artık bir süre daha idare etcez tatlım böyle napalım bizimde aynı istedikleri herşeyi resmen üzerimizde deniyo aileler kırmadan sakin sakin halletmek lazım bu işleri bi yandan kızıyorum sonra sakinleşincede kıyamıyorum sende takılma bence boşver nasıl istiyolarsa öyle yapsınlar ben bıraktım artık işin peşini ne istiyosanız onu yapın dokunmayın bana dedimşimdilik o yüzden herkesin keyfi yerinde ssimi çıkartmıyorum bende olsun bakalım istedikleri hrşey
Aaaaa hayırdır canııımmm ne oldu niye tartıştınız
Heyoooo ben geldim ki
Dün çok güzeldi herşeyEvime adım attığım an çığlığı bastım
Lakin sarjım bittiği için pek resim çekemedim :26:
Bu eviiimm
Eki Görüntüle 1105826
Bu mavişş küçük oturma odamız(Üst kat)
Güneşte açık, karanlıkta koyuParkeler aslında gri ama kahve tonu çıkmış resimlerde
Eki Görüntüle 1105833 Eki Görüntüle 1105835
Bu yatak odamız
Biraz karışık duruyor hemen anlatayımİlk resim de siyah gözüken sağ tarafta köşedeki yer yatak odasının girişii. Yanlarında iki açık ortada duvar olan ise yatağın geleceği tavanı yatağa göre ayarlandı. O iki boşluktanda giyinme odasına girilebiliyor. 2. resim giyinme odası. 3. resim de yatak odasına ait
Eki Görüntüle 1105839
Bu da ebeveyn banyomuz, alt kattaki banyoyla aynı şekilResimde karanlık çıkmış bu da parkelerimize uygun gri
Eki Görüntüle 1105846
Bu da alt katta uzunca olan misafir oturma odamızın sadece bi yarısıAsma tavanlı olacak
Eki Görüntüle 1105852
Çekebildiklerim bu kadar :26:
Ve davetiyemizi seçtiiikk:123:
Eki Görüntüle 1105855
Sağol canım benim daha güzelleri senin olsun tatlım inşallah
Güle güle öutlulukla oturun canım benm hayırlı olsun çok güzel
valla ne olacak bilmiyorum kim yakacakinşallah o evliligi güzel gidenin yakması gercek degildir taktım ona
sanırım büyük olsa daha iyiçok kararsızım kuzum bugün artık birini secicem arkadasım gelicek bu aksam sagolsun onla konusurum artık tüm detayları nişanda herseyimi a dan z ye planlamıstım herkesde buna uymustu bu sefer plan falan yok dogru düzgün bak şimdi kına şarkıları nasıl
Bu sarkıyı hani kıayı hazırlamak için giidiyoruz ya kızlarla ortalık bos kalıyor hani o zaman calınsın diye düşündük arkadasımla
http://www.youtube.com/watch?v=X5UhXPkAlNo
Sonra bu ikisinin sıralamasında aslında kararsızım hangisiyle giriş olmalı neyse aklımdaki ilk sıralamayı yazayım ama fikirde bekliyorum
http://www.youtube.com/watch?v=d4LpSnTX-Cw
Ve daha sonra bununla devam edip aglamalıyım sanırım yada size verdigim gibi aglamamalı amaaa amaaa ben şimdide aglıyorum
ama tabi bunu calmak için sanırım müzik yarıda kesilmelimi :44: bi akıl lazım :26:
[video=youtube;KKsbpcgSIhM]http://www.youtube.com/watch?v=KKsbpcgSIhM[/video]
yada tam tersini yapıp yüksek yüksek tepelere sarkısını kına yakarkenmi calmalıyız acil yarım kızlarr
günyadın canıııımmmmm =))
Aaaaa öle miiii ne güzen yeğen tatlıdır hadi Allah tamamına erdirsin inşallah
Bayıldım eylül annen renkli şeyleri seviyorsa çok beğenecektir
Bitmiyor kuzum ya bu çeyiz bitmez daha çok eksik var
Günaydın canım aa hayırlı olsun inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız bir an önce çok keyiflidir hala olmak benim daha hala teyze olmama çok var
Günaydın gelincik yeni cicimi gördün mü
güaydın canım ne kadar güzzel bi haber maşallah allah tamamını erdirsin inşallah canım allah analı babalı büyütsün
günaydın canım gerçi ben daha gelincik olamadım ama hayırlısı allahtan =)
adetler fln cnm yaa kayınvalidem taraf adetlerini yapmak itiyorlr çöeyizde 6 araba gelinck dediler yok diyor annem ok dedim istediğin gibi olsun ama ben kınamda teyzem yaksın istedim kınamaı yok diyor ablan yakck arkadaslarımı çagırcm çeyizde diyorum onada yok diyor kına urunleri almaya nişanlımla gideriz diyorum oda olmaz iki tarftn 1 kişi gelir olur biter diyor bende sinirlndim herşey senin dediğin gib olucksa ozman o 6 araba gelick çeyiz günü dedim birbrimize girdik tartıstık agır geçti kötüydü yani hala birbirimize kırgınız alttan alıcm ama istedigiöm şeyler olmıck
Heyoooo ben geldim ki
Bu eviiimm
Eki Görüntüle 1105826
Güneşte açık, karanlıkta koyuParkeler aslında gri ama kahve tonu çıkmış resimlerde
Bu yatak odamız
Biraz karışık duruyor hemen anlatayımİlk resim de siyah gözüken sağ tarafta köşedeki yer yatak odasının girişii. Yanlarında iki açık ortada duvar olan ise yatağın geleceği tavanı yatağa göre ayarlandı. O iki boşluktanda giyinme odasına girilebiliyor. 2. resim giyinme odası. 3. resim de yatak odasına ait
Eki Görüntüle 1105839
Bu da ebeveyn banyomuz, alt kattaki banyoyla aynı şekilResimde karanlık çıkmış bu da parkelerimize uygun gri
Eki Görüntüle 1105846
Bu da alt katta uzunca olan misafir oturma odamızın sadece bi yarısıAsma tavanlı olacak
Eki Görüntüle 1105852
Eki Görüntüle 1105855
Güle güle mutlulukla huzurla şk dlu günlerde oturun canım .
Davetiyene bayıldımmm yaaa
Amin kızlar çok sağolun . biz konuşmuyorduk gelinle .duyunca hemen yazdım whatsapdan .
sanki hiçbişey olmamış gibi konuştum gerçekten bebk olunca tüm kırgınlıklar unutuluyormuş.
Ben şimdiiden sabırsızlanıyorum ya .
Nehirim ben teyze oldum şimdi sırada hala olmak var
Zaamanı gelince olursun sende
inanılmaz çok farklı duygular.
26 mayısta evlilik yıldönümü diyorum ki gün gün hafta hafta hamilelikle bilgiler adlı kitabı alsam olur mu ? Evllilk yıl dönümü hediyesi diye. Hemde okur bilgilenir daha fazla. kitap okumayı çok sever.
Ne dersiniz?
aaa neden öle yapıyorki canım yaaa :2:
olmazsa onun dediği gibi olsun ama bırak kayınvalidenler nasıl gelmek istiyorlarsa öle gelsinler ona bişey demesin bari...
acaba insanlarla uğraşamam diye mi öle diyor
Sağol canım benim amininşallah darısı başına
Çok kararsız kaldık ama sonunda karar kıldık ya. Çok güzel modeller var
insanlarla ugrasamm diyor evet cnm :26:
tatlım evin çok güzel maşşallah inş evliliginizinde güzelliği daim olur mutlulukla yasrsınız inşallah
Heyoooo ben geldim ki
Bu eviiimm
Eki Görüntüle 1105826
Bu yatak odamız
Eki Görüntüle 1105839
Eki Görüntüle 1105846
Eki Görüntüle 1105852
Eki Görüntüle 1105855
Zeynommm maşallah kuzummm
Herşey çok güzel olmuşşşSenin gibi şirin mi şirin evin var
Allah mutlulukla oturmayı nasip etsin inşallahhh
Zeynoooooooooooo.Heyoooo ben geldim ki
Bu eviiimm
Eki Görüntüle 1105826
Bu yatak odamız
Eki Görüntüle 1105839
Eki Görüntüle 1105846
Eki Görüntüle 1105852
Eki Görüntüle 1105855
hıımm doğrudr olabilir canım ama kayınvaliden istiyor gelemezsin diyemezkii..
bohçada getirceklerse annen ewe getirmeyin direkt çocukların ewine bırakın desin bari onu atlatsın en azından...
6 arabada çok yaa teyzeler amcalar gelcek herhalde =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?