Beni de özellikle o evden çıkma
annemle baya gerildik ya üzülüyorum düzeltmek için naparsalar yapsınlar dicem ama geçermi bilmiyorum ortam yumusarmı bilmiyorumbıraktım artık nianlımda bosver dedi nasıl istiyorsalar öyle olsun az kaldı bşver dedi üme kırma kimseyi dedi
Büşbüüşş nasılsın kuzum
Evin içine girdiğim an bastım ya çığlığı nişanlım ağzımı kapattı hemencecik
Daha güzelleri senin olsun bebeğimm
ayy cnaım yaaa arada kalmışsın resmen.. Annene de bişey yapmana gerek yok 1 günlük katlan nolur mutsuz mu olayım ilerde laf ederler.. glmek istiyorlarsa gelsinler ben yardım ederim sana falan de.. tatlılıkla hallet canım.. sinirlenme sende olur öle şeyler ama bi şwkilsw ikna et.. kv.den de yanlış anlar resmen bizi istemiorlar diye...
bence boşver yapsınlar istediklerini düzelir mutlaka sıkma canını sen çok az kaldı artık o yüzden alttan almak en iyisi
o kırmızı kuşak bağlanacak dualar edilecek.... ayy çok hüzünlü olacak kesiin napcam beeen
bi de ben davul zurnayla çıkmak istedim ama nişanlım ewden dualarla çıkarcam seni davul olmaz dedi..
İyiyim tatlım benimmm
Bende basardım çığlığı vallaÇokta iyi etmişsin
Aminn kuzummm benimm
ikna olck gibi değil cnm istediği gibi olsun napalım yapacak bişey yok annemi ikna edemem şimdi bi zıtlaştıya istediği olmazsa rahat edemez en iysii böyle kalsın kayınvalidemede bi şekilde anlatıcm
anladım canımm neyse artık annen ne istiyorsa öle olsun sen moralini bozma canım...
Evde dua okunur dışarıya çıkarken davul çalmaya başlar canım olmaz mı öylekuşağı kardeşim bağlar kesin ve benden gözyaşları dökülmeye başlar makyajım mahvolur kesin babamla annemle vedalaşırken ne yaparım ben
sel canım hayırlı ugurlu olsun insallah :) Düğünün de en guzel sekilde geçsin :) imam nikahıyla ilgili bişey sorucaktim.sahitleri nasil ayarladiniz.erkek tarafindan kiz tarafindan olsun diyomu hoca?
benim herifim böyle oldukca bende moral bozulmaz bozulsada düzeltiyor saolsun yaa kuzum benim yaa seviyorum ben yaa
canım kınan oldu dimi yarın dügünün heee cok mutlu olbizim hoca hic bişey sormadı
Sagol canim amin hepimizinki hayirli olur insallah
Hoca o taraftan bu taraftan olsun demedi zaten benim tarafimdan kimse de yoktu konu komsu sikayet eder korkusuyla oyle cumbur cemaat gitmedik ben nisanlim enistesi kuzeni ve onun hanimi vardi bir de minik yegen o kadar sahitler nisanlimin enistesiyle kuzeni oldu o kadar yaygara yapilmadi bizde hoca duasini yapti gitti bes on dakika anca surdu yani canim
Yok canim kina bu aksam yarina da dugun kismetseinsallah canim insallah sana da kocaman mutluluklar diliyorum kuzucum
Nişanlım aradı ve mutfak dolaplarımız geldi hayatım bembeyaz ayna gibi dediii
Yarında bohça alışverişine gidiyormuşuzAnnem kaynanam nişanlım ben
Allah iyilik versin büşümmAskerden haber var mı ?
en temizi canımmmbizde bu pazar yapcaz dini nikahımızı.. şahitlerimizde nişanlımın kuzenleri olacak yalnız gidicez =)
kızzz kınan bu akşam da senin burda ne işin war git kuaföre hazırlansanaa
Ooooo süper haber buuuHadi gözün aydın canımm
Askerimden haber var kuzum. Dün 2 kere konuştuk. Bugünde öğlen 1 de aradı. Hala daha kamuflajlarını vermemişler yoğunluktan dolayı. Yaklaşık 280 asker varmış bölüğünde. Bugün vereceklerini söylediler dedi yetişirse. İyiyim dedi 4-5 arkadaş edinmiş aynı koğuştalarmış iyi anlaşıyoruz dedi
Yemek konusunda biraz problem yaşamış dün yiyememiş yemekleri. Kötüydü dedi. Bugün yiyebilmiş idaretende olsa börek vardı onu yedim dediSevdiğimle bugün aynı yemekleri yemişiz Bende iş yerinde börek yediydim de Böyle işte kuzum rahatım dedi çok şükür alıştım sayılır dedi Kıyafet v.s. verilmediğinden eğitim falan başlamamış henüz.
30 Mayıs ise yemin töreni varmış askerimin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?