2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

bende beğendimmm ama kararsızım halaa

annen kullanabilirse eğer senin bütçenede uygunsa bence alabilirsin çok sevimli çünkü bide artık kıyafetten takıdan bıktı annem mesela sürekli kullanacağı bişey istiyo o yüzden senin annen içinde güzel olur sürekli kullanır

aynen canım yaaa sıkıldım bu haftadan bu akşam arkadaşımın kınası var çok üşeniyorum yaaa çokta uyuszum nasıl gidicem bilmiyorum =) evettt haftasnu çok yavaş geçsin sevdicek gelicek =)

ayy sorma benm arkadaşımında yarın kınası war pazar günü de düğünü war weee ben hiiç müsait değilim uzun zamndrda görüşemedim kızzlaa napcam bilemiyorum :/

facede düğün davetiyemi paylaştım arkadaşım gleiyorum demiş ben napcam yaaaa

aynen öyle bende takı almaktan sıkıldımmmmmm zaten başka seçenek kalmadı çiçekler falan pahalı biraz o kadar veremem

zaten sen anene wersende annen al çeyizine koy der kıyamaz

internetten mi alcab yetişmeyebilir o zamn markası neyse al dışardan bari kııız..

ahahah evet

mağazaya gitmeye vakit yok ki bernardo canım kargoyla cumartesı gelir belki yaa :26::26:

ayyyy nedir bu mayıs ayı yaaa mübarek dügün dogum günleri hep toplanıyo bir araya canım valla tatlım istersen gidebilirsen bi 5 dk ugrarsın hayırlısı müsait olursan yada gitmezsen de en azından sende bişey yaz canım gelemedim kusura bakma vs gibi

ewet yaaa o kadar doluki bu mayıs vee bu pazardan sonra haftayaki pazarda yine arkadaaşın düğünü bu nedir gerçekten niee mayısta yapıolarsa anlamadım :2:

gidemezsem öle yazcam artık gelemicem kusura bakma düğün hazırlığı yapıyoruz falan dicem ewine gelirim falan derim en azından... ewine hediye götürrm napiim...

aynen öyle canım sonuçta sende dügün arefesindesin hazırlık yapıyosun yani zaten arkadaşında anlayışla karşılar =)

kızlarrrrr anneme bu çaydanlık nasıllllll

Eki Görüntüle 1105548
Bayıldım eylül annen renkli şeyleri seviyorsa çok beğenecektir
Al al bitiremedin kızzzz
Bitmiyor kuzum ya bu çeyiz bitmez daha çok eksik var
kızlar günaydınnn

hala oluyorum çok mutluyummmmmmmm
Günaydın canım aa hayırlı olsun inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız bir an önce çok keyiflidir hala olmak benim daha hala teyze olmama çok var
Günaydın gelincik yeni cicimi gördün mü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…