Bir kere olsun temiz olsun öyle ertelenecekti iyi olmuş canım dinlen bol bol diycemde zor artık keyfini çıkar tatilin eglencenin
Öyle canım bir düzen herkes için hayırlı zamanda olması güzel darısı başıma diyeyim ne meraklıyım evlenmeyebir söz geldi aklıma susuyorum
asker yareniiii
alışcaksın emin ol, yemin törenine kadar sabret,yanındayızz
Ben istediğim gibi bir tablo bulamazsam bu hafta sonu veremyebilirim internetten sipariş edeceğim çünkü zaman yok kısıtlı gerçekten :18:
Bir kere olsun temiz olsun öyle ertelenecekti iyi olmuş canım dinlen bol bol diycemde zor artık keyfini çıkar tatilin eglencenin
Evet esas bundan sonra başlayacakİnşallah canım bekliyoruz
evini bizle paylaşcaktın bak unutmaaaaaa
aglamam durdu cok şükür hem aglarım hem giderim
Hosbuldum canım, 460 gun şafak attirmistim oralarda :)
Sabretmeliyim kuzum yapacak başka birşey yokAkşamları kafamı dağıtmak için dizilere sardım yine Yeni diziler keşfettim onları izlerim anladın sen onu
360 ı böyle yersin işte fena mııı
İnternetten mi alacaksın bak bakalım kaç güne getiriyorlar:26:nehooo nevresim takımı alsam yetişir miii :26:
Aslınca öbür hafta olmalı daha mantıklı böyle yarım haftaydı geçen haftaben öbür hafta diye r ahat takılıyodum:18::18::18::18:
Bende balayı için bodrum diyorumaynen canımmm bodrumda havuz, deniz, kum, güneş keyfi yapar dinlenir bi deşarj olurum yaaa
çook özledim zateen
Ohh Eki Görüntüle 1104618Duşumu aldım mis gibi oldum beeCanım sıkıldı kendi kendime pozlar verdim
Ah evet kuzum ayın 10 nundan sonra kapılar vs takılacakmış. Mutfak dolapları yapılacakmış, sonra giyinme odası yapılacak sonraki vur çatlasın çal oynasın
İnternetten mi alacaksın bak bakalım kaç güne getiriyorlar:26:
Aslınca öbür hafta olmalı daha mantıklı böyle yarım haftaydı geçen hafta
Bende balayı için bodrum diyorum
Ohh Eki Görüntüle 1104618Her hafta ayrı bir heyecan
Evet çok tatlıHemde çok güzel pozlar vermişim, saç kurutma makinesine alttan tuttum saçlar uçuşuyo ahey ahey
En tatlı ama en yorucu heyecanlar
uffffff
bu nasıl
Bende balayı için bodrum diyorum
Evet çok tatlı
Görünmedi bende kaydedip yüklesen
Evet çok tatlı
Vayy çok şık bana mı alcan
Ah bi bitse bi oh çeksemm
evetanneme ama yetişmez galıba offfff
İnternetten sipariş heralde dimi yavrum, belki yetişir detaylı bilgi alsana
evet canım bilmiyorm takı almakta istemiyırum artık
Bende gidersem senin gibi ilkleri yaşayacağımben hayatımda ilk kez bodruma gideceğim ve ilk kez uçağa bincem o yü<den çok heycanlıyım veee birazda korkuyorum uçağa binmekten
Çok şık güzelmiş eylül Eki Görüntüle 1104639iyi bak iyi
Ah bi bitse bi oh çeksemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?