2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Ben de tanıyorum ailesini, o yüzden geriliyorum zaten Babası biraz arıza bi tip, annesi hasta zaten.. Bunlar geriyor beni
Benim de arkadaşlarım gelecek, onlar yardım edecekler Allahtan...

şu bazı insanlara uyuz oluyorumm illa herşeyine çok güzel dicen illa seninki en iyisi dicen en ufak bi eleştriyi kaldıramıyorlar ya allahım

idare ederım kuzumm iç güveysinden hallice mi ne derler ya ondanım sen nasısın bebegım?
bende aynen öyleyim canım.dün fuara gittim ya bu gece rüyamda gelin olmuştumm:123: ay hiç uyanmak istemedim yaa
Ben de tanıyorum ailesini, o yüzden geriliyorum zaten Babası biraz arıza bi tip, annesi hasta zaten.. Bunlar geriyor beni
sen içini ferah tut güzel olacak inşallah
şu bazı insanlara uyuz oluyorumm illa herşeyine çok güzel dicen illa seninki en iyisi dicen en ufak bi eleştriyi kaldıramıyorlar ya allahım

noldu canım?

bende aynen öyleyim canım.dün fuara gittim ya bu gece rüyamda gelin olmuştumm:123: ay hiç uyanmak istemedim yaa

noldu canım?

ya bi arkadaşım var devamlı kendini millettle kıyaslar hep kendinin olan şeyi üstün göstermeye bayılrı az önce başladı gene benim makinam böyle benim bilmem kaç programlı yok şusu var yok bunu var pööffff iğne batırsan gümmm die patlıcak şişmekten

annesının nesı var canımmmm ?

arkadaslar yardım meleklerı vallahii canımmm ıyıkı varlar

sankı kendı ıcat etmıs gıbı

noldu canım?

keskkeeemmm ruyalarımız gıbııı olsa herseyy

aman pabucumun makinası hıh

ahh keşkeee ama biliyomusun ilk defa sevdicekle ikimizin gelin damat olduğunu gördüm hep başkaları olurdu ama sözde bizmişiz bu sefer cidden biz olduk

Haklısın canım böyle giderse 2018 de evleniriz
İnşallah canım hakkımızda hayırlısı

boşver canım üzülme ben böyle yalan söyledigimde kendimi kaptırıyorum o yalana sanki gerçekten o ay evlencekmişim gibi mutluda oluyorum

Nasıl gidiyor kızlar bende beyaz eşyalarımı beğendim çok pahalılar yaaa

beyaz eşyalar ne kadar tutuyor..teknosa vs yerlerden bakıyoruz arada sanki herşey çok uygun orada :44:

ben pek iyi değilim sanırım..
benim için dua edermisiniz kızlar. rabbim hayırlı olanı nasip etsin diye

canım neyin var

Edacım hayırlısı olsun, huzurunuz yerinde olsun, da ikinizin gönlüne göresi de bulunur elbet..

İnşallah canım

Ayyy çok az kaldı kahveleri kim yapacak ben en çok bunu düşünürüm

Kızlar bu arada dün gece kk da dolanırken aklıma ne takıldı..ben dış mekan çekim istiyordum dügün günü..dün buradan fiyatları okudum çok ucuk fiyatlar bu kadar pahalımı kızlar gerçi çok erken daha ama

edacım bende dış mekan istiyorum en az 800 tl ama bildiğim kadarıyla. bu ucuz olanı yani

Kızlar öğle arasında bosch bayisine indim kız bana en çok satılan modelleri önerdi bulaşık tmm ama çamaşır pek içime sinmedi bol bi zamanda gidip bakayım iyice

Nasılsınız kızlarr nasıl gidiyor herşeycikler yolundamı

Kurabiyelerin resmini bende istiyorummmm

Tizbe ne güzel birşey yapmışsın.. Bence yeteneklerini işe dönüştürmek çok güzel birşey..
Kurabiyelerinin resimlerini de paylaş bizimleee

Tabakların resimlrini çekiyorum ancak pc'ye yükleyemedim :s

Ama kurabiyelerin resimlerini ekliyorum onlar vardı :)

Kızlar öğle arasında bosch bayisine indim kız bana en çok satılan modelleri önerdi bulaşık tmm ama çamaşır pek içime sinmedi bol bi zamanda gidip bakayım iyice

Büyük elektronik marketleri de tavsiye ederim, media markt, satürn gibi bayilerden daha indirimli olabiliyor. Ben hemen fiyatları kıyaslıyorum. Çamaşır makinamı yaklaşık 200-300 TL indirimli aldım. :)

Büyük elektronik marketleri de tavsiye ederim, media markt, satürn gibi bayilerden daha indirimli olabiliyor. Ben hemen fiyatları kıyaslıyorum. Çamaşır makinamı yaklaşık 200-300 TL indirimli aldım. :)

Canım öyle yerlere bakmıyorum çünkü ben beyaz eşya bayilerinden anlaşmalı olarak alıcam evlenene kadar bayide durucak ve evlenirken garantisi başlıcak aynı zamanda bi üst modeli çıkarsa onunla değiştirebilme şansım olacak

Valla öyle edacım :18: Görev dağılımı yaptım, arkadaşlar yapacak kahveyi, ben servisini yapacağım

dış mekan çekimleri için o fiyatlar doğru kızlar.. tüm gün beraber olsun, iyisi olsun, ilgili olsun, video da çeksin derseniz 2000 lirayı buluyor

O zaman tabi ki bayiler daha mantıklı canım, hemen kullanmaya başladım ben o nedenle oralardan aldım ama diğer beyaz eşyalar için bende bayilere bakayım.

ben bulaşık makinesi almamaya kararlıyım kızlar (inşallah vazgecmem) annem evde tahta kaşıklar,bıcaklar ve tencereleri makinede yıkanmasına izin vermez..sonra temiz olsun diye hepsini suyla temizler koyarız (yani yine çok su harcıyorum) birde üstüne o kadar harika denilen deterjanları kullanıyoruz ama zamanla bardaklar çiziliyor ve artık su içerken insan bir tuhaf oluyor görüntü bakımından..bunlar sizdede oluyor mu ? o yüzden ben almayı düşünmüyorum 2 kişi olunca zaten elimde yıkarım diyerekten :26:
Sanırım bende bu konuya aitim Allah mutluluğunuzu bozmasın kızlarr

Amin canım..Hoşgeldin aramıza

fotograf çekimi içinde bir arkadaş yada kuzenini ayarla canım hep fotograf çeksin
off offf zaten en güzeli öyle olması olduysa tam olsun ama bizim burada stüdyo var 2 sene önce 1300 gibi bir rakam vermiş komşumuz..ama bu kadar harika fotograf olamaz..kız normal güzellikte bir kız ama orada sanki bebek gibi tabi o dış mekan çekim yapmıyor ama pozlara karışmıyormuş adam çok dogal çekimlerdi
off kızlar off evlenmek ne kadar zor en iyisi babama kardeşim için güzel bir makine aldırmak..her an çeksin dursun ..3 tane bölüm okuyan var çeksinler madem evet evet en güzeli nişanda onlara çektirmek güzel olursa dügün içinde çeksinler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…