ailesini falan tanıomusunn canım oda buyuk etkenn ben uzun suredır tanıdıgımdan pek kasılmadım ama heycan vardı tabı, bide benımde onunda aılesı ayrı onun bi kaosu vardı okadar ama guzel gectı bayaa, kalabalık olması daha ıyı senın ıcın benım kız arkadaslarım vardı ben pek yorulmadım bılee sadece kahvemı kendım yaptım servıslerı yaptım tum hazırlıklarla kızlar ılgılendı sagolsunlaar
bende aynen öyleyim canım.dün fuara gittim ya bu gece rüyamda gelin olmuştumm:123: ay hiç uyanmak istemedim yaa
idare ederım kuzumm iç güveysinden hallice mi ne derler ya ondanımsen nasısın bebegım?
sen içini ferah tut güzel olacak inşallahBen de tanıyorum ailesini, o yüzden geriliyorum zatenBabası biraz arıza bi tip, annesi hasta zaten.. Bunlar geriyor beni
Benim de arkadaşlarım gelecek, onlar yardım edecekler Allahtan...
şu bazı insanlara uyuz oluyorumm illa herşeyine çok güzel dicen illa seninki en iyisi dicen en ufak bi eleştriyi kaldıramıyorlar ya allahım
şu bazı insanlara uyuz oluyorumm illa herşeyine çok güzel dicen illa seninki en iyisi dicen en ufak bi eleştriyi kaldıramıyorlar ya allahım
bende aynen öyleyim canım.dün fuara gittim ya bu gece rüyamda gelin olmuştumm:123: ay hiç uyanmak istemedim yaa
sen içini ferah tut güzel olacak inşallah
noldu canım?
Ben de tanıyorum ailesini, o yüzden geriliyorum zatenBabası biraz arıza bi tip, annesi hasta zaten.. Bunlar geriyor beni
sankı kendı ıcat etmıs gıbıya bi arkadaşım var devamlı kendini millettle kıyaslar hep kendinin olan şeyi üstün göstermeye bayılrı az önce başladı gene benim makinam böyle benim bilmem kaç programlı yok şusu var yok bunu var pööffff iğne batırsan gümmm die patlıcak şişmekten
sen içini ferah tut güzel olacak inşallah
noldu canım?
aman pabucumun makinası hıhya bi arkadaşım var devamlı kendini millettle kıyaslar hep kendinin olan şeyi üstün göstermeye bayılrı az önce başladı gene benim makinam böyle benim bilmem kaç programlı yok şusu var yok bunu var pööffff iğne batırsan gümmm die patlıcak şişmekten
annesının nesı var canımmmm ?
arkadaslar yardım meleklerı vallahii canımmm ıyıkı varlar
sankı kendı ıcat etmıs gıbı
keskkeeemmm ruyalarımız gıbııı olsa herseyy
annesının nesı var canımmmm ?
arkadaslar yardım meleklerı vallahii canımmm ıyıkı varlar
Edacım inşallah hayırlısı olsun.. Ben kimyagerim ama kimyager ilanı ayda yılda bir oluyor bunca zaman bekledim olmadı artık bilgisayar başında ofis ortamında çalışabileceğim işlere de başvuru yapıyorum. Evlenebilmemiz için önümüzdeki engeller artık kalksın istiyorum..
Malum artık çeyizlerimi almam lazımBeğenip alamadığım her şey içimde kalıyor
Bence doğru bir karar vermişsin içinize sinmiyorsa hep huzursuz olurdun.. İnşallah ikinizinde içine sineceği ve seveceğin bir işin olur en kısa zamanda
noldu hayırdır??
katıldım canım eylül diye salladıkama gerçek olmayınca tabi insanın içi sızlıyor
umarım gidersin sende birgün canım. sağolasın aminn Allah hepimizin huzurunu daim etsin..
günaydın kızlar, iyi haftalar
Nasıl gidiyor kızlar bende beyaz eşyalarımı beğendim çok pahalılar yaaa
ben pek iyi değilim sanırım..
benim için dua edermisiniz kızlar. rabbim hayırlı olanı nasip etsin diye
Edacım hayırlısı olsun, huzurunuz yerinde olsun, da ikinizin gönlüne göresi de bulunur elbet..
Ben de tanıyorum ailesini, o yüzden geriliyorum zatenBabası biraz arıza bi tip, annesi hasta zaten.. Bunlar geriyor beni
edacım bende dış mekan istiyorum en az 800 tl ama bildiğim kadarıyla. bu ucuz olanı yani
Nasılsınız kızlarr nasıl gidiyor herşeycikler yolundamı
Kurabiyelerin resmini bende istiyorummmm
Tizbe ne güzel birşey yapmışsın.. Bence yeteneklerini işe dönüştürmek çok güzel birşey..
Kurabiyelerinin resimlerini de paylaş bizimleee
Ama olmaz resim beklerizHayırlı olsun canım
Kütahya mıGidip görme ihtimalim 0
Bizde bugün kipa markete girmiştik çok acil birşey alacaktık tabi ben birkaç kadın gördüm elinde renkli tabaklarhemen aşkım gel gel zorla 2 tane alabildik biri mavi biri kırmızı renk bana kalsa saatlerce incelerdim ama bu sefer aşkım panikli davrandıgından onları aldım aklım hala orada baya bir ürün vardı..tanesi 1 TL
Eki Görüntüle 603848
Kızlar öğle arasında bosch bayisine indim kız bana en çok satılan modelleri önerdi bulaşık tmm ama çamaşır pek içime sinmedi bol bi zamanda gidip bakayım iyice
Büyük elektronik marketleri de tavsiye ederim, media markt, satürn gibi bayilerden daha indirimli olabiliyor. Ben hemen fiyatları kıyaslıyorum. Çamaşır makinamı yaklaşık 200-300 TL indirimli aldım. :)
Ayyy çok az kaldıkahveleri kim yapacak ben en çok bunu düşünürüm
Kızlar bu arada dün gece kk da dolanırken aklıma ne takıldı..ben dış mekan çekim istiyordum dügün günü..dün buradan fiyatları okudum çok ucuk fiyatlarbu kadar pahalımı kızlar gerçi çok erken daha ama
Canım öyle yerlere bakmıyorum çünkü ben beyaz eşya bayilerinden anlaşmalı olarak alıcam evlenene kadar bayide durucak ve evlenirken garantisi başlıcak aynı zamanda bi üst modeli çıkarsa onunla değiştirebilme şansım olacak
Sanırım bende bu konuya aitimAllah mutluluğunuzu bozmasın kızlarr
Kızlar öğle arasında bosch bayisine indim kız bana en çok satılan modelleri önerdi bulaşık tmm ama çamaşır pek içime sinmedi bol bi zamanda gidip bakayım iyice
Sanırım bende bu konuya aitimAllah mutluluğunuzu bozmasın kızlarr
Valla öyle edacım :18: Görev dağılımı yaptım, arkadaşlar yapacak kahveyi, ben servisini yapacağım
dış mekan çekimleri için o fiyatlar doğru kızlar.. tüm gün beraber olsun, iyisi olsun, ilgili olsun, video da çeksin derseniz 2000 lirayı buluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?