Her ay eline 650 civarında para kalmıyor mu ne yapıyon kız o kadar parayı
Beklerim canım benim
kalmıyo tabi ama ondan değil kredi ödüyorum bana kalan üç kuruşu da harcıyorum işte
Eğer kenara koyamam o para 600 TL lere çıkmaz diyorsan çeyrek al napalım canım nasıl biriktirebiliyorsan altın çok iyi
evet canım o akdar kalmıyo zaten bana aylık anca çeyrek alabılırımdamlaya damlaya göl olur ben bozdururken altın çıakr belki hem 20-30 taneyi bozdurunca zarar olur mu kı :26:
Toplu olması farketmez sanırım kurplu olanların hepsinde oluyor bu zarar bilezikler içinde öyle diye biliyorumdamlaya damlaya göl olur olsun çeyrek olsun
nolii kızlar birikimmi yapıyonuz günmü var
Ben yapmıyorum ben çeyiz devamEylül yapacak inşallah
heee kızz çeyiz bitmez yaa al al bitmiyor esik hala çok diyorum şu yok bu yok herşeyi istiyor bu insna oğlu
ee yaniii ablası yengesi öle istemiştir öle olmuştur sen öle yapmak zorunda değilsinkiii...
düğün olsun bencede insan hayatta bi kere ewleniyor oynamak coşmak ister...
sne onu ikna et... olmadı annler desin biz düğün istiyoruz diye..
Ana ürünleri bitirsem başka bir şey istemiyorum ıvır zıvır artık alındığı kadar
Bende onu söyledim ablan yengen istemediğinden nikah yapmışlardır neymiş kınada oynanıyormuş .
ben sölüceğimi söyledim düğün istiyorum o kadar dedim vazgeçiremezsin beni dedim ofluyor ya .
Bir kere oluyor istesem bi daha olmucakki niye istemiyor anlamıyorm ya.
Annemleri sokucam araya onlar konuşsunlar ne yapıyım.
tamam gibi kuzum kuaföre gidicem yarıncanın sağolsun kuzum
darısı başıma inşALLAH diyelimherşeyin tamam dımı. ama biz seni yine göremicez
ben napayım canım okulda derslerim bitmek üzere onun huzuru var üzerimde
öyle hayaller kurup duruyorum kendi kendime
geziyorum dolanıyorum dizi film izliyorum bol bol tembellik yapıyorum iş hayatına atılmadan önce
Canım eksiği varsa eğer elektrikli aletleri falanda mı sevmez çiçek soluyor bakmaya kalksan bakımı zor bence kıyafet falan alsan :44:
Canım benim ya duygulanmaz mı baban hiçbende denemek istiyorum çok güzel birşeydir şu gelinlik bende herşeyi istiyorum yazık bana
Beklerim her zaman kuzum benKınayı yakacak kişiyi hiç düşünmemiştim ben ya nasıl kaçırmışım önemlimi acaba bende bilmiyorum ki geçmiş olsun tanıdığına canım yakın istediğin biri olsun bence :44:bana ellerini ver,herşey seninle güzel,kalbimin sahibine,şeker bu şarkılar bu aralar favorim
Hayırlı olsun da
24 milyara ne aldınız bellonadan. Bir de 2 televizyon mu hediye ettiler?
yeter ya vallahi yeer bıktım şu adetlerden artık biri adetleri istemez öteki adet diye tutturur olan nişnalımla bana oluyro yiyoruz birbirimizi neden böle yaa bu aileler çok yoruldum artık kimi hangisini alttan alayım Allah kul aşkı için soruyroum size annem çeyiz çıkınca nişanlım işte eynegler teyzeler işte ailesi gelmek istiyorlr ve onlara ne bilim geldiklerinde çay verilsin istediler anenm kabul etmiyor çayı önce ikna ettim lokum işte çikolaa olsun ok oldu ama okadar kişi gelinmesin 5,6 araba gelinmesin dedi kayın validemde haklı kırılıyorlr diyor benim annemde haklı uzuntumun ustune birde okadar kişiyi agırlıyamam diyor nişanlımla birbirmize giriyoruz kadınlar yuzundn onlarda adetmiş düğün için çarsıya çıkılırmıs kızın annesine babasına bişeyler alınır diyor annem istemiyor kabul etmiyor o olmaz diyor adetler kalsın diyor kayınvalidem hevesleniyor Allahım yaa arada kaldım nişanlıma soramıyorum bile şimdi bilmiyor heralde daha konusmadı kayınvalidem anlatmadı olanları çnkü nişanlım arardı tartısma için yandım netcem ben yaa tartısıck takatım kalmadı bu hafta ne çok tartıstık yaa su adetler yuzundn sıkıldım da:18::18::18:
way be hikayenize bayıdlım
işte boşuna dememişler kısmetindeyse gelir bulur seni yemenden kısmetinden değilse ne gelir elinden diye
işte kader kısmet ya bu :)
Ayne canim kader kismet Allah bir sekilde karsisina cikariyor insanin
Cok tesekkur ederim tatlim begendigine sevindimherseyin herkesin bir oykusu var iste bizimki de bu
Bu aksam imam nikahimiz da kiyildi simdi eve geldim hemen yatacagim acayip yorgunum
Kpss ve atamalarla ilgili kendisine ve kardesine nisanlisina dua etmemi isteyen arkadaslarim hicbirinizi unutmadim Allah kabul eder insallah dualarimizi
Bu arada hoca mehir bedelini 5bilezik olarak kendisi belirledi ben size birakiyorum dedim ayrica kelimei sehadet getirin dedi ve islamin imanin sartlarini sordu sukur ikimiz de siyledik kolay sormustu neyse ki
ahh canım ya bizdede durumlar aynı valla zaman daraldıkça iyice birbirimize girmeye başladık aileler yüzünden annem ayrı bi dert kayınvalidem ayrı bi dert her kafadan bi ses çıkıyo nişanlım hiç bişeye karışmıyo o karışmadıkça ben daha çok sinirleniyorum onlarda adet olan bizde değil bizde olan onlarda değil istemiyorum ben gerek yok diyorum adetlere falan hadi bu sefer ben tepki alıyorum şaşırdım kaldım artık umursamamaya çalışıyorum şu iş biran önce bitsin diyorum artık başkada bişey istemiyorum allah yardımcımız olsun inşallah bugünlerde geçecek ne kadar tadını çıkartırsak o kar işte
sel canım hayırlı ugurlu olsun insallah :) Düğünün de en guzel sekilde geçsin :) imam nikahıyla ilgili bişey sorucaktim.sahitleri nasil ayarladiniz.erkek tarafindan kiz tarafindan olsun diyomu hoca?Ayne canim kader kismet Allah bir sekilde karsisina cikariyor insanin
Cok tesekkur ederim tatlim begendigine sevindimherseyin herkesin bir oykusu var iste bizimki de bu
Bu aksam imam nikahimiz da kiyildi simdi eve geldim hemen yatacagim acayip yorgunum
Kpss ve atamalarla ilgili kendisine ve kardesine nisanlisina dua etmemi isteyen arkadaslarim hicbirinizi unutmadim Allah kabul eder insallah dualarimizi
Bu arada hoca mehir bedelini 5bilezik olarak kendisi belirledi ben size birakiyorum dedim ayrica kelimei sehadet getirin dedi ve islamin imanin sartlarini sordu sukur ikimiz de siyledik kolay sormustu neyse ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?