2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

bende zaten herkesin gönlü olsun diye bekliyorum. yoksa başka hiç bir engelimiz yok. okul,askerlik, iş hepsi tamam çok şükür ki
ebrucum ne gibi hazırlıklar yaptın tatlım?

bende zaten herkesin gönlü olsun diye bekliyorum. yoksa başka hiç bir engelimiz yok. okul,askerlik, iş hepsi tamam çok şükür ki
ebrucum ne gibi hazırlıklar yaptın tatlım?

Canım gördüğünüz gibi elbise aykkabı konusu tamam. Bir menü belirledik ama herkesin aklına bir şey geldikçe değişiyor, son hafta kesinleşir herhalde. Annem sevgilim bana tektaş taktı diye altta kalmayalım dedi, gömlek kravat kol düğmesi aldık (buraya resimlerini koymuştum). Bizde bohça adet değildir aslında, ama anne istediği için bunları yaptık. Küçük hediyeleri ben nişanda düşünüyorum. Sözde benden ala hediye mi olu onlaraa

Nişanda da kurabiye yaptırmayı düşünüyorum. Bi de sadece ailesine bi şeyler düşünüyorum bakalım...

Sizin önerileriniz varsa onları da duymak isterim. Belki atladığım noktalar vardır heyecandan.

biz sözdede küçük bu şekilli kurabiyelerden yaptırıcaz canım birde pasta kesicez inşallah bizde sözde erkeğe saat takar kız babası o nedenle saat alacağız erkek tarafıda bir bileklik ve söz yüzükleri işte bukadar bohça işine hiç girmeyeceğiz nişanda zaten olacak

canımm anneciiine geçmiş olsuuunn

bende alısverıs canavarlıgııı yaptııımmm geldım evee

ızlar ben isteme ve söz oluca ıcın ,aılelere ve yakın akrabalara turk kahvesı ve kolonyadan olusan bı hedıye yaptırdım bıde magnet yaptırdım cok hoslarına gıtmıstı, dıdısının dıdısınaa dagıtılsın dıyede sadece aromatık kolonyalar yaptırdım ve magnetlerden verdım

menü olarakta klasık altın gunu menusu yaptık canım biiz, bizimkiler biraz fazla kaynastıgından ben bıraz fazla cay servısı yaptııım

bence gayet yeterli düzeyde ve güzel düşünmüşsün canım. bende nişanda hediyelikler düşünüyorum.söz olur mu bilmem olursa onu o zaman düşünücem:))

canımm anneciiine geçmiş olsuuunn

bende alısverıs canavarlıgııı yaptııımmm geldım evee

sağol pufimmm. neler aldın bakiimmm??
bizde sevdicekle yarın evlilik fuarına gidiciizz bakalım neler varmışş
iyi geceler kızçelerr

Maalesef tüm işverenler öyle artık.. Bence bi yerden başlamak lazım edoşum, sen başla, baktın daha iyi bir yer buldun, oraya zıplarsın.

Çok haklısın canım olmuyor böyle 19 şubat sevdigiminde dogum günü girmem lazım
Bizede hala zam gelicekk ah bu patronlarr

ahh ahh canım hepsi birbirinden beter
O zaman iyi bence canım
Tabi ki haber veririm inşallah güzel haberlerle gelirim size

canım ne oldu iş durumu ?

cok sukur canım sevıyorum işimi, patronumu, maaş henüz çok tatminkar değil ama 6 aydır çalışıorum daha artar diye düşünüyoorum

İnşallah canım kalıcı olmakta çok önemli

Hayırlı olsun canım.Çalışmadanda olmuyor.Her yer aynı inan ki.Özellikle evleneceksen bi nevi istediklerinin olması için mecbur kalıosun.Çeyiz o bu şu baya masraflı

evet canım aynen öyle herşey pahalı bu gençler bu maaşla nasıl evlenir diyen yok
O zaman daha iyi insanlarla uğraşmak zorunda kalmazsın kuzucum

evet canım ben yanlızlıktan sıkılırım ama bakalım internete girebilirsem kk olacagından sorun yok

Canım bu altın hesabı için para kesiyorlarmı bir ödeme yapıyormusun nasıl oluyor?
bu arada kızlar benim sadece sandık çeyizi olarak havlular,patikler,tülbentler ve lifler var :44:bir kısmını eskiden meraktan yapmıştım annem dantelsiz olmaz diyor fakat ben onlara onca para vermek istemiyorum kolay degil :44ike mi diyorlar her neyse onlar olmadan olmaz mı

Tabi ya gül gibi kızımızı verdik Bende o kurabiyeleri ögrenmek istiyorum canım aslında hiç denedin mi yapmayı

Kızlaaaarrrr günaydınn hepinizee
Dün görüşmeye gittim sonuç daha belli değil
Bu hafta içinde olumlu ya da olumsuz dönüş yapacaklarmış
Ama çok fazla umudum yok açıkcası, ben yine ilanlara bakmaya devam ediyorum..

İnşallah hayırlıysa olumlu olur canım..sen ne iş arıyorsun bu arada

Kızlar bu iştende vazgectim..daha dogrusu sevdigim adam orada çalışmamı istemiyor baya konuştuk benim aklıma takılan bir soru onun aklını baya kurcaladı ben hergün ne oluyor diye düşünmek istemiyorum ben senin bayanların oldugu ortamda çalışmanı istiyorum dedi bende tabiki hayır diyemedim :44: olsun o rahat olsun napalım elbet buluruz bir iş..ama bu 2 oldu iş bulup vazgectigim bir daha iş buldum dedigimde kimse inanmayacak

hayırlısı olsun canım. eğer huzurunuz olmayacaksa doğru bir karar vermişsin. zaten seninde içine çok sinmemişti.geç olsun en güzeli olsun.
bizde bugün fuara gittik.güzeldi gezmek eğlenceliydi.ama tarihimizn belli olmayışı bir kez daha sıktı canımızı...bir sürü çekiliş yapıyorlardı hepsi tarih soruyordu öyle içimiz gitti ki gerçek bir tarihimiz olmadığına....ama olsun gün boyu birlikteydik.nişantaşı, istiklal gezdik durduk.güzel bir pazar oldu bizim için

Kızlar bu ara İzmir - Eskişehir arası mekik dokuyorum, çok aktif olamadım kendi nişan kurabiyelerimi yapmıştım sonra bunu işe dönüştürmeye karar verdim ve çok beğenildi. Düşünürseniz size normal fiyatlardan çok daha uyguna hazırlayabilirim, birbirimize destek olmuş oluruz. :)
Resimli olarak örneklendirebiliriz. :)

Bu arada çeyiz niyetine bir havlu ve tatlı takımı aldım daha düğün tarihi yok ortada bir şey yok ama küçük şeyler mutlu etti :)

Tatlı takımı Kütahya'dan, herkese tavsiye ederim, outlet kütahya porselen mağazası tabakları 1-2 lira fincanları 50 kuruştan başlayarak satıyorlar. Yolunuz düşerse mutlaka gidin. :)

İnşallah canım hayırlısı herşeyin..
Boşver üzülme bak ne güzel vakit geçirmişsiniz..hem bizde eninde sonunda bir tarih sahibi olacagız tarih olmayınca çekilişe katılamıyormusun :26:

Kimse var mı ben geldim dertli dertli

canım neyin var ne oldu :26:

Ama olmaz resim bekleriz Hayırlı olsun canım
Kütahya mı Gidip görme ihtimalim 0
Bizde bugün kipa markete girmiştik çok acil birşey alacaktık tabi ben birkaç kadın gördüm elinde renkli tabaklar hemen aşkım gel gel zorla 2 tane alabildik biri mavi biri kırmızı renk bana kalsa saatlerce incelerdim ama bu sefer aşkım panikli davrandıgından onları aldım aklım hala orada baya bir ürün vardı..tanesi 1 TL

Edacım inşallah hayırlısı olsun.. Ben kimyagerim ama kimyager ilanı ayda yılda bir oluyor bunca zaman bekledim olmadı artık bilgisayar başında ofis ortamında çalışabileceğim işlere de başvuru yapıyorum. Evlenebilmemiz için önümüzdeki engeller artık kalksın istiyorum..
Malum artık çeyizlerimi almam lazım Beğenip alamadığım her şey içimde kalıyor
Bence doğru bir karar vermişsin içinize sinmiyorsa hep huzursuz olurdun.. İnşallah ikinizinde içine sineceği ve seveceğin bir işin olur en kısa zamanda

ei17 teşekkür ederim canım, ne güzel gezmişsiniz bende çok merak ediyorum fuarları hiç gitme şansım olmadı
Önemli olan birlikte olmanız güzel vakit geçirmeniz, elbet sizinde tarihiniz olacak
Allah mutluluğunuzu daim etsin canım

Bal hatun hayırdır neyin var?

Tizbe ne güzel birşey yapmışsın.. Bence yeteneklerini işe dönüştürmek çok güzel birşey..
Kurabiyelerinin resimlerini de paylaş bizimleee

Son düzenleme:
Nasılsınız kızlarr nasıl gidiyor herşeycikler yolundamı

Kurabiyelerin resmini bende istiyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…