2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

rabbim yar ve yardımcıları olsun ölenlere allah rahmet eylesin yaralılarada açil şifalar versin yakınlarına sabır versin BAŞIMIZ SAĞ OLSUN!!

Merhaba herkese :2:acının tarifi yok

Günaydın canımmmm......

ayunen öle o kadar üzgünümki anlatamam kimi trafo patladı diyor kimi başka bişey sölüyor...

gerçekleri açıklamıyorlar sabah açıkladılar radyoda dinledim çok acı i durum yaaa 120 kişi de kayıpmış ölü sayısı artabilirmiş offffff

Canım resmi rakamları vermiyorlar zaten ben sanmıyorum bu kadar azla kalacağını ssksız kayıtsız çalışan bir sürü insan var onları söyleyemezler korkuyorum 350 kişi en az diyorlar ama çalışmayanlar ya 500 kişiyi aşkın bence bu sayılar Rabbim ailelerine sabır dayanma gücü versin çok zor ve acı

bende nbu kadar az diye düşünmüyorum.. aynen daha ssksız çalışan işçilerde war... yanlış hatırlamıyorsam 15 yaşında bi çocuk çalışan bile warmış....

Amiiin nasıl dayansınlar nasıllll ben bile haberleri okudukça dayanamıyorum....

resmen yanarak can weriyorlar yaaa yerin altında bir cehennemi yaşıyorlar bu ne demek...

ayda 1 kontrol ediliyormuş..

arkadaş her gün et 15 günde bir kontrol et bu nedir yaaa......

sanki savaş çıktı...

Son düzenleme:

15 yaşındaki çocuk 19 yaşındaymış ömyle bilgi geldi yazık gerçekten .

Canım benim kontrol edilse de nasıl ediliyor bu tartışılır ayrıca kullanılan trafonun kuru olması gerekirmiş tam anlamasam da bu işten trafolar yağlıymış demek ki hep bir ihmal var gelip kontrol edip dönüyorlardır ama neyi kontrol ediyorlar burada normal yaşantıda görüyoruz imza at geç kurumsal firmada bile kaçak işçi çalıştırılıyor orada nasıl çalıştırılmasın öyle küçük çocuklar 3-4 saatliğine bile girip çalışıyorlarmış ve tam vardiya değişimi 5-6 bin çalışandan bahsediliyor 3 vardiya olsa ve değişim sırası ne kadarı çıkabildi dışarıya off Rabbim sabır versin ya çok zor düşünmek istemiyorum ama aklımdan çıkmıyor

15 yaşındaki çocuk 19 yaşındaymış ömyle bilgi geldi yazık gerçekten .

offf yazıkkk yaaaa ne işi war onun orda hayata bak yaaaa küçücük çocuk bile hayatta kalabilmek için ewine ekmek götürebilmek için orda çalışıyor....

ne kadar kötü bir dünya..

onun okuması gerekirken elinin kalem tutması gerekirken o orada çalışıyor....

dünya ne kadar kötüü

ona hangi ana yüreği dayanır.. çocuğu orda ateşler içinde yanarken ......

Allah sabırlar wersin çok zor bişey

radyoda bi maden mühendisi konuşuyordu.. sadece trafo değildir başka bişey de olabilir dedi.. 3 tane nedenden bahsetti...

oradaki malzemeler makinaların kalitedizliğinden, tradondan her şeyden olabilir.. makinaların kalitesizliği bile buna etken dedi.. çok doğru...

işgüvenliği uzmanları paralarını patronlardan alıyorlar ... eee bu durumda patrona zarar gelmesin diye gerçekleri beyan etmiyorlar.... dolayısıyla bunlarda etken olabilir tam araştırılmıyor...

eee oradaki çalışanlar ne kadr eğitimliki?

işi yoktur geçmiş oraya çalışıyordur sırf asgari ücret de olsa çalışılır diyorlar.. hiç yoktan iyidir bir işimiz war diye çalışıyorlar....

bu nasıl bir türkiye ben anlamıyorum.....

Başkaban diyorki "iş kazası olağan bir durumdur.. maden de de olur başka işlerde de olabilir" diyor... tamam ewet tabiki de olabilir ama önlemini almak lazım... bunun önlemini patronlar ne kadar alıyor...

Az maaş çok iş trafo 24 saat hiç durmadan çalışırsa patlak vermez mi işçiler bekliyorlarmış zaten çalışın çalışın çalışın bunlarda can kullanılan malzemenin herşeyi önemli bilmiyorum acı büyük nedeni ne olursa olsun bu kadar fazla can bilmiyorum bilemiyorum söyleyecek söz kalmadı dua etmekten başka ağlamaktan başka bir şey gelmiyor elimizden yine ateş düştüğü yeri yakıyor maalesef

çok doğru canımm.... Allah sabır wersin yakınlarına.....

böyle bir acı olamaz..

aynen o hesap ne yazıkkiiii............

bi kaçış odaları bile yok olsa belki kurtulabilirlerdi....

Maskeleri ancak 45 dakika destek olabiliyor düşün oksijen odaları varmış ama nerede bence her yerde yoğunlukta olmalı teknoloji bu kadar ilerledi değil mi 2014 senesindeyiz ama oradaki canlar can değil tabi ki

Maskeleri ancak 45 dakika destek olabiliyor düşün oksijen odaları varmış ama nerede bence her yerde yoğunlukta olmalı teknoloji bu kadar ilerledi değil mi 2014 senesindeyiz ama oradaki canlar can değil tabi ki

çok pahalı olduğu için yapamamışlar demnekki... bu kadar candan önemliymiş..

Nedense bazı şeylere gereksiz harcama para var ama en önem arz eden herhangi bir sorunda görüldüğü gibi fazlaca canın yanmasına neden olan yerlerde para önemli

kesinlikle çok haklısın canım...

o kadar şey yapıyorlar insanların hayatlarını düşünmüyorlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…