nasıl atlatcam bakalım çok kalabalık olur bizim ew mahvolurum..

sen kendi yatağını kmseye werme kmseylede yatma ben öle yapcam odama kmseyi almam kmseylede laflayamam

meraba kızlarrrrrrr
Şeker hoşgeldin
bende çok düşünüyorum o günleri nasıl atlatcam bakalım çok kalabalık olur bizim ew mahvolurum..

sen kendi yatağını kmseye werme kmseylede yatma ben öle yapcam odama kmseyi almam kmseylede laflayamam

Yatağı vermezsin ama odayı paylaşmak zorunda kalabilirsin o kadar insan nereye sığacak ne zor işler Rabbim yardımcın olsun canım daha sonrasında senden öğrenirim nasıl geçtiğini

eminim benm odada yatmak isteyen çok çolur çünkü odam müsait we büyük... =)

Amin canım walla düşün düşün insan napcağını şşaırıyor

anlatırım tabiii sonrasında

eminim benm odada yatmak isteyen çok çolur çünkü odam müsait we büyük... =)

Amin canım walla düşün düşün insan napcağını şşaırıyor

anlatırım tabiii sonrasında

Ooo hiç şansın yok kuzumBana da bilgi vermiş olursun kaçamaklar falan yaparsan nasıl ellerinden kaçtın falan

hoşbuldumm niloşşnasılsınn_?___________________

Öyle uğra kaç tabi geçmiş olsun canım git dinlen tabi migren fenadır anannemden biliyorum iyiyim bende ne olsun gün bitiriyoruz bitmiyor da aneee bugün Salı ya bende diyorum niye geçmiyor

Kaçtım ama geri gelmesini de bildim bakk
Sağol tatlım, annem ağrı kesici falan verdi de şuan daha iyi. :26: Ya hu sahiden salı neden bitmiyor

günaydıın esmer sekeriiiimmm

oooo iyi hadi bakalım perdelerde geliyor artık ew de temzlemeye başlarsınız canımmm

evi hafta sonu temizledik cnm perdelerimizide seçtik mayısın 25 inde temizlik tekrar yapıp diğer afta çeyiz serilcek nişanlımla bu ara çok tartısıyoruz sizde öelmisiniz yaa birbirimizi yiyip duruyoruz

evi hafta sonu temizledik cnm perdelerimizide seçtik mayısın 25 inde temizlik tekrar yapıp diğer afta çeyiz serilcek nişanlımla bu ara çok tartısıyoruz sizde öelmisiniz yaa birbirimizi yiyip duruyoruz

hıı iyimiş o zamn benmde temzlik işi bitti bu hftasonu da televizyon kuruluyor iş bitiyor =)

düğüne yakın 1 kere daha temizlerim iş tamamdır =)

çok normaldir canım bizde tartışıyoruz kedi köpek gibi bazen

ama barışıyoruz hemen geçiyor sinirimiz. takma kafana sende =)

Kaçtım ama geri gelmesini de bildim bakk
Sağol tatlım, annem ağrı kesici falan verdi de şuan daha iyi. :26: Ya hu sahiden salı neden bitmiyor
Geçmiş olsun canım çabucak geçer inşallah evet gelmesini bildin aferim

Düğüne yakın çok oluyormuş hatta kişilerin kendinin dışında herşeyden dolayı tartışmalar oluyormuş doğrumu insan boşu boşuna kıracağı için kırılacağı için o devreyi düşünüp üzülüyorum ben

kızlar nasılsınız uzun zamandır gelemiyorum artık gelebilirim inşaalahh ya bizim 2 hafta sonra yıldönümümüz geliyo ne alabilirim sizce erkek arkadaşıma bende durumlar aynı ablasını bekliyoruz bi evlensede kurtulsak =) çok özledim hepinizi

Geçsin bitsin bugünde! :18: Canım çok sıkılıyor, içimde böyle bi lunaparka gitme isteği var
Lunapark dedin içimi yaktın canım ya Bende istiyorum

Hoşgeldin canım evet hatırladım seni görüşemedik ne zamandır bırakma buraları

oluyor canım ama neden oluyor anlamam herşey batıyor mu göze nedir anlamadım

mesela dün düğün davetiyemi ewde yazıcıdan taraycaktım yazıcının kablosunu bulamadım diye ewde kıyametleri kopardım kardeşime bağırdım

annemde bana deli bu kız Allah bunun kocasına yardım etsin falan filan. sonra bende her dediğinin arkasından amin dedim durdum ahahahah

sonra kabloyu bulunca da sakinleştim taradım davetiyemi çok şükür

facebooka atcam ya onun telaşı işte

hoşbuldum canım aynen öle uzun zamandır gelemyorum kii işlerden bırakmak istemiyorum canım ama işte malum neler yapıyosun bakalım

Çarpışan arabalara, gondola, ranger ve bi de etek vardı ona binmek istiyorum
Evet evet salıncakta olur hepsine binelim Eki Görüntüle 1102891
Demek ki insan çok geriliyor herşey harika olsun istiyor ondan oluyor canım geçecek elbet öyle düşünü rahatlatmak gerek kendimizi
hoşbuldum canım aynen öle uzun zamandır gelemyorum kii işlerden bırakmak istemiyorum canım ama işte malum neler yapıyosun bakalım
Anladım canım iyidir ne yapalım hayat koşuşturması devam Sen neler yapıyorsun

Geçsin bitsin bugünde! :18: Canım çok sıkılıyor, içimde böyle bi lunaparka gitme isteği var

bende lunaparka gitmeyeli yıllar olmuştur heee bak benimde isteğim geldi şimdi

Evet evet salıncakta olur hepsine binelim Eki Görüntüle 1102891

Nişanlıma mesaj attım hadi gel gidelim diye, işin erken biteceğini bilsem geleceğim de sonra gideriz dedi :26:
Ya hadi nehirtoş sen işten kaç, bende evde çıkayım akalım

bende lunaparka gitmeyeli yıllar olmuştur heee bak benimde isteğim geldi şimdi

1 ay önce gittim en son Ben öyle uzun bırakamam arayı yavrum, her yaşta eğlenmek hakkımızdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…