2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Kaymak gibidir ohh sana yarayacak bu askerlik kuzum benim sevdiğimde hep kirli sakal dolaşıyor

Evet öyle olacak Teslim olmadan önce traş olmuştu foto çekip bana yollamış Burdayken olmalıydın dedim bu traşı

Hiç bizi düşünmüyolar hiç

öle ol da benm gibi saf olma kız hemen inanma kandırıkçılara....

akşam bi aksilik çıkazsa annemle gidicez gelinlikçiye bakalım nolcak....

haber weririm size de...

Tamam kuzum benim hadi güzel haberlerini bekliyorus

nerden bilicksn cnm nişanlınla neden tartısasın cnm onların yanlısı senin değilki

annemle konuştum şimdi akşam gidicez konuşcaz bi aksilik çıkmazsa inşallah...
Gidin canım içinde kalmasın anlat sor cevabını al rahatla
hadi kalk kalkaynen yaa hep engellerrr
Arayayım da bizimkine söyleyeyim hayırdır diye bir şok benden beklemiyor ani tepkiler plancı biriyim ben
Evet öyle olacak Teslim olmadan önce traş olmuştu foto çekip bana yollamış Burdayken olmalıydın dedim bu traşı

Hiç bizi düşünmüyolar hiç

Ben kirli sakallı halini seviyorum daha çok desem

ahahaha :)))

arada o şeylerde bana da geliyor gördükçe böyle resimlerde felan off diyorum yani

kız takla atarlar merak etme nişan yapmadan düğün yapanlar olarak tarihe geçerizz kk de

plan plan nereye kadar plansız yaşa kuzum birazda aksiyopn olsun hayatında.

güneşi beklerken dizini izliyor musunuz

ordaki evlenmek teklifi şekline bayıldım benimki de yapsa ya öyle

Son düzenleme:
kızlar ben bizim geline sinir oluyorum ya

Kitap alçaktım ya vazgeçtim

ahahaha :)))

arada o şeylerde bana da geliyor gördükçe böyle resimlerde felan off diyorum yani
Evet bebişlere bayılıyorum ben ahh ahh
kız takla atarlar merak etme nişan yapmadan düğün yapanlar olarak tarihe geçerizz kk de
Direk kısa kestik level atlatık biz derim
plan plan nereye kadar plansız yaşa kuzum birazda aksiyopn olsun hayatında.

güneşi beklerken dizini izliyor musunuz

ordaki evlenmek teklifi şekline bayıldım benimki de yapsa ya öyle

Anı yaşayayım ah bende yaşamak isterimde imkanlar el vermiyorben o diziyi izlemiyorum:26:ama reklamda gördüydüm farklı güzelmiş inşallah yakın zamanda alırsın en muhteşeminden teklif

çok güzel hastayım o diziye ben ya

orası da doğru amann batsın bu dünyaaa

Ayy inşallah ama bize çok var daha şu kpss illetine bir gireydi sonuöçlara bakcaz oooo 2015 gibi felan olcak ya galiba

Bende seviyorum ama yanaklarıma batıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…