2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

2015e kadar zaman geçermiiiiii bidahaki sene bu aylar evli olucam ama zaman durdu sankiii

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

öyle bi geçiyoki tatlım nasıl olduğunu anlamıyosun valla geçen sene bu zaman daha bir yıl var diyodum şimdi bir ayım kaldı beklemek dahamı iyidi bilmem stresim tavan yaptı çünkü:18::18::18:

öyle bi geçiyoki tatlım nasıl olduğunu anlamıyosun valla geçen sene bu zaman daha bir yıl var diyodum şimdi bir ayım kaldı beklemek dahamı iyidi bilmem stresim tavan yaptı çünkü:18::18::18:

Ya geçmiyo gibi geliyo hazırlıklar filan derken evleniyim biran önce ben beklemekten nefret ediyorm çok tezcanlıyımmmmmm 😄 düğünmü nikahmı senin

Kızlarrr dün çeyizim gittiiii

Dün nişanlımın bohçasını da götürdük yatak odasına koymuştuk hani özel olsun diye nişanlım merak etmiş ucundan azıcık açıp bakmış bir sürü saç dedim belki birinden düşmüştür , bana sanki bir i koparıp koparıp atmış gibi geldiğini söyledi ... Bu durum beni korkuttu anneme anlattım böyle böyle oda kayınvalidemle konuştu eve girip heryeri arayacaklar o bohçayıda hocaya götürceklermiş nasıl korktum allah biliyor:18: Hala çok şaşkınım kayın validem birinin okuyup da koyduğundan şüphelendi annemde öyle.. İnsanlar neden böyle şeyler yapar aklım ermiyor Mutlu olmamiçin dua etmeleri yerine bu saçma sapan şeyler kafamı çok yordu

öyle gibine geliyo ama farkında olmadan bide bakmışsın gelmiş zamanı düğün olcak canım benim bende çok tezcanlıyım herşeye acele ettim durdum ama zaman bitiverdi işte

öyle gibine geliyo ama farkında olmadan bide bakmışsın gelmiş zamanı düğün olcak canım benim bende çok tezcanlıyım herşeye acele ettim durdum ama zaman bitiverdi işte

Çok heyecanlıyımmm yeni bir ev yeni bir yaşam kurmak çok güzel çok heyecanlı düğün zor iş nasıl cesaret ettinnnn

mrb kızlar bende 2014 yaz gelini olacağım kısmetse yalnız bişi sorcam saçınıza makyajınıza aksesuarınıza ayakkabınıza nasıl karar verdiniz yaa günlerdir araştırıyorum elde var sıfır

İçini ferah tut kuzum inşallah gönlünüzdekini nasip eder Rabbim

Evinizde daha çok dinlenirsiniz tabi insanın evi gibi olmaz

Şuan tv izliyoruz canım uzattık ayaklarımızı. Ama yarın erken kalkıcaz. Gelinlik giyicem yine. Dış mekan çekimim var.

Çok heyecanlıyımmm yeni bir ev yeni bir yaşam kurmak çok güzel çok heyecanlı düğün zor iş nasıl cesaret ettinnnn

yani evet hem heyecanlı hem zor ama bi daha gelmicek bugünler herşeyin en güzeli olsun en iyisi olsun diye elimizden geldiğince yapıyoruz bişeyler 25 yaşındayım nişanlımı çok seviyorum zorda olsa cesaret edilmicek gibide değil canım

Ayy bnde çok seviyorm kuzumu Tam yaşı evlenmenin bnce inşallah çok mutlu olursunuz dilerim Allahtan gelinlik nasl olck

günaydın kızlar hafta sonu burdaydım gitmedik yazlıga sükür ama sanırım haftaya kurtulusumuz yok yagmur sel gidicez heralde hafta sonu gelinlik ayakkabımı aldık avizelerimizi aldık damatlık baktık fiyatlara fln 900 e beyendik takımı700 e indiriyor 200 tl indirim varmıs inş kampanya bitmeden alırız bizde

günaydın tatlım gelinlik ayakkabımı hallettim kırılck eşyalarımzı evimize götürdük avizelerimizi aldık cnm sen neler yaptın

Ooo iyi canım baya bişey halletmişsiniz.. biz de haftaya damatlık bakıp alcaz inşallah =)

Dün dini nikahımızı kıydırdık.. Allah katında ewliyiz çok şükür =)

bende nişanlımla cuöartesi günü gelinlik provama gittim.. kınq için tuvalet de kiralamıştık ama içime sinmeyen şeyler war yaaa :/

ayy sormaya bizde bulamadık nikah kıyan birini erkenden yapmıyormuslr bende düğün günü olsun istemiyorum en azndn bir gn önce olsun yaa inş buluruz birini hadiyaa inş bulablrsn kına kıyafetinide cnm benimde o sorunum vr dün bakıcktık bizde ama kapalıydı hint elbisesi istiyorum ama kapalıyım kapalı elbise fatihte varmıs inş beyenirim beyenmezsem kapalı çarsıda var ama oda kolu açık onada badi giyiliyormus kapamak için bilmiyorum kötü durmuyr diyorlr ama demem lazm nasıl olck bilmiyorum inş beyenirim bir yerden yoksa başka şeyler bakmak zorunda kalıcm bende

bence davetiyenizi yaptırdysanız onunla gidin imamın yanına mutlaka yapan wardır bulursunuz yani davetiyeyle giderseniz bi sorun yaşamazsınız canım... düğün günü çok zor olur...

ben tuwaletimi aldım canım ama göğüs kısmı biraz bol geldi tamam karşıdan biri bakınca çok sikkat çekmiyor ama ben içerisinde rahatsız oldum dürekli çekmek istemiyorum ytukarı... onu yaparız dediler ama inşallah sorun yaşamam...

bi de gelinliğimi deneddim tamam süper çok güzel gelinlik ama göğüs kısmındaki silikonunu az buldum hoşuma gitmedi.. biraz dolgunlaştırın dedim bana pamuk koyarsın dediler... bende artık iç çamaşırcıya gittim durumu anlattın bana 80 beden push-up (glap) verdi.. onu gelinliğe diktirmeyi düşünüyorum...

çok sinir olduğum bi nokta daha var.. ben gelinliği sıfıt alcaktım.. sıfır werceksiniz dimi dedim ewet dediler ama gelinlik sıfır a benzemiyor sırt kısmındaki ipler eski duruyordu bu nedir dediğimde değişecek dediler zaten ordan anladım bana denediğim gelinliği werdiklerini... böyle prowa mı olur? içim sıkıldı gelinlik güzel olsa da 2. el olması beni üzdü...

sen kınalık alcaksan içine badi giyme uzun kolu falan kötü durur canım uzun kolu kınalık bul sen...

günaydın kızlaaaaarrr çok fazla sohbete katılamıyorum yoğun çalışıyorum ama yazdıklarınızı hep okumaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…