2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

nerden çıktıysa nerden girdiysem o yere resmen kandrdılar...

konuşcaam kesinlikle...

tamam haberdar ederim canımm ...

sanırım ondan :)

İyi yapmışsın ne de olsa 4 ayın kaldı

Ne olmuş gelinlikle ilgili sıkıntı olmuş galiba ben olsam para vermezdim keriz mi arıyo onlar ya . veriridim orda ağının payını

Evet canım evlilik arefesindesiniz madem böyle yapacaklar kiralardan paranda sana kalırdı. Paraya en fazla ihtiyacın olduğu zaman insanların bu saçmalıkları resmen çileden çıkarıyor

Vermeyin gerekirse kuzum Paranla rezil oluyosun ya

hoşbuldumm..bugün nedense evlenesim var yaaa:123:
Git evlen kız hayırdır romnatikleştinmi bugün bazen bana da geliyor hatta bir an durup çocuk doğurmak istiyorum anne olmak istiyorum diyorum düşün o derece uçuyorum ben sen yine iyi evlenmek istiyorsun
nerden çıktıysa nerden girdiysem o yere resmen kandrdılar...

konuşcaam kesinlikle...

tamam haberdar ederim canımm ...
Kısmet işte canım şansınıza konuş sende düzelecektir inşallah çözülecektir merak etme
sanırım ondan :)

İyi yapmışsın ne de olsa 4 ayın kaldı

Ne olmuş gelinlikle ilgili sıkıntı olmuş galiba ben olsam para vermezdim keriz mi arıyo onlar ya . veriridim orda ağının payını

Evet sanırım düşüyorum Eki Görüntüle 1111106 Evet bende vermezdim senet imzalatmadılar ya

aynen canımmm yaaa kesinliklee aman dikkat edin böle uyuz gelinlikçilere ayy siz bari gözü açık olun kız ben nasıl kandım anlamadım....

zaman geçiyor sıra nehire geliyor lalalalalala

Git evlen kız hayırdır romnatikleştinmi bugün bazen bana da geliyor hatta bir an durup çocuk doğurmak istiyorum anne olmak istiyorum diyorum düşün o derece uçuyorum ben sen yine iyi evlenmek istiyorsun

aynen yaa romantikim bugün sanırımmsormaa bana o da geliyo bazenn bi bebişim olsa diyormmkalk kız gidip evlenek

aynen canımmm yaaa kesinliklee aman dikkat edin böle uyuz gelinlikçilere ayy siz bari gözü açık olun kız ben nasıl kandım anlamadım....

Ooo ben o konuda çok fenayımdır Yıkarım ortalığı vallahi Yapmıyo mu gelinliğimi o verdiğim parayı burnundan getirir alırım gider başka yerden gelinlik beğenir alırım İnat değil mi benim param onların boğazından geçmesin bişey

Özlenmez mi güzel güzel hasret giderirsiniz ohh

Evet evettt Ay en çok neye seviniyorum biliyo musun sevdiğim askere gidecek diye sakal tıraşı nadir olurdu bende hep beni öperken yanağıma batıyo diye homurdanırdım Şimdi yanakları kaymak gibidir Öper öper doyamam

dur kızz kıskandırma öpen var öpemeyen varr

annemle konuştum şimdi akşam gidicez konuşcaz bi aksilik çıkmazsa inşallah...

zaman geçiyor sıra nehire geliyor lalalalalala
Lalallaa bir evlendirsen de beni kurtulsan
aynen yaa romantikim bugün sanırımmsormaa bana o da geliyo bazenn bi bebişim olsa diyormmkalk kız gidip evlenek
Hadi gidek yıldırım nikahınlan bazen beklemek yoruyor bu hafta sonu dişçiye gideceğim artık çıkartın yeter diyeceğim yeter çıksalardı belki bu sene evlenirdim hep engel hep engel

Kaymak gibidir ohh sana yarayacak bu askerlik kuzum benim sevdiğimde hep kirli sakal dolaşıyor

annemle konuştum şimdi akşam gidicez konuşcaz bi aksilik çıkmazsa inşallah...

Hadi bakalım kuzum senden güzel bir atak bekliyorus Unutma kimseye muhtaç değilsin paranla her yerden istediğin gelinliği bulursun da alırsın da en güzel gününde seni mağdur etmelerine izin verme

hadi kalk kalkaynen yaa hep engellerrr

öle ol da benm gibi saf olma kız hemen inanma kandırıkçılara....

akşam bi aksilik çıkazsa annemle gidicez gelinlikçiye bakalım nolcak....

haber weririm size de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…