2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

günaydın kızlar nasılsınızz benim rgl dönemim değişti ya sıkıntıdan strestne sanırım daha olmadım 11 inde fln olurum heraldede benim düğün 15 inde nolcek şimdi geciktirici kullansammı zararı varmıki kullanan varmı ve ne zman kullanılıyor bu kızlar bilgisi olan varmı

Günaydın minnoşlarr nabersiniz?? günler azalıyor stres tavan yaptı karmakarışığımm bu aralar

yarın kına gecem var bişey sorucam kına yakıldıktan sonra anneme sarılıyomuyum hadi yanımda olursa sarılırım ama uzakta olursa sarılınıyomuydu garipsenmiyim sonra :26:

oyy kuzum senin günün bitti mi istediğin gibi sarıl kimseyi ilgilendirmez canım ama çok sarılmamandan yanıyım ben çünkü ağlamaktan helak olursunuz ben o yüzden evlenmek istemiyorum yaa evimden ailemden ayrılmak istemiyorum abimle şakalarımı kardeşimle kavgalarımı özlerim

günaydın canım benim de stresten 1 hafta erken oluyor 2 aydır benim normalde haftaya olmam gerekiyordu ama bitmek üzereyim şuanda bende geciktirici kullancaktım tavsiye üzerine zararı olsa tavsiye etmezlerdi herhalde diye düşünüyorum canım ama karar senin araştır sor soruştur :26:

anladım cnm çok saol aslında bi eczaneci ile konusmak lazm onlr daha iyi bilir çok saol seninde azalmıss nasılsın stres varmı

hoşbulduk canım nasılsın :)

iyi cnm nasıl olalım telaşlar telaşlar vakit azaldıkca çalışıyoruz birde işlerimiz baya sıkısıyor hafya amobilyalar geldikten sonra bi düzene girsinde öle içimiz bi rahatlar eşyada girmeyince eksiklerimi hissedemiyorum

Günaydıııınnn cankuşlaaaarrrrrrrrrr

Cumanız mübarek dualarınız kabul olsun inşallahh

nabersiniz bakalım =))

Adet söktürücü kullansan canım ol rahatla geçiktirirsen gerginlik şişkinlik yapar tarlusal olmalı adı bir eczaneye sor
Günaydın minnoşlarr nabersiniz?? günler azalıyor stres tavan yaptı karmakarışığımm bu aralar
Günaydın kuzum artmıştır tabi azıcık kalmış
Günaydıııınnn cankuşlaaaarrrrrrrrrr

Cumanız mübarek dualarınız kabul olsun inşallahh

nabersiniz bakalım =))

Günaydın kuşHayırlı cumalar iyiyim uykusuzum o kadar uyuyorum hala uykusuzum sen nasılsın

ayyy anneeeem kıyamaaaam kızzz bende öyleyim yaaa sabah zor açıyorum gözlerimi havada yağışlı zor geldim işe yaaaww

olursun canım merak etme bende her ay gecikiyorum hiç gecikmezdim şimdi öyle

sıkıntıdandır canım ya adet söktürücü kullan ya da bu ay bi bekle ne zaman oluyorsun bi bak ona göre alırsın geciktirici canımmm belki düğüne rasgelmez...

Son düzenleme:
saoll tatlım hoşbuldum sende hoşgeldinn

iyiyim ne olsun canım hava bozdu bayaaa zor geldim işe.. sen napıyorsun bakiiim

sorma ya bayagı bozdu hava düşün biz birde bu havada hazlıga gidicez babmın işleri napıcz bilmiyorum evde pineklemektn başka bişey yapamayız dantelleri fln yikayıp utulesekmi diyorum evden götürüp çeyizlerimi en azındn boş boş oturmamıs oluruz vakit ölür ve işlerimiz azalır yani

çok saol cnm yaa iyi olur adet sökücü daha çok iyi olur muhaa öptüm çok seni

ayyy anneeeem kıyamaaaam kızzz bende öyleyim yaaa sabah zor açıyorum gözlerimi havada yağışlı zor geldim işe yaaaww
Evet yağmur çamur
çok saol cnm yaa iyi olur adet sökücü daha çok iyi olur muhaa öptüm çok seni

1-2 gün daha bekle belki stresten olmuyorsundur olmadı daha 1 ayın var onu içince 10 gün içerisinde oluyorsun düğününe çoktan temizlenmiş olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…