- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
Ne oldu hayırdır :26:
Zaten ya meraktan ya meraktan demişler
haha aynennn
İnşallah kpss olayı hallolurda tarihleri kesinleştirirsiniz canım belirsizlik çok kötü seni o kadar iyi anlıyorum kiçok güzel hastayım o diziye ben ya
orası da doğru amann batsın bu dünyaaa
Ayy inşallah ama bize çok var daha şu kpss illetine bir gireydi sonuöçlara bakcaz oooo 2015 gibi felan olcak ya galiba
Oyy senin yanaklarını yesinlerBende seviyorum ama yanaklarıma batıyo
Ya dün anneler günü olmasına rağmen gelmedi insan gelmez mi ya ? oysaki annemle aralarında hiçbir sorun yaşanmadı .bir tek abiim geldi yuhh dedim ya .
ben neler planlıyordum kıyafetler ,oda için bile bakamya başlamıştık annemle cinsiyeti belli olunca karyola alçak annem adetmmiş babaanne alırmış karyola.
öyle sinir oluyorum ki halasının kızının dedesi hastaymış ona gitcekmiş dıdsının dıdısı yani. senin kayınvaliden mi önemli dedesi mi? hani tamam git ona da ama insan kayınvalidesine gelmez mi
benim annem gibi kayınvalidem olcak başımın üstünde taşırım herşeyini yaparım o kadar iyidir annem .içinde ukde kalmasın diye herşeyini yaptı bu muydu yani gelinliği
annem sakinleştirmeye çalışıyo ama sakinleşemiyorum ki ben
sen benim ameliyat olduğunda bi hastaneye bi kere de eve geldin o kadar o da misafir bildiğin yemeğini geldi klktı toplamakta yok . sen çalışıyosan bende çalışıyorum yani ben senin tabbağını toplamak zorunda değilimki el birliğiyle olur böyle şeyler yani.
Eki Görüntüle 1111288 Eki Görüntüle 1111289
İnşallah kpss olayı hallolurda tarihleri kesinleştirirsiniz canım belirsizlik çok kötü seni o kadar iyi anlıyorum ki
Oyy senin yanaklarını yesinler
Sizin gelin çok fena telefonda açmadı mı yoksa annesi artık sonuçta iki dakika uğrayıp kalkamazmıydı yanisen sakin ol o onun insanlığı ne yapacaksın
kızlarr ben kaçıyorummson bikaç gündür yemek yapmaya başladım ee biyerden başlamak lazımdıı kalkıp karnıyarık yapcap daha doğrusu yapmaya çalışcam hadi bana kolay gelsinn
Eki Görüntüle 1111308
Kolay gelsin canım karnıyarık mı dedin bayılırımkızlarr ben kaçıyorummson bikaç gündür yemek yapmaya başladım ee biyerden başlamak lazımdıı kalkıp karnıyarık yapcap daha doğrusu yapmaya çalışcam hadi bana kolay gelsinn
Bazı insanlar şöyle bir hal var kaynanamı aa bö görümcemi aa öcü aa eltimi rakipaçtı telefon ama burnumuzun dibinde bile odluğunda yine gelmiyordu yani.
Çok zor bişey değil ki abimde işte o istedi de ben getirmedim dedi yalanın batsın kimi kandırıyorsun sen dedim.
Böyle insanlar hçbir şeyi haketmiyor ya annem diyor ki sen kayınvalidene sakın yapma böyle şeyler . sorun yaşamadığım insana ne yapabilir allah aşkına dedim.
SIKINTI GERÇEKTEN TARİH NEHİRİM YA aman bi hallolsa da kesinleştirsek kesinleştririp beklemek iyi ama o kadar sabırsız verici bişey .
Ayy bnde çok seviyorm kuzumu Tam yaşı evlenmenin bnce inşallah çok mutlu olursunuz dilerim Allahtan gelinlik nasl olck
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Eki Görüntüle 1111308
Kolay gelsin canım karnıyarık mı dedin bayılırım
Bazı insanlar şöyle bir hal var kaynanamı aa bö görümcemi aa öcü aa eltimi rakipçok saçma saygı olduktan sonra kimse kimseyi sevmek zorundada değil ama saygılı olmak zorunda ve direk insana yabancı yok şöyle muamelesi yapmamak gerek kötülüğü yoksa o da bir anne sonuçta eşini doğurmuş bu günlere getirmiş ki sende evlenebilmişsin bunun için bile teşekküretmen gerekir
Eki Görüntüle 1111308
Kolay gelsin canım karnıyarık mı dedin bayılırım
Bazı insanlar şöyle bir hal var kaynanamı aa bö görümcemi aa öcü aa eltimi rakipçok saçma saygı olduktan sonra kimse kimseyi sevmek zorundada değil ama saygılı olmak zorunda ve direk insana yabancı yok şöyle muamelesi yapmamak gerek kötülüğü yoksa o da bir anne sonuçta eşini doğurmuş bu günlere getirmiş ki sende evlenebilmişsin bunun için bile teşekküretmen gerekir
Niye meraklı değilsin canımsoruya bak
Güzel olur patlıcan olurda kötü olurmu hiçayy gel canımm tabii tadı nasıl olur bilemiyorum acemiyim
Benim görümcem yok eğer nasip olur evlenirsek kayınlarım var 2 tane bir tanede eltim varsevmemek hani sana bir kötülüğü zararı dokunur anlarım ama bişey yokkende böyle bir durumun olması sinir bozucu gerçekten .
Aynen öyle doğurmamış olsaydı sen evlenemicektin aman ne bilim görümcem kayınvalidem iyi olduktan sonra herşeyi de sonsuz yaparım.
Ama benim görümce de dedikoducu:
Seninde yapın o demek ki canım belki yaklaştıkça heyecanla farklılaşır ya da heyecan yaptıkçamı normal yaklaşıyorsun bir şeylere herkes farklı iştemerak denen bişey yok bende cnm yaa nişanlım benden daha meraklı şu şöyle olsun bu böyle olsun saman sakın sunu unutmıyalım bende tık yok heyecan da yok anlamadım bazen ruhsuzmuyum diyorum ben
Keşke yardımcı olabilsem kuzum hiç bilgim yok maalesefkızlar bana güzel bir restrant bulun lütfen yaa bulamıyorum kasır olablr böle osmanlı kulturu osmanlı yemegi turk mutfagı ile bezeli bir restorant oluck ve gelinlikle kabul edilcek yer oluck cemile sultan yalısına sordum gelinlikle almıyoruz diyor gıcıklr yaasen nasıl benim gelinliğimi istemezsin asıl ben seni istemiyorum
Güzel olur patlıcan olurda kötü olurmu hiç
Benim görümcem yok eğer nasip olur evlenirsek kayınlarım var 2 tane bir tanede eltim varkaynana kaynata var tabisi dediğin gibi bana dokunmuyorlarsa başımın üstünde taşırım sonuçta sevdiğimin ailesi benim ailemede aynı saygıyı sevgiyi beklerim ailelerimiz önemli
Seninde yapın o demek ki canım belki yaklaştıkça heyecanla farklılaşır ya da heyecan yaptıkçamı normal yaklaşıyorsun bir şeylere herkes farklı işte
Keşke yardımcı olabilsem kuzum hiç bilgim yok maalesef
saol cnm yinede sanırım içime atıyorum heyecanı sıkıntı strestende rgl olamıyorum en kötüsünü yasıyorum sanırım
nerden bilicksn cnm nişanlınla neden tartısasın cnm onların yanlısı senin değilki
Stresten kaynaklanıyor olamaman ilaç kullanmaya başladınmı söktürücü canım :26:
niye anlamadın der diye canı sıkılır diye sölemedim canım.. ama sölicem..
amin canım inşallah bencede tam yaşı erken değil geçte değil sen kaç yaşındasın gelinliğim prenses model straplez üstü kristal taş işlemeli olcak nasip olursa perşembe günü teslim alcam sen nasıl bişey istiyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?