- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
günaydın nilim güle güle kullan cicini
ben çook uykuluyum yaaaaa
ewet şekeriim Allaha sükür bitti nerdeyseee
Günaydın gelincik yeni cicimi gördün mü
kızlar günaydınnn
hala oluyorum çok mutluyummmmmmmm
Günaydın GelinciklerrrEki Görüntüle 1105595
aynen öyle canım sonuçta sende dügün arefesindesin hazırlık yapıyosun yani zaten arkadaşında anlayışla karşılar =)
Bitmiyor kuzum ya bu çeyiz bitmez daha çok eksik var
güaydın canım ne kadar güzzel bi haber maşallah allah tamamını erdirsin inşallah canım allah analı babalı büyütsün
günaydın canım gerçi ben daha gelincik olamadım ama hayırlısı allahtan =)
Bana nedense geceler uzun geliyor sevdiğim gittiğinden beri
Olsun kuzum beğenmene sevindimGördüm bebekim ama yorum yapmaya fırsatım olmadıAma çok beğendim burdan söyleyim
ben bitirdim walla daha da bşy alamıcam açıkcası saklama kabı bile almadım, borcam almadım fırınn tepsim war çünkü..
bi de ew bakmaya gelen olunca tabi hediye alcaklar birazda onlar alsın herşeyi sen alma kızz
Olsun kuzum beğenmene sevindim
Kız bitir artık sen kalmış 1 ayın benimde o zamana kadar bitmiş olur sen neler aldın neler yaptınborcam falan hediye olarak geliyor diyorlar bende almam en son baktım kimse getirmiyor gider alırım düğünden sonra
Kısmet canım bu işler. Gelin bile ata binmiş ya nasip demiş
Ee daha ne olsun bir de bana diyorsunbende de zaten yok yok yanii herşeyi aldım kettle, tost maknası, kahwe maknası, 2 çaydanlık vs bi dünya şeyim war hediye olarak borcam gelmezse bende düğünden sonra alcam inşallah getirrlerde bnm almama gerek kalmaz
Bayıldım eylül annen renkli şeyleri seviyorsa çok beğenecektir
Bitmiyor kuzum ya bu çeyiz bitmez daha çok eksik var
Günaydın canım aa hayırlı olsun inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız bir an önce çok keyiflidir hala olmak benim daha hala teyze olmama çok var
Günaydın gelincik yeni cicimi gördün mü
Ee daha ne olsun bir de bana diyorsunBende onları alayımda öyle durayım dimi alma alma borcam kahve fincan takımı falan fazladan sonrasında tamamlarsın gelmezse onlar
Olsun kuzum beğenmene sevindim
Kız bitir artık sen kalmış 1 ayın benimde o zamana kadar bitmiş olur sen neler aldın neler yaptınborcam falan hediye olarak geliyor diyorlar bende almam en son baktım kimse getirmiyor gider alırım düğünden sonra
oyyy kıyamam kızzzz alıştın tabi hep burdayken gidince kendini boşlukta hissettin dimii sürekli konuşuyordun ama şimdi o kadar konuşamıyorsun ...
Bağış ne kız Eki Görüntüle 1105704ya bunu alıcam yada annem adına yardım bağış yapıcam
Benimde 12 kişilik var yemek takımının içerisinde gelmese bile yeter bana onlarkahwe fincamda 12 kişilk ehehheh almam zaten fazladan bşy millete de alcak hediye kalsın
zaten bazıları soruyor neye ihtiyacın war diye her sorana eksik şeylerimi söleyip aldrcam
ayy bi plastik kaşıklık bulamadım yaaa çekmeceye öle koydum resmen dağınık duruyor en son çare ikeaya gitmek olcak züccaciyede bulamadım bi türlü ..
Çeyizime diye göstermediysen annene olur eylül ama gördüyse kaçarın yok başka hediye alıcankızzz neho şu yarışmadan kazandığım hediye yi mi versem bişey bulamazsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?