tamam gibi kuzum kuaföre gidicem yarınkaş bıyık vs vs malesef
ohh masallah canım ne güzel
hayalsiz olmazki zateninşallah tüm hayallerin hayırlısıyla gercek olur
bilmiyorum ama artık kim yakarsa yaksın dicem annemle bu yüzden birbirimize giriyoruz zatenbana ellerini ver bunu bende düşünüyorum canım yada seferad -seni ne cok sevdigimi sence bu ikisinden hangisi? kalbimin sahibinede güzel ama aslında daha cok eski sarkılardan istiyorum diger ikisi gibi heee şuda var şeker sarkısı dilime dolandı ama söyleyenin sesi şeker derken falan cok komik geliyo :26:
günaydın gelinciklernasılsınız bakalım =) sadece uykum var benim uyumakk istiyorum
bilmiyorum ama artık kim yakarsa yaksın dicem annemle bu yüzden birbirimize giriyoruz zatenbana ellerini ver bunu bende düşünüyorum canım yada seferad -seni ne cok sevdigimi sence bu ikisinden hangisi? kalbimin sahibinede güzel ama aslında daha cok eski sarkılardan istiyorum diger ikisi gibi heee şuda var şeker sarkısı dilime dolandı ama söyleyenin sesi şeker derken falan cok komik geliyo :26:
Sanadaa günaydın canıııımmmm ayy aynen yaaa bende o durumdayım zaten bu hafta hiiiç uykumu alamadımkiiii
Günaydınlar artık çeyizimde yeni bir cicim daha var
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=668709&page=33
bi perşembe sabahından herkesee günaydııııınnnn
Napıyorsunuz nasılsınız ne war ne yok bakiiim
Günaydınlar artık çeyizimde yeni bir cicim daha var
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=668709&page=33
bende uykumu hiç aalamıorum canım zaten bu hafta pek geçmek bilmedi artık geçsin cuma akşamı olsun =)
benim nişanlım yanımda Allahtan ama dün aksm fena tartıstım annemle sonradan pişman oldum ama dayanamadım artık adetlerini istemiyor ok dedim norml konusuyoruz işte çeyiz sermeye arkadaslrm gelick kına için bişeyler alaya nişnalımla gidicem diyorum yok cnm olmazmıs ablanla eltinle gidilicek kinamı teyze yaksın istiyorum diyorum yok ablan yakıck işte arkadaslrını çagırma çeyize banada geldiler artık tartıstım dün 9da yattım o zmana tamam dedim kına almaya gelsinler oda adettendr dedim o zamna çeyiz zamanı o 6 arabada gelsin ok mi dedim birbirimize girdik tartıstık baya inata bndi artk yaa dunya onlarn etrafında dönüyormus gibi herşeyi yaptrmaya çalııyor tehdit ediyr bıktım artk yorulkdum daanamıyorum az kalmıs ama burnumdan getiriyorlr diğer atarfı duruduruyorum tam annem baslıyor
çoook tatlıı eylüüüşşş
ben hiç bişey alamıcam bu sene ne anneme ne kv.ye
ayy kesinliklee canımmmm çabucak geçsiin haftasonu gelsin ama hftasonu da çok yawaş geçsiin bitmesiiinnn
kötü bir gün benim için mutsuzum annemle tartıstım kötüyüm dün aksmdn beri aglamaktn helak oldum erken yatmama ragmen hala uykum var sen nasılsın cnm
kötü bir gün benim için mutsuzum annemle tartıstım kötüyüm dün aksmdn beri aglamaktn helak oldum erken yatmama ragmen hala uykum var sen nasılsın cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?