2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

ayy sendemi edacım yaa bende kina yakacak kişi yuzunden birbirimize girdik o ablam diyor ben teyzem yaksın istiyorum neden böle yapıyor bu anneler

günaydın gelincikler nasılsınız bakalım =) sadece uykum var benim uyumakk istiyorum

bi perşembe sabahından herkesee günaydııııınnnn

Napıyorsunuz nasılsınız ne war ne yok bakiiim

Kızlar heyecanım doruktaa 17 günüm kaldı sevdiğiceğimle düğünümeeee

Genç arkadaşın falan yok mu evli mutlu illa büyük biri olması şart mı kuzum:26:Seferad hareketli diğeri daha sakin içinizden hangisiyle dans etmek geçiyorsa kuzum ikisi de harika şarkı ben olsam bana ellerini veri tercih ederdim ama

bi perşembe sabahından herkesee günaydııııınnnn

Napıyorsunuz nasılsınız ne war ne yok bakiiim

kötü bir gün benim için mutsuzum annemle tartıstım kötüyüm dün aksmdn beri aglamaktn helak oldum erken yatmama ragmen hala uykum var sen nasılsın cnm

artık bir süre daha idare etcez tatlım böyle napalım bizimde aynı istedikleri herşeyi resmen üzerimizde deniyo aileler kırmadan sakin sakin halletmek lazım bu işleri bi yandan kızıyorum sonra sakinleşincede kıyamıyorum sende takılma bence boşver nasıl istiyolarsa öyle yapsınlar ben bıraktım artık işin peşini ne istiyosanız onu yapın dokunmayın bana dedim şimdilik o yüzden herkesin keyfi yerinde ssimi çıkartmıyorum bende olsun bakalım istedikleri hrşey

ayy kesinliklee canımmmm çabucak geçsiin haftasonu gelsin ama hftasonu da çok yawaş geçsiin bitmesiiinnn

aynen canım yaaa sıkıldım bu haftadan bu akşam arkadaşımın kınası var çok üşeniyorum yaaa çokta uyuszum nasıl gidicem bilmiyorum =) evettt haftasnu çok yavaş geçsin sevdicek gelicek =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…