Evet tatlım, günler yaklaştıkça heyecan stres artıyor, yardım edin bana lüttfeeeennnn :)
Allah hepinize nasip etsin inşallah kızlar bu heyecanları.
Sen canını sıkma, babacığın nasıl diyorsa öyle olsun, bu konularda onları karşına alırsan ilerde zorluk çekebilirsin.
Hımmm zor bir durum ama vardır bir bildiği demekten başka bir seçenek kalmıyor :) bende 22 yim de haziranda bende 22 yi bitircem işteyazada inşşşş bana dediler 3. sınıfın yazını bekle bizde bekledik mecburen bize kalsa şimdiye evlenmiştik ama babamın içi rahat etsin mutlu mutlu olsun diye bu yazı bekliyoruz ama şimdiden heyecan sardı ebrucum sanada Allah kolaylık versin 13 gün anam çok yakın
bende zaten herkesin gönlü olsun diye bekliyorum. yoksa başka hiç bir engelimiz yok. okul,askerlik, iş hepsi tamam çok şükür ki
ebrucum ne gibi hazırlıklar yaptın tatlım?
ben geldimmm. ne kaa konuşmuşsunuz öyleee sizi okuycam diye göbeem çatladıçorbayı taşırdım bide elimi yaktım iyi mi
nasılsınz kızçelerr?ben bugün çalışmıyorum 2 hafta sonra benim cumartesi çalışma haftam. çalışanlara kolaylıklar diliyorum
annecim biraz rahatsz o yüzden çıkmadım dışarı.evle uğraşıyorum temizlik, yemek falan..
edacımm hayırlı uğurlu olsun canımm inşalah çok mutlu olursun işindee
hadi pınarcım seninde güzel haberlerini bekliyoruz bol şanslar
benimkide aynen öyle diyor.ben fazlaca düşkünümdür temizliğe falan.napcaz bakalım evlenince
şuracım sen öğrenci misin canım? nerde okuyosun?
ebrucum elbisen güzel canım. ya kimler sözlü kimler nişanlı bilmiyorum hiç birinizi:26:
bence gayet yeterli düzeyde ve güzel düşünmüşsün canım. bende nişanda hediyelikler düşünüyorum.söz olur mu bilmem olursa onu o zaman düşünücem:))Canım gördüğünüz gibi elbise aykkabı konusu tamam. Bir menü belirledik ama herkesin aklına bir şey geldikçe değişiyor, son hafta kesinleşir herhalde. Annem sevgilim bana tektaş taktı diye altta kalmayalım dedi, gömlek kravat kol düğmesi aldık (buraya resimlerini koymuştum). Bizde bohça adet değildir aslında, ama anne istediği için bunları yaptık. Küçük hediyeleri ben nişanda düşünüyorum. Sözde benden ala hediye mi olu onlaraa
Nişanda da kurabiye yaptırmayı düşünüyorum. Bi de sadece ailesine bi şeyler düşünüyorum bakalım...
Sizin önerileriniz varsa onları da duymak isterim. Belki atladığım noktalar vardır heyecandan.
canımm anneciiine geçmiş olsuuunn
bende alısverıs canavarlıgııı yaptııımmm geldım evee
Maalesef tüm işverenler öyle artık.. Bence bi yerden başlamak lazım edoşum, sen başla, baktın daha iyi bir yer buldun, oraya zıplarsın.
Bizede hala zam gelicekk ah bu patronlarr
O zaman iyi bence canım
Tabi ki haber veririm inşallah güzel haberlerle gelirim size
cok sukur canım sevıyorum işimi, patronumu, maaş henüz çok tatminkar değil ama 6 aydır çalışıorum daha artar diye düşünüyoorum
Hayırlı olsun canım.Çalışmadanda olmuyor.Her yer aynı inan ki.Özellikle evleneceksen bi nevi istediklerinin olması için mecbur kalıosun.Çeyiz o bu şu baya masraflı
O zaman daha iyi insanlarla uğraşmak zorunda kalmazsın kuzucum
kızlaaarrrr ben geldim... para para paraaa hepimizin derdi bu galiba.. Allah yardım etsin hepimize.. ben de taksit ödüyorum cancağızımla bankada altın hesap açtırdık az az orayada koyuyoruz. bide elimden geldikçe almaya başladım çeyizde.sandık içim hemen hemen hazır .ama hala çooook eksiğim var:18:
Canım gördüğünüz gibi elbise aykkabı konusu tamam. Bir menü belirledik ama herkesin aklına bir şey geldikçe değişiyor, son hafta kesinleşir herhalde. Annem sevgilim bana tektaş taktı diye altta kalmayalım dedi, gömlek kravat kol düğmesi aldık (buraya resimlerini koymuştum). Bizde bohça adet değildir aslında, ama anne istediği için bunları yaptık. Küçük hediyeleri ben nişanda düşünüyorum. Sözde benden ala hediye mi olu onlaraa
Nişanda da kurabiye yaptırmayı düşünüyorum. Bi de sadece ailesine bi şeyler düşünüyorum bakalım...
Sizin önerileriniz varsa onları da duymak isterim. Belki atladığım noktalar vardır heyecandan.
Kızlaaaarrrr günaydınn hepinizee
Dün görüşmeye gittim sonuç daha belli değil
Bu hafta içinde olumlu ya da olumsuz dönüş yapacaklarmış
Ama çok fazla umudum yok açıkcası, ben yine ilanlara bakmaya devam ediyorum..
Kızlar bu iştende vazgectim..daha dogrusu sevdigim adam orada çalışmamı istemiyor baya konuştuk benim aklıma takılan bir soru onun aklını baya kurcaladı ben hergün ne oluyor diye düşünmek istemiyorum ben senin bayanların oldugu ortamda çalışmanı istiyorum dedi bende tabiki hayır diyemedim :44: olsun o rahat olsun napalım elbet buluruz bir iş..ama bu 2 oldu iş bulup vazgectigimbir daha iş buldum dedigimde kimse inanmayacak
biz sözdede küçük bu şekilli kurabiyelerden yaptırıcaz canım birde pasta kesicez inşallahbizde sözde erkeğe saat takar kız babası o nedenle saat alacağız erkek tarafıda bir bileklik ve söz yüzükleri işte bukadar bohça işine hiç girmeyeceğiz nişanda zaten olacak
Canım gördüğünüz gibi elbise aykkabı konusu tamam. Bir menü belirledik ama herkesin aklına bir şey geldikçe değişiyor, son hafta kesinleşir herhalde. Annem sevgilim bana tektaş taktı diye altta kalmayalım dedi, gömlek kravat kol düğmesi aldık (buraya resimlerini koymuştum). Bizde bohça adet değildir aslında, ama anne istediği için bunları yaptık. Küçük hediyeleri ben nişanda düşünüyorum. Sözde benden ala hediye mi olu onlaraa
hayırlısı olsun canım. eğer huzurunuz olmayacaksa doğru bir karar vermişsin. zaten seninde içine çok sinmemişti.geç olsun en güzeli olsun.
bizde bugün fuara gittik.güzeldi gezmek eğlenceliydi.ama tarihimizn belli olmayışı bir kez daha sıktı canımızı...bir sürü çekiliş yapıyorlardı hepsi tarih soruyordu öyle içimiz gitti ki gerçek bir tarihimiz olmadığına....ama olsun gün boyu birlikteydik.nişantaşı, istiklal gezdik durduk.güzel bir pazar oldu bizim için
Kimse var mı ben geldim dertli dertli
Bu arada çeyiz niyetine bir havlu ve tatlı takımı aldım daha düğün tarihi yok ortada bir şey yok ama küçük şeyler mutlu etti :)
Tatlı takımı Kütahya'dan, herkese tavsiye ederim, outlet kütahya porselen mağazası tabakları 1-2 lira fincanları 50 kuruştan başlayarak satıyorlar. Yolunuz düşerse mutlaka gidin. :)
Kızlarr günaydınnnn Herkeze iyi haftalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?