2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Aynen aynen.

Ramazan gelsin çabbbıııık

Aynen aynen.

Ramazan gelsin çabbbıııık
Çabuk gelsin evet sonrasında zaten hazırlıklarla geçer ayy sonrası düğün hazırlığı çok heyecanlı ne meraklı bir gelin olacağım evlenmeye
Hihi tamam abla kızma Keşke düğüne 9 kalmış olsaa bee

Ağır ablayım ben Eki Görüntüle 1110913 Keşke canım ama olsun 1 ay sonra 9 kalmış olacak sevin kız daha benim kaç günüm var ikili hanelere bile düşemedim dörtyüzlü falandı sanırım en son sayarken

Şimdi rakamlardan bahsettin ya kuzum sabah mesaj atmıştı nişanlım kalktığında askerliğin düşmesi benim için bi anlam ifade etmedi çünkü 39 gün sonra toplam 498 gün beklemiş olacağım seni diye. Allahım bi şımardım ki Askerlik 365 - Düğün şafağına da 133 den başladık ya
Seninde bugünlerini göreceğiz nehirim

Öyle de bir geçiyo kı hiç dert etme cnm Gün kesınmi sizin bu arada cnm? Gun alındı mı, erken mı?

Büşbüşşüüümm özledim kız seni

Ama sen geldin ben çıkıyorum, nişanlıma hediye almaya gitcem. Gerçi bu ayakla nasıl gidersem

Öpüyorum kızlaarrr

Bende seni özledim Zeynomm

Geldiğinde görüşürüz kuzum. Akşam 18:30 a kadar burdayım Dikkat et fazla dolanma ki daha da ağrın çoğalmasın

ewet yanii benm bildiğim de öldir 3-4 kez prowaya gidilir o nasıl iş anlamadım....

aslında sölicektim böle prowa mı olur işlemesini bile görmedim diyecektim ama yanımda nişanlım wardı we kıllanmasın diye, sonra bana sen bilmiyor muydun anlamadın mı diye aramızda sorun çıkmasın die sustum.. ama haftaiçi akşam gidip sölicem annemle gidicem.... baştan dikin bunu dicem ben bunu kabul emiyorum dicem..

Ayy şımarmaz mı insan hiç Bende uzun dönem bir kere daha asker bekleyeceğim hatta daha uzun kısalmamış hali Amin inşallah kuzum evlendikten sonra kaçmayın bir yere daha beni nişanlayıp evlendireceksiniz büşbüş var boncuk var eylül var varda var
Napıyosunuz kıslar
İyiyim kuzum sen nasılsın ben bu pazartesiyi bitirmeye çalışıyorum
Öyle de bir geçiyo kı hiç dert etme cnm Gün kesınmi sizin bu arada cnm? Gun alındı mı, erken mı?
Yok canım söz için kesin gibi de düğün için tarih falan alınmadı bakalım nasip istediğimiz gibi bir düğün salonu ya da mekanı bulabilirsek kesinleştirmiş oluruz

Nasılsın canım senin canını sıkmışlar sanırım

Evet daha bis varıs

İyi olmaya çalışıyorum kuzum Bu saat oldu hala bir telefon gelmedi nişanlımdan Sabırla bekliyorum Bugün eğitimleri başladı, hemde törenleri varmış bazı komutanlar gelecek dedi Sanırım anca akşam arar yemekten sonra

iyi diyelim iyi olsun canımmm... ewet yaaa canım çok sıkkkın adi kadın bana beğendiğim delinnliği dikecekti dikmemiş resmen gelinliği kuru temizlemeye wermiş anladım hemen bişeyde diemedim çok sinirlerim bozuldu

Almıyorum bunu deseydin kuzum. Önden kapora verdiniz mi?

Nişanlına söyledin mi bu durumu? Bence o gelinliği kabul etme ve sana 2 hafta içinde rahat gelinlik dikerler emin ol

Daha karpuz keseceğiz bizide evlendirin sonra nereye gidersek beraber gidelim sıkma canını kuzum eğitimlerin ilk günü çok yoğun olur tedirgin olman normal ama akşama sıra bulduğu an arayacaktır askerlikte sadece 1 gün duymadım sesini o da eğitimlerin başladığı ilk günlerinde sonrasında hep nasip etti Rabbim inşallah sana 1 gün sesini duyamamak bile nedir göstermesin canım benim

Canım içine sinmiyorsa alma 2 haftaya hazırda bulursun üzerine göre farklı bir gelinlikte halledilir gelin olacaksın en önemli günün sesini çıkar suskun kalma ara hakkını sana nasıl söz verildiyse getirtmesinler bizi oraya kk ailesi olarak

nehir söz tarihi kesinmi dedin

Aynen kuzum bende sabırla bekliyorum birşey diyemem ki sonuçta keyfi olarak aramamazlık yapmıyor biliyorum Akşamda muhakkak yoğun olacaktır tüm askerler aramak isteyecek gün içinde arayamadıkları için İnşallah uyumadan da olsa konuşuruz Dün akşamda öyleydi saat 21:50 oldu dedim daha bu saatten sonra aramaz.

Kuzeniyle whatsaaptan tamda onu konuşuyorduk telefonum çaldı Nasıl mutlu oldum anlatamam Umudumu kesmiştim dedim yatmışsındır diye. Yok dedi hiç vakit bulamadım sıra hiç gelmedi dedi. Fırsat buldukça içtima yaptılar diyo Saatin 22:00 olmasına 3 dk vardı. Komutanı seslendi tamam komutanım kapatıyorum dedi ışıkların kapanacağını söylemiş

Almıyorum bunu deseydin kuzum. Önden kapora verdiniz mi?

Nişanlına söyledin mi bu durumu? Bence o gelinliği kabul etme ve sana 2 hafta içinde rahat gelinlik dikerler emin ol

malesef canım yaaa bin tl werdik, bin tl borcu kaldı.. istediğim gibi değil göğüs ölçümü bilmeden arkasında ip war ordan sıkıyor gelinlik bitmiş ölçüy simdi alıyor hiç anlamadım yanii... son prowa demez mi bi de ben de bikaç kere çağıracak sanıyorum...

şimdi almıyorum desem de olmaz nişanlımla baya kawga ederiz sen anlamadın mı der bana...

göğüs kısmını dolgunlaştırın diyorum bana pamuk koy diyor yaa ben niye para weriyorum o zaman.....

benm istediğimi yapmak zorunda değil mi?

ben pamuğu koyunca ne olacak adam üstümü çıkardığında görcek pamukları komedi resmen

Evet öyle oluyor kuzum bilmez miyim hiç sen anlattıkça o günleri yaşıyorum tekrar biliyor musunakşam yoğunluk olur kesin arayamazsa bile ki inşallah öyle bir şey olmaz üzülme sakın zor biliyorum sesini duymadan durmak ama geçecek yemin töreninden sonra rahatlayacaksınız hayırlısıyla

Asum alttaki tickerım işte kuzum inşallahsen kesinleştirdin mi hadi gel bakıyım hazırlıklar ne alemde neler yapıyoruz bak konuşma balonlarından alacağım bugün ki fikrimde bu

tickerin gözükmüyorki.
çok çok sevindim senin adına nehir..
rabbim çok güzel bir adım atacaksın. rabbim huzurlu mutlu bir beraberlik nasip etsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…