2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Kızlaarrr Günaydınnn

Ben geldim güzel haberlerle geldim. Sevdiğimi, nişanlımı, askerimi uğurladım da geldim Rabbim çıktığımız bu yolda da bizlere sabırlar versin

Dün öğlen 12 den gece 12 ye kadar beraberdik. Gittik gezdik biraz, kafamız dağılsın istedik. Baş başa son yemeğimizi de yedik. Bol bol sohbet ettik Akşam ise kayınvalidemin doğum günüydü ona küçük bir sürpriz hazırladık onu kutladık Herkes çok mutlu oldu sürprizimize en başta kayınvalidem

Yemekler, pastalar yendi, çaylar içildi. Saat ilerledikçe ev doldu taştı. Ama çok şükür ki herkesin yüzü gülüyordu. Rabbime şükürler olsun herşey dilediğimiz gibi oldu. Kimse ağlamadı. Bende sabah nişanlım beni almaya gelmeden ağlamıştım :26: Ama o geldikten sonra asla ağlamadım. Gözlerimin dolmasına dahi dayanamaz çünkü

Ben karar verdim ve nişanlımada söyledim. Otogara seni uğurlamaya gelmeyeceğim dedim. Eğer gelirsem ve orada annen, ablan v.s. ağlarsa ben hayatta duramam ve biliyosun ki beni tek susturabilen sensin dedim. Bu isteğimi çok olgunlukla karşıladı. Saat geldi 23:50 oldu. Biz müsade istedik kalkalım diye. Nişanlım beni çağırdı mutfağa 2 dk müsade edin dedi. Sarıldı bana ve sakın ağlamıyosun. Her ne konuda derdin olursa ablam ve Mert(kuzeni) anında yanında olacaklar dedi. Her zaman arayabilirsin dedi onlarla da konuştum dedi bu konuda sıkıntı yok. Annemi babamı yalnız bırakmayın gelemesende ara konuşun dedi. Merak etme sen dedim. Sende sakın ağlama dedim. Ben sana şuan sarılırken ağlamıyorsam hiç bir güç beni ağlatamaz dedi Sarıldım, öptüm kokladım sevdiğimi. Dışarı çıkıp arabaya binene kadar yanımdan ayrılmadı elimi bırakmadı. Onlarda bizde 10 dk sonra çıktılar ve otogara gittiler..

1:15 te otobüsü vardı yoğunluktan dolayı 1:45 te binmiş sevdiğim ve anında beni aradı. Onun o sesini duymak bana ne kadar huzur verdi anlatamam. Gayet keyifli ve dinç bir sesi vardı. Belli ki verdiği sözü tutmuş ve ağlamamış Konuştuk biraz daha sonra kapattım. Uyu biraz otobüste dedim gündüz çok yoruldu ve uykusu vardı. Çok şükür sabah 6:30 da sağ salim inmiş sevdiğim

Safranboluda kuzeni karşılamış otogarda Saat 7:55 oldu ve telefonum çaldı. Nasılda unutmamış uyandığım saati Seni ben uyandırmak istedim dedi. Çok iyi yaptın dedim güne senin sesinle uyanmak harika. Bi 10 dk kadar konuştuk. Hadi kalk hazırlan geç kalma işe. Çıktığında ararsın dedi. Hazırlandım çıktım aradım hemen. Biraz daha konuştuk o kadar keyifli bir sesi vardı ki kızlar anlatamam. Bugünden itibaren anladım ki onun sesi bana huzur, mutluluk veriyor. Mutluluğu sesine yansıyor resmen

Hem otobüste hemde indiğinde bir kaç arkadaş edinmiş asker. Onlarla beraber de 2-3 gibi birliğine gidecekler. Çok şükür herşey yolunda ve çok mutlu, huzurluyum sevdiğimle birlikte

Allahıma şükürler olsun ki bana dayanma gücü verdi. Sevdiğim sağ salim gitti. İnşallah bundan sonrası da çok güzel geçecek

Uzun oldu baya ama sizlere anlatmadan edemezdim. Günlerce kafanızı şişirdim durdum. Şimdide mutluluğumu paylaşmak istedim Hakkınızı helal edin

Sizler nasılsınız bakalım

günaydın kızlarrr bugünde biter mi bu hafta hiç geçmek bilmedi bana , sabahları sürükleniyorum resmen ya

Sen ağlamadın ama ben ağlıycam şimdi

çok duygulandım kuzum yaaa

film şeridi gibi geçti gözümün önünden

inşAllah rahat bi askerlik dönemi geçirir, sık sık arar.

allah kavuştursun canım çok güzel bir gece geçirmişsiniz.

Süper Nazar duası okusaydınız bol bol tatlım
yani canım gitmeme taraftaıyım öncesinden çok kırıldım ve şuan hala krgınlıgım var hayırlısı allahtan bakalım

Canım dediğim gibi öncesinde yaşananlar için bir şey diyemem davet ettilerse git sonuçta geçmiş geçmişte kalıyor ciddi adımlar atılacaksa kenara bırakmak gerek bazı şeyleri ama seni davet ettilerse yoksa gitme

Ne kadar güzel bi uğurlama, askerlik başlangıcı yaşamışsın canım maşallah
Ben de böyle güçlü durmak isterdim ama yapamadım maalesef, Allah kavuştursun canım benimm
Dertleşmek istersen her zaman dinlerim, asker yolu bekleyen biri olarak seni çok iyi anlarım ve ne zaman istersen yanındayım

bilmem kii zaten nazara geliyoruz galiba sürekli facede falanda : sağol canımmm

Sen ağlamadın ama ben ağlıycam şimdi

çok duygulandım kuzum yaaa

film şeridi gibi geçti gözümün önünden

inşAllah rahat bi askerlik dönemi geçirir, sık sık arar.

Oyy kurban olurummm Ağlamak yok

İnşallah kuzum benimmm inşallahh.. En çok isteğim o

yok canım davet etmediler benimki sadece söyledi geliceksin dimi dügüne diye belki daha erken diye bişey demediler daha neysehayırlısı

evettt canım çok güzel geçmiş maşalllahhh allah nazarlardan saklasın

Kuzum ben ağladım burada okurkenRabbim sabır versin dayanma gücü versin ikinizi de hayırlısıyla gitti hayırlısıyla dönecek yüreğini ferah tut canım arkadaşım benimHer şey çok güzel geçmiş maşallah güzelce de uğurlamışsınız vedalaşırken otogarda dayanamaz ağlardın sonrasında zor olurdu iyi yapmışsın böyle iyi olmuş Safranbolu'da iyidir havası artı bir huzur vermiştir sevdiğine merak etme değilmi askerlikte en güzel anladığın şey herşeyin boş olduğu sesini duymanın verdiği mutluluk onun olmasının şükrü anlatılmaz yaşanır gerçekten Rabbim tez zamanda su gibi geçmesini nasip etsin zamanın canımcım her zaman yanındayız Bir gün gelecek bir gün kalacak unutma
günaydın kızlarrr bugünde biter mi bu hafta hiç geçmek bilmedi bana , sabahları sürükleniyorum resmen ya

Günaydın canım dün geçmedi bugün geçecek

darısı başıma tatlım rabbim sag salim gelmesini nasip etsin inşallah sevdiceginin benimkide gidicek askere sanırım bizde o zaman nişanlı oluruz inşallah hayırlısı allahtan

Sizin içinde hayırlısı olsun canım benimm.. İnan Rabbim öyle güzel şeylerle sınıyor ki bizi insan sevgisinden bin kat daha emin oluyor bu sayede

Çok şükür kuzum. İnan bende güçlü olmak için günlerce hazırladım kendimi bu duruma. Allahıma binlerce şükürler olsun dilediğimiz gibi gönderdik nişanlımı. Allah utandırmasın..

Sağolasın canım benimm sizlere çok ihtiyacım olacak. Allah razı olsun.. Senin sevdiğin nerede?

Allah kavuştursun sizide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…