2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

bende iyiyim valla canım aynı koşuşuşturmaca devam ediyo napim benimknin ablası bi gitseydi sıra bize gelseydi artık =)

gerçekten insan bazen öle bunalıyorkii düğün stresi diye bişey warmış gerçekten yaaa

wayy be adrenalini sewiyorsun seeen

ben nişanlımla hiiç gitmedim beee şuna bak daha 1 ay önce gitmiş

ben mesela gondola asla binemem ömrümde 1 kere bindim binmez olaydım ölcem sandım bi daha da bnmem dedim wee bnmedim

uyku mu o ağlamak
Ben gözlerini ovuşturduğunu görüyorum hani gözyaşı Şöyle tepin azıcık Neden ağlıyordun eylülcük
bende iyiyim valla canım aynı koşuşuşturmaca devam ediyo napim benimknin ablası bi gitseydi sıra bize gelseydi artık =)
Hayırlısı canım bu sene mi evleniyor seneye o zaman sıra sizde oluyor yani
gerçekten insan bazen öle bunalıyorkii düğün stresi diye bişey warmış gerçekten yaaa
İnşalah ben o kadar girmem ya ben stresten ağlarım evlenene kadar psikolojim bozulur benim
O beklenen bahar gelecek elbet bir gün

Beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldırEki Görüntüle 1102950

Huu Hoşgeldin eylüloti

Boşboş oturuyorum, canım sıkılıyor. Midem ağrıyor, başım da onun yanı sıra.. Öyle işte

Ya seeeennn ? ?

O beklenen bahar gelecek elbet bir gün

huuu hoşbulduk zeynoli

napıyım çalışıyorum bende işte oh gel keyfim gel

Çok korkarım aslında, çığlığıda basarım ama seviyorum ne bilim insanın böyle içi bi tuhaf oluyo falan
Gitsene git çok eğlenceli oluyor, biz severiz nişanlımla hele de ranger'e binmeyi Bindiğimde ellerini sıkı sıkı tutuyorum tam havalanmaya başlıyo, başlıyorum çığırmaya
İnsan zamanla alışıyor ama

bilmem canım istiyor hava da sıcak m ı soğuk mu bell değil

eheheh bozulmaz psklojn korkma canımmm bünye de alışıyor bi süre sonraa

bu arada az öncede gelinlikçim aradı cmtsi gnü prowam war çok şüküür

Asker sözlerine bağlıyoruz yavrum biz çıkalım bu konudan yoksa dertlencez
Evet çıkalım dertleneceğim
bilmem canım istiyor hava da sıcak m ı soğuk mu bell değil

Arada kalmış hava ondan canın niye ağlamak istiyor gülmek istesin hava bunalttı dimi bugün Salı bir de gün geçmedi :82::97::108::103:

ahahha insan streste atar heee böyle bii enerji patlaması yaşar

bi ewleneymde gideyim lunaparka gtmek hiiç aklıma gelmedi unutmuşum lunaparkı resmen sen hatrlatmasan hiiiiiç aklıma gelmezdii

ben o gondola binince içimden bişey alıp gidiyorlar gibi geliyordu dalgalanıyordum

eheheh bozulmaz psklojn korkma canımmm bünye de alışıyor bi süre sonraa

bu arada az öncede gelinlikçim aradı cmtsi gnü prowam war çok şüküür

Bak güzel bir haber geldi sevindim canım provan çok güzel geçsin inşallah bünye alışır diyorsan sorun yok

Onu bunu bırakta nehir gel yavrum bana bi sandviç yapsana

Nasıl bir şey istiyorsun benimde canımı çektirdin tellerimden ısıramıyorum zaten off şimdi hafif tost makinesine basardım ekmeği içine domates,peynir,biber marul off diyorum şuan Salamlı kaşarlı bir sandviç de güzel olur bak neyli istiyorsun sen bakıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…