2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

hımm evet senın durumun için anlamlı olmuş tatlım güzel düşünmüşsünnn

Az kaldı canım

Duştan çıktıktan sonra şuan üniv. de olan arkadaşımı aradım, iki hafta sonra evli oluyosun şekerim diye açtı telefonu
Ben unutmuştum o gün onunda doğum günü olduğunu demez mi bana hediye ne alcan diye Hadi lan sen bana al, eniştene de al o gün onun da doğum günü biliyosun dedim Ne çilem varmış arkadaş doğum günleri üst üstee

Ahaha senden niye bekliyorlar tatlım

Kıslarrr an itibari ile Sevdiğim birliğine teslim oldu :98:

Tey tey tey 3 dk sonra 1 saat kalmış oluyo evcağımızı görmeye

Ben çıkıyorum hazırlanmaya gidiyorum görüşürüz canlarım

Bence de bu sefer o hediyeyle gelmeli daha büyükte olur bilezik gibi
Kıslarrr an itibari ile Sevdiğim birliğine teslim oldu :98:
Canım Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah kuzum benim çok kolay geçip gitsin
Tey tey tey 3 dk sonra 1 saat kalmış oluyo evcağımızı görmeye

Ben çıkıyorum hazırlanmaya gidiyorum görüşürüz canlarım
Git hadi kız beni de heyecanlandırdın git de bize güzel haberlerle resimlerle gel bakıyım
Aaaa öyle miiiiiiiiiiiiiiiiiiii

o zaman ilklerimizi kocişlerle yaşıcaz eheheh

Amin inşallah canımcımEki Görüntüle 1104678

kızlarrrrrr

bu arada ben çeyiz almak yerinee (daha tarih olmadığından dolayı) altın almaya karar verdim her ay ıvır zıvırlara çar çur ediyorum hemde eskiyor :2:

düşündüm kiiiiiiii her ay bir çeyrek alsam 2 senede bayaa olur demii ne diyonuz karlı bir fikir mi zamanı gelince bozdurup alırım eksiklerimi :44: ilk işe girdiğimden beri yapsaydım şimdi nerdne baksan 30 tane çeyreğim vardı :2::2:

Çeyrek değil kurpsuz al tatlım ata altınmı deniyor tam altınmı kuyumcuya sor yönlendirir her ay 650 civarı falan biriktir öyle al paralarını bozdururken zarar etmiyorsun

Çeyrek değil kurpsuz al tatlım ata altınmı deniyor tam altınmı kuyumcuya sor yönlendirir her ay 650 civarı falan biriktir öyle al paralarını bozdururken zarar etmiyorsun

ooo 650 lirayı nerden bulcam yaa ben her ay harcamamak adına çeyrek alıcam işte o kadar biriktiremiyorum alıyorm bişeyler :26:

ooo 650 lirayı nerden bulcam yaa ben her ay harcamamak adına çeyrek alıcam işte o kadar biriktiremiyorum alıyorm bişeyler :26:
Her ay eline 650 civarında para kalmıyor mu ne yapıyon kız o kadar parayı
Aminn kuzum benim inşallahhh Güzel haberler aldıkça sizlerle paylaşacağım

Beklerim canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…