- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Ayyy bilirim o beklemelerii 4 yıl bekledim wayyy beee hayatta ewlenceğim aklıma gelmezdi hep derdimki ya biz ewlenemeyiz ayrılırız bırakırım bunu, bu çok bekletti beni derdiim ama şimdi ewleniyoruz hayal gibi deli gibi sabırsızlıkla bekliyorum wallaaa bi oyncam pir oyncam yaniii
Oyna tabi bugüne kadar boşunamı bekledik
ayy ewet yaaa sanki 3 gündür işteyim gibi bu nwsie yaaaaa
bacaklarımın bile canı sıkıldı wallaaa bunalımdalar
valla çok bunaldı ayaklarımı sallıyorum tele bakıyorum nette gezinidim yok geçmiyor zamannnnn
hıı iyimiş o zamn benmde temzlik işi bitti bu hftasonu da televizyon kuruluyor iş bitiyor =)
düğüne yakın 1 kere daha temizlerim iş tamamdır =)
çok normaldir canım bizde tartışıyoruz kedi köpek gibi bazen
ama barışıyoruz hemen geçiyor sinirimiz. takma kafana sende =)
Meraba darkmore 4 gun kalmis ne guzel
Kac yasindasin canim iliskin kac yillikti biraz anlatsana
İyiyim tatlış sen nasılsın
Allah yazdıysa her şekilde oluyor darkçım. Ben de nişanlıydım. Ayrıldım ve 8 ay içinde eşimle tanıştım ve 8 ay içinde evlendik. Her şey kısmet.
Bu arada şuan balayındayız kızlar. Değişik ortam ve dinlenmek iyi geldi. Alışmaya çalışıyorum evliliğe. İnsan bir şaşkın hissediyor kendini ilk günler.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
O zaman azıcık daha sabır canım
günaydın canım
aynen canım azcık daha sabır bakalım hayırlısı allahtan bekliyoruz canım da benimki bana dügüne geliceksin dimi diyo bende ne işim var oorda tek başıma diyorum canım bilmiyorum çok kararsızım gitsemmi dügüne acaba
günaydın kızlar yine bir gün daha attı şafak gittikce şafak da eriyor bazen evlilikten korkularm oluyor o buyuk sorumlulugun altndan kalkablcmıyım ailemsiz bir hayat nasıl olur bilemiyorum gece babamı öpmeden yatamayan ben nasıl yatıcm uyucm düşünceler sarmaya başladı beynimi
bu ara çok yediğimiz için biraz takılıyorum ama gönlümü aldı önce yedi yedi şimdi cnm cicim özür dilerim oo iyiymiş bizim daha eşyalar gelmedi bu hafta inşalalh cnm yaa birtek şark köşemiz geldi okadar bu hafta diğer eşyalarımızda gelick inşalalh şark köşemiz süper oldu bayıldım keyfini çıkarıcz inşallah 1 buçuk ay sonra inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?