2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Ben geldimm dimm diimm

Çok duramayacağım ama elbisemi almaya gideceğim

selam kızlar,
uzun zaman gelemedim, malesef eniştemi kaybettik çok çok üzgünüm

Enişteni mi :26:kimin eşiydi canım ablanmı halanmı kime deniyordu enişte benim kafam allak bullak bugün k.bakma başınız sağolsun Allah rahmet eylesin ne oldu birden biremi off Rabbim sizlere sabır versin

Enişteni mi :26:kimin eşiydi canım ablanmı halanmı kime deniyordu enişte benim kafam allak bullak bugün k.bakma başınız sağolsun Allah rahmet eylesin ne oldu birden biremi off Rabbim sizlere sabır versin

teyzemin eşi malesef sağol canım
daha önce söylemiştim sanırım unutmuş olabilirsin, akciğer kanseri

Hatırladım kuzum hatırlamazmıyım bugün kafam çok fena bizimde bir akrabayla ilgili sorun varda o yüzden canım benim kusuruma bakma olur mu çok üzüldüm ailesine sizlere sabır versin Rabbim acılarını dindirdi dedemi de akcigerden kaybetmiştik söylemiştim o zaman konuştuğumuzda yaşanılan acıyı çekilen sızıyı bilirim

Başınız sağolsun canım.. Bahsetmıştın rahatsızlıgından, zor zamanlar, kader. Rabbım ailesine, sizlere sabırlar versin, mekanını cennet etsin.

sağolun kızlar, çok gençti ben hala inanamıyorum

Kız 5 gün diyor

evet canım son 5 :18::18:

selam kızlar,
uzun zaman gelemedim, malesef eniştemi kaybettik çok çok üzgünüm

aleykümselam laricim başınız sağolsun Rabbim günahlarını affetsin kalanlara sabır versin günlerin de az kaldı şansına be kuzum

aleykümselam laricim başınız sağolsun Rabbim günahlarını affetsin kalanlara sabır versin günlerin de az kaldı şansına be kuzum

sağol canım aminnn (
ben hep inanmıştım iyileşeceğine, o kadar büyük hayal kırıklığı oldu ki

sağol canım aminnn (
ben hep inanmıştım iyileşeceğine, o kadar büyük hayal kırıklığı oldu ki

üzülme bi tanem ya hayat kanunu bu işte elden bişey gelmiyor dua et ona şuan tek ihtiyacı bu canım teyzene de çocuklarına Rabbim yardım etsin çok zor çok

Heyecan ne durumda kuzum maşallah azıcık kalmış pazartesiye artık evli bir hatun olacaksın
aminn canım teyzem 3 çocukla kaldı gencecik yaşında
Canım benim ya Rabbim güç kuvvet versin daha güçlü olması gerek artıksizin düğüne yakın olması moral olarak hepinizi etkilemiştir
Ama ama kendi rengi değildi kiiii
Aldığında ekler artık pembişini
Kızlaaaar ! Nikah tarihi aldık 29 MAYIS 2014 PERŞEMBE 15:45

Hayırlı olsun canım belli olmuş Rabbim tamamına erdirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…