sorma ya bayagı bozdu hava düşün biz birde bu havada hazlıga gidicez babmın işleri napıcz bilmiyorum evde pineklemektn başka bişey yapamayız dantelleri fln yikayıp utulesekmi diyorum evden götürüp çeyizlerimi en azındn boş boş oturmamıs oluruz vakit ölür ve işlerimiz azalır yani
hııımmm mantıklı caanımmm öle yapabilirsiniz bencedee al dantelleri ütüle orda
anladım cnm çok saol aslında bi eczaneci ile konusmak lazm onlr daha iyi bilir çok saol seninde azalmıss nasılsın stres varmı
Adet söktürücü kullansan canım ol rahatla geçiktirirsen gerginlik şişkinlik yapar tarlusal olmalı adı bir eczaneye sor
Günaydın kuzum artmıştır tabi azıcık kalmış
Evet yağmur çamurEki Görüntüle 1107242
1-2 gün daha bekle belki stresten olmuyorsundur olmadı daha 1 ayın var onu içince 10 gün içerisinde oluyorsun düğününe çoktan temizlenmiş olursun
Günaydın boncukGünaydın canlar
Günaydın gelincik iyiyim sen nasılsınGünaydın gelinciklerim, Günaydın kuzucanlarımmmm
Nasılsınız bakalım
Sakin ol içini ferah tut kuzum herşey çok güzel olacak inşallahsenin dediğin daha mantıklı bencede olup kurtulmak en iyisiisorma kuzum yaa 9 gün dior ama göz kapayıp açana kadar geçecek gibi geliyor çok gergin ve huzursuzumm :18::18:
Nehiriimmm sana mesaj attımm
Sakin ol içini ferah tut kuzum herşey çok güzel olacak inşallah
Gördüm şuanda şoklardayım hatta
sen gibi düşünebilsem keşke kuzucukkedayla şansımıza bak havalar soğukk yağmurluu iç karartıcıı balayı yerimizde aynı şekildee
negördün de şoktasın bak merak ettiimmm kahve olayı mı acaba???:44::44::44:
gelincikler nişan için şu konuşma balonları ve büyük fotoğraf çerçevelerinden uyguna nereden bulabilirim ?:44:
eminönü
Canım benim Rabbimin vardır bir bildiği yağmur yağıyor diye kötümü geçecek yani açık hava olmadığı sürece arabadan inip arabaya biniliyor sıfır şekilde yaklaşıldımı bir gram yağmur düşmez gelmek isteyende insan kar da yağsa yağmurda yağsa gelir değer veriyorsam giderim yanibalayı yeriniz soğuk değildir yağmurlu olsa bile hem yağmur pazardan sonra yok balayı için içiniz rahat olsun senin 10 gün var zaten o zaman dur bakalım neler olacak bir anda güneş açar belki edam içinde Yok kız o kahve olayına şok olmuştum evet ama yalan haber çıktı diyordum zaten o kadar şeyi bir fincan kahveye nasıl katmışlar diye
canım orada baktım da çok seçenek bulamadım ben mi tam yerlerinden bakmadım acaba :44:
Günaydın boncuk
Günaydın gelincik iyiyim sen nasılsın
Sakin ol içini ferah tut kuzum herşey çok güzel olacak inşallah
Gördüm şuanda şoklardayım hatta
mahmutpaşa çarşısına baktın mı canım , yada face üzerindne falan satış yaapanlar var misal bu sitede vardır belki
müstakbelgelin.com
İyiyim kuzummm
Bende şok oldum açıkcası görünce
yok bakmadım oraya canım , h.sonu bakayım bari
verdiğim siteyede bak canım ayrıca nete yazsan çıkar zaten online satış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?