çok güzelmiş ya çok beğenidm ben anneme yumurta haşlama makinası alcam kendi çeyizime almıştım çok hoşuna gitti oda istiyo aynısından ama kv belli değil
sen alma onlar sana alsn zatenbunu çeyizime koyarım kız ben baksana ne güzelll
Ahahah kııızz annene alıodun haniiii seni 3 kağıtçııııı
bende beğendimmm ama kararsızım halaa
aynen canım yaaa sıkıldım bu haftadan bu akşam arkadaşımın kınası var çok üşeniyorum yaaa çokta uyuszum nasıl gidicem bilmiyorum =) evettt haftasnu çok yavaş geçsin sevdicek gelicek =)
çok güzelmişşşş yazık değil mi çeyizime gitsinalsam mı kiiii yetişir mi yarına
annen kullanabilirse eğer senin bütçenede uygunsa bence alabilirsin çok sevimli çünkü bide artık kıyafetten takıdan bıktı annem mesela sürekli kullanacağı bişey istiyo o yüzden senin annen içinde güzel olur sürekli kullanır
zaten sen anene wersende annen al çeyizine koy der kıyamaz
internetten mi alcab yetişmeyebilir o zamn markası neyse al dışardan bari kııız..
ahahah evet
mağazaya gitmeye vakit yok ki bernardo canım kargoyla cumartesı gelir belki yaa :26::26:
ayy sorma benm arkadaşımında yarın kınası war pazar günü de düğünü war weee ben hiiç müsait değilim uzun zamndrda görüşemedim kızzlaa napcam bilemiyorum :/
facede düğün davetiyemi paylaştım arkadaşım gleiyorum demiş ben napcam yaaaa
ayyyy nedir bu mayıs ayı yaaa mübarek dügün dogum günleri hep toplanıyo bir araya canım valla tatlım istersen gidebilirsen bi 5 dk ugrarsın hayırlısı müsait olursan yada gitmezsen de en azından sende bişey yaz canım gelemedim kusura bakma vs gibi
günaydın solişiiim naberrrr
Çok iyiyim tatlım sen nasılsın
Kalmış 1 ay
kızlar günaydınnn
hala oluyorum çok mutluyummmmmmmm
ewet yaaa o kadar doluki bu mayıs vee bu pazardan sonra haftayaki pazarda yine arkadaaşın düğünü bu nedir gerçekten niee mayısta yapıolarsa anlamadım :2:
gidemezsem öle yazcam artık gelemicem kusura bakma düğün hazırlığı yapıyoruz falan dicem ewine gelirim falan derim en azından... ewine hediye götürrm napiim...
Bayıldım eylül annen renkli şeyleri seviyorsa çok beğenecektir
Bitmiyor kuzum ya bu çeyiz bitmez daha çok eksik varAl al bitiremedin kızzzz
Günaydın canım aa hayırlı olsun inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız bir an önce çok keyiflidir hala olmak benim daha hala teyze olmama çok varkızlar günaydınnn
hala oluyorum çok mutluyummmmmmmm
Günaydın gelincik yeni cicimi gördün müGünaydın GelinciklerrrEki Görüntüle 1105595
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?