noldu hayırdır??Kimse var mı ben geldim dertli dertli
İnşallah canım hayırlısı herşeyin..
Boşver üzülme bak ne güzel vakit geçirmişsiniz..hem bizde eninde sonunda bir tarih sahibi olacagıztarih olmayınca çekilişe katılamıyormusun :26:
ei17 teşekkür ederim canım, ne güzel gezmişsiniz bende çok merak ediyorum fuarları hiç gitme şansım olmadı
Önemli olan birlikte olmanız güzel vakit geçirmeniz, elbet sizinde tarihiniz olacak
Allah mutluluğunuzu daim etsin canım:
gunaydın kızlar, ıyı ve cabucak gecen haftalar herkeseee
günaydn kızlar hayırlı sabahlar mutlu huzulur haftalar diliyorum
Nasıl gidiyor kızlar bende beyaz eşyalarımı beğendim çok pahalılar yaaa
ben pek iyi değilim sanırım..
benim için dua edermisiniz kızlar. rabbim hayırlı olanı nasip etsin diye
Hangi markalar canım?Nasıl gidiyor kızlar bende beyaz eşyalarımı beğendim çok pahalılar yaaa
Hangi markalar canım?
nolduu sanaaaaa
ne olduu
bosch tatlım tam içime sinen bi buzdolabı bulamadım katologta tabi bide gidip bakmak lazım
Kızlar bu iştende vazgectim..daha dogrusu sevdigim adam orada çalışmamı istemiyor baya konuştuk benim aklıma takılan bir soru onun aklını baya kurcaladı ben hergün ne oluyor diye düşünmek istemiyorum ben senin bayanların oldugu ortamda çalışmanı istiyorum dedi bende tabiki hayır diyemedim :44: olsun o rahat olsun napalım elbet buluruz bir iş..ama bu 2 oldu iş bulup vazgectigimbir daha iş buldum dedigimde kimse inanmayacak
Kızlarr günaydınnnn Herkeze iyi haftalar
Günaydııınnn herkese mutlu mutlu haftalarrr
gunaydın kızlar, ıyı ve cabucak gecen haftalar herkeseee
Edacım hayırlısı olsun, huzurunuz yerinde olsun, da ikinizin gönlüne göresi de bulunur elbet..
Herkese günayyyydddddıııııınnnnn
Pufingcim noluır yavaş geçsin nooooluuuurrr, şunun şurasında 11 gün kalmış yahuuu
fındıgım nooollduu?
beyaz esyalar cıdden cok pahalııı yaa , sevgılım sen takma halledıcez dıyo hep ama hersey bu kadar pahalıykennn neyı nası halledıcez bılmıorumm
ay azcıcıkk kalmıs cıddeeeennn, sımdı sana boş gelcek ama su sozumu unutmaa, heycandan hıcbısı hatırlamıcaksınbana hep dedıklerınde delırmeyın be en onemlı gunumu nası unuturuumm derdım ama ole tatlı telas ve heycan ıcınde oluosunkı ruya gıbı gelıoo ertesı gun uyandıgında yuzugune bakıp guluyoosunn sureklı
evet canım, Allah yuva kurana yardım edıyo elbet cıkıcaz ısın ıcındenKesinlikle canım bizde onları aradan çıkarmak istiyoruz en zoru onlar çünkü
Canım hayırdır? Allah yardımcın olsun...
Pufim herkes öyle diyo valla, o gün gelince neler olacak hiç bilmiyorumUmarım alnımızın akıyla atlatırız, 35 kişi falan olucaz, o kalabalıkta daha rahat olur herhalde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?