Ah ahh bu işler olduka lunapark başka bahara kalacak gibi
Eylülüm uykunmu geldi Eki Görüntüle 1102919
Evet evet salıncakta olur hepsine binelim Eki Görüntüle 1102891
Demek ki insan çok geriliyor herşey harika olsun istiyor ondan oluyor canım geçecek elbet öyle düşünü rahatlatmak gerek kendimizi
Anladım canım iyidir ne yapalım hayat koşuşturması devamSen neler yapıyorsun
Evet evet salıncakta olur hepsine binelim Eki Görüntüle 1102891
Demek ki insan çok geriliyor herşey harika olsun istiyor ondan oluyor canım geçecek elbet öyle düşünü rahatlatmak gerek kendimizi
Anladım canım iyidir ne yapalım hayat koşuşturması devamSen neler yapıyorsun
napıyosunuz kızlarrrrrrr
Ah ahh bu işler olduka lunapark başka bahara kalacak gibi
Nişanlıma mesaj attım hadi gel gidelim diye, işin erken biteceğini bilsem geleceğim de sonra gideriz dedi :26:
Ya hadi nehirtoş sen işten kaç, bende evde çıkayım akalım
1 ay önce gittim en sonBen öyle uzun bırakamam arayı yavrum, her yaşta eğlenmek hakkımızdır
Ben gözlerini ovuşturduğunu görüyorum hani gözyaşıuyku mu o ağlamak
Hayırlısı canım bu sene mi evleniyor seneye o zaman sıra sizde oluyor yanibende iyiyim valla canım aynı koşuşuşturmaca devam ediyo napim benimknin ablası bi gitseydi sıra bize gelseydi artık =)
İnşalah ben o kadar girmem ya ben stresten ağlarım evlenene kadar psikolojim bozulur benimgerçekten insan bazen öle bunalıyorkii düğün stresi diye bişey warmış gerçekten yaaa
O beklenen bahar gelecek elbet bir gün
HuuHoşgeldin eylüloti
Boşboş oturuyorum, canım sıkılıyor. Midem ağrıyor, başım da onun yanı sıra.. Öyle işte
Ya seeeennn ? ?
O beklenen bahar gelecek elbet bir gün
wayy be adrenalini sewiyorsun seeen
ben nişanlımla hiiç gitmedim beee şuna bak daha 1 ay önce gitmiş
ben mesela gondola asla binemem ömrümde 1 kere bindim binmez olaydım ölcem sandım bi daha da bnmem dedim wee bnmedim
huuu hoşbulduk zeynoli
napıyım çalışıyorum bende işteoh gel keyfim gel
Ben gözlerini ovuşturduğunu görüyorum hani gözyaşıEki Görüntüle 1102946 Şöyle tepin azıcık Neden ağlıyordun eylülcük
Hayırlısı canım bu sene mi evleniyor seneye o zaman sıra sizde oluyor yani
İnşalah ben o kadar girmem ya ben stresten ağlarım evlenene kadar psikolojim bozulur benim
Beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldırEki Görüntüle 1102950 Eki Görüntüle 1102949
Ben gözlerini ovuşturduğunu görüyorum hani gözyaşıEki Görüntüle 1102946 Şöyle tepin azıcık Neden ağlıyordun eylülcük
Hayırlısı canım bu sene mi evleniyor seneye o zaman sıra sizde oluyor yani
İnşalah ben o kadar girmem ya ben stresten ağlarım evlenene kadar psikolojim bozulur benim
Beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldırEki Görüntüle 1102950 Eki Görüntüle 1102949
Asker sözlerine bağlıyoruz yavrum biz çıkalım bu konudan yoksa dertlencez
Neresi keyif be gel yer değiştirek
Ben sıkıntıdan patlıyorum :18::18:
nazlanma
az kaldı azzzz :123:
Çok korkarım aslında, çığlığıda basarım ama seviyorum ne bilim insanın böyle içi bi tuhaf oluyo falan
Gitsene git çok eğlenceli oluyor, biz severiz nişanlımla hele de ranger'e binmeyiBindiğimde ellerini sıkı sıkı tutuyorum tam havalanmaya başlıyo, başlıyorum çığırmaya
İnsan zamanla alışıyor ama
eheheh bozulmaz psklojn korkma canımmm bünye de alışıyor bi süre sonraa
bu arada az öncede gelinlikçim aradı cmtsi gnü prowam war çok şüküür
Onu bunu bırakta nehir gel yavrum bana bi sandviç yapsana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?