2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

ayy çok heyecanlıyım beeeeeen içim içime sığmıyor sizlede paylaşayım dedim dün nişamlımla konuştukda nikah işlemlerini başlatalım dedi o başka bir şehirde olduğu için haftaya gelecek nikah için çok heyecanlıyım kiiiii

Eda'da uçtu yuvadan.

Edacım okuyabilir misin hiç bilmiyorum. Umarım eşinle birlikte çok mutlu olursunuz.

kadınla şimdi görüştüm cnm o elbisenin kumasındn kol diktirebiliyormuslr öle olck sen beyen yeterki gerisi hallolur dedi bakalım çeşit çok varmıs görücz gelinlik için şoktayım cnm one yaa öle prova olmazki kimi kandırıyor onlr adıma dım prova olur dengesizler dikkat et cnm hallederlir kınalıgıda dert etme cnm bende dktiriyorum işelemeye gitti üstü hafta içi bitince çagırcklr bakalım görücm nasıl olmus etegi sonra dikicklr yani ğarca parca dikiyrlr komple provamı olurmus manyaklar yaa bu arada davetiyemizide hallettik çıkmasını bekliyoruz süper olck inşlalah içime sindi herşeyi

Son düzenleme:

çok sewindim canıımmm senin adına =)

ben gelinliği giydim sonra eteği nasıl dediler iyi mi falan ewet iyi dedim...

eee daha ne zaman çağrcaksınız beni dedim.. bu kadar ayın 25inde teslim alırsınız dedi.. ben şok geçirdim nasıl dikildiğini görmedim 1 kere gittim sadece saçma buldum yanii... benim ölçülerimi alcaklar ona göre yaılacak işlenecek sandım...

hem göğüs bölümüm küçük yanii dolgunlaştırmaları gerekiyordu... offf insallah teslim aldığımda herhangi bi sorunla karşılaşmam

one yaa saçmalamıslr resmen cnm bilmiyorum aam sen düzgnce konus onlarla manyakmı onlr yaa ilk defa öle bi saçmalık görüyorum 4 kez prova bilemedn 3 kez prova olur ben üst için gttim işlencek tekrar provadn geçicem sonra etek için prova alınck en son teslimatta prova olck teslim bu yani öle saçmalıkmı olur

İyi olda canım koşuşturmaları anlayabiliyorum zordur tabi Rabbim yardımcın olsun dediğin gibi şeker gibi yorgunluk bunlar sonrasında tadını çıkartırsın Amin inşallah tutkum iyiyim bende çok şükür bir hayat koşuşturması işte
Canım gayet uygunmuş bir bakmak gerek demek ki dudak bıyık olayına da bayılıyorumSağol kuzum benim:13:
Canım hayırlı olsun bohçaların oh eksikler alınmış Geçmiş olsun kuzum doktora git tabi erteleme nazar oldu sanırım:26:

Şuan tv izliyoruz canım uzattık ayaklarımızı. Ama yarın erken kalkıcaz. Gelinlik giyicem yine. Dış mekan çekimim var.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Rahata alışmıştım valla. :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım çekim nasıl geçti ne güzel bir daha tadacaksın o duyguyuRahat olursun canım ilk günler alışma sonrası rahatlık

rica cnm aklıma sen geldin zten onları görünce

Merhaba kuzucuklar ben yoğundum sabahtan beri sayfayı açtım öyle kaldı nasılsınız herkes iyidir inşallah

Canım hayırlı olsun bohçaların oh eksikler alınmış Geçmiş olsun kuzum doktora git tabi erteleme nazar oldu sanırım:26:

Sağol canımmm nasılsın napıyosun nehirtoş
Bilmiyorum ya basamıyorum kasıklarımda ağrıyor bi başka bu ağrı ya. Suratımda da sivilceler çıkmaya başladı. Çok dertliyim çok :26:
Hani nişanlımın doğum günü için birşey bulamamıştım ya buldum bebeğim. Bi gömlek veya tşhirt alacağım, video hazırladım resimlerimizden oluşan

İyiyim tatlım pazartesi sendromu yaşıyorumhiç keyfim yok tersimden kalktım sanırımSıkıntı etme sakın doktora gidin öğrenin sivilceleri de dert etme stresten çıkmıştır muhakkak normalde geçmeleri için bir şey yapıyorsan dene ama normal sabunla arındır cildini geçer gider merak etme canımcım Kız düğün günü mü vereceksin sen en güzel hediye değil misin zaten neyse artık almışın video olsaydı bile olurmuş bence
Merhaba nehircim, ben iyiyim sen nasılsın, Edoş da evlendi gittiiii
Bende iyiyim canımcım evet darkmora arkadaşımızla edamız evlendiRabbim bir ömür boyu mutlu olmalarını nasip etsin inşallahsıra bize geliyor boncuk
Hemen bakıyorum canım

Ah o sendrom bende de var Pazartesi günleri temizlik olduğu için :26:
Ayy inşallah bebeğim. Topal gibiyim resmen ya, topallıyorum ne zormuş. Rabbim yardımcısı olsun bu durumda yaşıyanların
9 gün sonra nikahım var ya nehirtoşş unuttun mu O gü
nde nişanlımın doğum günüydü ya hanii

iyi akıl etmişsin bende acaba varmıdır böle topik diye gecen düşünmüştüm organizasyon falan bakıyodum iyi oldu birbirimizle paylaşırız yapacaklarımızı :)

Vardı zaten canım böyle sayfalar

Gelsin gelsin. bu hafta bebek mevlütüne gittik, allahımmmmmm herkes nişan ne zaman , düğüne ne zaman, sorular sorulaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrr

Ramazandan sonra diyorum herkese, Allah bi aksilik göstermez inşAllah ya

Düğün dedim işte nikahtan bahsediyorum kuzumunuturmuyum hiç hediye düşündük o kadar

Gelsin gelsin. bu hafta bebek mevlütüne gittik, allahımmmmmm herkes nişan ne zaman , düğüne ne zaman, sorular sorulaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrr

Ramazandan sonra diyorum herkese, Allah bi aksilik göstermez inşAllah ya

O sorular hiç bitmez evlenirsin bebek ne zaman böyle sürecek canım İnşallah bizde Ramazandan sonra bir temizliğe girişeceğiz evde sonrası hazırlıklar söz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…