2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

444 ya da 445 olması lazım, ama yorma kendini boşver

beğendim canım çok güzel duruyor ama ben siyah istemiyorum ya. ne billiyim ağır olsun ama değişik bişey olsun internetten birkaç fransız modeli buldum. onları yüklüyorum işte bilgisayara seçicem içinden birini bide benim için kısa bi elbise ah ben böyle giysem beni istemeden kaçarlar hahahah senin karşı tarafın rahat olmasıda iyi

Son düzenleme:
Canım siyah değil, yeşil.. Bi de çok kısa değil elbise, diz kapağıma geliyor.

ebiiis çok şık kuzuuumm elbiseee bende kısa gıyınmıstım krem rengi, altın sarısıda dogru bı secım olmusss. Saçlarını dagınık toplatabılırsınn canımm

ebiiis çok şık kuzuuumm elbiseee bende kısa gıyınmıstım krem rengi, altın sarısıda dogru bı secım olmusss. Saçlarını dagınık toplatabılırsınn canımm

Pufim sağol canım, çok sevindim beğenmene :) ben de dağınık topuz diye düşünüyorum açıkçası

Bencede canım sen şimdiden bakmaya başla anca olur ee kolay değil insanın başına bir defa geliyor böyle şeyler

Çooookk beğendimmmm

çoook teşekkür ederiiim canımmmm bende ılk goruste asık oldum elbıseme aslında tam bole degıldı hemen tadılata verdım sozden 1 gun once elıme gectı

Huu huuu, süpermişş Rengi de çok güzel canım, ayakkabı falan süper olmuş

şansım yaver gitti canım ben sıyah beyaz bı elbıse almıstım sıyah ayakkabı gıynıcektım salı ıstemeye gelıolardı sevgılımın dogum gununde, sanıorum cumartesi aşık olup aldım elbiseyi ayakkabıyıda söz günü ay benım zaten saka gıbıydıııı

pastamı bostancıda yaptırdım bahcelıevlerde oturuorum hangı akılla yaptım hala bılmıorum bunu ısteme sabahı once sevgılımle bostancıdan pastayı ve söz hedıyelerımı aldık benı eve getırdıler, eve gelınce bıde ne goreyııım sular yok akşam 6ya kadar gelmıceek, hamama gıttık sonra kuafore gectım elektrkler gıttı jenratorle devam edıldı sacımı bı turlu kımsee yapamaadııı son dakıkaa kavga edıp sacımıda yaptırmadan eve geldıımm ve sevgilim ailesiyle yola cıkmıstı Annem bayan kuaforu ogun cok ısı var dıye ekstra yorgunluk cıkartmak ıstememıstım ona ama gene kahrımı o cektı ve sacımı yaptı

ben geldimmm. ne kaa konuşmuşsunuz öyleee sizi okuycam diye göbeem çatladı çorbayı taşırdım bide elimi yaktım iyi mi
nasılsınz kızçelerr?ben bugün çalışmıyorum 2 hafta sonra benim cumartesi çalışma haftam. çalışanlara kolaylıklar diliyorum
annecim biraz rahatsz o yüzden çıkmadım dışarı.evle uğraşıyorum temizlik, yemek falan..

edacımm hayırlı uğurlu olsun canımm inşalah çok mutlu olursun işindee
Sağol canımm inşallah bende bugün bir iş görüşmesine gideceğim bakalım
Haklısın
:
hadi pınarcım seninde güzel haberlerini bekliyoruz bol şanslar

Bende duydum bunu benimli şimdiden diyor sen çok titizsin evlenince ev işlerinden bana vakit ayırmazsın hiç diyor daha şimdiden başladı:26:
benimkide aynen öyle diyor.ben fazlaca düşkünümdür temizliğe falan.napcaz bakalım evlenince
ben geldim kızlar nasılsınız bakalım keyifler nasıl ah izmirde dışarıda yağmur hava kapalı insanın uyuyası geliyor ama ders çalışmak zorundayım
şuracım sen öğrenci misin canım? nerde okuyosun?

ebrucum elbisen güzel canım. ya kimler sözlü kimler nişanlı bilmiyorum hiç birinizi:26:

Ben kısmetse 25 Ocak'ta sözleniyorum.
Elbiseyi beğendiğine çok sevindim canım :)

Son düzenleme:
Ne güzel ya allah bizede nasip etsin çok mutlu ol canım
canım benim değil ebrunun sözü var. aminn inşallah bizede nasip olur
siz nezaman düşünüyosunuz tatlım

tatlım bize kalsa hemen söz nişan yapıp düğün istiyoruz ama babam evlenmeme müsade etmiyor. 24 yaşını bekle diyor.haziranda 23 oluyorm.daha 1,5 sene var yani.söz nişan olsa bari diyorum onada yanaşmıyor.bilmezlikten geliyor

ooo sözümüz var yakında desenee :))) ahh ahh benim o günler gelecek mi acaba

Evet tatlım, günler yaklaştıkça heyecan stres artıyor, yardım edin bana lüttfeeeennnn :)
Allah hepinize nasip etsin inşallah kızlar bu heyecanları.

Sen canını sıkma, babacığın nasıl diyorsa öyle olsun, bu konularda onları karşına alırsan ilerde zorluk çekebilirsin.

Hımmm zor bir durum ama vardır bir bildiği demekten başka bir seçenek kalmıyor :) bende 22 yim de haziranda bende 22 yi bitircem işte yazada inşşşş bana dediler 3. sınıfın yazını bekle bizde bekledik mecburen bize kalsa şimdiye evlenmiştik ama babamın içi rahat etsin mutlu mutlu olsun diye bu yazı bekliyoruz ama şimdiden heyecan sardı ebrucum sanada Allah kolaylık versin 13 gün anam çok yakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…