2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

bence boşver yapsınlar istediklerini düzelir mutlaka sıkma canını sen çok az kaldı artık o yüzden alttan almak en iyisi

Büşbüüşş nasılsın kuzum

Evin içine girdiğim an bastım ya çığlığı nişanlım ağzımı kapattı hemencecik
Daha güzelleri senin olsun bebeğimm

İyiyim tatlım benimmm

Bende basardım çığlığı valla Çokta iyi etmişsin

Aminn kuzummm benimm

ikna olck gibi değil cnm istediği gibi olsun napalım yapacak bişey yok annemi ikna edemem şimdi bi zıtlaştıya istediği olmazsa rahat edemez en iysii böyle kalsın kayınvalidemede bi şekilde anlatıcm

bence boşver yapsınlar istediklerini düzelir mutlaka sıkma canını sen çok az kaldı artık o yüzden alttan almak en iyisi

bende öle düşünüyrum cnm alttan alıcm artık önce siirle tartıstım ona bile uzuldum keske tutaydım çenemi dedim ama oldu bazen tutamıyorsun kendini sonrasındnda pişman oluyorsun

o kırmızı kuşak bağlanacak dualar edilecek.... ayy çok hüzünlü olacak kesiin napcam beeen

bi de ben davul zurnayla çıkmak istedim ama nişanlım ewden dualarla çıkarcam seni davul olmaz dedi..

Evde dua okunur dışarıya çıkarken davul çalmaya başlar canım olmaz mı öyle kuşağı kardeşim bağlar kesin ve benden gözyaşları dökülmeye başlar makyajım mahvolur kesinbabamla annemle vedalaşırken ne yaparım ben

Nişanlım aradı ve mutfak dolaplarımız geldi hayatım bembeyaz ayna gibi dediii
Yarında bohça alışverişine gidiyormuşuz Annem kaynanam nişanlım ben

İyiyim tatlım benimmm

Bende basardım çığlığı valla Çokta iyi etmişsin

Aminn kuzummm benimm

Allah iyilik versin büşümm Askerden haber var mı ?

ikna olck gibi değil cnm istediği gibi olsun napalım yapacak bişey yok annemi ikna edemem şimdi bi zıtlaştıya istediği olmazsa rahat edemez en iysii böyle kalsın kayınvalidemede bi şekilde anlatıcm

anladım canımm neyse artık annen ne istiyorsa öle olsun sen moralini bozma canım...

bende öle dedim ewde okunsun sonra davullar çalsın dedim ama yok malesef istemiyor napiim bnde bişey demedim artk

ewet benmkinide kardeşim bağlayacak offf bende çok ağlarım yaaaa dayanamamkiii :2:

sel canım hayırlı ugurlu olsun insallah :) Düğünün de en guzel sekilde geçsin :) imam nikahıyla ilgili bişey sorucaktim.sahitleri nasil ayarladiniz.erkek tarafindan kiz tarafindan olsun diyomu hoca?

Sagol canim amin hepimizinki hayirli olur insallah
Hoca o taraftan bu taraftan olsun demedi zaten benim tarafimdan kimse de yoktu konu komsu sikayet eder korkusuyla oyle cumbur cemaat gitmedik ben nisanlim enistesi kuzeni ve onun hanimi vardi bir de minik yegen o kadar sahitler nisanlimin enistesiyle kuzeni oldu o kadar yaygara yapilmadi bizde hoca duasini yapti gitti bes on dakika anca surdu yani canim

en temizi canımmmbizde bu pazar yapcaz dini nikahımızı.. şahitlerimizde nişanlımın kuzenleri olacak yalnız gidicez =)

Ooooo süper haber buuu Hadi gözün aydın canımm

Askerimden haber var kuzum. Dün 2 kere konuştuk. Bugünde öğlen 1 de aradı. Hala daha kamuflajlarını vermemişler yoğunluktan dolayı. Yaklaşık 280 asker varmış bölüğünde. Bugün vereceklerini söylediler dedi yetişirse. İyiyim dedi 4-5 arkadaş edinmiş aynı koğuştalarmış iyi anlaşıyoruz dedi

Yemek konusunda biraz problem yaşamış dün yiyememiş yemekleri. Kötüydü dedi. Bugün yiyebilmiş idaretende olsa börek vardı onu yedim dedi Sevdiğimle bugün aynı yemekleri yemişiz Bende iş yerinde börek yediydim de Böyle işte kuzum rahatım dedi çok şükür alıştım sayılır dedi Kıyafet v.s. verilmediğinden eğitim falan başlamamış henüz.

30 Mayıs ise yemin töreni varmış askerimin

en temizi canımmmbizde bu pazar yapcaz dini nikahımızı.. şahitlerimizde nişanlımın kuzenleri olacak yalnız gidicez =)

Kimseye gerek de yok zaten tatlim kalabalik olunca fark eden bisey olmuyor sahitler olsun siz olun tamamdir

kızzz kınan bu akşam da senin burda ne işin war git kuaföre hazırlansanaa

:) :) :) yaramaz gelinim ben
Kuafore gitmicem canim kendim masayla yapiyorum sacimi simdi iki gun ust uste cok yipranmasin diye zaten kina evde olucak az kisi olucaz insallah bakalim
Bizimki kinadan cok yemek toreni gibi menuye bak lahmacun lokum cerez kurabiye

Allah kavustursun tez zamanda saglikla mutlulukla insallah canim

Canla ben cikiyorum herkesi kocaman opuyorum yarin dugunum kismetse insallah dua edin bana hepinizin isimleri ayakkabimin altinda yazili
Gorusmek uzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…