yarın kına gecem varbişey sorucam kına yakıldıktan sonra anneme sarılıyomuyum hadi yanımda olursa sarılırım ama uzakta olursa sarılınıyomuydu garipsenmiyim sonra :26:
günaydın kızlar nasılsınızz benim rgl dönemim değişti ya sıkıntıdan strestne sanırım daha olmadım 11 inde fln olurum heraldede benim düğün 15 indenolcek şimdi geciktirici kullansammı zararı varmıki kullanan varmı ve ne zman kullanılıyor bu kızlar bilgisi olan varmı
Günaydın minnoşlarr nabersiniz??günler azalıyor stres tavan yaptı karmakarışığımm bu aralar
oyy kuzum senin günün bitti miistediğin gibi sarıl kimseyi ilgilendirmez canım ama çok sarılmamandan yanıyım ben çünkü ağlamaktan helak olursunuz ben o yüzden evlenmek istemiyorum yaa evimden ailemden ayrılmak istemiyorum abimle şakalarımı kardeşimle kavgalarımı özlerim
günaydın canım benim de stresten 1 hafta erken oluyor 2 aydır benim normalde haftaya olmam gerekiyordu ama bitmek üzereyim şuanda bende geciktirici kullancaktım tavsiye üzerine zararı olsa tavsiye etmezlerdi herhalde diye düşünüyorum canım ama karar senin araştır sor soruştur :26:
günaydın cnm hoşgeldin
hoşbulduk canım nasılsın :)
Günaydıııınnn cankuşlaaaarrrrrrrrrr
Cumanız mübarek dualarınız kabul olsun inşallahh
nabersiniz bakalım =))
seninde cnm cuman mubarek olsun hoşgeldin iyilik sende ne var ne yok
Adet söktürücü kullansan canım ol rahatla geçiktirirsen gerginlik şişkinlik yapar tarlusal olmalı adı bir eczaneye sorgünaydın kızlar nasılsınızz benim rgl dönemim değişti ya sıkıntıdan strestne sanırım daha olmadım 11 inde fln olurum heraldede benim düğün 15 indenolcek şimdi geciktirici kullansammı zararı varmıki kullanan varmı ve ne zman kullanılıyor bu kızlar bilgisi olan varmı
Günaydın kuzum artmıştır tabi azıcık kalmışGünaydın minnoşlarr nabersiniz??günler azalıyor stres tavan yaptı karmakarışığımm bu aralar
Günaydıııınnn cankuşlaaaarrrrrrrrrr
Cumanız mübarek dualarınız kabul olsun inşallahh
nabersiniz bakalım =))
günaydııın cankuuuşşş ne hal o ölee hala uykuda mısın yoksaaa
Adet söktürücü kullansan canım ol rahatla geçiktirirsen gerginlik şişkinlik yapar tarlusal olmalı adı bir eczaneye sor
Günaydın kuzum artmıştır tabi azıcık kalmış
Günaydın kuşHayırlı cumalar iyiyim uykusuzum o kadar uyuyorum hala uykusuzum sen nasılsın
günaydın kızlar nasılsınızz benim rgl dönemim değişti ya sıkıntıdan strestne sanırım daha olmadım 11 inde fln olurum heraldede benim düğün 15 indenolcek şimdi geciktirici kullansammı zararı varmıki kullanan varmı ve ne zman kullanılıyor bu kızlar bilgisi olan varmı
saoll tatlım hoşbuldum sende hoşgeldinn
iyiyim ne olsun canım hava bozdu bayaaa zor geldim işe.. sen napıyorsun bakiiim
Adet söktürücü kullansan canım ol rahatla geçiktirirsen gerginlik şişkinlik yapar tarlusal olmalı adı bir eczaneye sor
Günaydın kuzum artmıştır tabi azıcık kalmış
Günaydın kuşHayırlı cumalar iyiyim uykusuzum o kadar uyuyorum hala uykusuzum sen nasılsın
Evet yağmur çamurayyy anneeeem kıyamaaaam kızzz bende öyleyim yaaa sabah zor açıyorum gözlerimi havada yağışlı zor geldim işe yaaaww
çok saol cnm yaa iyi olur adet sökücü daha çok iyi olur muhaa öptüm çok seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?