2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Oyna tabi bugüne kadar boşunamı bekledik

bu ara çok yediğimiz için biraz takılıyorum ama gönlümü aldı önce yedi yedi şimdi cnm cicim özür dilerim oo iyiymiş bizim daha eşyalar gelmedi bu hafta inşalalh cnm yaa birtek şark köşemiz geldi okadar bu hafta diğer eşyalarımızda gelick inşalalh şark köşemiz süper oldu bayıldım keyfini çıkarıcz inşallah 1 buçuk ay sonra inşallah

Meraba darkmore 4 gun kalmis ne guzel
Kac yasindasin canim iliskin kac yillikti biraz anlatsana

Canim merhaba
Ben 30yasina girdim nisanlimla ayni yastayiz meslekler de ayni 2,5yildir sevgiliyiz ama 5yildir is sebebiyle tanisiyoruz evlilik fikri bize hep uzakti iste kismet oldu diyelim en baslarda ikimiz de baskalariyla nisanliydik cunku once onun ayrildigi haberini almistim hatta hic unutmam yazik ya falan demistim aradan zaman gecti bu sefer de ben ayrildimgel zaman git zaman ben isten ayrildim sonra tesaduf eseri tekrar karsilastik normal arkadas olarak gorustuk falan film gibiyiz yani hayata birlikte olamayacak iki kisi varsa o da bizdik anlayacaginiste Allah buyuk ve biz iki gun sonra evleniyoruz

Allah yazdıysa her şekilde oluyor darkçım. Ben de nişanlıydım. Ayrıldım ve 8 ay içinde eşimle tanıştım ve 8 ay içinde evlendik. Her şey kısmet.
Bu arada şuan balayındayız kızlar. Değişik ortam ve dinlenmek iyi geldi. Alışmaya çalışıyorum evliliğe. İnsan bir şaşkın hissediyor kendini ilk günler.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım masallah 5 gün olmus bile benimde cuma kınam var hep mutlu olun inşalla bol dinlenmeler

Sağol edacım. Sana da mutluluklar dilerim. Az kalmış senin de çok... Her şey güzel olacak tadını çıkar.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

günaydın kızlar yine bir gün daha attı şafak gittikce şafak da eriyor bazen evlilikten korkularm oluyor o buyuk sorumlulugun altndan kalkablcmıyım ailemsiz bir hayat nasıl olur bilemiyorum gece babamı öpmeden yatamayan ben nasıl yatıcm uyucm düşünceler sarmaya başladı beynimi

günayın canım inşalla bugğnde çabuk geçerde yarın akşam arkadaşımın kınası var pazar dügünü sana şunu söylim canım artık şahsen bende korkmaya başladım ben daha sözlü bile degilim ama çevremizde evlenip geçinemeyip ayrılan insan çok var rabbim böyle şeylerle karşılaştırmasın kimseyi kötü bişey

ardada trip atacaksın am açok uzatmamak gerek canım sonra bunalıyor erkekler

biz biraz hızlı dawranık çewi kurup yerleştrmek için çünkü tatil için alışweriş yapıcaz sonra benim saç almam lazım gelinbaşı için bi de onu araştırıyorum haliyle =)

wee artık gelinlik prowamda başladı çok şükür cmtsi günü gidicem =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…