2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

hııımmm mantıklı caanımmm öle yapabilirsiniz bencedee al dantelleri ütüle orda

Günaydın gelinciklerim, Günaydın kuzucanlarımmmm

Nasılsınız bakalım

anladım cnm çok saol aslında bi eczaneci ile konusmak lazm onlr daha iyi bilir çok saol seninde azalmıss nasılsın stres varmı

olmamıı kuzumm olmamııı hiçç çok stresliyimmm

Adet söktürücü kullansan canım ol rahatla geçiktirirsen gerginlik şişkinlik yapar tarlusal olmalı adı bir eczaneye sor

Günaydın kuzum artmıştır tabi azıcık kalmış

senin dediğin daha mantıklı bencede olup kurtulmak en iyisii sorma kuzum yaa 9 gün dior ama göz kapayıp açana kadar geçecek gibi geliyor çok gergin ve huzursuzumm :18::18:

Günaydın canlar
Günaydın boncuk
Günaydın gelinciklerim, Günaydın kuzucanlarımmmm

Nasılsınız bakalım
Günaydın gelincik iyiyim sen nasılsın
senin dediğin daha mantıklı bencede olup kurtulmak en iyisii sorma kuzum yaa 9 gün dior ama göz kapayıp açana kadar geçecek gibi geliyor çok gergin ve huzursuzumm :18::18:
Sakin ol içini ferah tut kuzum herşey çok güzel olacak inşallah
Nehiriimmm sana mesaj attımm

Gördüm şuanda şoklardayım hatta

Sakin ol içini ferah tut kuzum herşey çok güzel olacak inşallah

Gördüm şuanda şoklardayım hatta

sen gibi düşünebilsem keşke kuzucukk edayla şansımıza bak havalar soğukk yağmurluu iç karartıcıı balayı yerimizde aynı şekildee

negördün de şoktasın bak merak ettiimmm kahve olayı mı acaba???
:44::44::44:

Canım benim Rabbimin vardır bir bildiği yağmur yağıyor diye kötümü geçecek yani açık hava olmadığı sürece arabadan inip arabaya biniliyor sıfır şekilde yaklaşıldımı bir gram yağmur düşmez gelmek isteyende insan kar da yağsa yağmurda yağsa gelir değer veriyorsam giderim yani balayı yeriniz soğuk değildir yağmurlu olsa bile hem yağmur pazardan sonra yok balayı için içiniz rahat olsun senin 10 gün var zaten o zaman dur bakalım neler olacak bir anda güneş açar belki edam içinde Yok kız o kahve olayına şok olmuştum evet ama yalan haber çıktıdiyordum zaten o kadar şeyi bir fincan kahveye nasıl katmışlar diye

gelincikler nişan için şu konuşma balonları ve büyük fotoğraf çerçevelerinden uyguna nereden bulabilirim ?:44:

Allah ın hikmeti kuzum ona bişey diyemem tabi ama hava kapalı oldukça baş ağrılarım stresim artıyor benim kafein manyağı olcam az kaldı :126:heryere servis koyduk millet uzak yakın meselesi yapmasın diye ama belli de olmaz stresim düğün yaklaşımından dolayı kuzum aslında zaten kızın zekasına hayran kaldım onca saçma şeyi nasıl düşünmüş koymuş hele yumurtanın özellikle sarısını falan o haberin yalan olmasına sevindim kız vicdan azabından yaşayamaz intihar ederdi çünkü çok kötü bi durum ya

canım orada baktım da çok seçenek bulamadım ben mi tam yerlerinden bakmadım acaba :44:

mahmutpaşa çarşısına baktın mı canım , yada face üzerindne falan satış yaapanlar var misal bu sitede vardır belki
müstakbelgelin.com

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…