ahahha insan streste atar heee böyle bii enerji patlaması yaşar
bi ewleneymde gideyim lunaparka gtmek hiiç aklıma gelmedi unutmuşum lunaparkı resmen sen hatrlatmasan hiiiiiç aklıma gelmezdii
ben o gondola binince içimden bişey alıp gidiyorlar gibi geliyordu dalgalanıyordum
Ben gözlerini ovuşturduğunu görüyorum hani gözyaşıEki Görüntüle 1102946 Şöyle tepin azıcık Neden ağlıyordun eylülcük
Hayırlısı canım bu sene mi evleniyor seneye o zaman sıra sizde oluyor yani
İnşalah ben o kadar girmem ya ben stresten ağlarım evlenene kadar psikolojim bozulur benim
Beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldırEki Görüntüle 1102950 Eki Görüntüle 1102949
Nasıl bir şey istiyorsun benimde canımı çektirdin tellerimden ısıramıyorum zaten off şimdi hafif tost makinesine basardım ekmeği içine domates,peynir,biber marul off diyorum şuanSalamlı kaşarlı bir sandviç de güzel olur bak neyli istiyorsun sen bakıyım
az kaldı işte evlenince canın sıkılmaz eşinle oynamaktanNeye az kaldı sen düğünden mi bahsediyosun yoksa
Ben ondan bahsetmiyorum ki hem canım sıkılıyo diyorum az kaldı diyosun Allah seni ne etmesin
Evet çıkalım dertleneceğim Eki Görüntüle 1102956
Arada kalmış hava ondan canın niye ağlamak istiyor gülmek istesin hava bunalttı dimi bugün Salı bir de gün geçmedi :82::97::108::103:
az kaldı işte evlenince canın sıkılmaz eşinle oynamaktan
Bak güzel bir haber geldi sevindim canım provan çok güzel geçsin inşallahbünye alışır diyorsan sorun yok
Hadi lan utandırma beni :78::78::78:
Daha var 45 gün o güne kadar ne yapmamı önerirsin yavrum
amann ne utancan nehir i görmüyon mu ben 32 diş gülcem diyo evlenince
o güne kadr hayal kur işte yemek yapmayı öğren gecelikler altakıll
Nehir fena zaten
Ya hu yemek yapmaya başladım başlamasınaGecelik eksiğim yok ki alayım, bi bohçada alınacaklar kaldı onu da bu ay halletcez
Takılamıyorum eylüloti canım sıkılıyor, canım sadvinç çekiyor
O zaman azıcık daha sabır canımevet canım bu sene haziranda evleniyo evet kesinlikle katılıyorum o öze beklenen gün gelicekse çekilen çile kutsaldır canlar
Bana da göndersene
Sana nerden söyledim ben sandviç diye yaa, hepten canımın çekmesine sebep oldun bakSenin teller benim dolgular sorunlu desene
Arkadaş hamur gibi ekmek yemezsem yiyemiyorum ya, ağızda 6 dolgu oluncaBen gidiyorum birazdan yapıcam canımı çektirdin
Bende özledim insan ne çabuk özlüyor yahuolabilüüüü bir de şimididen özledim sevdiceği
Yakışıyordur çok güzel bir duygudur gerçekten henüz yaşamadım ama tahmin edebiliyorumayy inşallah güzel geçr çok heycanlıyım
gelinlik giydiğinde insan kendini o kadar arklı hissediyorki anlatamam sanki kendini dünyanın en güzeli gibi görüyor
gelinlik her genç kıza yakışıyor wallaaa
amann ne utancan nehir i görmüyon mu ben 32 diş gülcem diyo evlenince
Nehir fena zaten
anladım doğru şimdi son zamanlar geçmek bilmez
git yap ye o zamandışarı çık annenle feln
Bana da göndersene
Ne fenalığımı gördünüz bakıyımNiye utanayım bu dişleri boşuna yaptırıyorum eylül güleceğim tabi
O zaman azıcık daha sabır canım
Bana da göndersene
Bende özledim insan ne çabuk özlüyor yahu
Yakışıyordur çok güzel bir duygudur gerçekten henüz yaşamadım ama tahmin edebiliyorum
Ne fenalığımı gördünüz bakıyımNiye utanayım bu dişleri boşuna yaptırıyorum eylül güleceğim tabi
Gönder o zaman bekliyorumGönderirim tabi bebeğimm ayıp ediyosun
AhahahhahahahhaNehiir Allah seni ne etmesin kız, çok güldüm ya
Git tabi açıktım eve gitmek istiyorum benBen çıkıyorum kızlar, sadvinçimi yapıp meyve suyu ile bi güzel yiyip içeyim
Görüşürüüzzz
o zaman nehircik bi an önce ewvlen we sende yaşaa
inşallah bi an önce ewlenirsin kızzzz seninde mürüwwetini görürüzz
Gönder o zaman bekliyorumGözlüklerimi de taktım tamamdır Eki Görüntüle 1102981
Git tabi açıktım eve gitmek istiyorum ben
Ayy imam nikahında dua et kız evde kalmıyım artık evlensin nehircik yetti gari
selam kızlar nsılsınız bugün geçmek bilmedi ya off çok sıkıldmmm
amannnn bu salı iyi sallandı bugün yani zamanı geçirmedi mübarek gün pöfffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?