2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Evet Evet

Kiiizlarrr ben butun beyz esyalarimi aldim pcden denedmde foto atamadm bu arada bi zamandir raporluydum emar cekildim bel fitigi olmusum bu ay sonu isi birakiyorum bu sizinle daha cok lkonusabilcegim anlamina gelirrr oleyy:)

eh çokta kalabalık sayılmaz ya bencede çok güzel olur kesin yap sen

sağolun kızlar, çok gençti ben hala inanamıyorum

canım başınız sağolsun tamda düğün arefesi çok kötü olmuş gerçekten bende babamı akciğer kanserinden kaybettim yaşıda gençti babamın çok zor tahmin edebiliyorum allah geride kalanlara sabır versin

sağol canım seninde başın sağolsun o kadar zor ki, en iyi sen anlarsın
Allah sabır versin....
Bugünkü haberler eniştemin acısını unutturdu, 201 ölü, Allahım sabır versin, nasıl içim yanıyor paramparçayım

İyi olmaya çalışıyorum duyduğum 201 ölü haberinden sonra bugün bitmez Allahım ne büyük acıSen nasılsın

Günaydın canım

uyku modundan çıkmaya çalışıyorum canımm....

ewet yaaa çok üzüldüm ben bu habere iAllah ölenlere rahmet ailesinede sanırlar wersin çok büyük bi acı

Allah diğerlerine yardım etsin inşallah sağ salim çıkarlar

İnşallah daha açılmayan bir bölüm var ve 200-300 kişi falan aşağıda diyorlar Allah inşallah daha da büyümesin acımız

İnşallah daha açılmayan bir bölüm var ve 200-300 kişi falan aşağıda diyorlar Allah inşallah daha da büyümesin acımız

ewet o açılmayan yere giremycaklermiş galiba dünden beri sağ çıkmaları ordan mümkün olabilir mi bilemiyorum çok zor... Allah yardımcıları olsun

ewet o açılmayan yere giremycaklermiş galiba dünden beri sağ çıkmaları ordan mümkün olabilir mi bilemiyorum çok zor... Allah yardımcıları olsun

Nasıl giremiyceklermiş onları da ölü mü sayacaklar rakam vermekten mi korkuyorlar ulusal yas ilan edilmeli bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…