2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

amin inlşallah cnm inş bu haftada hayırlısıyla geçer sorma bende hafta sonu yazlıgımıza gidicm malesef sanırım bu hafta son o yuzden sesimi çıkarmıyorum yazlıga gidelim ok de çalıştıgım için bi hafta sonum var yazlıga gidince 2 haftada 11 yetiştirmek zor oluyor işlerimizi babmda istiyor oraları bahçeis vr yeni oldugu için yazlık ilgisi çok istanbulun gürültüsünden kurtulmk istiyr haklı oalark bakalım hayırlısı bu haftayıda atlatalım bakalım seninde arkadasın inş mutlulugu daim olur inş güzel geçer cnm

ayyy inanmıyorumm baak balayından bile yazıyor hatuun heheh

eöinim çok güzel bi duygudur, sabah onunla uyanmak, kahvaltıyı beraber yapmak, beraber uyumak ayyyyyyy gelsin günüm artık beeee

anladım tatlım en güzelini ettin kafan rahat ohh miss tatil için alış verişi bizde düğüne 1 hafta kala yapalım diyoruz bu arada balayı yerimiz belli oldu karadeniz turu yapıcz süper oluck inşallah tatlım saçların kısamı benimde başladı provalarım hafta sonu gittim üst bölümü n ölçüsünü aldı bu haftada işlemeden gelirse tekrar provaya çagırck bakalım inş güzel dikerler yaa tedirginim acaba gzel yapıcklrmı diyee :18::18:

iyiyimm dee nedir bu netten çektiğimmm
Benimde mouse donuyor bugün arada takılıyor sinir oldum
Maşallah canım ilk günler tuhaf gelmesi normal sevdiğin artık eşin ve evlendiniz
Uff çok az kaldı:18::18:
Azıcık kalmış
Gecmişi okuyacak vakit bulamaz oldum iyi geceler kızlarr
Edam çok normal bende son 1 hafta giremem mesela izne ayrılmayı düşünürüm kına hazırlığı sonrası hop düğün zor
Zaman durdu sankiiii şarkısını sölicem şimdiiiii Eki Görüntüle 1103045

biiit artık biiiiiittttt
Bitti kuzum bak Çarşambaya geldik
Günaydın canım bu korkuları duyguları yaşaman çok normal ama sizde bir aile olacaksınız senin gibi bebişlerinde seni eşini öpmeden uyuyamayacak bu düzen sürmek zorunda bir şekilde değil mi
Git tabi ki canım neden gitmeyeceksin ablası değil mi farklı durumlar mı var :26:

Günaydın canlarrrr

Günaydın canımcım

aynen şekerim kafam rahat eksik lamadı çok şükür =)

Aaaa öle mi gezin bakalım güzel olurr iyi yapmışsınız

yok canım kısa değil uzun saçlarım ama çok ince telli sürekli düzleştrmekten artık saçlarım cansızlaştı o yüden kuaförmde istediğin saç modeli için daha dolgun saça ihtiyaç war alman gerekiyor dedi bende onu alcam işte çoook masraflıyım wallaa

güzel olur canımmm merak etme =) ben ilk defa gidicem prowaya. kaç kere gidiliyor
prowaya?

öle doganın döngüsü cnm yapack bişey yok evlenip bizde yuva kurucz hayırlısıyla inşallah kız senin tarifleri yazmaya başladım daha 5. sayfadayım ne çok yazmısın kızz süper tariflerin çok saol cnm ya çok işime yaradım Rabbim ne muradın varsa versin inşallah tatlım

4 kez çagırcagını söyledi cnm üst için çagırdı sonra nakışı olduktn sonra çagırck daha sonra etek için çagırck en son teslimatta çagırıp son rütuslr oluck bitti gitti inşallah cnm olur güzel aniim harbi çok masraflısın aman boşver yaa takılıyorum durumunuz iyiyse yapacksnz tabi senin en mutlu oldugun gün 1 kez oluck istediğin gibi gönlünce olsun herşey tatlım

Tamam Tatlim geldiginde cevap yazarsin :)
Direk muhasebeci olabilir mi sevgilim? Sanirim muhasebeci olmak icin de sinav varmis?
Bence de yani garsonluk yapacagina gecici olarak muhasebeci olsun

Yok kuzum işletme okuduğu için zaten muhasebe dersi görüyorlar. Herhangi bir firmada rahatlıkla muhasebecilik yapabilir. Herhangi bir sınav yok yani. Tabikide en azından kendisine katkı sağlar muhasebe.

4 kez demek bakalım ben kaç kere gidicem ne kadar çağırcaklar...

amaaan cnaım ömür biter masraf bitmez yaaa

ne istiyorsak yapcaz o gün 1 kere oluyor zaten

amiiin seninde inşallah canımmmm

Günaydııııııııııııııııın
Günaydın boncuğum
Canım eğer ailesi ya da ablası davetiye vermeyecekse sana ya da ağızlarıyla davet etmeyeceklerse gitme sevdiğinin söylemesiyle olmaz şahsen ben ağız ucuyla söylense bile bir davet beklerim sonuçta eğer durumlar karışıksa ve kırıldıysam öncesinden
Ayy sağol canım benim cümlemizin inşallahtakıldığın yerlerde sorabilirsin yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana ilk sayfa da nerede hangi tarif var belli bir sayfaya kadar düzene sokulmuş durumda rahatlıkla yapmak istediğinde bulabilirsin
ewee çok şükürr

çarşambaya gelince böle bi mutlu olsuyorum

haftasonuna gelincede bütün hafta nasıl geçti daha dün sıkılmıştım diyorum

Ben perşembeye gelince anca mutlu oluyorum Cumaya yakın ya Hafta sonu çok çabuk geçiyor bu hafta sonu çok yoğunuz ama iş yerinden bir arkadaşın nişanı var gitsem mi bilemedim nişan birde kıza tarafına ait oluyor biz erkeği tanıyoruz yani ve buraya 2 saatlik falan uzaklıkta akşam otobüsle falan nasıl dönerim mahvolurum gibi gitmezsem kırılırmı düğün değil ya sonuçta bayanım birde ben evi nasıl ayarlıyayım ta buradan 2 saatlik yola

nehoo resim kouydum baak

ewet yaaa h.sonuda çok çabuk geçiyor =)

aslında gidebilirsin ama çok geç çıkmadan dönebilirsin aslında.. işyerinde başka giden warsa onlarla git sonra bıraksınlar ewe ya da sewgilinle git daha iyi olur =)

kırılabilirler gtmezsen canm... hem sn onlarınkine gidersen onlarda sennkine gelirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…