- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
Sağol canım benim amininşallah darısı başına
Çok kararsız kaldık ama sonunda karar kıldık ya. Çok güzel modeller var
öyle olur tabi yeğen bu başka şeye benzemez bende teyzeyim 9 yııldır güzel bi duygudur bilirim =)
benmde hala olmama epey war
al bencede canım sewinecektir.. ben hamile olsam görümcem hamilelik dergileri alsa ben çok sewinirdim =))
Ben çok fena olurum kesin başlarım aylar öncesinden ağlamaya şuan bile o tarz videolar izlediğimde dinlediğimde dayanamıyorumaynen nehirciim dayanılmıyor demekkiiiinşallah bende ayılıp bayılmam
bende işyernde dinleyemiyorum müzikler wideolar yasaklı bizde ewde bende dinleyim bakalım...
benm içinde fikişr olur =)
Anlaştık kuzumanlastıkknehirnil ve perim
Çok çok güzel bayıldım canımcım şirinmi şirin güzel mi güzel sağlıcakla musmutlu oturun inşallahHeyoooo ben geldim ki
Dün çok güzeldi herşeyEvime adım attığım an çığlığı bastım
Lakin sarjım bittiği için pek resim çekemedim :26:
Bu eviiimm
Eki Görüntüle 1105826
Bu mavişş küçük oturma odamız(Üst kat)
Güneşte açık, karanlıkta koyuParkeler aslında gri ama kahve tonu çıkmış resimlerde
Eki Görüntüle 1105833 Eki Görüntüle 1105835
Bu yatak odamız
Biraz karışık duruyor hemen anlatayımİlk resim de siyah gözüken sağ tarafta köşedeki yer yatak odasının girişii. Yanlarında iki açık ortada duvar olan ise yatağın geleceği tavanı yatağa göre ayarlandı. O iki boşluktanda giyinme odasına girilebiliyor. 2. resim giyinme odası. 3. resim de yatak odasına ait
Eki Görüntüle 1105839
Bu da ebeveyn banyomuz, alt kattaki banyoyla aynı şekilResimde karanlık çıkmış bu da parkelerimize uygun gri
Eki Görüntüle 1105846
Bu da alt katta uzunca olan misafir oturma odamızın sadece bi yarısıAsma tavanlı olacak
Eki Görüntüle 1105852
Çekebildiklerim bu kadar :26:
Ve davetiyemizi seçtiiikk:123:
Eki Görüntüle 1105855
İnşallah canıminşallah tatlımcumlemize inş
Çok güzel canım hepsini tatmışsın inşallah bana da hepsi nasip olsunNehirim ben teyze oldum şimdi sırada hala olmak var
Zaamanı gelince olursun sende
inanılmaz çok farklı duygular.
26 mayısta evlilik yıldönümü diyorum ki gün gün hafta hafta hamilelikle bilgiler adlı kitabı alsam olur mu ? Evllilk yıl dönümü hediyesi diye. Hemde okur bilgilenir daha fazla. kitap okumayı çok sever.
Ne dersiniz?[/B]
Heyoooo ben geldim ki
Bu eviiimm
Eki Görüntüle 1105826
Güneşte açık, karanlıkta koyuParkeler aslında gri ama kahve tonu çıkmış resimlerde
Bu yatak odamız
Biraz karışık duruyor hemen anlatayımİlk resim de siyah gözüken sağ tarafta köşedeki yer yatak odasının girişii. Yanlarında iki açık ortada duvar olan ise yatağın geleceği tavanı yatağa göre ayarlandı. O iki boşluktanda giyinme odasına girilebiliyor. 2. resim giyinme odası. 3. resim de yatak odasına ait
Eki Görüntüle 1105839
Bu da ebeveyn banyomuz, alt kattaki banyoyla aynı şekilResimde karanlık çıkmış bu da parkelerimize uygun gri
Eki Görüntüle 1105846
Bu da alt katta uzunca olan misafir oturma odamızın sadece bi yarısıAsma tavanlı olacak
Eki Görüntüle 1105852
Eki Görüntüle 1105855
Zeynoooooooooooo.
çok cici gözüküyo herşey ama evin dışına ba-yıl-dımmm. boyasından tut tipine kadar. herşeyiyle sana ait müstakil bi ev.
Allah yuvanızda mutlu mesut yaşamayı nasip etsin tatlım
amin canım inşallah , Evet ya insan mobilya gelinlik ve davetiyede inanlmaz zorlanıyor ben ki çok kararsız insanım ne yaparım bilmem
Çok çok güzel bayıldım canımcım şirinmi şirin güzel mi güzel sağlıcakla musmutlu oturun inşallahdavetiyende bir harika ya
Ben çok fena olurum kesin başlarım aylar öncesinden ağlamaya şuan bile o tarz videolar izlediğimde dinlediğimde dayanamıyorum
Anlaştık kuzum
Çok çok güzel bayıldım canımcım şirinmi şirin güzel mi güzel sağlıcakla musmutlu oturun inşallahdavetiyende bir harika ya
İnşallah canım
Çok güzel canım hepsini tatmışsın inşallah bana da hepsi nasip olsunGüzel düşünmüşsün bende olabilir ya da bebiş patikleri al
tatlım evinizi çok begendim :) rabbim güzel günlerde oturmayı nasip etsin hayırlı olsun inşaallah:89::89::97::97::97:
Heyoooo ben geldim ki
Bu eviiimm
Eki Görüntüle 1105826
Bu yatak odamız
Eki Görüntüle 1105839
Eki Görüntüle 1105846
Eki Görüntüle 1105852
Eki Görüntüle 1105855
canım herşey çok güzelmiş rabbim mutlulukla aşkla oturmayı nasip etsin inşallah
Amin canım benim inşallah
NehirtoşşşşAmmmiiiin amiiinn inşallah bebeğim Beğenmenize çok sevindim ya
Darısı senin başınaa canımcım
inşallah canım
Patik çin erken gibi kitap en azından bilgi amaçlı olur faydalı olur diye düşünüyorum
senin nişan tarihin belirlendi mi kuzum ? kız bi 4 aydan düşemedin he . bu topice geldiğimde de öyle dğeil miydi hep tarihi atıyosunuz he yapın şu nişanı artık
Amin canım benim inşallahçok beğendim pembe panjurlarda gelirse peri masalı gibi olur
Amin canım benim inşallahçok beğendim pembe panjurlarda gelirse peri masalı gibi olur
Öyle yap o zaman canım doğru diyorsun erken patik içinKız o zamanlar Nisan'da düşünüyorduk sonra erteledik ya düğünle çok olmasın arası diye düşüyorum işte dur Eki Görüntüle 1105912 Eki Görüntüle 1105913 Eki Görüntüle 1105914
Dimi öyle daha tatlı olurHem ben güneş vurunca uyanıyorum hemencecik oda karanlık olsun istiyorum, bakalım ilerde sözü aldım ama bide unutursa evin önündeki ağaçlara bağlarım onu
geçen ay nişanlı bir gelin olcaktıın he
Aman bence de en iyisi uzatmamak lazım düşüyorsun düşüyorsungeçen gün bende düşündüm . benimki de diyor düğün nişan arası çok kısa sürsün diye
çok güldümm yazına çok tatlısın ya
tmm deidm onada anlıyroum seni diyorum kızının isteklerinede hayır diyor herşeyi kendine göre yapmak istiyor bende gelemiyorum buna dikleşiyoruz birbirmize bu seferde he he diyorum ama onlarada yeter dedim artk patladım dün demiş kayınvalideme oda kırılırlr dyor akrabalar kadında haklı annemde haklı ortada kaldım ne edicm bilemedim az önce aradı kadın bana anlatmaya çalışcktı heralde bişey diyemedi hal hatır sorup kapadı hissettim bşey diceğini ama okadar bunaldımki açmadım bende konuyu inann miğdem bulandı artık yoruldum
amin canım inşallah , Evet ya insan mobilya gelinlik ve davetiyede inanlmaz zorlanıyor ben ki çok kararsız insanım ne yaparım bilmem
Bende 6 yıldır teyzelik duygusunu yaşıyorum allah yeğenlerimize uzun ömürler versın
Dimi alayım bir kitap buldum bayağı memnun kalanlar olmuş . Bakalım bizim gelin beğenecek mi:)
Ben çok fena olurum kesin başlarım aylar öncesinden ağlamaya şuan bile o tarz videolar izlediğimde dinlediğimde dayanamıyorum
ben elimden geldiğince o moda girmemeye çalışıyorum.. ama kına gecesi ve baba ewinden çıkarken kesin ağlarım yaniii o anlar çok duygulandırıyor beniii =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?