Kaymak gibidir ohh sana yarayacak bu askerlik kuzumbenim sevdiğimde hep kirli sakal dolaşıyor
öle ol da benm gibi saf olma kız hemen inanma kandırıkçılara....
akşam bi aksilik çıkazsa annemle gidicez gelinlikçiye bakalım nolcak....
haber weririm size de...
Hadi bakalım kuzum senden güzel bir atak bekliyorusUnutma kimseye muhtaç değilsin paranla her yerden istediğin gelinliği bulursun da alırsın da en güzel gününde seni mağdur etmelerine izin verme
Tamam kuzum benim hadi güzel haberlerini bekliyorus
ne meraklıyım dimi şimdiden
ewet yanii benm bildiğim de öldir 3-4 kez prowaya gidilir o nasıl iş anlamadım....
aslında sölicektim böle prowa mı olur işlemesini bile görmedim diyecektim ama yanımda nişanlım wardı we kıllanmasın diye, sonra bana sen bilmiyor muydun anlamadın mı diye aramızda sorun çıkmasın die sustum.. ama haftaiçi akşam gidip sölicem annemle gidicem.... baştan dikin bunu dicem ben bunu kabul emiyorum dicem..
Gidin canım içinde kalmasın anlat sor cevabını al rahatlaannemle konuştum şimdi akşam gidicez konuşcaz bi aksilik çıkmazsa inşallah...
Arayayım da bizimkine söyleyeyim hayırdır diye bir şok benden beklemiyor ani tepkiler plancı biriyim benhadi kalk kalkaynen yaa hep engellerrr
Evet öyle olacakTeslim olmadan önce traş olmuştu foto çekip bana yollamış Burdayken olmalıydın dedim bu traşı
Hiç bizi düşünmüyolar hiç
Lalallaa bir evlendirsen de beni kurtulsan
Hadi gidek yıldırım nikahınlanbazen beklemek yoruyor bu hafta sonu dişçiye gideceğim artık çıkartın yeter diyeceğim yeter çıksalardı belki bu sene evlenirdim hep engel hep engel
Kaymak gibidir ohh sana yarayacak bu askerlik kuzumbenim sevdiğimde hep kirli sakal dolaşıyor
Gidin canım içinde kalmasın anlat sor cevabını al rahatla
Arayayım da bizimkine söyleyeyim hayırdır diye bir şok benden beklemiyor ani tepkiler plancı biriyim ben
Ben kirli sakallı halini seviyorum daha çok desem
Arayayım da bizimkine söyleyeyim hayırdır diye bir şok benden beklemiyor ani tepkiler plancı biriyim ben
merak iyidir cnm iyidir benim gibi meraksız olma
plan plan nereye kadar plansız yaşa kuzum birazda aksiyopn olsun hayatında.
güneşi beklerken dizini izliyor musunuz
ordaki evlenmek teklifi şekline bayıldım benimki de yapsa ya öyle
ne geliyosa başımıza meraktan geliyor nehirrrNiye meraklı değilsin canımsoruya bak
ben de bayıldım yaaaaaa
Evet bebişlere bayılıyorum ben ahh ahhahahaha :)))
arada o şeylerde bana da geliyor gördükçe böyle resimlerde felan off diyorum yani
Direk kısa kestik level atlatık biz derimkız takla atarlar merak etmenişan yapmadan düğün yapanlar olarak tarihe geçerizz kk de
plan plan nereye kadar plansız yaşa kuzum birazda aksiyopn olsun hayatında.
güneşi beklerken dizini izliyor musunuz
ordaki evlenmek teklifi şekline bayıldım benimki de yapsa ya öyle
Ne oldu hayırdır :26:kızlar ben bizim geline sinir oluyorum ya
Kitap alçaktım ya vazgeçtim
ne geliyosa başımıza meraktan geliyor nehirrr
Evet bebişlere bayılıyorum ben ahh ahh
Direk kısa kestik level atlatık biz derim
:[/COLOR][/FONT][/B]
Evet bebişlere bayılıyorum ben ahh ahh
Direk kısa kestik level atlatık biz derim
Anı yaşayayım ah bende yaşamak isterimde imkanlar el vermiyorben o diziyi izlemiyorum:26:ama reklamda gördüydüm farklı güzelmiş inşallah yakın zamanda alırsın en muhteşeminden teklif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?