2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Kimse var mı ben geldim dertli dertli
noldu hayırdır??
İnşallah canım hayırlısı herşeyin..
Boşver üzülme bak ne güzel vakit geçirmişsiniz..hem bizde eninde sonunda bir tarih sahibi olacagız tarih olmayınca çekilişe katılamıyormusun :26:

katıldım canım eylül diye salladık ama gerçek olmayınca tabi insanın içi sızlıyor

umarım gidersin sende birgün canım. sağolasın aminn Allah hepimizin huzurunu daim etsin..

günaydın kızlar, iyi haftalar

günaydn kızlar hayırlı sabahlar mutlu huzulur haftalar diliyorum

Nasıl gidiyor kızlar bende beyaz eşyalarımı beğendim çok pahalılar yaaa

Edacım hayırlısı olsun, huzurunuz yerinde olsun, da ikinizin gönlüne göresi de bulunur elbet..

Kızlarr günaydınnnn Herkeze iyi haftalar

Günaydııınnn herkese mutlu mutlu haftalarrr

gunaydın kızlar, ıyı ve cabucak gecen haftalar herkeseee

Herkese günayyyydddddıııııınnnnn

Pufingcim noluır yavaş geçsin nooooluuuurrr, şunun şurasında 11 gün kalmış yahuuu

fındıgım nooollduu?

beyaz esyalar cıdden cok pahalııı yaa , sevgılım sen takma halledıcez dıyo hep ama hersey bu kadar pahalıykennn neyı nası halledıcez bılmıorumm

ay azcıcıkk kalmıs cıddeeeennn, sımdı sana boş gelcek ama su sozumu unutmaa, heycandan hıcbısı hatırlamıcaksın bana hep dedıklerınde delırmeyın be en onemlı gunumu nası unuturuumm derdım ama ole tatlı telas ve heycan ıcınde oluosunkı ruya gıbı gelıoo ertesı gun uyandıgında yuzugune bakıp guluyoosunn sureklı

fındıgım nooollduu?

beyaz esyalar cıdden cok pahalııı yaa , sevgılım sen takma halledıcez dıyo hep ama hersey bu kadar pahalıykennn neyı nası halledıcez bılmıorumm

Kesinlikle canım bizde onları aradan çıkarmak istiyoruz en zoru onlar çünkü

ben pek iyi değilim sanırım..
benim için dua edermisiniz kızlar. rabbim hayırlı olanı nasip etsin diye

Canım hayırdır? Allah yardımcın olsun...

Pufim herkes öyle diyo valla, o gün gelince neler olacak hiç bilmiyorum Umarım alnımızın akıyla atlatırız, 35 kişi falan olucaz, o kalabalıkta daha rahat olur herhalde...

Kesinlikle canım bizde onları aradan çıkarmak istiyoruz en zoru onlar çünkü
evet canım, Allah yuva kurana yardım edıyo elbet cıkıcaz ısın ıcınden

ailesini falan tanıomusunn canım oda buyuk etkenn ben uzun suredır tanıdıgımdan pek kasılmadım ama heycan vardı tabı, bide benımde onunda aılesı ayrı onun bi kaosu vardı okadar ama guzel gectı bayaa, kalabalık olması daha ıyı senın ıcın benım kız arkadaslarım vardı ben pek yorulmadım bılee sadece kahvemı kendım yaptım servıslerı yaptım tum hazırlıklarla kızlar ılgılendı sagolsunlaar

kızlar evim.net de 2012 en çok satılanlar var güzel ve uygun ürünler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…