fotograf çekimi içinde bir arkadaş yada kuzenini ayarla canım hep fotograf çeksin
off offf zaten en güzeli öyle olması olduysa tam olsun amabizim burada stüdyo var 2 sene önce 1300 gibi bir rakam vermiş komşumuz..ama bu kadar harika fotograf olamaz..kız normal güzellikte bir kız ama orada sanki bebek gibi tabi o dış mekan çekim yapmıyor ama pozlara karışmıyormuş adam çok dogal çekimlerdi
off kızlar off evlenmek ne kadar zoren iyisi babama kardeşim için güzel bir makine aldırmak..her an çeksin dursun ..3 tane bölüm okuyan var çeksinler madem evet evet en güzeli nişanda onlara çektirmek güzel olursa dügün içinde çeksinler
Edacım ben unutmuştum fotoğraf işini, hatırlattın valla çok teşekkür ederim
Sevgilimin profosyonel makinası var, onu veririz birine artık
aramıza hoşgeldiinn. amiinnSanırım bende bu konuya aitimAllah mutluluğunuzu bozmasın kızlarr
Canım öyle yerlere bakmıyorum çünkü ben beyaz eşya bayilerinden anlaşmalı olarak alıcam evlenene kadar bayide durucak ve evlenirken garantisi başlıcak aynı zamanda bi üst modeli çıkarsa onunla değiştirebilme şansım olacak
aramıza hoşgeldiinn. amiinn
canım garanti ve bekletme açısından bayiler daha iyi evet. bizde bir ara almayı düşündük ama sonra para biriktirelim mediamrktten falan daha uyguna alırız dedik.bakalım hala tık yok bizde :) ne para birikiyor nede alıyoruz.sadece mutfak çeyizim baya tamamlandı sayılır yani temel şeyler (elektronik hariç)
edacım bulaşık makinesii büyük rahatlık ama hem daha yüksek sıcaklıkta yıkayabildiği için daha hijyenik olduğunu düşünüyorum
çok kararsız kalıyorum annemde gelinden daha iyi makine diyor peki sizin bardakları çiziliyormu
Sayfamız ne güzel şenlenmişş
Hoş geldiniz kızlar, inşallah hepimiz kavuşuruz sevdiklerimize.
Ben de tanıtayım kendimi, adım Simge 20 yaşındayım üni.okuyorum ve İstanbuldayım. Hepimizin gönlüne göre olsun her şey inşallah gelincikler
Canımm yeni evlenince ev görmeye, gelin görmeye bolca misafir gelir bence o zamanları da düşünmek lazım makina olmadan zorlanırsın bence canımm.
Hoşbulduk kızlar sağolun
Benim tencere,tabak,çatal takımı dışında doğru düzgün çeyimizde yok nasıl yapcam hiç bilmiyorum:26:
zamanla çiziliyor tabi ki.ama teknoloji öyle ilerliyor ki hergün daha iyisi çıkıyor.kalabalık misafirin falan geldiğinde makine çok kolaylık sağlar.boşuna icat etmemişlerçok kararsız kalıyorum annemde gelinden daha iyi makine diyor peki sizin bardakları çiziliyormu
amin canım.memnun oldum ezgi bende istanbuldanSayfamız ne güzel şenlenmişş
Hoş geldiniz kızlar, inşallah hepimiz kavuşuruz sevdiklerimize.
Ben de tanıtayım kendimi, adım Simge 20 yaşındayım üni.okuyorum ve İstanbuldayım. Hepimizin gönlüne göre olsun her şey inşallah gelincikler
Hoşbulduk kızlar sağolun
Benim tencere,tabak,çatal takımı dışında doğru düzgün çeyimizde yok nasıl yapcam hiç bilmiyorum:26:
Maddi durumun nasıl bilmiyorum canım ama başlamışken devam et ben evkur tarzı yerleri hep ziyaret ediyordum çalışırken..o tip yerler genelde çok pahalı ama hafta sonu kampanyaları çok güzel oluyor bazenama yok ben toplu alacagım dersen ondada baya indirim olur ama o kadar gerekli eşya varki ben birden veremiyorum o parayı :26: kimini taksit kimini nakit aldım..şimdi parasızlıktan ıvır zıvır alıyorum sadece
Edacım bölümüm dış ticaret, ben de memnun oldum canımm.
Makina büyük kolaylık bence canımm misafir falan geldiğinde zorlanırsın mutfağa biri girse misafirlerden bulaşıkları yıkanmamış görücek tezgahta, kötü bi durum bence canımm makinaya iki dakikada yerleştirirsin ortalıkta durmamış olur kirli bulaşıklar :) Ve sen de yorulmamış olursun
zamanla çiziliyor tabi ki.ama teknoloji öyle ilerliyor ki hergün daha iyisi çıkıyor.kalabalık misafirin falan geldiğinde makine çok kolaylık sağlar.boşuna icat etmemişler
amin canım.memnun oldum ezgi bende istanbuldan
tatlım şu son 1 sene yaptım bende birçok çeyizimi.oda tabak, tencere gibi mutfak çeyizi, mutfak robotu ve birkaç nevresim. şimdilik ara verdim zamanla hepsi oluyor ya netten falan çok aldım ben. ev tekstili ürünlerinde çok eksiğim var. topluca almayı düşünüyorum onları kapalıçarşıdan falan
Anladım canım durumum iyi birikimim var çok şükür ama ilgim yok diyelimnasıl yapılır nerden başlanır onu bilmiyorum işte Burayı takip ederek öğrencem inşallah sağolun ilginize
bunu artık evlenene kadar düşünecegim canımaslında ben beyaz eşya konusunda pek bir bilgisizim çeyiz konusunda bir beyaz eşyada geri kaldım bana hepsi aynıymış gibi geliyor birtek çamaşır makinesini 7-8 kg alırım onu biliyorum o kadar
oda var tabiböyle giderse almam dedigim herşeyi alırım ama bakın gümüşlük müdür nedir onu almam ben almam dedikçe annem sen bedavaya gelin olacaksın diyo
Birikim varsa nişandan sonra yapılır canım ama düşününce birikimde olsa herşeyi içine sinerek almak istiyorsan zamana yayman şart oluyornevresimlerden devam edebilirsin mesela
Birikim varsa nişandan sonra yapılır canım ama düşününce birikimde olsa herşeyi içine sinerek almak istiyorsan zamana yayman şart oluyornevresimlerden devam edebilirsin mesela
Bulaşık makinaları artık baya gelişti canımm enerji tasarrufu sağlayanı, az bulaşık programı olanı, çocuk kilitlisi vs.vs. baya özelliği olan makinalar var artık karar vermek daha da zor oluyor yani insan hangisini alacağını şaşırır.
Gümüşlük konusunda sana katılıyorum canımm onu ben de almam :))
Haklısın tatlım sıkıştırmamak lazım başlayayım ufaktan anca yetişir
aramıza hoşgeldiinn. amiinn
canım garanti ve bekletme açısından bayiler daha iyi evet. bizde bir ara almayı düşündük ama sonra para biriktirelim mediamrktten falan daha uyguna alırız dedik.bakalım hala tık yok bizde :) ne para birikiyor nede alıyoruz.sadece mutfak çeyizim baya tamamlandı sayılır yani temel şeyler (elektronik hariç)
edacım bulaşık makinesii büyük rahatlık ama hem daha yüksek sıcaklıkta yıkayabildiği için daha hijyenik olduğunu düşünüyorum
Öyle yerleri dolaşmayı ben de çok severim canımmburada anlaştık
ben çıkıyorum canım görüşürüzşimdi bir yere gidecegim orada milyoncu tarzı yer varsa mutlaka dolanırım
hem bana bu şekilde sanki vakit daha hızlı geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?