Canımm yeni evlenince ev görmeye, gelin görmeye bolca misafir gelir bence o zamanları da düşünmek lazım makina olmadan zorlanırsın bence canımm.
Anladım canım durumum iyi birikimim var çok şükür ama ilgim yok diyelimnasıl yapılır nerden başlanır onu bilmiyorum işte Burayı takip ederek öğrencem inşallah sağolun ilginize
şimdilik işler resmileşene kadar durdum biraz canım yoksa alınacak çook şey varEzgicim ben de memnun oldum canımm :) Çeyiz bölümünde almamız gerekenlerle ilgili liste var canımm oraya baktın mı? Fikir olur belki sana.
Canım hoşgeldin :) Çeyiz köşesine bakabilirsin, orda çok detaylı anlatıyor kızlar zaten. Bir de yatak odası ihtiyaçlarını karşılamaya başlayabilirsin istersen..
Ne gibi ihtiyaçları oluyor yatak odasının..Mobilyasını mı alayım şimdiden anlamadım ama ev daha belli değilki nerde oturcamız
Yok tatlım, nevresim, yorgan, yastık, pike takımı, havlu, bornoz gibi şeyler diyorum.
Öyle yerleri dolaşmayı ben de çok severim canımmGörüşürüz canım iyi bak kendine.
Edacım ben de Simgecime katılıyorum. İki kişi olarak düşünme bence..
Canım hoşgeldin :) Çeyiz köşesine bakabilirsin, orda çok detaylı anlatıyor kızlar zaten. Bir de yatak odası ihtiyaçlarını karşılamaya başlayabilirsin istersen..
Kızlaarr napisinizz iş yoğunluğunu biraz azalttım geldim hemmencik
Kızlaarr napisinizz iş yoğunluğunu biraz azalttım geldim hemmencik
Nasılsınız gelincikler?Çalışırken bir hal hatır sorayım anca durulduk.Piiifff yoruldum çok çok.Birgünü daha bitiriyoruz şükürler olsun sağsalim
Çok sagol canım kendi adıma iyiyim sen nasılsın
Yoğun canım ya çalış çalış iş bitmezİş olayı kaldı yine senin galiba.Olsun canım başka başka işler olur İnşAllah.Madem sevdiğin istemiyor aklına takılıyor bırak onun içi rahat etsin.Kıyamıyordur o sana.
Yardıma geliyim canım evde çok sıkılıyorum ben
Evet canım yine kaldı :26: bakalım hayırlısı artık ne olacak halim
Seni o kadar iyi anlıyorum ki bende bir süre evdeydim.Hep aynı rutin tek düze.Eh tabi evlenmeyide düşününce çalışmak istiyor insan.Olur canım seninde bir yerde vardır ekmeğin.Gel bana yardıma hemencik bitirelim işleriÇok para kazanalım güzel çeyizcikler alalım Canım ben çıkıyorum evim evim beni bekler
Normalde almıyor mu canım şok oldun
11 ayda bir saksı çiçeği 2 tane tek gül ve benim zorlamam sonucu birde buket gül almıştı... bunu süpriz yapmış şok oldum suracım
hı aferin onaben en çok papatyayı severim yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?