2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Ayy canımmm yaa bilirim o duyguları =)

kesinlikle öyle canım bu askerlik sabır gerektiren bişey bunu atlatırsanız herşeyi atlatırsınız demektir =)

bir çocuğun eğitim yada gıda ihtiyacıını karşılıyorsun annen adına güzel demiiii

yok bende görmedim kazen ne gönderirse artık

ben ikeaya gitmiştim bi sürü şey aldım onu nasıl unutmuşum anlamadım... haftaya nişanlımla tatil alışwerişine gidince onu da alayım ikeadan kurtulayım barii =)

Ayy canımmm yaa bilirim o duyguları =)

kesinlikle öyle canım bu askerlik sabır gerektiren bişey bunu atlatırsanız herşeyi atlatırsınız demektir =)

Kesinlikle tatlım en zorları bitti sayılır zaten Allahın izniyle bunuda atlatırsak bizden iyisi yok

aynen öyle bende takı almaktan sıkıldımmmmmm zaten başka seçenek kalmadı çiçekler falan pahalı biraz o kadar veremem

çiçeklerde klişe oldu artık zaten tatlım yapaylar hoşuma gitmiyo canlılar iyi bakılmazsa soluyo gidiyo yazık oluyo böyle küçük ev aletleri bence çok güzel hem gerekli hem sürekli kullanılıyo

ayy sendemi edacım yaa bende kina yakacak kişi yuzunden birbirimize girdik o ablam diyor ben teyzem yaksın istiyorum neden böle yapıyor bu anneler

valla ne olacak bilmiyorum kim yakacak inşallah o evliligi güzel gidenin yakması gercek degildir taktım ona

sanırım büyük olsa daha iyi çok kararsızım kuzum bugün artık birini secicemarkadasım gelicek bu aksam sagolsun onla konusurum artık tüm detayları nişanda herseyimi a dan z ye planlamıstım herkesde buna uymustu bu sefer plan falan yok dogru düzgün bak şimdi kına şarkıları nasıl
Bu sarkıyı hani kıayı hazırlamak için giidiyoruz ya kızlarla ortalık bos kalıyor hani o zaman calınsın diye düşündük arkadasımla

http://www.youtube.com/watch?v=X5UhXPkAlNo

Sonra bu ikisinin sıralamasında aslında kararsızım hangisiyle giriş olmalı neyse aklımdaki ilk sıralamayı yazayım ama fikirde bekliyorum

http://www.youtube.com/watch?v=d4LpSnTX-Cw

Ve daha sonra bununla devam edip aglamalıyım sanırım yada size verdigim gibi aglamamalı amaaa amaaa ben şimdide aglıyorum

ama tabi bunu calmak için sanırım müzik yarıda kesilmelimi :44: bi akıl lazım :26:

[video=youtube;KKsbpcgSIhM]http://www.youtube.com/watch?v=KKsbpcgSIhM[/video]

yada tam tersini yapıp yüksek yüksek tepelere sarkısını kına yakarkenmi calmalıyız acil yarım kızlarr

kızlar yukarıdaki kına müzikleri için fikirlerinizi bekliyorum özellikle son ikisinin sıralaması

bir çocuğun eğitim yada gıda ihtiyacıını karşılıyorsun annen adına güzel demiiii

yok bende görmedim kazen ne gönderirse artık
Güzelmiş bağış annenin hoşuna gidecektir benceYetişecekmi ki peki hafta sonuna
ben ikeaya gitmiştim bi sürü şey aldım onu nasıl unutmuşum anlamadım... haftaya nişanlımla tatil alışwerişine gidince onu da alayım ikeadan kurtulayım barii =)
Al canım çıksın aradaan

Edam işyerinde yasak video müzik dinlemek açılmıyor sen isimlerini yaz bildiğim kadar yardımcı olayım ya da akşam evde dinleyip özelden msj atarım kuzumAyakkabı altı ismimi unutma

annem aglamaz sanmıstım odanın kapısını actı baktı ben aglıyorum oda agladı sonra gitti yanımdan şuan duygularımın gercekten ifadesi yok http://www.youtube.com/watch?v=U016AYW8JXc

Ağlanmazmı edam ağlanmazmı hiç

ayyy edoşş walla ben bile duygulandım sen öyle yazıncaa ben de ağlarım gibi herhalde yaaa off niye ağlarki gelinlerr

benm erkek kardeşimle annem konuşuyormöuş da annem nalatıyor murat çok üzülüyor ewine teslim edemem ağlarım demiş kardeşim oysaki ewde kedi köpek gibiyiz ama can işte dayanamıyor demekki

Ağlanmazmı edam ağlanmazmı hiç

kuzum ilk sarkı yeşim salkım-kına gecesi

sonraki yüksek yüksek tepelere candan ercetin
sonraki kınayı getir aneyy
kuzum özelden ismini yazsana ben unuttumda :26: hatta nickinle yazsam perimi öyle yazıcamda

Dayanılmaz

kuzum özelden ismini yazsana ben unuttumda :26: hatta nickinle yazsam perimi öyle yazıcamda

Eve gidince dinliycem özelden atacağım kuzum favoriminickimle yaz olur canım

Dayanılmaz

Eve gidince dinliycem özelden atacağım kuzum favoriminickimle yaz olur canım

aynen nehirciim dayanılmıyor demekkiiiinşallah bende ayılıp bayılmam

bende işyernde dinleyemiyorum müzikler wideolar yasaklı bizde ewde bende dinleyim bakalım...

benm içinde fikişr olur =)

bu aglamanın içine annem beni sinirlendirdi ya helal olsun yemin ediyorum
ya şu günümde bile ne hallerdeyim Allah'ım yardım et
öyle canım tabiki bende yeminler etmiştim barısmam etmem diye ama öyle olmuyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…