Doğru diyorsun canım evde fazla misafir tutmamak gerek uyarırız kızları uyuyacağım zorla da olsa herkes evine misafirler bir odada Allahım o günler nasıl geçer acaba uyuyacak yatak bulabilir miyim uzaktan gelecek çok fazla kişi sayısı :18:
Şeker hoşgeldinmeraba kızlarrrrrrr
bende çok düşünüyorum o günleri nasıl atlatcam bakalım çok kalabalık olur bizim ew mahvolurum..
sen kendi yatağını kmseye werme kmseylede yatma ben öle yapcam odama kmseyi almam kmseylede laflayamam
Şeker hoşgeldin
Yatağı vermezsin ama odayı paylaşmak zorunda kalabilirsin o kadar insan nereye sığacak ne zor işler Rabbim yardımcın olsun canım daha sonrasında senden öğrenirim nasıl geçtiğini
eminim benm odada yatmak isteyen çok çolur çünkü odam müsait we büyük... =)
Amin canım walla düşün düşün insan napcağını şşaırıyor
anlatırım tabiii sonrasında
Şeker hoşgeldin
Yatağı vermezsin ama odayı paylaşmak zorunda kalabilirsin o kadar insan nereye sığacak ne zor işler Rabbim yardımcın olsun canım daha sonrasında senden öğrenirim nasıl geçtiğini
hoşbuldumm niloşşnasılsınn_?___________________
Öyle uğra kaç tabigeçmiş olsun canım git dinlen tabi migren fenadır anannemden biliyorum iyiyim bende ne olsun gün bitiriyoruz bitmiyor da aneee bugün Salı ya bende diyorum niye geçmiyor
günaydıın esmer sekeriiiimmm
oooo iyi hadi bakalım perdelerde geliyor artık ew de temzlemeye başlarsınız canımmm
evi hafta sonu temizledik cnm perdelerimizide seçtik mayısın 25 inde temizlik tekrar yapıp diğer afta çeyiz serilcek nişanlımla bu ara çok tartısıyoruz sizde öelmisiniz yaa birbirimizi yiyip duruyoruz
Geçmiş olsun canım çabucak geçer inşallah evet gelmesini bildin aferimKaçtım ama geri gelmesini de bildim bakk
Sağol tatlım, annem ağrı kesici falan verdi de şuan daha iyi. :26: Ya hu sahiden salı neden bitmiyor
hıı iyimiş o zamn benmde temzlik işi bitti bu hftasonu da televizyon kuruluyor iş bitiyor =)
düğüne yakın 1 kere daha temizlerim iş tamamdır =)
çok normaldir canım bizde tartışıyoruz kedi köpek gibi bazen
ama barışıyoruz hemen geçiyor sinirimiz. takma kafana sende =)
Geçmiş olsun canım çabucak geçer inşallah evet gelmesini bildin aferim
Lunapark dedin içimi yaktın canım yaGeçsin bitsin bugünde! :18: Canım çok sıkılıyor, içimde böyle bi lunaparka gitme isteği var
kızlar nasılsınız uzun zamandır gelemiyorum artık gelebilirim inşaalahh ya bizim 2 hafta sonra yıldönümümüz geliyo ne alabilirim sizce erkek arkadaşıma bende durumlar aynı ablasını bekliyoruz bi evlensede kurtulsak =) çok özledim hepinizi
Lunapark dedin içimi yaktın canım yaBende istiyorum
[/B]
Geçmiş olsun canım çabucak geçer inşallah evet gelmesini bildin aferim
Düğüne yakın çok oluyormuş hatta kişilerin kendinin dışında herşeyden dolayı tartışmalar oluyormuş doğrumu insan boşu boşuna kıracağı için kırılacağı için o devreyi düşünüp üzülüyorum ben
Hoşgeldin canım evet hatırladım seni görüşemedik ne zamandır bırakma buraları
Evet evet salıncakta olur hepsine binelim Eki Görüntüle 1102891Çarpışan arabalara, gondola, ranger ve bi de etek vardı ona binmek istiyorum
Demek ki insan çok geriliyor herşey harika olsun istiyor ondan oluyor canım geçecek elbet öyle düşünü rahatlatmak gerek kendimizioluyor canım ama neden oluyor anlamam herşey batıyor mu göze nedir anlamadım
mesela dün düğün davetiyemi ewde yazıcıdan taraycaktım yazıcının kablosunu bulamadım diye ewde kıyametleri kopardım kardeşime bağırdım
annemde bana deli bu kız Allah bunun kocasına yardım etsin falan filan. sonra bende her dediğinin arkasından amin dedim durdum ahahahah
sonra kabloyu bulunca da sakinleştim taradım davetiyemi çok şükür
facebooka atcam ya onun telaşı işte
Anladım canım iyidir ne yapalım hayat koşuşturması devamhoşbuldum canım aynen öle uzun zamandır gelemyorum kii işlerden bırakmak istemiyorum canım ama işte malum neler yapıyosun bakalım
Geçsin bitsin bugünde! :18: Canım çok sıkılıyor, içimde böyle bi lunaparka gitme isteği var
Hoşgeldin canım evet hatırladım seni görüşemedik ne zamandır bırakma buraları
bende lunaparka gitmeyeli yıllar olmuştur heee bak benimde isteğim geldi şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?