24üm bende evlenirken 25 olcam işte prenses etek olcak bnmkide buldm ben sade olsun istiyorum kocaman kirpiklerim upuzun eyeliner ım olsun istiyorum hehehhe bnm göğüsten ötürü straplez giyemiorum balayını napıcan
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
one yaa saçmalamıslr resmen cnm bilmiyorum aam sen düzgnce konus onlarla manyakmı onlr yaa ilk defa öle bi saçmalık görüyorum 4 kez prova bilemedn 3 kez prova olur ben üst için gttim işlencek tekrar provadn geçicem sonra etek için prova alınck en son teslimatta prova olck teslim bu yani öle saçmalıkmı olur
Çekim çok güzeldi. Herkes mutluluklar diledi. Sokakta resimlerimizi çektiler. :) çok merak ediyorum.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
çok güzelmişsiniz ki çekmişler,biz de çok merak ediyoruz
dediğin zaman gidip aldım hemen bugn hafiften basladı inş diğer ay gecikme olmaz saol cnm bu arada
söyle bencede daha sonra öğrenirse haklıyken haksız olursun sen düzgün anlattınmı anlattın anlamıyan onlar
Gidin canım içinde kalmasın anlat sor cevabını al rahatla
Tamam kuzum benim hadi güzel haberlerini bekliyorus
Günaydın kızlaarrr....
Dün önce nişanlımı aradım ve söledim kızmadı hatta dediki yeni gelinlik alalım o zaman dedi... bende şuan gerek yok tabi bi konuşayım bakalım haber weririm sana dedim..
neyse gittik annemle.. annem sinirli tabi werdi weriştirdi...
Annem: siz bize 2. el gelinlik wermişsiniz, kızımın düğünü eften püften bi düğün değil şirket arkadaşları gelecek bütün arkadaşları gelecek, benm kızım rezil mi olacak, 2 bin tl para werdik rezil olmak için mi, düğünün ciddiyetini anlamıyor musunuz, gelinliğin uçları kirli, sırtı yıpranmış, ipleri berbattı, biz yeni gelinlik diye anlaştık 2. el niye alalım, hem biz 2. el aramadıkki hiç sıfır istiyoruz, kızımın görümcesi bile neler söylemiş, eğer o gelinlik 2. el ise hakkımı helal etmiyorum öteki dünyada hesaplaşırız ama ben öteki dünyaya bırakmam şimdi halledicez, gelinlik nerde görmek istiyorum
Gelinlikçi: ablacım tamam öyle bişey warsa hakkını helal etme ama benim içim rahat tabiki bi<de kızının mutluluğu için uğraşıyoruz, gelinlik şuan ütülemede burda değil, gelinlik sıfır zaten onda sorun yok, kirli de değildi.
Ben: gösğüs bölümü için de pamuk koy dediniz ama bu gelinlik madem sıfırsa benm istediğime göre yapacaksınız ben pamukla uğraşamamki. görümcem; gelinliğinin kalitesini beğenmedim dedi ve ben çok üzüldüm kalitesiz görünmesine ve bana öle demesine uykularım kaçtı benim moralim bozuldu en önemli günümde gelinlik için üzülmek istemiyorum.
Gelinlikçi: gelinlik ütülendiğinde gelinliği tanıyamıycaksın, görümcen gördüğünde utanacak.
Ben: inşallah. rezil olmayımda.. hem benm çewremde nişanlı bekar kızlar çok ben burdan ne kadar memnun ayrılırsam o kadar yönlendirirm.
Gelinlikçi: tabi haklısın ama zaten gelinlik sıfır, göğüs bölümünü de yaparız, gelinliği tanıyamıycaksın çok yakıştı zaten sana..
Ben: yakıştı ewet ama biz sıfır diye anlaştığımız için gelinliğin öyle olması beni üzdü. ayrıca herkes gelinlik için 3-4 kez prowaya gider siz direkt gelinliği getimiş ölçü almamış getirdiniz.
Gelinlikçi: o zaman ütülü değildi biz çantasından çıkadık öyle giydirdik sana, ütülendiğinde çok beğeneceksin. hem sen 3 bin tl lik gelinliği 2 bin tl ye alıyorsun kalitesiz olması öle denmesi beni de üzdü. gelinliğin modeli hazır olduğundan, o gün gördirdiğimizde de ölçüler boy anyı olduğundan aynısını diktirdik öyle getirdik. hem ben burda dikim yapmıyorum ölçüleri söylerim dikerler fabrikasında öyle gelir.
Ben: Gelinliği bu haftaiçi görmek istiyorum yarın ya da çarşamba olabilir deidm.
Gelinlikçi: tamam gelinliği getirtcem deneticem aklımıza yatmayanı not alır tekrar gözden geçiriz.
Ben: tamam.
Çok çok iyi olmuş ohh hemen bu hafta içi deniyorsun beğenmezsen alır paranı çıkarsın inşallah dediği gibi gözleri korkmuştur da istediğin hale getirilir kuzum
Günaydın kızlaarrr....
Dün önce nişanlımı aradım ve söledim kızmadı hatta dediki yeni gelinlik alalım o zaman dedi... bende şuan gerek yok tabi bi konuşayım bakalım haber weririm sana dedim..
neyse gittik annemle.. annem sinirli tabi werdi weriştirdi...
Annem: siz bize 2. el gelinlik wermişsiniz, kızımın düğünü eften püften bi düğün değil şirket arkadaşları gelecek bütün arkadaşları gelecek, benm kızım rezil mi olacak, 2 bin tl para werdik rezil olmak için mi, düğünün ciddiyetini anlamıyor musunuz, gelinliğin uçları kirli, sırtı yıpranmış, ipleri berbattı, biz yeni gelinlik diye anlaştık 2. el niye alalım, hem biz 2. el aramadıkki hiç sıfır istiyoruz, kızımın görümcesi bile neler söylemiş, eğer o gelinlik 2. el ise hakkımı helal etmiyorum öteki dünyada hesaplaşırız ama ben öteki dünyaya bırakmam şimdi halledicez, gelinlik nerde görmek istiyorum
Gelinlikçi: ablacım tamam öyle bişey warsa hakkını helal etme ama benim içim rahat tabiki bi<de kızının mutluluğu için uğraşıyoruz, gelinlik şuan ütülemede burda değil, gelinlik sıfır zaten onda sorun yok, kirli de değildi.
Ben: gösğüs bölümü için de pamuk koy dediniz ama bu gelinlik madem sıfırsa benm istediğime göre yapacaksınız ben pamukla uğraşamamki. görümcem; gelinliğinin kalitesini beğenmedim dedi ve ben çok üzüldüm kalitesiz görünmesine ve bana öle demesine uykularım kaçtı benim moralim bozuldu en önemli günümde gelinlik için üzülmek istemiyorum.
Gelinlikçi: gelinlik ütülendiğinde gelinliği tanıyamıycaksın, görümcen gördüğünde utanacak.
Ben: inşallah. rezil olmayımda.. hem benm çewremde nişanlı bekar kızlar çok ben burdan ne kadar memnun ayrılırsam o kadar yönlendirirm.
Gelinlikçi: tabi haklısın ama zaten gelinlik sıfır, göğüs bölümünü de yaparız, gelinliği tanıyamıycaksın çok yakıştı zaten sana..
Ben: yakıştı ewet ama biz sıfır diye anlaştığımız için gelinliğin öyle olması beni üzdü. ayrıca herkes gelinlik için 3-4 kez prowaya gider siz direkt gelinliği getimiş ölçü almamış getirdiniz.
Gelinlikçi: o zaman ütülü değildi biz çantasından çıkadık öyle giydirdik sana, ütülendiğinde çok beğeneceksin. hem sen 3 bin tl lik gelinliği 2 bin tl ye alıyorsun kalitesiz olması öle denmesi beni de üzdü. gelinliğin modeli hazır olduğundan, o gün gördirdiğimizde de ölçüler boy anyı olduğundan aynısını diktirdik öyle getirdik. hem ben burda dikim yapmıyorum ölçüleri söylerim dikerler fabrikasında öyle gelir.
Ben: Gelinliği bu haftaiçi görmek istiyorum yarın ya da çarşamba olabilir deidm.
Gelinlikçi: tamam gelinliği getirtcem deneticem aklımıza yatmayanı not alır tekrar gözden geçiriz.
Ben: tamam.
Ohh süper olmuş vallaİnsanları böyleleri yağmalıyor işte
Dediğin gibi hafta içi dene kuzum ona göre kararını ver. Ayrıca kadın bu ütüye ne kadarda takmış böyle. Sen diyosun ki ipleri yıpranmış gibiydi kadın ütülü değildi diyo hey Allahım ya
Göğüs bölgesi içinde iyi yapmışsın kuzum sen para veriyosun yapacaklar tabikide
ewet yaaa çok taktı ütü kısmına..
Annemde ütülü weya ütüsün olması gelinliğin sıfır olup olmamasını belli eder zaten.. ben diyorumki gelinliğin uçları kirliydi, sırtı yıpranmış ve ipleri eskiydi diyorum.. siz onu getirin ben anlarım zaten. ben de yaptım bu işleri (yapmadı da yaptım diye anlatıyor korkutmak için), herkesi kandırırsın ama beni kandıramazsın ben hemen anlarım dedi. o gün anladım we sölemek istemedim yanında nişanlısı wardı görümcesi wardı söleseydim nişanlısı çok sinirli bi insan sölediğimde gelinlği burda paramparça yapardı dedi..
iyi bi korkuttu.
Vuuuu annen valla lafları tam oturtturmuş kuzum
Takdir ettim anneni böyle insanlara böyle muamele gerek
Mecburlar artık çok iyi olmuş Eki Görüntüle 1112070
aynen canım artık o gelinlik sıfır değilse de mecburen sıfır getirecekler.. ohh iyi oldu şimdi ellerinden geleni yaparlar artık
Vuuuu annen valla lafları tam oturtturmuş kuzum
Takdir ettim anneni böyle insanlara böyle muamele gerek
eweet bi de annem sinirli sinirli konuştu böle iyi korkuttu onları =)
gelinliği ütüsüz görmek istiyorum dedi şimdi zaten giyince ütüsü yine bozulacak ütülenmeden giysin bi bakalım dedi.
onlarda tamam dediler...
bakalım neler olcak =)
şimdi gelinlğin ipini de değiştirirlerse etek uçlarını temizleryip giydirirlerse şaşmam
Yaparlar illaki kuzum ama dantel öyle birşey ki heleki etek uçları değiştirmedilerse belli olur yeni olmadığı. Sizde iyice inceleyin. Özellikle gelinliği koltuk altına gelen kısmını incele kuzum en çok oradan belli olur yıpranıp yıpranmadığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?