2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Sağol canım benim amin inşallah darısı başına

Çok kararsız kaldık ama sonunda karar kıldık ya. Çok güzel modeller var

amin canım inşallah , Evet ya insan mobilya gelinlik ve davetiyede inanlmaz zorlanıyor ben ki çok kararsız insanım ne yaparım bilmem

Bende 6 yıldır teyzelik duygusunu yaşıyorum allah yeğenlerimize uzun ömürler versın

Dimi alayım bir kitap buldum bayağı memnun kalanlar olmuş . Bakalım bizim gelin beğenecek mi:)

aynen nehirciim dayanılmıyor demekkiiiinşallah bende ayılıp bayılmam

bende işyernde dinleyemiyorum müzikler wideolar yasaklı bizde ewde bende dinleyim bakalım...

benm içinde fikişr olur =)
Ben çok fena olurum kesin başlarım aylar öncesinden ağlamaya şuan bile o tarz videolar izlediğimde dinlediğimde dayanamıyorum
anlastıkk nehirnil ve perim
Anlaştık kuzum
Çok çok güzel bayıldım canımcım şirinmi şirin güzel mi güzel sağlıcakla musmutlu oturun inşallahdavetiyende bir harika ya
inşallah tatlım cumlemize inş
İnşallah canım
Çok güzel canım hepsini tatmışsın inşallah bana da hepsi nasip olsunGüzel düşünmüşsün bende olabilir ya da bebiş patikleri al

tatlım evinizi çok begendim :) rabbim güzel günlerde oturmayı nasip etsin hayırlı olsun inşaallah:89::89::97::97::97:

Canııımmm

Evin dış rengini ben ilkin beğenmedim ama nişanlım pembe panjur da alırız deyince sonradan beğendim
Amin amiin inşallah canımıniçi Darısı senin başına inşallah

amin canım inşallah , Evet ya insan mobilya gelinlik ve davetiyede inanlmaz zorlanıyor ben ki çok kararsız insanım ne yaparım bilmem

Bende çok kararsızdım ama o konuda inan ki çok zorlanmıyorsun. Gelinliğimi 3 gelinlik denemede seçtim
Bakalım mobilyalarda ne yapıcam

Çok çok güzel bayıldım canımcım şirinmi şirin güzel mi güzel sağlıcakla musmutlu oturun inşallahdavetiyende bir harika ya

Nehirtoşşşş Ammmiiiin amiiinn inşallah bebeğim Beğenmenize çok sevindim ya
Darısı senin başınaa canımcım

inşallah canım
Patik çin erken gibi kitap en azından bilgi amaçlı olur faydalı olur diye düşünüyorum

senin nişan tarihin belirlendi mi kuzum ? kız bi 4 aydan düşemedin he . bu topice geldiğimde de öyle dğeil miydi hep tarihi atıyosunuz he yapın şu nişanı artık

canım herşey çok güzelmiş rabbim mutlulukla aşkla oturmayı nasip etsin inşallah

Nehirtoşşşş Ammmiiiin amiiinn inşallah bebeğim Beğenmenize çok sevindim ya
Darısı senin başınaa canımcım
Amin canım benim inşallah çok beğendim pembe panjurlarda gelirse peri masalı gibi olur

Öyle yap o zaman canım doğru diyorsun erken patik içinKız o zamanlar Nisan'da düşünüyorduk sonra erteledik ya düğünle çok olmasın arası diyedüşüyorum işte dur Eki Görüntüle 1105912 Eki Görüntüle 1105913

Amin canım benim inşallah çok beğendim pembe panjurlarda gelirse peri masalı gibi olur

Dimi öyle daha tatlı olur Hem ben güneş vurunca uyanıyorum hemencecik oda karanlık olsun istiyorum, bakalım ilerde sözü aldım ama bide unutursa evin önündeki ağaçlara bağlarım onu

geçen ay nişanlı bir gelin olcaktıın he

Aman bence de en iyisi uzatmamak lazım düşüyorsun düşüyorsun geçen gün bende düşündüm . benimki de diyor düğün nişan arası çok kısa sürsün diye

Dimi öyle daha tatlı olur Hem ben güneş vurunca uyanıyorum hemencecik oda karanlık olsun istiyorum, bakalım ilerde sözü aldım ama bide unutursa evin önündeki ağaçlara bağlarım onu

çok güldümm yazına çok tatlısın ya

En güzeli aileler araya girince ne olur bilinmez maksimum 1 sene

ayy cnaım yaaa arada kalmışsın resmen.. Annene de bişey yapmana gerek yok 1 günlük katlan nolur mutsuz mu olayım ilerde laf ederler.. glmek istiyorlarsa gelsinler ben yardım ederim sana falan de.. tatlılıkla hallet canım.. sinirlenme sende olur öle şeyler ama bi şwkilsw ikna et.. kv.den de yanlış anlar resmen bizi istemiorlar diye...

Amiin canımmm uzun ömürler wersin inş...

Al tabi beğenir o da zaten heweslenir okur

Ben çok fena olurum kesin başlarım aylar öncesinden ağlamaya şuan bile o tarz videolar izlediğimde dinlediğimde dayanamıyorum

ben elimden geldiğince o moda girmemeye çalışıyorum.. ama kına gecesi ve baba ewinden çıkarken kesin ağlarım yaniii o anlar çok duygulandırıyor beniii =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…