2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Ne pamuğu ya düğün günü pamukla mı ugraşacakmışsın saçmalık resmen kesin bir dille annen falan gelsin söylesin yapmak zorunda parasını almasını biliyor içine sinmesi gerek

tickerin gözükmüyorki.
çok çok sevindim senin adına nehir..
rabbim çok güzel bir adım atacaksın. rabbim huzurlu mutlu bir beraberlik nasip etsn

Niye gözükmüyor ki kuzum:26:Amin canım benim inşallah hepimize gönlümüzdekini nasip etsin Rabbim sende çok çok mutlu ol canımcım

haftaiçi gidip konuşmayı düşünüyorum ben böyle saçma şey görmedim bana sıfır gelinlik olacak dedi..

bende üstüne basa basa söledim sıfır gelinlik dikilecekse ben alırım yoksa almam dedim onlar sıfı dediler ama hiiç alakası yok.. gelinliğin arkasındaki ipler eski duruyor bu değişsin dedim değişecek dediler..

sonra kendime de sinir oldum sölese miydim acaba diye

Ne pamuğu ya düğün günü pamukla mı ugraşacakmışsın saçmalık resmen kesin bir dille annen falan gelsin söylesin yapmak zorunda parasını almasını biliyor içine sinmesi gerek

hem ben o kadar para wercem hem de pamuk mu doldurayım yaniii senin işin ne sen niye destek yapmıyorsun dimi yanii?

offf bunu da bana kabinde söledi kadın pamuk koyarsın dedi.. ben bunu nişanlıma bile söleyemedim pamuk koycakmışım diyee off tam bi rezillik yaaaa

Yok böyle bir komiklik ya pamuk nedir Allahın aşkına

Kuzum bak sen bir ara git şu gelinlikçiye. Yanında anneni yada kayınvalideni götür sert bir şekilde uyarsınlar. Başta ne konuşuldu ise onlar yapılacak densin. Sen konuşamıyorsan onlardan rica et. Benim nişanlığımı diktirdiğim gelinlikçide yok şöyle böyle dedi. Annem dedi biz ne istiyosak o olacak. Kötü dahi olsa bizim dediğimiz olacak dedi ve yaptılar. Madem öyle senin söylediklerini yapmadılar mı sende geriye kalan o paradan kısıp öyle verirsin. Eksik mala eksik para. Ben yaptım açıkcası. Ağızlarını açıp tek kelime edemediler.

Ayrıca o gelinliği giymek istemiyorsanda sen en başta yeni dikim olarak anlaştıysan bana 2 hafta içinde yeni bir gelinlik hazırlayın de bunu giymem de. Biraz konuş yani gerekiyorsa bağır çağır. Paraya gelince çok güzel konuşmasını biliyo onlar Bak bende gerildim şimdik

Yahu göğüslerin büyük olmayabilir bu senin hatan değil. Onlar ona göre dolgun gösterecek alttan destek koyabilirler. Bu kadar komik bir şekilde söylenmez bu. En azından destekli sütyen giy dese gam yemiycem pamukta nedir ya

Söyle canım sinir olma kendine o an bir an şokla hareket edememişsin söyle geç kalmış sayılmazsın ki bu ne sıfır gelinlik oluyor da senin fikrinin bir önemi olmalı onu öyle istemiyorum diyorsan o öyle olmamalı gelin olacaksın yahu sinirlendim mario olup oraya zıplayasım var şuan Eki Görüntüle 1110956

Nişanlına söyle kavga etmezsiniz hiç merak etme ona da mantıksız saçma gelecektir gelinsin sen ya istediğin olmadıktan sonra rahat edemedikten sonra ne yapayım ben o gelinliği

ahh ahh

Birde sevdiklerimiz aynı yerde askerlik yapınca daha da depreşmiştir anılar

İnşallah arayabilir kuzum yaaa :26: Bir aksilik çıkmaz ise yemin törenine gideceğiz

Aynı şeyleri düşünüp yazıyoruz yaa Nehirim korkmaya başladım

aldığım sütyende destekli ama yetersiz ben zaten gelinliğin göğüs kısmında destek olacak diye sanıyordum ama yok malesef...

pamuk çok komik olur... ben çok sinirlendim ama nişanlıma belli etmedim...

annem de sinirlendi ama o da belli etmedi.. haftaiçi gidip gelinliğin dikilesini sölicem.. annem ben konuşur ağızlarının payını weririm mecbur yapıcaklar dedi....

Nişanlına söyle canım kesinlikle. Ondan birşey saklama derim. Sonuçta bu senin hatan değil sen gerekeni söylüyosun ama onlar yapmıyor. Eminim nişanlında bu duruma tepki gösterecektir. Ya siz para veriyosunuz o gelinliğe. Siz çalışın çabalayın ama gelinliği resmen sıfır diye kakalamaya çalışıyolar var mı böyle bir dünya. Sen sonuna kadar diret kuzum. Yapacaklar dediğini yapmak zorundalar

ahh ahh

Birde sevdiklerimiz aynı yerde askerlik yapınca daha da depreşmiştir anılar

İnşallah arayabilir kuzum yaaa :26: Bir aksilik çıkmaz ise yemin törenine gideceğiz
Çok depreşiyor ya Gidersiniz inşallah canımcım cuma günüydü ben törene yetişememiştim ama olsun cumartesi sabahtan oradaydım sonra pzar akşama kadar beraberdik bir harika oluyor çok güzel bir duygu çok Safranbolu'ya gidesim geldi
Aynı şeyleri düşünüp yazıyoruz yaa Nehirim korkmaya başladım
Bende kuzum yoksa bir ben var benden içeri o sen misin

bende aşırı derecede sinirlendim sölesem bi dert sölemesem bi dert...

haa bi de kına için nişanlık gibi tuvalet kiraladım... onun da göğüs kısmı bol...

diyorumki bunun üst kısmı bol bunun daralması lazım... neymiş efendim bu kiralık olduğu için öle bişey olamazmış ... hem dışardan bakılınca görünmüyormuş bilmem ne... nasıl sinirlendim.. ben bunn içinde kwnsimi rahatsıız hissediyorum düşecek gibi dedim bunun daraltılması lazım dedim.. anca yani o zaman tamam dediler...

çok saçmalık yaa nasıl bi gelinlikçiye denk geldim çıldırdm resmen...

Nişanlına söyle kavga etmezsiniz hiç merak etme ona da mantıksız saçma gelecektir gelinsin sen ya istediğin olmadıktan sonra rahat edemedikten sonra ne yapayım ben o gelinliği

bi gelinlikçiye gidip konuşayım da ondan sonra sölerim herhalde...

baktım yapmıyorlar geri kalan parayı da evrdirmem nişanlıma...

Gidersem eğer perşembe gecesi yola çıkacağız kuzum. Cuma sabahı ordayım inşallahh Yıllık iznimden 2 gün kullanacağım sorun olmasın diye

Evet galiba sanırsam öyleyim Ama çok garip değil mi aynı şeyleri yazmışız yaa

selam kızlar iyi haftalar hepiciğinize.

Ben çok halsiizm gözlerim ağrıyor akşam aşk gelecek iş çıkışı nasıl makyaj yapcak bilmiyorum off

Haftasonu ne yaptınız anneciğinize neler aldınız bakalım

Ben lacivert capri pantolon ve lacivert beyaz çizgili yakasında dantelli bluz aldım bayıldı

meraba şekerlerrr..nasılsınızz
Merhaba şeker
Gerçekten çok saçma bir yere denk gelmişsin canım ya sinir oldum ben burada sen nasıl sabrettin söylemesen daha dert söyle içinde kalmasın sakın
bi gelinlikçiye gidip konuşayım da ondan sonra sölerim herhalde...

baktım yapmıyorlar geri kalan parayı da evrdirmem nişanlıma...
Bize de haber ver merak ederim ben buradaverdirme ne kadar hizmet o kadar para yani yok öyle 3 kuruşa 5 köfte

kesinlikle canım.. sanki para çok kolay kazanılıyor sokağa atcak paramız war sanki de kadın istediği gibi hareket ediyor.. ama bi gidelim konuşalm görcek o kadın...

nişanlıma da sölicem... gerekirse o parayı werdirmicem...

Sorun olmasın diye tabi kullan kuzum rahat rahat git gör sevdiceğinievet seninle aynı şeyleri hep düşünüyoruz boşunamı ruh kardeşiyiz diyoruz kız

Hoşgeldin canım iyi haftalar bende çok halsizim ve moralsizim bugün pazartesi sendromumu ne ondan işteben saat aldım birazcık eve özel gibi oldu ama başka eksik bulamadım evi tamamlıyoruz işte söze kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…