Merhaba şeker Eki Görüntüle 1111055
Gerçekten çok saçma bir yere denk gelmişsin canım ya sinir oldum ben burada sen nasıl sabrettin söylemesen daha dert söyle içinde kalmasın sakın
Bize de haber ver merak ederim ben buradaverdirme ne kadar hizmet o kadar para yani yok öyle 3 kuruşa 5 köfte
Sorun olmasın diye tabi kullan kuzum rahat rahat git gör sevdiceğinievet seninle aynı şeyleri hep düşünüyoruz boşunamı ruh kardeşiyiz diyoruz kız
Hoşgeldin canım iyi haftalar bende çok halsizim ve moralsizim bugün pazartesi sendromumu ne ondan işteben saat aldım birazcık eve özel gibi oldu ama başka eksik bulamadım evi tamamlıyoruz işte söze kadar
kesinlikle canım.. sanki para çok kolay kazanılıyor sokağa atcak paramız war sanki de kadın istediği gibi hareket ediyor.. ama bi gidelim konuşalm görcek o kadın...
nişanlıma da sölicem... gerekirse o parayı werdirmicem...
Sorun olmasın diye tabi kullan kuzum rahat rahat git gör sevdiceğinievet seninle aynı şeyleri hep düşünüyoruz boşunamı ruh kardeşiyiz diyoruz kız
Git evlen kızhoşbuldumm..bugün nedense evlenesim var yaaa:123:
Kısmet işte canım şansınıza konuş sende düzelecektir inşallah çözülecektir merak etmenerden çıktıysa nerden girdiysem o yere resmen kandrdılar...
konuşcaam kesinlikle...
tamam haberdar ederim canımm ...
sanırım ondan :)
İyi yapmışsın ne de olsa 4 ayın kaldı
Ne olmuş gelinlikle ilgili sıkıntı olmuş galiba ben olsam para vermezdim keriz mi arıyo onlar ya . veriridim orda ağının payını
Evet canım evlilik arefesindesiniz madem böyle yapacaklar kiralardan paranda sana kalırdı. Paraya en fazla ihtiyacın olduğu zaman insanların bu saçmalıkları resmen çileden çıkarıyor
Vermeyin gerekirse kuzumParanla rezil oluyosun ya
Özledim zaten paşamıda
Evet ruh ikisim benimmm
Git evlen kızhayırdır romnatikleştinmi bugün bazen bana da geliyor hatta bir an durup çocuk doğurmak istiyorum anne olmak istiyorum diyorum düşün o derece uçuyorum ben sen yine iyi evlenmek istiyorsun
Kısmet işte canım şansınıza konuş sende düzelecektir inşallah çözülecektir merak etme
Evet sanırım düşüyorumEki Görüntüle 1111106 Evet bende vermezdim senet imzalatmadılar ya
Git evlen kızhayırdır romnatikleştinmi bugün bazen bana da geliyor hatta bir an durup çocuk doğurmak istiyorum anne olmak istiyorum diyorum düşün o derece uçuyorum ben sen yine iyi evlenmek istiyorsun
aynen canımmm yaaa kesinliklee aman dikkat edin böle uyuz gelinlikçilere ayy siz bari gözü açık olun kız ben nasıl kandım anlamadım....
Özlenmez mi güzel güzel hasret giderirsiniz ohh
Evet evetttAy en çok neye seviniyorum biliyo musun sevdiğim askere gidecek diye sakal tıraşı nadir olurdu bende hep beni öperken yanağıma batıyo diye homurdanırdım Şimdi yanakları kaymak gibidir Öper öper doyamam
Kısmet işte canım şansınıza konuş sende düzelecektir inşallah çözülecektir merak etme
Evet sanırım düşüyorumEki Görüntüle 1111106 Evet bende vermezdim senet imzalatmadılar ya
dur kızz kıskandırma öpen var öpemeyen varr
Lalallaa bir evlendirsen de beni kurtulsanzaman geçiyor sıra nehire geliyor lalalalalala
Hadi gidek yıldırım nikahınlanaynen yaa romantikim bugün sanırımmsormaa bana o da geliyo bazenn bi bebişim olsa diyormm kalk kız gidip evlenek
Evet evetttAy en çok neye seviniyorum biliyo musun sevdiğim askere gidecek diye sakal tıraşı nadir olurdu bende hep beni öperken yanağıma batıyo diye homurdanırdım Şimdi yanakları kaymak gibidir Öper öper doyamam
Ama ama dayanamam ki beenn
Öp kıs neden öpemiyon bak yarenin dönmüş bilee
annemle konuştum şimdi akşam gidicez konuşcaz bi aksilik çıkmazsa inşallah...
Lalallaa bir evlendirsen de beni kurtulsan
Hadi gidek yıldırım nikahınlanbazen beklemek yoruyor bu hafta sonu dişçiye gideceğim artık çıkartın yeter diyeceğim yeter çıksalardı belki bu sene evlenirdim hep engel hep engel
Kaymak gibidir ohh sana yarayacak bu askerlik kuzumbenim sevdiğimde hep kirli sakal dolaşıyor
Ooo ben o konuda çok fenayımdırYıkarım ortalığı vallahi Yapmıyo mu gelinliğimi o verdiğim parayı burnundan getirir alırım gider başka yerden gelinlik beğenir alırım İnat değil mi benim param onların boğazından geçmesin bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?