- 21 Haziran 2013
- 2.222
- 170
- 123
üzülme bi tanem ya hayat kanunu bu işte elden bişey gelmiyor dua et ona şuan tek ihtiyacı bu canım teyzene de çocuklarına Rabbim yardım etsin çok zor çok
konustum cnm eczacıyla diğer ayda olmzsm denicemOlursa yine kullanırsın bir zararı yok canım düzeni bozmaz olamadığın anlarda rahatlatıyor sadece istersen bir doktora eczaneye sorsaydın için iyice rahatlasın diye
konustum cnm eczacıyla diğer ayda olmzsm denicem
Heyecan ne durumda kuzum maşallah azıcık kalmış pazartesiye artık evli bir hatun olacaksın
Canım benim ya Rabbim güç kuvvet versin daha güçlü olması gerek artıksizin düğüne yakın olması moral olarak hepinizi etkilemiştir
Aldığında ekler artık pembişini
Hayırlı olsun canım belli olmuş Rabbim tamamına erdirsin
İlk günler öyle oluyor kuzum inşallah sonrası rahat olacak
Maksimum 50 kişi falan oluruz diyorum ama yardım eden çok olacak ve kalabalık yemekler anca yeter diye düşünüyorum çocuklar falanda var 7-8 tane onlarında hoşlarına gider kanepe şekerlemeler çikolatalar falan
sağolun kızlar, çok gençti ben hala inanamıyorum
eh çokta kalabalık sayılmaz ya bencede çok güzel olur kesin yap sen
canım başınız sağolsun tamda düğün arefesi çok kötü olmuş gerçekten bende babamı akciğer kanserinden kaybettim yaşıda gençti babamın çok zor tahmin edebiliyorum allah geride kalanlara sabır versin
İyi olmaya çalışıyorum duyduğum 201 ölü haberinden sonra bugün bitmez Allahım ne büyük acıAmiiiin nehişkooo sana da günaydın
napıyorsun keyifler naıl bakalım
herkese günaydınnnnnnnnnnnnnn
İyi olmaya çalışıyorum duyduğum 201 ölü haberinden sonra bugün bitmez Allahım ne büyük acıSen nasılsın
Günaydın canım
günaydın cnm nasılsın
uyku modundan çıkmaya çalışıyorum canımm....
ewet yaaa çok üzüldüm ben bu habere iAllah ölenlere rahmet ailesinede sanırlar wersin çok büyük bi acı
Allah diğerlerine yardım etsin inşallah sağ salim çıkarlar
İnşallah daha açılmayan bir bölüm var ve 200-300 kişi falan aşağıda diyorlar Allah inşallah daha da büyümesin acımız
ewet o açılmayan yere giremycaklermiş galiba dünden beri sağ çıkmaları ordan mümkün olabilir mi bilemiyorum çok zor... Allah yardımcıları olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?