2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Bende öyleyimde bakma kuzum Keyisizim

Senin neyin var
Benimle alakalı değil kuzum akrabamızla alakalı özelden yazarım böyle net tamamen duyar gibi
sessiz kalsan bu seferde zaten bişey anlamıyoralar şöyle yapalım derler...

bazen dişini göstermek zorunda kalıyorsun...

Dişini hep göstermek lazım aslında da bakma işte biz sessiz mazlum gibiyiz

Benimle alakalı değil kuzum akrabamızla alakalı özelden yazarım böyle net tamamen duyar gibi

Tamam kuzum bekliyorum

Yine geçmeyen bir Salıya daha geldik kuzum Geçen hafta bugün nişanlımın günüydü. Zaman nasıl geçiyorsun böyle 1 hafta oldu bugün askerimin gidişi :26:

Tamam kuzum bekliyorum

Yine geçmeyen bir Salıya daha geldik kuzum Geçen hafta bugün nişanlımın günüydü. Zaman nasıl geçiyorsun böyle 1 hafta oldu bugün askerimin gidişi :26:
Evet bugün hiç geçmezzaman çabuk geçiyor kuzum diyeceksin ki 1 sene nasıl geçmiş

he wallaa........

Herhalde yaşadıkça öğreneceğiz bu işi

Kızlar size 100 puanlık soru Şimdi normal söz akşamı tabaklarda servis yapıldı mesela önce börek sarma mercimek köftesi falan böyle şeyler tabaklara koyuldu sonrasında kesilen pasta kurabiye falan ikram edildi diyelim ben ayrıca düşündüm ki masamız boş kalmasın masanın üzerine de içecekleri sıralasak bardakları falan böyle marshmallowları çikolata sosuna batırsak meyveleri böyle sonra kreplerden kanepe yapsak artı kanepe çeşitlerinden tabaklara onlara boncuklu kürdan taksak tatlı şekerlemeler falan böyle bir kabın içerisinde böyle masanın üzerine açık büfe değilde ayrıca insanlar kanepe çeşitlerinden isterse almak anlamında meyve lezzetleri sunsak çikolata sosları falan nasıl olur diyorum

günaydın kızlar nasılsınız günler azalıyo heyecan basmaya başladı yavaştan yarın evim temizlencek perşembe mobilya gelcek cuma perde takılcak mayısın son haftasıda çeyizim gitcek evden :18::18:

çok güzel olur bence tatlım ama çok kalabalık olmucaksa yoksa işin içinden çıkamazsınız

Aynen öyle kuzum Birde şu eğitimler tamamen otursa da ona göre sevdiğimle konuşsam dün toplasan 6 dk konuştuk
İlk günler öyle oluyor kuzum inşallah sonrası rahat olacak
çok güzel olur bence tatlım ama çok kalabalık olmucaksa yoksa işin içinden çıkamazsınız

Maksimum 50 kişi falan oluruz diyorum ama yardım eden çok olacak ve kalabalık yemekler anca yeter diye düşünüyorum çocuklar falanda var 7-8 tane onlarında hoşlarına gider kanepe şekerlemeler çikolatalar falan

Bence söz için gereğinden fazla kuzum. Kokteyl havası oluyor o şekilde. Ama nişanını evde düşünüyorsun nişana çok uygun olur bence ama söz için fazla

İnşallah tatlımm

Bence söz için gereğinden fazla kuzum. Kokteyl havası oluyor o şekilde. Ama nişanını evde düşünüyorsun nişana çok uygun olur bence ama söz için fazla

İnşallah tatlımm

Tabaklarda ikram edilecek zaten bunlar ayrıca böyle kanepeler şekerlemeler çikolata soslu meyveler falan işte masanın üzeri dolu olsun diyorum Kuzum biz söz-nişan bir arada evde olacak işte isteme tanışma bir akşam olacak sonrasında yüzükler takılacak bir hafta sonra ona da nişan deniyormuş ayrıca bir şey yapmayacağız o yüzden evi süsleyelim böyle ayrıntılara gireyim diyorum ama abartıyormuyum yine

Son düzenleme:

Tamam kuzum söz-nişanda yapacaksan olur tabikide neden olmasın Ama sözü bir gün nişanı bir gün yapacaksanız söz için uygun olmaz

selam kızlarr naber nasılsınız???
Kız 5 gün diyor
Tamam kuzum söz-nişanda yapacaksan olur tabikide neden olmasın Ama sözü bir gün nişanı bir gün yapacaksanız söz için uygun olmaz

Yok ayrı ayrı çekemeyiz tatlım zaten bir akşam gelinecek tanışılacak isteneceğim bir hafta sonrada yüzükler takılır işte yakınlar toplanır pasta kesilir yenilir içilir akşam biter diyoruz

En iyisi tatlım bencede İsteme akşamı sonrası zaten konuşulur ona göre söz nişan bir günde halledilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…