2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

ooo süpermiş yaaaa

Canla ben cikiyorum herkesi kocaman opuyorum yarin dugunum kismetse insallah dua edin bana hepinizin isimleri ayakkabimin altinda yazili
Gorusmek uzere

Görüşürz tatlııımmm inşallh çok çok güzel geçer düğününde kınanda =))

Mutluluktan havalara uçun ikinizde inşallahhhh bol bol takı biriksiiinnn

Canla ben cikiyorum herkesi kocaman opuyorum yarin dugunum kismetse insallah dua edin bana hepinizin isimleri ayakkabimin altinda yazili
Gorusmek uzere

ayy cnm yetişemedim sana mutluluklar dilerim inş çok güzel geçer günün dolu dolu yasarsın bir gelindaha gitti kızlar yavas yavas azalıyoruzzz :18::18::18:

hmm anladım bakalım biz de kına olduğu gün yapıcaz. ne heyecanlı işler bunlar :) aynı zamanda da yorucu :) allah kolaylik versin hepimize

Gorusmek uzere

inşallah çok mutlu olursun canım bolca eğlen keyfini çıkart gerçekten azalıyoruz yavaştan

hee birde öle bişey çıkarıyorlr ama benim annem ablamn yakmasına tkmıs durumda bende orta yol dicem teyzemde yaksın ablamda ozmana dicem bakalım ne dicek

ben bosverdim kuzum yarın ola hayrola bakalım kim yakacak

Yok canim kina bu aksam yarina da dugun kismetse insallah canim insallah sana da kocaman mutluluklar diliyorum kuzucum

demek yarın benim kınam senin dügünün hee ne güzel canım ikimizde cok mutlu olalım inşallah

Edoşuuum yarın kınan mı senin, gelin olmuş gidiyorsun öyle mi.Beklenen gün geldi çok şükür

ben bosverdim kuzum yarın ola hayrola bakalım kim yakacak

demek yarın benim kınam senin dügünün hee ne güzel canım ikimizde cok mutlu olalım inşallah

bnede şöyle düşündüm ablamla teyzem birlikte yaksın olmamı kızzz hadi bakalım inşallah güzel olur istediğin gibi cnm

Edoşuuum yarın kınan mı senin, gelin olmuş gidiyorsun öyle mi.Beklenen gün geldi çok şükür
evet kuzum şükürler olsun canım inandırıcı gelmiyor ama..uff nasıl olacak diye telaslıyım hep dua ettim inşallah kalabalık olur ve bol bol oynayan olur inşallah ve hep mutlu oluruz bizde eşimle inşallah eşimm

bnede şöyle düşündüm ablamla teyzem birlikte yaksın olmamı kızzz hadi bakalım inşallah güzel olur istediğin gibi cnm

yaksınlar kuzum amannn bosverdim ben artık sıkıldım inşallah canımm

Son düzenleme:
oyy burası ne kadar azalmış böyle ben uğramayalııı... :) ayyy çok güzel yaa Allahım bu topikten telli duvaklı ayrılmayı hepimize nasip etsin innnşallah.. ve gelin olmuş kızçelerimizede yuvalarına huzur, mutluluk, bolluk, bereket ve hayırlı evlatlar nasip etsin innnşallah...

Amin kuzumm heyecan yok diyordum yok diyordum şuan cok heyecan yaptım iyi bari tuhaf durum kalktı ortadan

Amin kuzumm heyecan yok diyordum yok diyordum şuan cok heyecan yaptım iyi bari tuhaf durum kalktı ortadan

kız kalan gününü görünce ben bile heycanlandım ne diyosun :) inşallah muhteşem geçer herşeyin dualarımdasın kuzum :)

kız kalan gününü görünce ben bile heycanlandım ne diyosun :) inşallah muhteşem geçer herşeyin dualarımdasın kuzum :)

yarın kına gecem var bişey sorucam kına yakıldıktan sonra anneme sarılıyomuyum hadi yanımda olursa sarılırım ama uzakta olursa sarılınıyomuydu garipsenmiyim sonra :26:

yarın kına gecem var bişey sorucam kına yakıldıktan sonra anneme sarılıyomuyum hadi yanımda olursa sarılırım ama uzakta olursa sarılınıyomuydu garipsenmiyim sonra :26:

niye garipsenesinki annen sonuçta ben zırttık vırttık sarılırım vallahi bitanecik annen kim ne sölicek... son son sarılcan zaten o yuvadan uçmadan önce... kimse garipsemez sanmıyorum ya birbirinizi görünce hepten ağlarsınız ama ya...

Ben heyecandan uyuyamadııımmm yarın gece yola çıkıyoruz çeyizim gidicek evimde eşyalarımı görücem çok güzel bir duygu allahımmm eşyalarımı evimde hayal ettim hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…