- 23 Ekim 2012
- 1.022
- 124
- 73
ebiiis çok şık kuzuuumm elbiseee bende kısa gıyınmıstım krem rengi, altın sarısıda dogru bı secım olmusss. Saçlarını dagınık toplatabılırsınn canımm
Bencede canım sen şimdiden bakmaya başla anca olur ee kolay değil insanın başına bir defa geliyor böyle şeyleraynen öyle ama mecbur iştenaparsın tatlım kikikiki şimdiden söz kıyafeti bakmaya başladım ahhh 7 ay var ama ancak hazırlanırım gibi geliyor
Bencede canım sen şimdiden bakmaya başla anca olur ee kolay değil insanın başına bir defa geliyor böyle şeyler
Çooookk beğendimmmm
Huu huuu, süpermişşRengi de çok güzel canım, ayakkabı falan süper olmuş
edacımm hayırlı uğurlu olsun canımm inşalah çok mutlu olursun işindeeKızlar günaydınnn
Ne güzel burada sizleri görmek
Pazartesi işe başlıyorum sanırım..İnşallah bu seferde 2 saat sonra işten çıktım diye yazmam sizebakalım nasıl bir iş olacak tam içime sinmesede işsizim işte
hadi pınarcım seninde güzel haberlerini bekliyoruz bol şanslarSağol canımm inşallah bende bugün bir iş görüşmesine gideceğim bakalım
Haklısın
:
benimkide aynen öyle diyor.ben fazlaca düşkünümdür temizliğe falan.napcaz bakalım evleninceBende duydum bunu benimli şimdiden diyor sen çok titizsin evlenince ev işlerinden bana vakit ayırmazsın hiç diyor daha şimdiden başladı:26:
şuracım sen öğrenci misin canım? nerde okuyosun?ben geldim kızlar nasılsınız bakalım keyifler nasılah izmirde dışarıda yağmur hava kapalı insanın uyuyası geliyor ama ders çalışmak zorundayım
İnsan kesin günün belirlendiği zamanlarda öyle oluyor, haklsıın. Ben buraya söz kıyafetimi eklemiştim, gerideki sayfalarda var. Kızlar bakıp yorum yapar mısınız? Bir de buna uygun saç önerilerinizi bekliyorum. Edacım topuz modelleri göndermişti, onlar çok güzeller zaten.
Canım siyah değil, yeşil.. Bi de çok kısa değil elbise, diz kapağıma geliyor.
Ben kısmetse 25 Ocak'ta sözleniyorum.
Elbiseyi beğendiğine çok sevindim canım :)
ooo sözümüz var yakında desenee :))) ahh ahh benim o günler gelecek mi acaba
canım benim değil ebrunun sözü var. aminn inşallah bizede nasip olurNe güzel ya allah bizede nasip etsin çok mutlu ol canım
siz nezaman düşünüyosunuz tatlım
canım benim değil ebrunun sözü var. aminn inşallah bizede nasip olur
tatlım bize kalsa hemen söz nişan yapıp düğün istiyoruzama babam evlenmeme müsade etmiyor. 24 yaşını bekle diyor.haziranda 23 oluyorm.daha 1,5 sene var yani.söz nişan olsa bari diyorum onada yanaşmıyor.bilmezlikten geliyor
tatlım bize kalsa hemen söz nişan yapıp düğün istiyoruzama babam evlenmeme müsade etmiyor. 24 yaşını bekle diyor.haziranda 23 oluyorm.daha 1,5 sene var yani.söz nişan olsa bari diyorum onada yanaşmıyor.bilmezlikten geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?