2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Bitmiyor kuzum ya bu çeyiz bitmez daha çok eksik var

ben bitirdim walla daha da bşy alamıcam açıkcası saklama kabı bile almadım, borcam almadım fırınn tepsim war çünkü..

bi de ew bakmaya gelen olunca tabi hediye alcaklar birazda onlar alsın herşeyi sen alma kızz

Kısmet canım bu işler. Gelin bile ata binmiş ya nasip demiş

Gördüm bebekim ama yorum yapmaya fırsatım olmadı Ama çok beğendim burdan söyleyim
Olsun kuzum beğenmene sevindim

Kız bitir artık sen kalmış 1 ayın benimde o zamana kadar bitmiş olur sen neler aldın neler yaptın borcam falan hediye olarak geliyor diyorlar bende almam en son baktım kimse getirmiyor gider alırım düğünden sonra

bende de zaten yok yok yanii herşeyi aldım kettle, tost maknası, kahwe maknası, 2 çaydanlık vs bi dünya şeyim war hediye olarak borcam gelmezse bende düğünden sonra alcam inşallah getirrlerde bnm almama gerek kalmaz

Günaydın kızlar.
işten geldim ben de sabah. biraz uyuciiimmm

nasılsınız?

Ee daha ne olsun bir de bana diyorsun Bende onları alayımda öyle durayım dimi alma alma borcam kahve fincan takımı falan fazladan sonrasında tamamlarsın gelmezse onlar

ya bunu alıcam yada annem adına yardım bağış yapıcam

Ee daha ne olsun bir de bana diyorsun Bende onları alayımda öyle durayım dimi alma alma borcam kahve fincan takımı falan fazladan sonrasında tamamlarsın gelmezse onlar

kahwe fincamda 12 kişilk ehehheh almam zaten fazladan bşy millete de alcak hediye kalsın

zaten bazıları soruyor neye ihtiyacın war diye her sorana eksik şeylerimi söleyip aldrcam

ayy bi plastik kaşıklık bulamadım yaaa çekmeceye öle koydum resmen dağınık duruyor en son çare ikeaya gitmek olcak züccaciyede bulamadım bi türlü ..

kızzz neho şu yarışmadan kazandığım hediye yi mi versem bişey bulamazsam

oyyy kıyamam kızzzz alıştın tabi hep burdayken gidince kendini boşlukta hissettin dimii sürekli konuşuyordun ama şimdi o kadar konuşamıyorsun ...

Evet kuzum hakikaten boşluğu çok hissediliyor. Dün akşam aradı saat 8 gibi. Ben odamdaydım telefonum salondaydı annem telefonun çalıyor dedi ben nasıl koştum yetiştim anlatamam Nasıl heyecan yaptım. Ama müthiş bir duygu. Özlemin kat kat artıyor. Sesini duymayı özlüyosun, sesi sana ilaç gibi geliyor. Hakikaten herkesin yaşaması gereken bir duygu.. Askerlik hakikaten iki tarafıda olgunlaştırıyor.

ya bunu alıcam yada annem adına yardım bağış yapıcam
Bağış ne kız Eki Görüntüle 1105704
Benimde 12 kişilik var yemek takımının içerisinde gelmese bile yeter bana onlaraldır madem soruyorlar boşa sormuş olmasınlar git canım bulamadıysan güzel şeyler var ikea ya da daha bana gitmek nasip olmadı ama edadan biliyorum
kızzz neho şu yarışmadan kazandığım hediye yi mi versem bişey bulamazsam
Çeyizime diye göstermediysen annene olur eylül ama gördüyse kaçarın yok başka hediye alıcan

:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…