Allah kavustursun tez zamanda saglikla mutlulukla insallah canim
:) :) :) yaramaz gelinim ben
Kuafore gitmicem canim kendim masayla yapiyorum sacimi simdi iki gun ust uste cok yipranmasin diye zaten kina evde olucak az kisi olucaz insallah bakalim
Bizimki kinadan cok yemek toreni gibimenuye bak lahmacun lokum cerez kurabiye
Canla ben cikiyorum herkesi kocaman opuyorum yarin dugunum kismetse insallah dua edin bana hepinizin isimleri ayakkabimin altinda yazili
Gorusmek uzere
bende öle dedim ewde okunsun sonra davullar çalsın dedim ama yok malesef istemiyor napiim bnde bişey demedim artk
ewet benmkinide kardeşim bağlayacak offf bende çok ağlarım yaaaa dayanamamkiii :2:
Kimseye gerek de yok zaten tatlim kalabalik olunca fark eden bisey olmuyor sahitler olsun siz olun tamamdir
iyi bari bak o da yangına körükle gitse daha kötü olurdu en azından seni sakinleştiriyor =)
Allah bozmasın canııımmm
Canla ben cikiyorum herkesi kocaman opuyorum yarin dugunum kismetse insallah dua edin bana hepinizin isimleri ayakkabimin altinda yazili
Gorusmek uzere
hmm anladım bakalım biz de kına olduğu gün yapıcaz. ne heyecanlı işler bunlar :) aynı zamanda da yorucu :) allah kolaylik versin hepimizeSagol canim amin hepimizinki hayirli olur insallah
Hoca o taraftan bu taraftan olsun demedi zaten benim tarafimdan kimse de yoktu konu komsu sikayet eder korkusuyla oyle cumbur cemaat gitmedik ben nisanlim enistesi kuzeni ve onun hanimi vardi bir de minik yegen o kadar sahitler nisanlimin enistesiyle kuzeni oldu o kadar yaygara yapilmadi bizde hoca duasini yapti gitti bes on dakika anca surdu yani canim
Gorusmek uzere
hee birde öle bişey çıkarıyorlr ama benim annem ablamn yakmasına tkmıs durumda bende orta yol dicem teyzemde yaksın ablamda ozmana dicem bakalım ne dicek
Yok canim kina bu aksam yarina da dugun kismetseinsallah canim insallah sana da kocaman mutluluklar diliyorum kuzucum
ben bosverdim kuzum yarın ola hayrola bakalım kim yakacak
demek yarın benim kınam senin dügünün heene güzel canım ikimizde cok mutlu olalım inşallah
evet kuzumEdoşuuum yarın kınan mı senin, gelin olmuş gidiyorsun öyle mi.Beklenen gün geldi çok şükür
bnede şöyle düşündüm ablamla teyzem birlikte yaksınolmamı kızzz hadi bakalım inşallah güzel olur istediğin gibi cnm
oyy burası ne kadar azalmış böyle ben uğramayalııı... :) ayyy çok güzel yaa Allahım bu topikten telli duvaklı ayrılmayı hepimize nasip etsin innnşallah.. ve gelin olmuş kızçelerimizede yuvalarına huzur, mutluluk, bolluk, bereket ve hayırlı evlatlar nasip etsin innnşallah...
Amin kuzummheyecan yok diyordum yok diyordum şuan cok heyecan yaptım iyi bari tuhaf durum kalktı ortadan
kız kalan gününü görünce ben bile heycanlandım ne diyosun :) inşallah muhteşem geçer herşeyin dualarımdasın kuzum :)
yarın kına gecem varbişey sorucam kına yakıldıktan sonra anneme sarılıyomuyum hadi yanımda olursa sarılırım ama uzakta olursa sarılınıyomuydu garipsenmiyim sonra :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?