Ben anneme bi mektup yazdım uzunca şimdiden.. Duygularımı anlattım malum son 1,4 ay diyorum ya.. Yarında fotoğrafçıya gidip, selfie fotoğrafları birleştirip üstüne 'Seni çok seviyorum canımıniçi' yazdıracağım çerçeveleteceğim ve yatağının üstüne bırakacağım
Gül aldım, çanta aldım, kıyafet aldım, babam sağolsun bi de kolye almıştım. Bi önceki anneler günlerinde
Az kaldı canım
hımm evet senın durumun için anlamlı olmuş tatlım güzel düşünmüşsünnn
Onlara bi gül dahi çok anlamlı geliyor, yeterki düşünmek lazım yavrum
öyle deee işte tek gülle olmuyorrrr
Aklıma birşey gelirse ileteceğim ama şu siparişi vereceğin siteyi bi ara gün içinde teslimat vardır belki.
Duştan çıktıktan sonra şuan üniv. de olan arkadaşımı aradım, iki hafta sonra evli oluyosun şekerim diye açtı telefonu
Ben unutmuştum o gün onunda doğum günü olduğunu demez mi bana hediye ne alcan diyeHadi lan sen bana al, eniştene de al o gün onun da doğum günü biliyosun dedim Ne çilem varmış arkadaş doğum günleri üst üstee
sağol canım bakalım bısey bulaamazsam verıcem
Ahaha senden niye bekliyorlar tatlım
Kıslarrr an itibari ile Sevdiğim birliğine teslim oldu:98:
Hadi hayırlısı.Kışlasında hayırlısıyla iyi insanlarla karşılaşır inşallah büşbüşümm
Tey tey tey 3 dk sonra 1 saat kalmış oluyo evcağımızı görmeye
Ben çıkıyorum hazırlanmaya gidiyorum görüşürüz canlarım
Bende gidersem senin gibi ilkleri yaşayacağım
Çok şık güzelmiş eylül Eki Görüntüle 1104639
Az kaldı canım
Bence de bu sefer o hediyeyle gelmeli daha büyükte olur bilezik gibiArkadaşıma şu geçtiğimiz 4-5 yıldır doğum gününde süprizi ben hazırlardımTabi o da bana Şimdide o yüzden bekliyor
Bende söyledim sen değil ben senden bekliyorum bu sefer altınımı da unutma dedim
Canım Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah kuzum benim çok kolay geçip gitsinKıslarrr an itibari ile Sevdiğim birliğine teslim oldu:98:
Git hadi kız beni de heyecanlandırdınTey tey tey 3 dk sonra 1 saat kalmış oluyo evcağımızı görmeye
Ben çıkıyorum hazırlanmaya gidiyorum görüşürüz canlarım
Aaaa öyle miiiiiiiiiiiiiiiiiiii
o zaman ilklerimizi kocişlerle yaşıcaz eheheh
kızlarrrrrr
bu arada ben çeyiz almak yerinee (daha tarih olmadığından dolayı) altın almaya karar verdim her ay ıvır zıvırlara çar çur ediyorum hemde eskiyor :2:
düşündüm kiiiiiiii her ay bir çeyrek alsam 2 senede bayaa olur demii ne diyonuz karlı bir fikir mizamanı gelince bozdurup alırım eksiklerimi :44: ilk işe girdiğimden beri yapsaydım şimdi nerdne baksan 30 tane çeyreğim vardı :2::2:
Çeyrek değil kurpsuz al tatlım ata altınmı deniyor tam altınmı kuyumcuya sor yönlendirir her ay 650 civarı falan biriktir öyle al paralarını bozdururken zarar etmiyorsun
Canım Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah kuzum benim çok kolay geçip gitsinEki Görüntüle 1104678
Her ay eline 650 civarında para kalmıyor mu ne yapıyon kız o kadar parayıooo 650 lirayı nerden bulcamyaa ben her ay harcamamak adına çeyrek alıcam işte o kadar biriktiremiyorum alıyorm bişeyler :26:
Aminn kuzum benim inşallahhhGüzel haberler aldıkça sizlerle paylaşacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?