günayın canıminşalla bugğnde çabuk geçerde yarın akşam arkadaşımın kınası var pazar dügünü sana şunu söylim canım artık şahsen bende korkmaya başladım ben daha sözlü bile degilim ama çevremizde evlenip geçinemeyip ayrılan insan çok var rabbim böyle şeylerle karşılaştırmasın kimseyi kötü bişey
Allah yazdıysa her şekilde oluyor darkçım. Ben de nişanlıydım. Ayrıldım ve 8 ay içinde eşimle tanıştım ve 8 ay içinde evlendik. Her şey kısmet.
Bu arada şuan balayındayız kızlar. Değişik ortam ve dinlenmek iyi geldi. Alışmaya çalışıyorum evliliğe. İnsan bir şaşkın hissediyor kendini ilk günler.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ardada trip atacaksın am açok uzatmamak gerek canım sonra bunalıyor erkekler
biz biraz hızlı dawranık çewi kurup yerleştrmek için çünkü tatil için alışweriş yapıcaz sonra benim saç almam lazım gelinbaşı için bi de onu araştırıyorum haliyle =)
wee artık gelinlik prowamda başladı çok şükür cmtsi günü gidicem =)
Günaydın canlarrrr
amin inlşallah cnm inş bu haftada hayırlısıyla geçer sorma bende hafta sonu yazlıgımıza gidicm malesefsanırım bu hafta son o yuzden sesimi çıkarmıyorum yazlıga gidelim ok de çalıştıgım için bi hafta sonum var yazlıga gidince 2 haftada 11 yetiştirmek zor oluyor işlerimizi babmda istiyor oraları bahçeis vr yeni oldugu için yazlık ilgisi çok istanbulun gürültüsünden kurtulmk istiyr haklı oalark bakalım hayırlısı bu haftayıda atlatalım bakalım seninde arkadasın inş mutlulugu daim olur inş güzel geçer cnm[/QUOTE
aynen canım inşallahistanbulun gürültüsü yetiyo zaten insanın kafasının dolmasına canım benimde öyle bi şansım lsaydı bende giderdim canım =) haklı yani tabiki canım amin inşallah canım darısı başıma diyeyim =) ayakkabılarınızın altına benim ismimi yazmayı unutmayın heeeeeeee
Benimde mouse donuyor bugün arada takılıyor sinir oldumiyiyimm dee nedir bu netten çektiğimmm
Maşallah canımAllah yazdıysa her şekilde oluyor darkçım. Ben de nişanlıydım. Ayrıldım ve 8 ay içinde eşimle tanıştım ve 8 ay içinde evlendik. Her şey kısmet.
Bu arada şuan balayındayız kızlar. Değişik ortam ve dinlenmek iyi geldi. Alışmaya çalışıyorum evliliğe. İnsan bir şaşkın hissediyor kendini ilk günler.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Azıcık kalmışUff çok az kaldı:18::18:
Edam çok normal bende son 1 hafta giremem mesela izne ayrılmayı düşünürüm kına hazırlığı sonrası hop düğün zorGecmişi okuyacak vakit bulamaz oldum iyi geceler kızlarr
Bitti kuzum bak Çarşambaya geldik
Günaydın canım bu korkuları duyguları yaşaman çok normal ama sizde bir aile olacaksınız senin gibi bebişlerinde seni eşini öpmeden uyuyamayacak bu düzen sürmek zorunda bir şekilde değil migünaydın kızlar yine bir gün daha attı şafak gittikce şafak da eriyor bazen evlilikten korkularm oluyor o buyuk sorumlulugun altndan kalkablcmıyım ailemsiz bir hayat nasıl olur bilemiyorum gece babamı öpmeden yatamayan ben nasıl yatıcm uyucm düşünceler sarmaya başladı beynimi
Git tabi ki canım neden gitmeyeceksin ablası değil mi farklı durumlar mı var :26:günaydın canım
aynen canım azcık daha sabır bakalım hayırlısı allahtan bekliyoruz canım da benimki bana dügüne geliceksin dimi diyo bende ne işim var oorda tek başıma diyorum canım bilmiyorum çok kararsızım gitsemmi dügüne acaba
Günaydın canlarrrr
anladım tatlım en güzelini ettin kafan rahat ohh miss tatil için alış verişi bizde düğüne 1 hafta kala yapalım diyoruz bu arada balayı yerimiz belli oldu karadeniz turu yapıcz süper oluckinşallah tatlım saçların kısamı benimde başladı provalarım hafta sonu gittim üst bölümü n ölçüsünü aldı bu haftada işlemeden gelirse tekrar provaya çagırck bakalım inş güzel dikerler yaa tedirginim acaba gzel yapıcklrmı diyee :18::18:
Benimde mouse donuyor bugün arada takılıyor sinir oldum
Maşallah canımilk günler tuhaf gelmesi normal sevdiğin artık eşin ve evlendiniz
Azıcık kalmış
Edam çok normal bende son 1 hafta giremem mesela izne ayrılmayı düşünürüm kına hazırlığı sonrası hop düğün zor
Günaydın canım bu korkuları duyguları yaşaman çok normal ama sizde bir aile olacaksınız senin gibi bebişlerinde seni eşini öpmeden uyuyamayacak bu düzen sürmek zorunda bir şekilde değil mi
Git tabi ki canım neden gitmeyeceksin ablası değil mi farklı durumlar mı var :26:
ablası canım ama ailesi zaten beni istemiyodu anlatmıştım önceden farklı durumlar var tabiki canım yoksa niye gitmek istemiyeyim annemde pek gönderme taraftarı degil açıkçası canım ben napıcam bilmiyorum ki
[
Günaydın canım bu korkuları duyguları yaşaman çok normal ama sizde bir aile olacaksınız senin gibi bebişlerinde seni eşini öpmeden uyuyamayacak bu düzen sürmek zorunda bir şekilde değil mi
[/COLOR][/FONT][/B]Eki Görüntüle 1103903
aynen şekerim kafam rahat eksik lamadı çok şükür =)
Aaaa öle mi gezin bakalım güzel olurr iyi yapmışsınız
yok canım kısa değil uzun saçlarım ama çok ince telli sürekli düzleştrmekten artık saçlarım cansızlaştı o yüden kuaförmde istediğin saç modeli için daha dolgun saça ihtiyaç war alman gerekiyor dedi bende onu alcam işte çoook masraflıyım wallaa
güzel olur canımmm merak etme =) ben ilk defa gidicem prowaya. kaç kere gidiliyor prowaya?
Tamam Tatlim geldiginde cevap yazarsin :)
Direk muhasebeci olabilir mi sevgilim? Sanirim muhasebeci olmak icin de sinav varmis?
Bence de yani garsonluk yapacagina gecici olarak muhasebeci olsun
Büyük gün
Allah sağ salim kavuşmanızı nasip etsin tatlım
Sağol tatlımn benimmm gönderdim sevdiğimii
4 kez çagırcagını söyledi cnm üst için çagırdı sonra nakışı olduktn sonra çagırck daha sonra etek için çagırck en son teslimatta çagırıp son rütuslr oluck bitti gittiinşallah cnm olur güzel aniim harbi çok masraflısın aman boşver yaa takılıyorum durumunuz iyiyse yapacksnz tabi senin en mutlu oldugun gün 1 kez oluck istediğin gibi gönlünce olsun herşey tatlım
Günaydın boncuğumGünaydııııııııııııııııın
Canım eğer ailesi ya da ablası davetiye vermeyecekse sana ya da ağızlarıyla davet etmeyeceklerse gitme sevdiğinin söylemesiyle olmaz şahsen ben ağız ucuyla söylense bile bir davet beklerim sonuçta eğer durumlar karışıksa ve kırıldıysam öncesindenablası canım ama ailesi zaten beni istemiyodu anlatmıştım önceden farklı durumlar var tabiki canım yoksa niye gitmek istemiyeyim annemde pek gönderme taraftarı degil açıkçası canım ben napıcam bilmiyorum ki
Ayy sağol canım benim cümlemizin inşallahöle doganın döngüsü cnm yapack bişey yok evlenip bizde yuva kurucz hayırlısıyla inşallah kız senin tarifleri yazmaya başladım daha 5. sayfadayım ne çok yazmısın kızz süper tariflerin çok saol cnm ya çok işime yaradım Rabbim ne muradın varsa versin inşallah tatlım
ewee çok şükürr
çarşambaya gelince böle bi mutlu olsuyorum
haftasonuna gelincede bütün hafta nasıl geçti daha dün sıkılmıştım diyorum
Günaydın boncuğum
Canım eğer ailesi ya da ablası davetiye vermeyecekse sana ya da ağızlarıyla davet etmeyeceklerse gitme sevdiğinin söylemesiyle olmaz şahsen ben ağız ucuyla söylense bile bir davet beklerim sonuçta eğer durumlar karışıksa ve kırıldıysam öncesinden
Ayy sağol canım benim cümlemizin inşallahtakıldığın yerlerde sorabilirsin yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana ilk sayfa da nerede hangi tarif var belli bir sayfaya kadar düzene sokulmuş durumda rahatlıkla yapmak istediğinde bulabilirsin
Ben perşembeye gelince anca mutlu oluyorum Cumaya yakın yaHafta sonu çok çabuk geçiyor bu hafta sonu çok yoğunuz ama iş yerinden bir arkadaşın nişanı var gitsem mi bilemedim nişan birde kıza tarafına ait oluyor biz erkeği tanıyoruz yani ve buraya 2 saatlik falan uzaklıkta akşam otobüsle falan nasıl dönerim mahvolurum gibi gitmezsem kırılırmı düğün değil ya sonuçta bayanım birde ben evi nasıl ayarlıyayım ta buradan 2 saatlik yola
Günaydın boncuğum
Canım eğer ailesi ya da ablası davetiye vermeyecekse sana ya da ağızlarıyla davet etmeyeceklerse gitme sevdiğinin söylemesiyle olmaz şahsen ben ağız ucuyla söylense bile bir davet beklerim sonuçta eğer durumlar karışıksa ve kırıldıysam öncesinden
Ayy sağol canım benim cümlemizin inşallahtakıldığın yerlerde sorabilirsin yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana ilk sayfa da nerede hangi tarif var belli bir sayfaya kadar düzene sokulmuş durumda rahatlıkla yapmak istediğinde bulabilirsin
Ben perşembeye gelince anca mutlu oluyorum Cumaya yakın yaHafta sonu çok çabuk geçiyor bu hafta sonu çok yoğunuz ama iş yerinden bir arkadaşın nişanı var gitsem mi bilemedim nişan birde kıza tarafına ait oluyor biz erkeği tanıyoruz yani ve buraya 2 saatlik falan uzaklıkta akşam otobüsle falan nasıl dönerim mahvolurum gibi gitmezsem kırılırmı düğün değil ya sonuçta bayanım birde ben evi nasıl ayarlıyayım ta buradan 2 saatlik yola
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?