2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Heyoooo ben geldim ki

Dün çok güzeldi herşey Evime adım attığım an çığlığı bastım
Lakin sarjım bittiği için pek resim çekemedim :26:

Bu eviiimm

Bu mavişş küçük oturma odamız (Üst kat)
Güneşte açık, karanlıkta koyu Parkeler aslında gri ama kahve tonu çıkmış resimlerde

Bu yatak odamız
Biraz karışık duruyor hemen anlatayım İlk resim de siyah gözüken sağ tarafta köşedeki yer yatak odasının girişii. Yanlarında iki açık ortada duvar olan ise yatağın geleceği tavanı yatağa göre ayarlandı. O iki boşluktanda giyinme odasına girilebiliyor. 2. resim giyinme odası. 3. resim de yatak odasına ait

Bu da ebeveyn banyomuz, alt kattaki banyoyla aynı şekil Resimde karanlık çıkmış bu da parkelerimize uygun gri

Bu da alt katta uzunca olan misafir oturma odamızın sadece bi yarısı Asma tavanlı olacak

Çekebildiklerim bu kadar :26:

Ve davetiyemizi seçtiiikk :123:

annemle baya gerildik ya üzülüyorum düzeltmek için naparsalar yapsınlar dicem ama geçermi bilmiyorum ortam yumusarmı bilmiyorum bıraktım artık nianlımda bosver dedi nasıl istiyorsalar öyle olsun az kaldı bşver dedi üme kırma kimseyi dedi

Aaaaa hayırdır canııımmm ne oldu niye tartıştınız

adetler fln cnm yaa kayınvalidem taraf adetlerini yapmak itiyorlr çöeyizde 6 araba gelinck dediler yok diyor annem ok dedim istediğin gibi olsun ama ben kınamda teyzem yaksın istedim kınamaı yok diyor ablan yakck arkadaslarımı çagırcm çeyizde diyorum onada yok diyor kına urunleri almaya nişanlımla gideriz diyorum oda olmaz iki tarftn 1 kişi gelir olur biter diyor bende sinirlndim herşey senin dediğin gib olucksa ozman o 6 araba gelick çeyiz günü dedim birbrimize girdik tartıstık agır geçti kötüydü yani hala birbirimize kırgınız alttan alıcm ama istedigiöm şeyler olmıck

Güle güle öutlulukla oturun canım benm hayırlı olsun çok güzel

hee birde öle bişey çıkarıyorlr ama benim annem ablamn yakmasına tkmıs durumda bende orta yol dicem teyzemde yaksın ablamda ozmana dicem bakalım ne dicek

günyadın canıııımmmmm =))

Aaaaa öle miiii ne güzen yeğen tatlıdır hadi Allah tamamına erdirsin inşallah

Amin kızlar çok sağolun . biz konuşmuyorduk gelinle .duyunca hemen yazdım whatsapdan .
sanki hiçbişey olmamış gibi konuştum gerçekten bebk olunca tüm kırgınlıklar unutuluyormuş.

Ben şimdiiden sabırsızlanıyorum ya .

Nehirim ben teyze oldum şimdi sırada hala olmak var

Zaamanı gelince olursun sende

inanılmaz çok farklı duygular.
26 mayısta evlilik yıldönümü diyorum ki gün gün hafta hafta hamilelikle bilgiler adlı kitabı alsam olur mu ? Evllilk yıl dönümü hediyesi diye. Hemde okur bilgilenir daha fazla. kitap okumayı çok sever.

Ne dersiniz?

aaa neden öle yapıyorki canım yaaa :2:

olmazsa onun dediği gibi olsun ama bırak kayınvalidenler nasıl gelmek istiyorlarsa öle gelsinler ona bişey demesin bari...

acaba insanlarla uğraşamam diye mi öle diyor

Güle güle mutlulukla huzurla şk dlu günlerde oturun canım .

Davetiyene bayıldımmm yaaa

öyle olur tabi yeğen bu başka şeye benzemez bende teyzeyim 9 yııldır güzel bi duygudur bilirim =)

benmde hala olmama epey war

al bencede canım sewinecektir.. ben hamile olsam görümcem hamilelik dergileri alsa ben çok sewinirdim =))

aaa neden öle yapıyorki canım yaaa :2:

olmazsa onun dediği gibi olsun ama bırak kayınvalidenler nasıl gelmek istiyorlarsa öle gelsinler ona bişey demesin bari...

acaba insanlarla uğraşamam diye mi öle diyor

insanlarla ugrasamm diyor evet cnm :26: tmm deidm onada anlıyroum seni diyorum kızının isteklerinede hayır diyor herşeyi kendine göre yapmak istiyor bende gelemiyorum buna dikleşiyoruz birbirmize bu seferde he he diyorum ama onlarada yeter dedim artk patladım dün

Son düzenleme:

Sağol canım benim amin inşallah darısı başına

Çok kararsız kaldık ama sonunda karar kıldık ya. Çok güzel modeller var

tatlım evin çok güzel maşşallah inş evliliginizinde güzelliği daim olur mutlulukla yasrsınız inşallah

insanlarla ugrasamm diyor evet cnm :26:

hıımm doğrudr olabilir canım ama kayınvaliden istiyor gelemezsin diyemezkii..

bohçada getirceklerse annen ewe getirmeyin direkt çocukların ewine bırakın desin bari onu atlatsın en azından...

6 arabada çok yaa teyzeler amcalar gelcek herhalde =)

Zeynommm maşallah kuzummm

Herşey çok güzel olmuşşş Senin gibi şirin mi şirin evin var

Allah mutlulukla oturmayı nasip etsin inşallahhh

Zeynommm maşallah kuzummm

Herşey çok güzel olmuşşş Senin gibi şirin mi şirin evin var

Allah mutlulukla oturmayı nasip etsin inşallahhh

Büşbüüşş nasılsın kuzum

Evin içine girdiğim an bastım ya çığlığı nişanlım ağzımı kapattı hemencecik
Daha güzelleri senin olsun bebeğimm

Zeynoooooooooooo.

çok cici gözüküyo herşey ama evin dışına ba-yıl-dımmm. boyasından tut tipine kadar. herşeyiyle sana ait müstakil bi ev.

Allah yuvanızda mutlu mesut yaşamayı nasip etsin tatlım

tmm deidm onada anlıyroum seni diyorum kızının isteklerinede hayır diyor herşeyi kendine göre yapmak istiyor bende gelemiyorum buna dikleşiyoruz birbirmize bu seferde he he diyorum ama onlarada yeter dedim artk patladım dün demiş kayınvalideme oda kırılırlr dyor akrabalar kadında haklı annemde haklı ortada kaldım ne edicm bilemedim az önce aradı kadın bana anlatmaya çalışcktı heralde bişey diyemedi hal hatır sorup kapadı hissettim bşey diceğini ama okadar bunaldımki açmadım bende konuyu inann miğdem bulandı artık yoruldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…