Evet kuzum hakikaten boşluğu çok hissediliyor. Dün akşam aradı saat 8 gibi. Ben odamdaydım telefonum salondaydı annem telefonun çalıyor dedi ben nasıl koştum yetiştim anlatamamNasıl heyecan yaptım. Ama müthiş bir duygu. Özlemin kat kat artıyor. Sesini duymayı özlüyosun, sesi sana ilaç gibi geliyor. Hakikaten herkesin yaşaması gereken bir duygu.. Askerlik hakikaten iki tarafıda olgunlaştırıyor.
Bağış ne kız Eki Görüntüle 1105704
Benimde 12 kişilik var yemek takımının içerisinde gelmese bile yeter bana onlaraldır madem soruyorlar boşa sormuş olmasınlar git canım bulamadıysan güzel şeyler var ikea ya da daha bana gitmek nasip olmadı ama edadan biliyorum
Çeyizime diye göstermediysen annene olur eylül ama gördüyse kaçarın yok başka hediye alıcan
:13:
Bağış ne kız Eki Görüntüle 1105704
Benimde 12 kişilik var yemek takımının içerisinde gelmese bile yeter bana onlaraldır madem soruyorlar boşa sormuş olmasınlar git canım bulamadıysan güzel şeyler var ikea ya da daha bana gitmek nasip olmadı ama edadan biliyorum
Çeyizime diye göstermediysen annene olur eylül ama gördüyse kaçarın yok başka hediye alıcan
:13:
Ayy canımmm yaa bilirim o duyguları =)
kesinlikle öyle canım bu askerlik sabır gerektiren bişey bunu atlatırsanız herşeyi atlatırsınız demektir =)
Kesinlikle tatlım en zorları bitti sayılır zatenAllahın izniyle bunuda atlatırsak bizden iyisi yok
aynen öyle bende takı almaktan sıkıldımmmmmmzaten başka seçenek kalmadı çiçekler falan pahalı biraz o kadar veremem
ayy sendemi edacım yaa bende kina yakacak kişi yuzunden birbirimize girdik o ablam diyor ben teyzem yaksın istiyorum neden böle yapıyor bu anneler
Genç arkadaşın falan yok mu evli mutlu illa büyük biri olması şart mı kuzum:26:Seferad hareketli diğeri daha sakin içinizden hangisiyle dans etmek geçiyorsa kuzum ikisi de harika şarkı ben olsam bana ellerini veri tercih ederdim ama
Güzelmiş bağış annenin hoşuna gidecektir bencebir çocuğun eğitim yada gıda ihtiyacıını karşılıyorsun annen adına güzel demiiii
yok bende görmedim kazen ne gönderirse artık
Al canım çıksın aradaanben ikeaya gitmiştim bi sürü şey aldım onu nasıl unutmuşum anlamadım... haftaya nişanlımla tatil alışwerişine gidince onu da alayım ikeadan kurtulayım barii =)
sanırım büyük olsa daha iyiçok kararsızım kuzum bugün artık birini secicem arkadasım gelicek bu aksam sagolsun onla konusurum artık tüm detayları nişanda herseyimi a dan z ye planlamıstım herkesde buna uymustu bu sefer plan falan yok dogru düzgün bak şimdi kına şarkıları nasıl
Bu sarkıyı hani kıayı hazırlamak için giidiyoruz ya kızlarla ortalık bos kalıyor hani o zaman calınsın diye düşündük arkadasımla
http://www.youtube.com/watch?v=X5UhXPkAlNo
Sonra bu ikisinin sıralamasında aslında kararsızım hangisiyle giriş olmalı neyse aklımdaki ilk sıralamayı yazayım ama fikirde bekliyorum
http://www.youtube.com/watch?v=d4LpSnTX-Cw
Ve daha sonra bununla devam edip aglamalıyım sanırım yada size verdigim gibi aglamamalı amaaa amaaa ben şimdide aglıyorum
ama tabi bunu calmak için sanırım müzik yarıda kesilmelimi :44: bi akıl lazım :26:
[video=youtube;KKsbpcgSIhM]http://www.youtube.com/watch?v=KKsbpcgSIhM[/video]
yada tam tersini yapıp yüksek yüksek tepelere sarkısını kına yakarkenmi calmalıyız acil yarım kızlarr
annem aglamaz sanmıstım odanın kapısını actı baktı ben aglıyorum oda agladı sonra gitti yanımdanşuan duygularımın gercekten ifadesi yok http://www.youtube.com/watch?v=U016AYW8JXc
annem aglamaz sanmıstım odanın kapısını actı baktı ben aglıyorum oda agladı sonra gitti yanımdanşuan duygularımın gercekten ifadesi yok http://www.youtube.com/watch?v=U016AYW8JXc
Ağlanmazmı edam ağlanmazmı hiç
Güzelmiş bağış annenin hoşuna gidecektir benceYetişecekmi ki peki hafta sonuna
Al canım çıksın aradaan
Edam işyerinde yasak video müzik dinlemek açılmıyor sen isimlerini yaz bildiğim kadar yardımcı olayım ya da akşam evde dinleyip özelden msj atarım kuzumAyakkabı altı ismimi unutma
Ağlanmazmı edam ağlanmazmı hiç
Dayanılmazayyy edoşş walla ben bile duygulandım sen öyle yazıncaa ben de ağlarım gibi herhalde yaaa off niye ağlarki gelinlerr
benm erkek kardeşimle annem konuşuyormöuş da annem nalatıyor murat çok üzülüyor ewine teslim edemem ağlarım demiş kardeşim oysaki ewde kedi köpek gibiyiz ama can işte dayanamıyor demekki
kuzum ilk sarkı yeşim salkım-kına gecesi
sonraki yüksek yüksek tepelere candan ercetin
sonraki kınayı getir aneyy
kuzum özelden ismini yazsana ben unuttumda :26: hatta nickinle yazsam perimi öyle yazıcamda
kuzum ilk sarkı yeşim salkım-kına gecesi
sonraki yüksek yüksek tepelere candan ercetin
sonraki kınayı getir aneyy
kuzum özelden ismini yazsana ben unuttumda :26: hatta nickinle yazsam perimi öyle yazıcamda
Dayanılmaz
Eve gidince dinliycem özelden atacağım kuzum favoriminickimle yaz olur canım
ayyy edoşş walla ben bile duygulandım sen öyle yazıncaa ben de ağlarım gibi herhalde yaaa off niye ağlarki gelinlerr
benm erkek kardeşimle annem konuşuyormöuş da annem nalatıyor murat çok üzülüyor ewine teslim edemem ağlarım demiş kardeşim oysaki ewde kedi köpek gibiyiz ama can işte dayanamıyor demekki
Dayanılmaz
Eve gidince dinliycem özelden atacağım kuzum favoriminickimle yaz olur canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?